Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Κοιτα αμα περνει μπρος θα σου σχει καει καμια ασφαλεια γιατι αμα ειχε καει το πινιο δεν θα ειχε καθολου ρευμα το μηχανακι αρα δεν θα επερνε μπροστα;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ολα αναβαν κανονικα! Και το μπλε λαμπακι (μικρή -μεγάλη σκάλα) ηταν μόνιμα αναμενο! Ρώτησα στην yamaha και μου ειπε οτι μπορει να μην ειναι και ολικη ζημια του πηνιου και γιαυτο λειτουργουνε ολα τα αλλα...

Οπως και να εχει παιδια την πατησα... τωρα ετσι κι αλλιως το εχω στο συνεργείο του και εχει ανοιξει το μοτερ και το απογευμα θα ειναι έτοιμο... να του να μην το κάνει θα παρει 30 ευρο για οτι εχει κανει... + 100 να δώσω στον άλλον που μου ειπε το σωστό παλι τα ιδια λεφτα θα μου βγούνε... τωρα μπορεί να μην είναι και το πηνίο... αλλά ποιος το ρισκάρει πάλι?

απλα άλλη φορα θα ξέρω... απο μια αναζήτηση στο νετ είδα πως είχαν και αλλοι προβλημα με αυτο..

Ολα αναβαν κανονικα! Και το μπλε λαμπακι (μικρή -μεγάλη σκάλα) ηταν μόνιμα αναμενο! Ρώτησα στην yamaha και μου ειπε οτι μπορει να μην ειναι και ολικη ζημια του πηνιου και γιαυτο λειτουργουνε ολα τα αλλα...

Οπως και να εχει παιδια την πατησα... τωρα ετσι κι αλλιως το εχω στο συνεργείο του και εχει ανοιξει το μοτερ και το απογευμα θα ειναι έτοιμο... να του να μην το κάνει θα παρει 30 ευρο για οτι εχει κανει... + 100 να δώσω στον άλλον που μου ειπε το σωστό παλι τα ιδια λεφτα θα μου βγούνε... τωρα μπορεί να μην είναι και το πηνίο... αλλά ποιος το ρισκάρει πάλι?

απλα άλλη φορα θα ξέρω... απο μια αναζήτηση στο νετ είδα πως είχαν και αλλοι προβλημα με αυτο..

Ισχυει ακομα η εγγυηση?

Κοιτα αμα περνει μπρος θα σου σχει καει καμια ασφαλεια γιατι αμα ειχε καει το πινιο δεν θα ειχε καθολου ρευμα το μηχανακι αρα δεν θα επερνε μπροστα;)

To an exei kaei to pinio me to na perni mprosta to papi den exei kamia sxesi giati to papi exei dio pinia ena pou dini to reyma kai ena pou dini ton spinthira opote to pio pithano einai na eixe kaei to pinio tou reymatos .oso anafora tin miza tha theli karbounaki logika giati me ta xronia tha exoun xalasi. kai ta papia den exoun asfalies exoun mono mia kentriki ston thetiko polo an enothoun oi dio poli me kapion tropo gia na min skasi i mpataria kapou allou den exei

ΟΚ δικο μου λαθος:X ΤΟ ειπα γιατι το σκουτερ μου πριν χαλασει ειχε μονο ενα πινιο και για το ρευμα και για το σπριχθιρα του μπουζου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

Paidia ti gnwmi exete gia auto to carb ? http://www.akyriakopoulos.gr/shop/product_info.php?products_id=517&osCsid=224ccfbc3b8f7630a33c6cdf2e0ee4e9 to exei dokimasi kaneis? pws sas fenete?

καλο ειναι,μια χαρα σαν ποιοτητα,καλη τιμη,πρεπει να εισαι απο 56 χιλ και πανω για να δουλεψει καλα..

καλο ειναι,μια χαρα σαν ποιοτητα,καλη τιμη,πρεπει να εισαι απο 56 χιλ και πανω για να δουλεψει καλα..

εγω πιστευω απο 54mm και πανω;)

Ξερει κανεις στα 52mm τι καρμπ βαζουμε συνηθως;

22-24-26 (το 26αρι θα θελει αρκετη ωρα στο ρυθμισμα γιατι ειναι λιγο μεγαλο);)

το 22 και το 24 του ειναι κουτι!αλλα αμα βαλει 26 μαλλον στα χαμηλα θα μπερδευει

Πολυ μεγαλο πιστευω θα του πεσει το 26 φιλε honda_100.

