honda_100 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 nai mama pisw :P βαλε ενα 36 να δεις διαφορα και να μη κουραζεις και το μοτερ με το μαμα του 50αριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ναι.140 βγαζει.επισης επαθα την πλακα μου με τον εκεντροφορο.πιστευω οτι εινσι σπο τσ λιγα πραγματα στα μηχανακια που αξιζε και με το παραπανω τα λεφτα του.εχει απιστευτα μπαμ.και στα ψηλα μετα τα 70 περιπου αρχιζει να ακουγεται ενα σφιριγμα απο το μοτερ και δεν καταλαβαινεις για ποτε πιανει τα 110.πολυ καλος ο εκεντροφορος τακεκαβα.σας τον προτεινω αξιζει τα λεφτα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 παει πολυ καλα... θες και αλλα χλμ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ναι.τι προτινεις ρε φιλε μου?65 διαδρομη και 61 πιστονι καλα θα ειναι?ποσο τελικη λες να βγαζει?και θα τα φευγω τα μοντενας τα 57αρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 ναι.τι προτινεις ρε φιλε μου?65 διαδρομη και 61 πιστονι καλα θα ειναι?ποσο τελικη λες να βγαζει?και θα τα φευγω τα μοντενας τα 57αρια? με αυτο το φτιαξιμο θα ειναι πολυ γρηγορο αν βαλεις και ενα μεγαλυτερο καρμπ δηλαδη 30αρι και ηλεκτρονικη θα εχεις πολλα km δεν ξερω ποσα αλλα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 που μπορω να ανοιξω τα καρτερ φιλε μου.γτ θα το κανω μ χει μπει η ιδεα στο μυαλο κ θελω ν τ κανω.καλο και το 57 αλλα θελω κιαλλα κμ.μονο που φανταζομαι πως μονο με το 1/4 του γκαζιου της πρωτης το μηχανακι θα ειναι λαμπαδιασμενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 που μπορω να ανοιξω τα καρτερ φιλε μου.γτ θα το κανω μ χει μπει η ιδεα στο μυαλο κ θελω ν τ κανω.καλο και το 57 αλλα θελω κιαλλα κμ.μονο που φανταζομαι πως μονο με το 1/4 του γκαζιου της πρωτης το μηχανακι θα ειναι λαμπαδιασμενο.... θα πας σε μηχανικο και θα σου τα ανοιξει... να ξερεις ομως τις αντοχες του 57 δεν θα τις εχει το 61 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 παίδες λίγο προσοχή στην γλώσσα εε..!! κρίμα είναι .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 οκ συγνωμη δεν θα ξαναγινει.μπαινουν τα ρευματα νταιτονα π εχουν 3 σταδια στο ινοβα?και ποσο κανουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 που μπορω να ανοιξω τα καρτερ φιλε μου.γτ θα το κανω μ χει μπει η ιδεα στο μυαλο κ θελω ν τ κανω.καλο και το 57 αλλα θελω κιαλλα κμ.μονο που φανταζομαι πως μονο με το 1/4 του γκαζιου της πρωτης το μηχανακι θα ειναι λαμπαδιασμενο.... Μηχανικο δεν εχεις? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εχω αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε ξανα με ανοιγμα καρτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Ανοιγμα στα καρτερ κανει ο τορνος αν εννοουμε το ιδιο πραγμα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondara4ever Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 εγω εννοω να τα ανοιξει για να χωρεσει μεγαλυτερο κυλινδροπιστονο.αυτο δεν λες κ εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Nαι.Στον τορνο γινεται αυτο.Θα στο κανονισει ο μηχανικος σου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Παιδια τα μπροστινα καλαμια απο το astrea μου εχουν μαλακωσει πολλυ, επισκευαζοντε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Καλαμια εννοεις το πηρουνι? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Καλαμια εννοεις το πηρουνι? μαλλον το πηρουνι λεει γιατι το εχω ακουσει και απο αλλους να το λενε (καλαμια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 Αν εχουν μαλακωσει αλλαζεις σουστες η βαζεις αλλο λαδι. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. February 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2009 παιδια μου ξεβιδωνεται συχνα η καμπανα?τι πρεπει να κανω για να μην ξεβιδωνεται?honda astrea ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas56mm Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 παιδια μια ερωτηση!ποσο κανουν βαλβιδες εισαγωγης-εξαγωγης για κεφαλη honda astrea???αμα κανω στην κεφαλη ροικη θα ειναι καλητερα?αν ναι ποσο στοιχιζει η ροικη?και ποσο στοιχιζουν οι βαλβιδες για την κεφαλη?:help::help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Με ροικι εξελιξη το μηχανακι παει πολυ καλυτερα.Αλλα πρεπει να εχεις καλο μηχανικο για να στο κανει. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polemaxos Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 ti einai auti h ekseliksi pou lete???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2009 Φτιαξιμο κεφαλης που επιτρεπει να πηγαινει περισσοτερο καυσιμο στους κυλινδρους.Στα τετραχρονα αυτο.Στα 2χρονα γινεται στα καρτερ.Χονδρικα ειναι αυτο.Αν θες σου δινω και πιο επιστημονικο ορο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 re paidia h kefalh HAEM B1 apo poio mhxanaki ths honda einai??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ειναι η εργοστασιακη κεφαλη απο τα πρωτα astrea,χωρις μιζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts