Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

ευχαριστο για την βοηθεια και τους δυο σας θα κανω αυτα που μου ειπατε ομως δεν μου απαντησατε η daytona ειναι japan εταιρια οπως λεν τα KIT τις ,και τα μηχανακια τις ομως τα DV?

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστο για την βοηθεια και τους δυο σας θα κανω αυτα που μου ειπατε ομως δεν μου απαντησατε η daytona ειναι japan εταιρια οπως λεν τα KIT τις ,και τα μηχανακια τις ομως τα DV?

h daytona h veltiwtikh dn exei kapoia sxesh me ta mixanakia ta daytona pou sthn ousia einai dayang

.

simera bgike to mixanaki mou to opoio foraei kylindropistono 56mm imimpompe aasa strofalo 56mm aasa kefali astrea me anoixto eisagwgi-eksagwgi karbyrater foraei KEIHIN 28 pe eksatmisi motorsport me to megalo mpouri ti allo lete na balw panw so mixanaki?

simera bgike to mixanaki mou to opoio foraei kylindropistono 56mm imimpompe aasa strofalo 56mm aasa kefali astrea me anoixto eisagwgi-eksagwgi karbyrater foraei KEIHIN 28 pe eksatmisi motorsport me to megalo mpouri ti allo lete na balw panw so mixanaki?

Βάλε ένα εκκεντροφόρο 5ου σταδίου και είσαι άρχοντας.

Για να αποφύγεις τα προβλήματα άστο έτσι... Μια χαρά φτιάξιμο του έχεις κάνει

(εγώ έχασα 1 στρόφαλο , 1 πιστόνι και 3 σαζμάν .. είναι βέβαια και κάποια mm παραπάνω απο το δικό σου αλλά..)

Βασικά είναι ανάλογα το τι θες να κάνεις με το παπί...

Θες να έχεις παπί να κάνεις την βόλτα σου και να χαλαρώνεις ή να πας για ένα καφεδάκι αλλά να τα σπάει μέχρι τότε όπως εγώ έκανα με το δικό μου...

**υπόψην τώρα το έχω ψηλόμετανιώσει μιας και είμαι 23 και θέλω να κάνω και την βόλτα μου με το μηχανάκι.. (ας είναι καλά το άλλο το μοτερ που σε λίγο καιρό θα φτιάξω ώστε να κάνω και καμία βολτίτσα..) ***

σημερα εβγαλα το innova μου το εκανα 58μμ ομως δεν εχω takegawa εξατμιση ρωτησα και λεν πως δεν εχουν. ουτε ο θεοχαρης εχει που να βρω αν γινετε να ρωτηση καποιος σε κανενα μαγαζι στην αθηνα η οπου βρητε για να παραγγειλω απο εκεινο το μαγαζι που εχει αν βρειτε τιποτα γραψτε το τηλεφονω του μαγαζιου γιατη εδω που ειμαι στον εβρο δεν εχει κανενας εξατμιση τετοια κανενα μαγαζι και κανενα παιδι.

to mixanaki to eftiaksa gia na kanw boltes alla na rixnw kai kamia kontra ekkentroforo exw ton takegawa r-20 kai ton foraw sto mixanaki

eise arhontas file.to mihanaki prepei na to eheis gia ti volta sou kai ama lahei kai gka.....seis skas kai ti gkazia sou ti geri.to poli fortoma file sto moter se kanei na to kratas pio liges ores to mihanaki na to ksereis.

σημερα εβγαλα το innova μου το εκανα 58μμ ομως δεν εχω takegawa εξατμιση ρωτησα και λεν πως δεν εχουν. ουτε ο θεοχαρης εχει που να βρω αν γινετε να ρωτηση καποιος σε κανενα μαγαζι στην αθηνα η οπου βρητε για να παραγγειλω απο εκεινο το μαγαζι που εχει αν βρειτε τιποτα γραψτε το τηλεφονω του μαγαζιου γιατη εδω που ειμαι στον εβρο δεν εχει κανενας εξατμιση τετοια κανενα μαγαζι και κανενα παιδι.

poli makria eise re filaraki.alla ama den ehei o theoharis prepei na vreis apo kanena allo.me paragkelia den sou fernei o theoharis esto kai an argisei.pantos eine poli kali ayti i eksatmisi

ενταξει θα δω τι θα πει ο θεοχαρης. εχετε ακουστα για το πενταημερο που γινεται στην ορεστιαδα που μενω, στον εβρο που ερχονται πολυ και διασημη τραγουδιστες. βαζουμε κοντρες ολοι μερα στον αρδα στην γεφυρα σηνγκεκριμενα για πεντε μερες ερχονται απο ολοι την ελλαδα με τα μοτερια τους και τους τρεχουμε θα ερθει κανενας απο εσας οσοι ερθουν ας απαντησουν οι οσοι το εχουν ακουση.

γεια σας

Eχω ενα c50 το όποιο εχει ενα στρόφαλο αασα με 54μμ διαδρομή. Εχω το εξής πρόβλημα το μηχανάκι χάνει λάδια απο την τσιμούχα του στροφάλου πίσω απο το βολαν..... Η τσιμουχα αλλαχθηκε αλλα παλι χανει λίγο λαδάκι(δακρυζει) υπάρχει καμια ιδέα τι αλλο μπορώ να κάνω???:confused:

γεια σας

Eχω ενα c50 το όποιο εχει ενα στρόφαλο αασα με 54μμ διαδρομή. Εχω το εξής πρόβλημα το μηχανάκι χάνει λάδια απο την τσιμούχα του στροφάλου πίσω απο το βολαν..... Η τσιμουχα αλλαχθηκε αλλα παλι χανει λίγο λαδάκι(δακρυζει) υπάρχει καμια ιδέα τι αλλο μπορώ να κάνω???:confused:

file kanto ayto meto gialoharto alla vasika to kiriotero eine oti i tsimouhasou prepei na eine japan kai ohi taiwan giati den kaneis tipota me tis taiwan.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα...ποσταρω εδω!

εχω ακουσει για κατι παπακια κινεζικης προελευσης με κινητηρα 100 κυβικων και στα χαρτια 50αρι.τα ονομαζομενα "παπακι delivery" ξερετε τιποτα ???

με ενδιαφερει να αγορασω :)

Eπισης κανενα super cub με τετραταχυτο σασμαν ποσο περιπου κοστιζει μεταχειρησμενο (50αρι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ego den ehoo ypopsin mou ayta ta mihanakia alla apla se symvouleuo kalitera pare ena super cub pou eine japan

τι japan και ιστοριες μου λες!! εχω αλλαξει 10 παπακια...το τελευταιο ηταν astrea grand 95 μοντελο και ηταν made in malaisya.αλλα μου το κλεψανε...θελω παπακι για το πολυ 1000 χιλιομετρα το χρονο.και επισης φθηνο..μεχρι 300 ευρο!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

τι japan και ιστοριες μου λες!! εχω αλλαξει 10 παπακια...το τελευταιο ηταν astrea grand 95 μοντελο και ηταν made in malaisya.αλλα μου το κλεψανε...θελω παπακι για το πολυ 1000 χιλιομετρα το χρονο.και επισης φθηνο..μεχρι 300 ευρο!!

nai re filara apla ehei i honda ergostasio sti malesia giati eine pio ftina ta ergatika.giafto grafoune made in malasia kai tetoia.gnisia eine.pare tote ena strogkilofanaro palio afoy to thes gia 100 hiliometra to hrono pou den tha eheis enoia oute na sto klepsoun.i pare kanena chalaki

nai re filara apla ehei i honda ergostasio sti malesia giati eine pio ftina ta ergatika.giafto grafoune made in malasia kai tetoia.gnisia eine.pare tote ena strogkilofanaro palio afoy to thes gia 100 hiliometra to hrono pou den tha eheis enoia oute na sto klepsoun.i pare kanena chalaki

Μα αυτο σου λεω..αλλα εχω παει σε καμια 10ρια συνεργεια με μηχανακια και κατω απο 600 ευρο δεν βρισκω 50 κυβικα μηχανακι.

Chally!!!! που το θυμηθηκες αυτο!!!! αυτο ειναι μηχανακι για παιδακια,

οταν ημουν 12 χρονων ειχα ενα τετοιο..τωρα με το ζορι καβαλω και παπακι...αλλα το θελω για συγκεκριμενο σκοπο...καμια μαντρα εχετε υποψην σας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαιρετο την παρεα το innova μου το εχω 58μμ ρευματα κεφαλες και αλλα το θεμα ειναι πως εχω επανω το καρμπυλατερ τις takegawa που ειναι 26μμ εμενα μου φαινεται μικρο εσεις τι λετε αν νομιζεται πως ειναι μικρο τι να κανω να το ζινγκλεροσω η να βαλω κανενα mikuni 28 και κατι ακομη το innova μπορη να σηκωση 30 μμ καρμπυλατερ?

χαιρετο την παρεα το innova μου το εχω 58μμ ρευματα κεφαλες και αλλα το θεμα ειναι πως εχω επανω το καρμπυλατερ τις takegawa που ειναι 26μμ εμενα μου φαινεται μικρο εσεις τι λετε αν νομιζεται πως ειναι μικρο τι να κανω να το ζινγκλεροσω η να βαλω κανενα mikuni 28 και κατι ακομη το innova μπορη να σηκωση 30 μμ καρμπυλατερ?

