nik187 Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Αυτό έκανα .δε τη δέχεται Μα μόνος έγραψες ότι έχεις ΕU , δεν είναι για σένα. Όπως αναφέρει είναι GLOBAL δηλαδή MIX Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgius Δημ. February 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2021 Εννοείς κατι τύπους που ξεκολανε το μεταλλικό μέρος της sim και τη κολλάνε στη κάρτα μνήμης;;Ακριβώς. Εγώ χάλασα μία sim αλλά τη δεύτερη φορά το πέτυχα Στάλθηκε από το M2007J17G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Καλημερα το αγορασα την Παρασκευη και σημερα ειναι Κυριακη δεν μου εμφανιζει την νεοτερα ενημερωση λογισμικου ρε παιδια. 5G απο την cytamobile vodafone ειδα αμεσος με το που εβαλα μεσα την καρτα sim μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Βαλε φωτο απο την εκδοση της ρομ. Υποψιαζομαι οτι εχεις ρομ Vodafone... Θα σου αργουν πολυ οι ενημερωσεις... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Βαλε φωτο απο την εκδοση της ρομ. Υποψιαζομαι οτι εχεις ρομ Vodafone... Θα σου αργουν πολυ οι ενημερωσεις... Οριστε φιλε μου. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Και εγώ αυτήν έχω, δεν έχει βγει νεώτερο update ως τώρα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Vodafone..... Κ στης γυναικας μου το κινητο αυτη ειχε κ την πεταξα... Εβαλα eea. Μεχρι τοτε εχει παρει ηδη 2 update. Κ πλεον εχουν δωσει beta την 11... Αν δεν αλλαξετε δεν σας βλεπω να παιρνετε update ποτε... Εγω νας σας πω την πικρη μου αληθεια ειχα παρει το μαγαζι τηλ κ τους εβρισα... Κ μου ειπαν οτι αν δεν το θελω να το γυρισω κ να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Αλλα ξεκλειδωσα, περασα την ευρωπαικη κ ξανακλειδωσα. Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Κανένας που να πέρασε custom η xtvr? Αρχίζω να το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Vodafone..... Κ στης γυναικας μου το κινητο αυτη ειχε κ την πεταξα... Εβαλα eea. Μεχρι τοτε εχει παρει ηδη 2 update. Κ πλεον εχουν δωσει beta την 11... Αν δεν αλλαξετε δεν σας βλεπω να παιρνετε update ποτε... Εγω νας σας πω την πικρη μου αληθεια ειχα παρει το μαγαζι τηλ κ τους εβρισα... Κ μου ειπαν οτι αν δεν το θελω να το γυρισω κ να μου επιστρεψουν τα χρηματα. Αλλα ξεκλειδωσα, περασα την ευρωπαικη κ ξανακλειδωσα. Πως την αλλαξουμε ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. February 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2021 Θελει ξεκλειδωμα ο bootloader. Υπάρχει official tool της εταιριας. Θελει περιπου μια εβδομαδα απο την στιγμη που θα το τρεξεις για να ξεκλειδωσει. Μετα πρεπει να κατεβάσεις fastboot rom κ παλι με xiaomi flash tool την περνας. Δεν ειναι δυσκολο. Απλα πρεπει να διαβασεις λιγο πριν ξεκινησεις την ολη διαδικασια.... Αν δεν ασχολεισαι καθολου, καλο ειναι να το κανει καποιος που ξερει Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 https://forum.xda-developers.com/t/safely-removing-unnecessary-system-bloatware-apps-from-xiaomi-mi-10i-without-root.4216393/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konvon Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Οριστε φιλε μου. στο πρώτο update και έχω την 12.0.9 .Υπάρχει και άλλη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Ειναι official ROM αυτή ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Official rom vodafone αλλα δεν υπαρχει πουθενα ομως... Καποιο χερι εχει βαλει η vodafone. Καλο ειναι να την αλλαξεις. Η τελευταια ευρωπαϊκή ειναι η 12.0. 9.0 Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 παιδια καλησπερα, εδω και λιγο καιρο αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Κατα την διαρκεια μιας κλησης αναβοσβηνει η οθονη. Στην αρχη δεν το χα καταλαβει γιατι το χα στο αυτι οποτε εκει εκλεινε. Το καταλαβα οταν αρχισα να χρησιμοποιω το hands free. Εκει ειδα πως αναβοσβηνε η οθονη. Το ιδιο κανει και χωρις ακουστικα τελικα. Μπορει να βοηθησει καποιος φιλος η φιλη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Κι εμένα μου ηρθε μηνυμα για αναβαθμιση σε MIUI 12.0.1 ΚΛΠ (EXV THN 12.0.9) αλλα μετα εξαφανιστηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2021 Εγώ την έκανα.. λίγο καλύτερη αλλά όχι κάτι φοβερό...είχα όμως θέμα μετά από την επαναφορά εργοστασιακών που έκανα..δε μου επανέφερε αυτόματα τις εφαρμογές που είχα βάζοντας το google mail μου και το έκανα εγώ περνοντας τες από το playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Κι εμένα μου ηρθε μηνυμα για αναβαθμιση σε MIUI 12.0.1 ΚΛΠ (EXV THN 12.0.9) αλλα μετα εξαφανιστηκε. Εγώ την έκανα.. λίγο καλύτερη αλλά όχι κάτι φοβερό...είχα όμως θέμα μετά από την επαναφορά εργοστασιακών που έκανα..δε μου επανέφερε αυτόματα τις εφαρμογές που είχα βάζοντας το google mail μου και το έκανα εγώ περνοντας τες από το playstore Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε ; Εχετε official rom ή custom ; Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 (edited) Για ποιά αναβάθμιση μιλάτε ; Εχετε official rom ή custom ; V 12.0.1.0 RJSEUXM ANDROID 11 2,6 gb ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Δεν εχω custom rom Εδω γραφει οτι ειναι beta . Μηπως να την ακυρωσω? https://adimorahblog.com/xiaomi-mi-10t-lite-android-11-update-in-europe/ Edited March 9, 2021 by POUARO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 V 12.0.1.0 RJSEUXM ANDROID 11 2,6 gb ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. Δεν εχω custom rom Εδω γραφει οτι ειναι beta . Μηπως να την ακυρωσω? https://adimorahblog.com/xiaomi-mi-10t-lite-android-11-update-in-europe/ Αυτή που έρχεται OTA δεν είναι beta...Σταθερή είναι... Μόλις κατέβηκε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Αυτή που έρχεται OTA δεν είναι beta...Σταθερή είναι... Μόλις κατέβηκε... Την εγκατεστησα, πρεπει να κανω και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisnikgr Δημ. March 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2021 Αν δουλευουν ολα μια χαρα δεν χρειαζεται... Αν βλεπεις κολληματα, ασχετα reboot τοτε ισως χρειαστει... Παράθεση Mi 11 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Κανένας που να πέρασε custom η xtvr? Αρχίζω να το σκέφτομαι... Εγώ έβαλα την xtrv. Το πρώτο πράγμα που έκανα. Όλα τέλεια Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2021 Τη stable η τη weekly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nifitsa_kakia Δημ. March 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2021 Τη stable. Παράθεση :luck: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts