Jump to content

[CAR] VW Golf V

nickolas84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τιμή που πήρα απο τον Καλογερόπουλο για το gateway 300 ήταν 335 €.

Ομολογώ οτι είναι αρκετά τσιμπημένη και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το λόγο.

Το προϊόν κοστίζει 219€ + 50€ (τοποθέτηση) = 265€

Συγκριτικά με το Xcarlink πιστεύω οτι το gateway 300 αξίζει περισσότερο μόνο για κάποιον που ενδιαφέρεται να έχει usb + ipod μαζί.

Dinei k stikaki mazi?an nai posi mnimi exei?Vasika ti rotao?Tha to paraggeilo ayrio kiolas.To thema eine oti de ksero tipota apo tetoia pragmata.Tha erthei spiti mou?K an meso taxidromeiou?Pos tha pliroso?Kai oles aytes tis leptomereies tis opoies de gnorizo.Parakalo opoios kanei agores apo to e-bay na me enimerosei.Oso gia ta frena, ti na sou po?de ksero mporei na nai ki etsi.De to psaksa.Etsi ki allios an valo programma ayto tha ginei polli argotera

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Oso gia ta frena, ti na sou po?de ksero mporei na nai ki etsi.De to psaksa.

Απο ότι έχω δει το απλό TSI έχει ίδια φρένα μ'αυτά του 1600. Μου φάνηκε περιέργο γιατί έχει και 30 άλογα παραπάνω απο το 1.6 FSI.

Κάποιος που να έχει προσέξει καλύτερα το θέμα των φρένων για να μας πει σίγουρα?:happy:

Και μια ακόμα ερώτηση σε κατόχους απλού TSI. Η εξάτμιση φαίνεται καθόλου απο πίσω ή είναι πίσω απο τον προφυλακτήρα? Αν υπάρχει φώτο θα ήταν ακόμα καλύτερα. :lol:

prin mia bdomada pareigkeila to tsi kai to paratirisa sxolastika... exei ligo megalutera frena apo to 1.6 kai ligo mikrotera apo to gt .... oso gia tin eksatmisei, tou tsi de fenete alla apo oti paratirisa einai akribws idia me to gt afou stin mia proeksexei kai fenete, enw stou tsi apla einai krimemeni pisw apo ton profilaktira .....

TSI 140 ...

ρε παιδια υπαρχει σκαστρα για το tsi?

Εαν ναι που μπορω να βρω για να βαλω!

Loipon epeidi kai ego eime katoxos enos TSI kai to exo psaksei.Skastra anoiktou tipou gia TSI den exei vgei akoma.Epikinonisa me tin HKS stin athina kai me ena akoma magazi pou asxloleite mono me veltioseis audi-vw kai mou eipe oti den exei erthei kati akoma.Perimenoun omos.

[sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions

Loipon epeidi kai ego eime katoxos enos TSI kai to exo psaksei.Skastra anoiktou tipou gia TSI den exei vgei akoma.Epikinonisa me tin HKS stin athina kai me ena akoma magazi pou asxloleite mono me veltioseis audi-vw kai mou eipe oti den exei erthei kati akoma.Perimenoun omos.

gia tsi gt me 170hp ??? isxuei to idio kai gia tsi me 140 hp ????

TSI 140 ...

:ninja:

PEDES IME KATOXOS ENOS GT K GOUSTARO POLU TO AMAKSI...

EAN KAPIOS KSERI K EXI ALLAKSI TA LADIA POU VAZI STO SIGEKRIMENO KINITIRA THA ITAN MEGALI XARI......

TO MANUAL GRAFI ELAFRI SINTHETIKO POLAPLIS DIAFATHMISIS, ALLOI MU PROTINAN TO CASTROL GT

IME STA 1300 KM STROSIMO DILADI K THELO NA KSERO STA 15000 TI NA VALO....

THA MU PI I ANTIPROSOPIA THA MU PITE.... APLA THATHELA NA KSERO K ALLES GNOMES...

EPISIS STIN ANTIPROSOPIA EXIS TO ELEUTHERO NA BIS K NA KITAS STO XORO TOU MIXANOURGIOU??????

