Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κανέναν δεν άρεσε, εκτός από αυτούς που έχουν VW, τι να κάνουμε τώρα... Μην ξεχνάς ότι άλλο το R&D και το Engineering και άλλο το Μarketing. Δηλαδή τι έπρεπε να λέει η διαφήμιση:

"Επιτέλους, 20 χρόνια μετά τη Delta S4 και το Micra καταφέραμε να τους αντιγράψουμε;"

Σίγουρα δεν ήταν μυστικό η χρήση turbo + compressor. Αλλά, μέχρι και το 2005 πες μου σε παρακαλώ αν μπορούσες να αγοράσεις ένα τέτοιο αυτοκίνητο.

μυστικό δεν ήταν σίγουρα,

ούτε επίσης εφεύρεση της VW. :blink:

"Το θαύμα" της VW είναι η χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας,

σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.:rtfm: :rtfm:

"There's a story still unread"

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

για το RCD 300 λές?

υπάρχει είσοδος για σύνδεση με mp3? :confused:

Ναι για το RCD300, εγώ το βρήκα στο γερμανικό site της VW στο konfigurator και το είπα έπειτα στην αντιπροσωπεία εδώ. Υπάρχουν τα εξής 3: Σύνδεση με ipod (για όσους έχουν ipod...), σύνδεση usb όπου μπορείς να βάλεις το stick σου που έχεις τα mp3 και το cd player βλέπει κανονικά τους φακέλους και τους παίζει, και τέλος υπάρχει και το Aux in όπου συνδέεις με το minijack το mp3 με το στερεοφωνικό. Απλά το 3ο δεν το είχαν οι κατάλογοι στην αντιπροσωπεία γιαυτό τους έδειξα το γερμανικό site

και τέλος υπάρχει και το Aux in όπου συνδέεις με το minijack το mp3 με το στερεοφωνικό. Απλά το 3ο δεν το είχαν οι κατάλογοι στην αντιπροσωπεία γιαυτό τους έδειξα το γερμανικό site

ακριβώς για αυτό λέω...

δεν διατίθεται ακόμα απ' όσο γνωρίζω :blink:

"There's a story still unread"

ακριβώς για αυτό λέω...

δεν διατίθεται ακόμα απ' όσο γνωρίζω :blink:

Για την ακρίβεια επειδή δεν το παρήγγειλα με αυτό μου είπαν το εξής: Μόλις παραγγείλει κάποιος στην Ελλάδα αυτό το πράγμα (γιατί κανείς δεν το έχει πάρει ως τώρα :worry:) και το δούν θα μπορούν να μου πουν ακριβώς τι είναι γιατί στο site δεν έχει φωτό ούτε λέει τπτ.

Θα μου πεις, καλά ολόκληρη αντιπροσωπεία και δεν μπορεί να πάρει ένα τηλ στα κεντρικά να τους δώσουν τπτ σχέδια ή ότι πληροφορίες χρειάζονται...; Και δυστυχώς γιαυτό το ερώτημα δεν έχω απάντηση...! Άμα μάθει κανείς τπτ ας πεί

+2 και από μένα, ίσως όμως όταν βαρεθώ να βάλω καμμιά εξάτμιση, κανένα χταπόδι, να αλλάξω λίγο την εισαγωγή, τον εγκέφαλο και να βάλω και 2ο τούρμπο... ίσως και ΟΧΙ

Νομίζω ότι κάνεις λάθος, σε λίγο καιρό που όπως έχω ακούσει θα φέρει η VW στο group της τον 1.8Τ ξανά και ίσως και να βάλει και στον 1.6 την τεχνολογία TSi τι θα κάνουμε; θα τα συγκρίνουμε μεταξύ τους όλα; Δεν μπορείς να συγκρίνεις δύο κινητήρες που έχουν τούρμπο και ο ένας είναι δίλιτρος και ο άλλος 1.4... Λογικό δεν έιναι ο δίλιτρος να είναι καλύτερος;; Στα ατμοσφαιρικά δλδ γιατί δεν γίνεται η σύγκριση αυτή;

Προσωπικά δε σου απάντησα γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου, αλλά και από την άλλη εδώ συζητάμε για το Golf και μάλλον γίνεσαι λίγο :offtopic: !

Χταποδι σε αμαξι με τουρμπο ?!??!?!!?!??

TSI 140 ...

paidia kamia apantisi sto erotima pou exo bali se proygoumena sxetika me ta nikel koumpakia stin konsola?Mou aresan kalitera mayra re gamoto, pos mporo na ta ngalo k na ta antikatastiso me maura? episis sxetika me tin reserva kserete an mporo na balo mia kanoniki k oxi tin mikri? kai pos ginete? xoraei?

φιλε και εμενα μου αρεσαν πιο πολυ μαυρα , αλλα μετα που το σκεφτηκα τα νικελ στα κουμπακια το κανουν πιο ``καινουριο``....

TSI 140 ...

Χταποδι σε αμαξι με τουρμπο ?!??!?!!?!??

Και χταπόδι και καλαμάρι.... :p Λέμε καμμιά βλακεία να περάσει η ώρα! Ήθελα απλά να τονίσω ότι δεν έχω σκοπό να το πειράξω...

φιλε και εμενα μου αρεσαν πιο πολυ μαυρα , αλλα μετα που το σκεφτηκα τα νικελ στα κουμπακια το κανουν πιο ``καινουριο``....

ti enoeis kainoyrgio? kseris mipos an mporoume k pos na ta allaksoume se mayra?

[sIGPIC][/sIGPIC]

hi re paides! ws melos pleon ths comunitty twn tsi.. eimai 18 kai molis estrwsa to prin mia vdomada agorasmeno 140ari m! eimai trela ikanopoihmenos dn 3erw p vriskoun oi filoi m t piesmeno moter... otan auto oute kan akougetai!! tespa... mono o hxos t 8elei ligo dior8wsh k ola t alla einai teleia!! upovraxionio OPWSdhpote... k ena ESP dn xalaei...

hi re paides! ws melos pleon ths comunitty twn tsi.. eimai 18 kai molis estrwsa to prin mia vdomada agorasmeno 140ari m! eimai trela ikanopoihmenos dn 3erw p vriskoun oi filoi m t piesmeno moter... otan auto oute kan akougetai!! tespa... mono o hxos t 8elei ligo dior8wsh k ola t alla einai teleia!! upovraxionio OPWSdhpote... k ena ESP dn xalaei...

Κρίμα... ούτε υποβραχιόνιο ούτε ESP δεν έβαλα... μη μου λες τέτοια ακόμα δεν μου έχει φτάσει στα χέρια μου... :wacko:

Κρίμα... ούτε υποβραχιόνιο ούτε ESP δεν έβαλα... μη μου λες τέτοια ακόμα δεν μου έχει φτάσει στα χέρια μου... :wacko:

Δεν πειραζει φιλε μου .....και εγω χωρις αυτα το εχω και ειναι μια χαρα!!!!:) :)

Υπομονη....

----------------

VW GOLF V 1.4 TSi

deyan don'y worry...υπάρχουν πάρα πολλά aftermarket υποβραχιόνια που μπορείς να βάλεις!;)

re pedia exo trelathi na psaxno to castrol to longlife III 5W-30, auto ine to manisio k to kalitero ladi giatamaksi!!!

Ime apo salonika k anarotiomouna an kapios kseri pou boro na to vro edo!!!!

I castrol to 12litro to exi 177 euro xoris FPA, diladi sto litro vgeni 25-28 euro,

sas parakalo an kapios kseri kati as mu pi giati exo trelathi na psaxno k den thelo na valo alla!!!

kati ena tilefono apo athina kati na paro nato paraggilo iii apo salonika kapio magazi...

euxaristo..

μυστικό δεν ήταν σίγουρα,

ούτε επίσης εφεύρεση της VW. :blink:

"Το θαύμα" της VW είναι η χρησιμοποίηση της συγκεκριμένης τεχνολογίας,

σε αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.:rtfm: :rtfm:

+1,η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας στην παραγωγή αλλα και με άλλο σκοπό ο οποίος δεν είναι οι απόλυτες επιδόσεις σε αγώνες....

Σίγουρα οι επιδόσεις των golf(/plus),touran,jetta TSi είναι εξαιρετικές (κορυφαίες στην κατηγορία),αλλα στόχος της VW ηταν η χαμηλή κατανάλωση και οι χαμηλές εκπομπες ρύπων....

:) :)

ΤΕΖΑΜΥΓΑ η δουλειά!:wacko:

deyan don'y worry...υπάρχουν πάρα πολλά aftermarket υποβραχιόνια που μπορείς να βάλεις!;)

Καλά σε κανένα αμάξι που έχω οδηγήσει δεν είχε άρα δε θα μου λείψει κιόλας!

Να'ρθει με το καλό...

re pedia exo trelathi na psaxno to castrol to longlife III 5W-30, auto ine to manisio k to kalitero ladi giatamaksi!!!

I castrol to 12litro to exi 177 euro xoris FPA, diladi sto litro vgeni 25-28 euro,

sas parakalo an kapios kseri kati as mu pi giati exo trelathi na psaxno k den thelo na valo alla!!!

kati ena tilefono apo athina kati na paro nato paraggilo iii apo salonika kapio magazi...

euxaristo..

17€ το λίτρο το πήρα απο ένα μαγαζι στην Αργυρούπολη...

euxaristo..

Κάποιο λάθος κάνεις στον υπολογισμό σου.

177+177Χ19%(ΦΠΑ)=210,63 €

210,53:12=17,55 €/λίτρο (μαζί με το ΦΠΑ) !!!!!

Χαιρετώ την παρέα!

Απλά επειδή είμαι κάτοχος ενός GT και βλέπω την ευκολία με την οποία το αμάξι επιταχύνει και αναπτύσσει ταχύτητα ήθελα να πω στους 18άρηδες της παρέας να προσέχουν όσο μπορούν!

Μην σας συναρπάζει η επιτάχυνση τόσο ... και κοιτάτε που και που το κοντερ γιατι τα χιλιόμετρα μαζεύονται απίστευτα εύκολα όπως ολοι έχετε δει!

Μη με παρεξηγήσετε ... δεν είμαι κανένας τόσο έμπειρος και μεγάλος αλλά θυμάμαι τη δική μου τρέλα όταν ήμουν στα 18!

pareigkeila to TSI Sportline + ESP , υποβραχιονιο και συναγερμο ... σορυ φιλε αλλα ειδικα το υποβραχιονιο αξιζε τα λεφτα του μονο 160 Ε ειχε ....

TSI 140 ...

Καλά σε κανένα αμάξι που έχω οδηγήσει δεν είχε άρα δε θα μου λείψει κιόλας!

Να'ρθει με το καλό...

το δικο μου θα εχει : p

TSI 140 ...

pareigkeila to TSI Sportline + ESP , υποβραχιονιο και συναγερμο ... σορυ φιλε αλλα ειδικα το υποβραχιονιο αξιζε τα λεφτα του μονο 160 Ε ειχε ....

Αν ήταν εξολοκλήρου δική μου επιλογή θα τα έβαζα χωρίς δεύτερη σκέψη... :(

Πάντως όσοι απλά έχετε παραγγείλει και θέλετε να προσθέσετε υποβραχιόνιο ή κάτι άλλο extra, δε νομίζω να σας αρνηθούν στη VW, με την ανάλογη βέβαια καθυστέρηση στην παράδοση.

Πάντως όσοι απλά έχετε παραγγείλει και θέλετε να προσθέσετε υποβραχιόνιο ή κάτι άλλο extra, δε νομίζω να σας αρνηθούν στη VW, με την ανάλογη βέβαια καθυστέρηση στην παράδοση.

Αυτό δυστυχώς είναι πρόβλημα, άμα απο εκεί που είμαι στον 1 μήνα να ξαναπάω στους 3...