Cloud Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Τελικά αξίζει να πάρεις μια κεφαλή astrea shark και να την γεμίσεις με καλά πράγματα όπως βαλβίδες κοκοράκια ελατήρια κ.α?? Μήπως το topic πρέπει να γίνει επισημασμένο?? Μια ιδέα...:happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 πως δν αξιζει.δεν παιζει ρολο το μεταλλο, αλλα τα πραγματα που εχει μεσα. τα ακουτε mods??? δν λεω μονο εγω να γινει επισημασμενο.. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Τελικά αξίζει να πάρεις μια κεφαλή astrea shark και να την γεμίσεις με καλά πράγματα όπως βαλβίδες κοκοράκια ελατήρια κ.α?? Μήπως το topic πρέπει να γίνει επισημασμένο?? Μια ιδέα...:happy: tha prepei omws ta pragmata pou tha valeis mesa na einai kala oxi san to ekswteriko perivlima......;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Εδώ δεν έχει γίνει το thread για Dinamic επισημασμένο που έχει τα 2πλάσια post ... :confused: Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 re pedia ti simenei episimasmeno?re pedia mpika sto site alla de grafei tipota gia innova.Mipos i dragon eine aytes pou grafoun sto tampelaki tous HRC? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Glouf125_Innova αλλες οι HRC και αλλες οι dragon (αν θυμαμαι καλα οι dragon εχουν αναγλυφο ταμπελακι με σημα το φιδι που ειδες στο site). Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 mipws kserei kaneis to supra posa xiliosta kilindropistono kai karb foraei (mama) ???????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_nikolas_ Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 49.5mm kylindropistono kai 14mm karb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 πως δν αξιζει.δεν παιζει ρολο το μεταλλο, αλλα τα πραγματα που εχει μεσα. τα ακουτε mods??? δν λεω μονο εγω να γινει επισημασμενο..Τι να το κάνεις το επισημασμένο, όταν το θέμα είναι διαρκώς πρώτο - πρώτο :) Δεν χρειάζεται ;) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 thelw na valw ekkentroforo kai megalitero karb....ti protinete??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 49.5mm kylindropistono kai 14mm karb. 16 karb Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το βάψιμο πόσο κοστίζει περίπου μαζί με λύσιμο - δέσιμο (Glx) Τι χρώματα προτείνετε? Αξίζει να το λύσω και να πάρω πιστόλια κ.α και να το βάψω μόνος μου... Πώς χαμηλώνουν μπρός και πίσω το παπί...? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το βάψιμο πόσο κοστίζει περίπου μαζί με λύσιμο - δέσιμο (Glx) Τι χρώματα προτείνετε? Αξίζει να το λύσω και να πάρω πιστόλια κ.α και να το βάψω μόνος μου... Πώς χαμηλώνουν μπρός και πίσω το παπί...? Βάζεις και κάθετε ένας χοντρός!:lol: :lol: :lol: Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Το βάψιμο πόσο κοστίζει περίπου μαζί με λύσιμο - δέσιμο (Glx) Τι χρώματα προτείνετε? Αξίζει να το λύσω και να πάρω πιστόλια κ.α και να το βάψω μόνος μου... Πώς χαμηλώνουν μπρός και πίσω το παπί...? αναλογα το μερος που εισαι.μπορει απο 150 εως και 300 ευρω.μονος σου δν αξιζει, γιατι δεν θα το πετυχεις.το χαμηλονεις πισω με αναρτησεις αλλες, και μπροστα αν δε βρεις σουστες κοβεις το ελατηριο με πατεντα. οπως το ειχα κανει εγω. http://www.bikepics.com/pictures/409012/ EDIT: μια περλα χρυσαφι-μοβ με βαση το χρυσαφι Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas_nikolas_ Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Ta elathria twn balbidwn apo kefalh astrea mpainoyn se 6volth kefalh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 vale rodes apo challaki re c.Eida ena glx eixe aerografia k zantes apo chally k itan g@m@to Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 αναλογα το μερος που εισαι.