AN OXI

THA PREPI NA PAO SE EKSOUSIODOTIMENO?? GIATI EKNEURIZOME AN DEN VLEPO TI KANOUN STO AMAKSI MU....

:X

Το GT παιρνει λαδι 5W-30 πληρως συνθετικο, βασει του manual. Εγω βαζω το Castrol SLX Longlife III 5W-30 που καλυπτει τις προδιαγραφες της VW για το αμαξι.

Καθε αντιπροσωπεια συνηθως βαζει λαδια της εταιριας που συνεργαζεται, τα οποια μπορει να ειναι οποιαδηποτε μαρκας...π.χ. στην περιοχη μου το εξουσιοδοτημενο συνεργειο βαζει λαδια Shell επειδη εχει κ ιδιοκτητο βενζιναδικο διπλα. Εγω τους παω τα Castrol κ τους λεω να βαλουν αυτα, απο την στιγμη που τα λαδια καλυπτουν τις προδιαγραφες του αυτοκινητου δεν μπορουν να πουν τιποτα.

Καλυτερα να πας για service σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο, για να μην εχεις καποιο θεμα με την εγγυηση. Αν και νομικα νομιζω πως εισαι καλλυμενος απο την ευρωπαϊκη νομοθεσια, απο την στιγμη που πας σε πιστοποιημενο συνεργειο που θα βαλει επισημα ανταλλακτικα, και οχι στον μπαρμπα-Μητσο που ανοιξε μια μαντρα για να λυνει κ να δενει. Αλλα κ παλι, ειναι λιγο μπλεξιμο με την εγγυηση η ολη φαση.

Δεν νομιζω πως θα σου απαγορευσει κανεις να κοιτας στο χωρο του μηχανουργειου, αρκει να μην γινεις ενοχλητικος με υπερβολικες ερωτησεις. Κατα τ' αλλα επιβαλλεται να εισαι μπροστα, για να ξερεις τι κανουν στο αμαξι κ τι σε χρεωνουν.

Αν θες πες μας πιο αναλυτικα πως σου φαινεται το αμαξι, κ αν μπορεις με ελληνικους χαρακτηρες. Καλοταξιδο :)

θα μπορουσεσ να μου πεισ ποσο κοστισε η εγκατασταση αν ηταν ευκολη και αν εισαι ευχαριστημενοσ με το μηχανημα, στο e-bay πληρωσεσ με πιστωτικη?

ευχαριστω.

θα μπορουσεσ να μου πεισ ποσο κοστισε η εγκατασταση αν ηταν ευκολη και αν εισαι ευχαριστημενοσ με το μηχανημα, στο e-bay πληρωσεσ με πιστωτικη?

ευχαριστω.

Η εγκατάσταση κόστισε 190€, ήταν αρκετά δύσκολη καθώς στη συσκευασία του DVD δεν είχε κάποιο πλαίσιο και τα παιδιά στον Καλογερόπουλο μου φτιάξανε ενα με πατέντα.

Επίσης έπρεπε να μπεί και η κεραία για το TV-tuner και κάτι καλώδια μαζί με μία φύσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο αρνητικό είναι οτι εκτός Αθήνας δύσκολα να πιάσει σήμα για την TV (αν και δε τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου).

Πλήρωσα με Pay-Pal...

gia tsi gt me 170hp ??? isxuei to idio kai gia tsi me 140 hp ????

Gia tsi 140hp den exei vgei tipota akoma apo thema kinitira.Oute programma oute skastra.Gia GT yparxei programma alla gia TSI tipota.Perimenoun ki aytoi

Η εγκατάσταση κόστισε 190€, ήταν αρκετά δύσκολη καθώς στη συσκευασία του DVD δεν είχε κάποιο πλαίσιο και τα παιδιά στον Καλογερόπουλο μου φτιάξανε ενα με πατέντα.

Επίσης έπρεπε να μπεί και η κεραία για το TV-tuner και κάτι καλώδια μαζί με μία φύσα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο αρνητικό είναι οτι εκτός Αθήνας δύσκολα να πιάσει σήμα για την TV (αν και δε τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου).