Γεια σου φίλε μου. Τι ρεύματα φοράς ?

Το καρμπιρατέρ σου είναι καλό αν και εγώ θα σου πρότεινα ένα 28 για την διαμόρφωση σου. Καλύτερα βάλε μεγαλύτερα jet'ακια .

Όσο για το εάν μπορεί να σηκώσει 30mm καρπιρατέρ ΝΑΙ μπορεί...

Εγώ στο δικό μου κινητήρα φοράω 32mm και δουλεύει άψογα..

φιλε μου bryan τα ρευματα μου ειναι daytona εκτος απο την ηλεκτρονικια που θα βαλω takegawa για τη η daytona δεν εχει.και κατι ακομη εχεις innova πηραγμενο και ποσο μμ. το 28 μμ που μου λες το λες για τη θα πηγαινει στα χιλιοστα που ειναι το innova?επισης μπορω να βρω πιστονη wiseco η κατι καλο 58μμ γιατο innova?γιατη το δικο μου ειναι NIPPON χαλια εεεεε?

φιλε μου bryan τα ρευματα μου ειναι daytona εκτος απο την ηλεκτρονικια που θα βαλω takegawa για τη η daytona δεν εχει.και κατι ακομη εχεις innova πηραγμενο και ποσο μμ. το 28 μμ που μου λες το λες για τη θα πηγαινει στα χιλιοστα που ειναι το innova?επισης μπορω να βρω πιστονη wiseco η κατι καλο 58μμ γιατο innova?γιατη το δικο μου ειναι NIPPON χαλια εεεεε?

i wiseco vgazei mpistoni gia to innova alla nomizo mehri 54 hiliosta

Όχι yamaha townmate έχω.

Για τα κυβικά σου το ιδανικό καρπιρατέρ είναι πιστεύω το 28.

Μιας και το έφερε η κουβέντα.. Ποια ρεύματα θεωρείτε-είναι καλύτερα τα KITACO ή τα TAKEGAWA ?? Και σε τι τιμούλα βγαίνει το κάθε ένα ?

νταξ...τι να λεμε τωρα!ριξτε μια ματια εδω--->http://www.aphonda.co.th/product/sonic2007/sales_point.asp

α,κι εδω--->http://www.mocyc.com/news/view.php?category=1&idnews=1586

σαρακακη φερτο στην ελλαδιτσα μας!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

νταξ...τι να λεμε τωρα!ριξτε μια ματια εδω--->http://www.aphonda.co.th/product/sonic2007/sales_point.asp

α,κι εδω--->http://www.mocyc.com/news/view.php?category=1&idnews=1586

σαρακακη φερτο στην ελλαδιτσα μας!

πολυ ωραιο παπι φιλε.αν ερθει στην ελλαδα ποτε στο εγγυομαι οτι θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το παρουν...και ειναι και honda..τι αλλο θελει καποιος που ξερει τις δυνατοτητες ποου εχει ενα παπι?τεσπα. να σας ρωτησω κατι.εχω ενα καρμπυρατερ 20 keihin το αυθεντικοτατο ομως οχι απομιμηση.ομως το βαζω στο μηχανακι μου κ κανει ενα παρα πολυ μεγαλο θορυβο μολις ανοιξεις το γκαζι...να σασ δωσω να καταλαβετε ακουγεται ποιο πολυ απο την εξαμιση..γιατι?ποιος μπορει να μο εξηγησει?κανενας δε μπορει να μου το εξηγησει...σε αλλο μηχανακι που το ειχα δεν το εκανε.. το μηχανακι μου ειναι 51 πιστονι 54 στροφαλο κ κεφαλη απο αστρα με απλο κεντροφορο.. please help me δεν μπορω αλλο με το shark επανω και το keihin να καθεται αδουλευτο..:!:

h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

diladi re file anoigeis to gkazi kai vgazei ton iho alla eine les kai eine mpoukomeno to mihanaki den anevazei strofes

δεν μπορω να πω οτι δεν ανεβαζει στροφες αλλα με το 17shark που του εχω πανω εχει πιο καλα σκασιματα. απλα κανει το καρμπυρατερ πολυ μεγαλο θορυβο,απο εκει μπροστα που μπαινει ο αερασ.στο ρελαντι δεν ακουγεται τιποτα,οταν ομως ανοιγεις το γκαζι σου'ρχεται να το σπασεις...τρελος θορυβος,μιλαμε..

h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/