και εγω προτεινω να βαλει ενα 20-22-24!Εγω οταν το ειχα το astrea (μοτερ) στα 52mm 20αρι Shark φορουσα και ακομα φοραω στα 54mm αλλα στα 52mm ηταν κουτι ουτε μπερδεματα ουτε τιποτα αλλα τωρα το 24αρι το Mikunaki να βαλουμε και ειμαστε ετοιμοι!

ειναι λιγο μεγαλο αλλα αν κανεις καλο ρυθμισμα θα δουλευει μια χαρα πιστευω γιατι φιλος μου που ειχε το μηχανακι 50*54 ειχε 20(shark) μετα εβαλε 24 (keihin) και δεν μπερδευε καθολου;) και ειχε αρκετη διαφορα σε γκαζι με το 24αρι

re paides edwse se enan filo m ena mikuni 26 na to valei sto papi t (astrea mama).

me to pou to evale mou eipe oti aneuaze mono t strofes kai ropiaze..

etsi fovithike kai dn to ksana evale panw.. twra zitaei pio mikro.. ena 24ari

egw pisteuw oti apla dn htan rithmismeno to karb.

epishs eipe oti ama valeis megalitero karb tha prepei na allakseis ta kokorakia? valvides? dn thimame ti mou eipe!!

paizei kati tetio???

re paides edwse se enan filo m ena mikuni 26 na to valei sto papi t (astrea mama).

me to pou to evale mou eipe oti aneuaze mono t strofes kai ropiaze..

etsi fovithike kai dn to ksana evale panw.. twra zitaei pio mikro.. ena 24ari

egw pisteuw oti apla dn htan rithmismeno to karb.

epishs eipe oti ama valeis megalitero karb tha prepei na allakseis ta kokorakia? valvides? dn thimame ti mou eipe!!

paizei kati tetio???

Οταν λες αναβεζε μονο του στροφες και ροπιαζε?Ενω ηταν σταματημενο?Μηπως επαιρνε αερα απο καπου?

Δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις τιποτα οταν βαλεις καρμπ αλλο.Θεωρητικα ουτε λαιμο χρειαζεσαι καινουργιο.Πρακτικα αν δεν βαλεις λαιμο δεν κατεβαινει η εξτρα βενζινη που θες στον κυλινδρο.

Οταν λες αναβεζε μονο του στροφες και ροπιαζε?Ενω ηταν σταματημενο?Μηπως επαιρνε αερα απο καπου?

Δεν ειναι αναγκη να αλλαξεις τιποτα οταν βαλεις καρμπ αλλο.Θεωρητικα ουτε λαιμο χρειαζεσαι καινουργιο.Πρακτικα αν δεν βαλεις λαιμο δεν κατεβαινει η εξτρα βενζινη που θες στον κυλινδρο.

kai otan htan stamatimeno..

kai meta dn tou eperne brosta.

otan evale to mama pali dn eperne kai anagastike na to paei ston mhxaniko tou

Μηπως ηταν τεντομενη η ντιζα η επαιρνε απο καπου αερα και δεν κρατουσε ρελαντι?

Αυτο που λες μου το εκανε εμενα οταν ειχα βαλει το 22αρι το mikuni και ειχα βαλει αποστατη επειδη ειχα τον μαμα λαιμο,ξερεις αυτο το στρογγυλο που βαζεις για να γυρναζει ο λαιμος..90% θα σου τραβαει αερα οτι και να κανεις..Μηπως εχει βαλει κατι τετοιο;αν όχι θελει ρυθμισμα

Αυτο που λες μου το εκανε εμενα οταν ειχα βαλει το 22αρι το mikuni και ειχα βαλει αποστατη επειδη ειχα τον μαμα λαιμο,ξερεις αυτο το στρογγυλο που βαζεις για να γυρναζει ο λαιμος..90% θα σου τραβαει αερα οτι και να κανεις..Μηπως εχει βαλει κατι τετοιο;αν όχι θελει ρυθμισμα

basika an balis 2 flatzes kai tis ladosis den pezi na travai aera..... to lew epidi etsi eixa bali kai egw to Mikuni m otan akoma den eixa lemw gwnia. Kai douleve mia xara.....

ox nai re mages twra to thimithika.. eixe tetio diskaki peristrofis..

alla dn nomizw na eftege auto.. gt oso aera kai na eperne parapanw dn eksigei auto pou egine(pou tou ropiaze)

pisteuw oti auto tha ginotan an eperne perisoterh venzinh kai oxi perisotero aera..