Πλήρωσα με Pay-Pal...

i egkatastsi kostise 190 eyro alla de mas eipes poso kostise ayti i iperoxi othoni

i egkatastsi kostise 190 eyro alla de mas eipes poso kostise ayti i iperoxi othoni

Μου πήγε 240 με τα μεταφορικά. ;)

Για την εγκατάσταση βέβαια δεν ήξερα οτι θα πήγαινε τόσο αλλά ήμουν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και πραγματικά ήθελε πολύ δουλειά και επιπλέον εξαρτήματα και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. :happy:

Μου πήγε 240 με τα μεταφορικά. ;)

Για την εγκατάσταση βέβαια δεν ήξερα οτι θα πήγαινε τόσο αλλά ήμουν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και πραγματικά ήθελε πολύ δουλειά και επιπλέον εξαρτήματα και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. :happy:

kai apo pou pariggeiles tin othoni?ti marka eine?k ti leitourgies exei?

Το GT παιρνει λαδι 5W-30 πληρως συνθετικο, βασει του manual. Εγω βαζω το Castrol SLX Longlife III 5W-30 που καλυπτει τις προδιαγραφες της VW για το αμαξι.

Καθε αντιπροσωπεια συνηθως βαζει λαδια της εταιριας που συνεργαζεται, τα οποια μπορει να ειναι οποιαδηποτε μαρκας...π.χ. στην περιοχη μου το εξουσιοδοτημενο συνεργειο βαζει λαδια Shell επειδη εχει κ ιδιοκτητο βενζιναδικο διπλα. Εγω τους παω τα Castrol κ τους λεω να βαλουν αυτα, απο την στιγμη που τα λαδια καλυπτουν τις προδιαγραφες του αυτοκινητου δεν μπορουν να πουν τιποτα.

Καλυτερα να πας για service σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο, για να μην εχεις καποιο θεμα με την εγγυηση. Αν και νομικα νομιζω πως εισαι καλλυμενος απο την ευρωπαϊκη νομοθεσια, απο την στιγμη που πας σε πιστοποιημενο συνεργειο που θα βαλει επισημα ανταλλακτικα, και οχι στον μπαρμπα-Μητσο που ανοιξε μια μαντρα για να λυνει κ να δενει. Αλλα κ παλι, ειναι λιγο μπλεξιμο με την εγγυηση η ολη φαση.

Δεν νομιζω πως θα σου απαγορευσει κανεις να κοιτας στο χωρο του μηχανουργειου, αρκει να μην γινεις ενοχλητικος με υπερβολικες ερωτησεις. Κατα τ' αλλα επιβαλλεται να εισαι μπροστα, για να ξερεις τι κανουν στο αμαξι κ τι σε χρεωνουν.

Αν θες πες μας πιο αναλυτικα πως σου φαινεται το αμαξι, κ αν μπορεις με ελληνικους χαρακτηρες. Καλοταξιδο :)

SIGNOMI ALLA PRAGMATIKA MU INE DISKOLO NA GRAPSO ME ELLINIKOUS XARAKTIRES ASE PU THA KANO MIA ORA!!!!... LIPON OSO GIA TAMAKSI MU FENETE POLU SUPER,, EPIDI IME STO STROSIMO IME MEXRI 3500 STROFES ,,,OSO BORO,, K EXO KANI 1450 KM K EXO GEMISI 3 FORES K AUTI TI STIGMI INE STIN MESI O DIKTIS... TO SAVATO/KO THATO ANIKSO SIGA SIGA DILADI 4500, 5500 NA DOUME K TI DINATOTITES EXI TO AMAKSI...

SEYXARISTO GIATIS INFO STA LADIA PADOS K LEO NA TA PROTIMISO...

ALITHIA POSO VAZIS K POSO DINIS??? DILADI INE KATI PIO PANO APO 5 L K SE XRIMATA??

XTES SE MIA STROFI BIKE K TO TRACTION CONTROL K GOUSTARA PRAGMATIKA!!!

TO MONO PROVLIMA POU ETSI PARATIRISA INE OTI 2 FORES OTAN KSEKLIDONO TO AMAKSI (EXI MANISIO SINAGERMO) PARAMENI TO KOKKINO LEDAKI STIN PORTA ANAMENO.... AMA KLIDOSO K KSEKLIDOSO PALI TOTE INE OK K SVINI..

KATA ALLA PISTEUO GIA TA KIVIKA TOU INE AMAKSARA!!! K OPIOS LEI TO ADITHETO TOTE APLA DEN GNORIZI TI PEZI METO AMAKSI...

EPISIS MIA SIMVOULI..

STO ANAMA K STO SVISIMO PERIMENE 1-1.5 LEPTO NA KATSI TO LADAKI APO TO TURBO,, KRATAS TON KINITIRA SU SE KALI KATASTASI..K STO KATO KATO INE DIKO SU AYTOS O KINITIRAS GIATI NA MIN TON AGAPAS DILADI??

AYTA PERIMENO NEA :X

kai apo pou pariggeiles tin othoni?ti marka eine?k ti leitourgies exei?

Βασικά κοίτα εδώ και στην επόμενη σελίδα που τα έχω γράψει ξανά... ;)

Nikos73gr καλοταξιδο κ σε σενα :) Για το στρωσιμο υπαρχουν πολλες αποψεις, εγω προσωπικα δεν βρισκω ακρη κ δεν ειμαι ειδικος. Παντως πολλοι τηρουν το 3500rpm μεχρι τα 1500 χλμ. κ μετα σταδιακα ανοιγματα ανα 500 χλμ.

dc03kks γυρω στα 5 λιτρα λαδι παιρνει, γιατι καποια ποσοτητα παει κ στο φιλτρο. Τα χρηματα δεν ειναι στανταρ, εχω που ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της περιοχης μου για αλλαγη λαδιων μου ειχαν πει 120 ευρω, περιελαμβανε λαδια, καινουργιο φιλτρο λαδιου, εργατικα κ ελεγχο του εγκεφαλου για τυχον βλαβες που εχουν καταγραφει. Αλλα επειδη εχω αποφασισει να το αλλαζω πιο συχνα απο τις οδηγιες των 15,000χλμ το πηγαινω κ σε ενα Castrol Point για τις ενδιαμεσες αλλαγες, εκει πληρωνω μονο τα λαδια κ το φιλτρο που εχω αγορασει απο την αντιπροσωπεια (γυρω στα 70 ευρω σουμα). Ισως ειναι υπερβολικες οι συχνες αλλαγες (ανα 7500χλμ), αλλα κινουμαι σε δρομους με αρκετη κινηση κ πολλα φαναρια. Αλλα κ σε αυτο το θεμα ο καθενας κανει ο,τι τον καθησυχαζει..π.χ στο τελευταιο τευχος του ελληνικου Evo στη στηλη αλληλογραφιας κ σε σχετικη ερωτηση οι συντακτες του Evo απαντανε οτι ειδικα στο GT λογω της πολυπλοκοτητας του κινητηρα/υψηλης πιεσης κλπ. καλο θα ηταν οι αλλαγες λαδιων να γινονται καθε 10,000χλμ. Την ιδια στιγμη στο GT που εχουν εδω κ κατι μηνες για long-term test την πρωτη αλλαγη λαδιων την εκαναν στα 30,000χλμ αν δεν κανω λαθος...

Για το turbo καλα κανεις κ το υπενθυμιζεις, αν κ ισως ειναι καλυτερα να πηγαινεις χαλαρα λιγα λεπτα πριν φτασεις στον προορισμο σου, για να μπαινει κ αερας απο μπροστα για να μην ανεβαινουν οι θερμοκρασιες στην εισαγωγη. Αν και βασει των 4Τροχων οι Γερμανοι στα TSI/GT (κ ενδεχομενως και στα αλλα turbo) εξέλιξαν ένα μικροσύστημα υγρόψυξης που ενεργοποιείται αυτόματα και απαλλάσσει τα ρουλεμάν της τουρμπίνας από τα θερμικά φορτία.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ:

GOLF 1.4 TSI 170 PS GT:baby:

3ΘΥΡΟ

ΧΡΩΜΑ: CANDY WHITE:love:

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟ-ΑΝΘΡΑΚΙ:happy:

EΞΤΡΑ: ΗΛΙΟΡΟΦΗ:tease: ,ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ,ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ,4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΧΕΙΑ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:3,5 - 4 ΜΗΝΕΣ:blink:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΛΕΙΣΑ:

GOLF 1.4 TSI 170 PS GT:baby:

3ΘΥΡΟ

ΧΡΩΜΑ: CANDY WHITE:love:

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ: ΚΟΚΚΙΝΟ-ΑΝΘΡΑΚΙ:happy:

EΞΤΡΑ: ΗΛΙΟΡΟΦΗ:tease: ,ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ,ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ,4 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΗΧΕΙΑ.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ:3,5 - 4 ΜΗΝΕΣ:blink:

Ποσο θα σου παει;;;

Nikos73gr καλοταξιδο κ σε σενα :) Για το στρωσιμο υπαρχουν πολλες αποψεις, εγω προσωπικα δεν βρισκω ακρη κ δεν ειμαι ειδικος. Παντως πολλοι τηρουν το 3500rpm μεχρι τα 1500 χλμ. κ μετα σταδιακα ανοιγματα ανα 500 χλμ.

dc03kks γυρω στα 5 λιτρα λαδι παιρνει, γιατι καποια ποσοτητα παει κ στο φιλτρο. Τα χρηματα δεν ειναι στανταρ, εχω που ειχα ρωτησει στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο της περιοχης μου για αλλαγη λαδιων μου ειχαν πει 120 ευρω, περιελαμβανε λαδια, καινουργιο φιλτρο λαδιου, εργατικα κ ελεγχο του εγκεφαλου για τυχον βλαβες που εχουν καταγραφει. Αλλα επειδη εχω αποφασισει να το αλλαζω πιο συχνα απο τις οδηγιες των 15,000χλμ το πηγαινω κ σε ενα Castrol Point για τις ενδιαμεσες αλλαγες, εκει πληρωνω μονο τα λαδια κ το φιλτρο που εχω αγορασει απο την αντιπροσωπεια (γυρω στα 70 ευρω σουμα). Ισως ειναι υπερβολικες οι συχνες αλλαγες (ανα 7500χλμ), αλλα κινουμαι σε δρομους με αρκετη κινηση κ πολλα φαναρια. Αλλα κ σε αυτο το θεμα ο καθενας κανει ο,τι τον καθησυχαζει..π.χ στο τελευταιο τευχος του ελληνικου Evo στη στηλη αλληλογραφιας κ σε σχετικη ερωτηση οι συντακτες του Evo απαντανε οτι ειδικα στο GT λογω της πολυπλοκοτητας του κινητηρα/υψηλης πιεσης κλπ. καλο θα ηταν οι αλλαγες λαδιων να γινονται καθε 10,000χλμ. Την ιδια στιγμη στο GT που εχουν εδω κ κατι μηνες για long-term test την πρωτη αλλαγη λαδιων την εκαναν στα 30,000χλμ αν δεν κανω λαθος...

Για το turbo καλα κανεις κ το υπενθυμιζεις, αν κ ισως ειναι καλυτερα να πηγαινεις χαλαρα λιγα λεπτα πριν φτασεις στον προορισμο σου, για να μπαινει κ αερας απο μπροστα για να μην ανεβαινουν οι θερμοκρασιες στην εισαγωγη. Αν και βασει των 4Τροχων οι Γερμανοι στα TSI/GT (κ ενδεχομενως και στα αλλα turbo) εξέλιξαν ένα μικροσύστημα υγρόψυξης που ενεργοποιείται αυτόματα και απαλλάσσει τα ρουλεμάν της τουρμπίνας από τα θερμικά φορτία.

VRE LES NA TA ALLAZO K GO STA 10000?? KITA IME STA TELIOMATA TOU STROSIMATOS ALLA THA TO SKEFTO SOVARA NA TA ALLAZO STA 10000,, META SKEFTOME OTI THA XALASO TON KIKLO SINTIRISIS TOU,, THA DO,, SEYXARISTO PADOS!!!!!

Ποσο θα σου παει;;;

FILE EXO TO IDIO ME DIAFORES:

OXI ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΕΣΗΣ

XROMA MAURO PERLE

KALOTAKSIDO TO AMAKSI K ENA THASU PO THATO GOUSTARIS TO AMAKSAKI GIATI INE TRELA...

ALLA PADA PROSOSOXI...

KOITA NA TOU KANIS KALO STROSIMO GIANA TO GOUSTARIS META!!!!!

:X