μπορει απο 150 εως και 300 ευρω.μονος σου δν αξιζει, γιατι δεν θα το πετυχεις.το χαμηλονεις πισω με αναρτησεις αλλες, και μπροστα αν δε βρεις σουστες κοβεις το ελατηριο με πατεντα. οπως το ειχα κανει εγω. http://www.bikepics.com/pictures/409012/ EDIT: μια περλα χρυσαφι-μοβ με βαση το χρυσαφι thanx dmkia... Πωπω δν το είχα φανταστεί με τίποτα αυτό το χρώμα... Εσύ πως και δν το βάφεις ρε...? Την είδα και εγώ την πατέντα με τις μπροστά τις αναρτήσεις... Μιας και θα πάρω αύριο αναρτήσεις γτ αυτές τρίζουν... Απλά δν ξερώ αν θα το κάνω γτ εμένα (όπως κ εσένα η ανάρτηση μπαίνει μέσα και δν σηκώνεται κ φοβάμαι μην μπαίνει μέσα τρώει φτερό κ λάστιχο...) Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORBID Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 alania telikes den eida na grafei kanenas.h xronous sta 400 h osa.etsi gia thn sygrish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Παίδες ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!:cry: Θέλω τα φώτα σας... Πήγα να πάρω αμορτισέρ να αλλάξω γτ είχα πρόβλημα τρίζανε και είχαν στραβώσει τα "νύχια" που πιάνουν την ρόδα και γι αυτό πηγαινε προς τα αριστερά το παπί...! Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι δν μπορώ να βρώ πουθενα αμορτισέρ για το παπί μου γιατί είναι εισαγωγής...(Τα αμορτισέρ μπαίνουν μέσα, είναι με την κόντρα) Πήγα στην αντιπροσωπία της Honda εδώ στο Βόλο αλλα μου είπαν ότι δν πρόκειται να βρω.........:cry: ΓΙΑΤΙ Θεε μου...πες μου τι έχω κάνει...:( :cry: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Παίδες ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!:cry: Θέλω τα φώτα σας... Πήγα να πάρω αμορτισέρ να αλλάξω γτ είχα πρόβλημα τρίζανε και είχαν στραβώσει τα "νύχια" που πιάνουν την ρόδα και γι αυτό πηγαινε προς τα αριστερά το παπί...! Το ΠΡΟΒΛΗΜΑ είναι ότι δν μπορώ να βρώ πουθενα αμορτισέρ για το παπί μου γιατί είναι εισαγωγής...(Τα αμορτισέρ μπαίνουν μέσα, είναι με την κόντρα) Πήγα στην αντιπροσωπία της Honda εδώ στο Βόλο αλλα μου είπαν ότι δν πρόκειται να βρω.........:cry: ΓΙΑΤΙ Θεε μου...πες μου τι έχω κάνει...:( :cry:τι έχεις εσύ και πόσο παλιό είναι; Άσχετα αν είναι εισαγωγής, αν δεν είναι πολύ παλιό, η επίσημη αντιπροσωπεία (για αυτο λέγεται και έτσι) είναι υποχρεωμένη όχι μόνο να φέρει, αλλά να έχει ήδη. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 kalispera kseri kanis poso kanei kenourgio ena 26 mikuni ? Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 τι έχεις εσύ και πόσο παλιό είναι; Άσχετα αν είναι εισαγωγής, αν δεν είναι πολύ παλιό, η επίσημη αντιπροσωπεία (για αυτο λέγεται και έτσι) είναι υποχρεωμένη όχι μόνο να φέρει, αλλά να έχει ήδη. GLX Εισαγωγής... Δν το βρίσκω πουθενά...............:cry: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 παρε για το κανονικο glx και φαε το νυχι που ποιανει κοντρα στο ταμπουρο με εναν τροχο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 οι αντιπροσωπειες εχουν ανταλλακτικα μονο για τα μοντελα που φερνουν.για τα εισαγωγης δλδ τα μοντελα που δεν φερνουν οι αντιπροσωπειες και τα φερνουν μονο λιγα μαγαζια ειναι δυσκολο να βρεις ανταλλακτικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Πήγα ξανα στον μάστορα και μου είπε πως θέλουν αλλαγή τα συνεμπλόκ... Πήγα να πάρω ένα πακετάκι επισκευής για τα αμορτισέρ μπροστα αλλά δν ήξερα πoιο να πάρω... Είχε ένα το οποίο έλεγε C50/C70/C90 και το άλλο New Type C50/C70/C90 και ούτε αυτός ήξερε την διαφορά... Τώρα κάπως ησύχασα αφού είναι μόνο τα συνεμπλόκ...:O Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts