Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

Σε 57mm dinamik. Τι να πώ ρε παιδειά και εγώ είχα σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση αλλά έπεσα από τα σύνεφα!

α, ετσι πες το... εγω μιλαω για τετραχρονα. σε διχρονο δεν εχω δει ποτε narita και δεν ξερω. παντως στα τετραζρονα ειναι καλα.

Moonchild_D αν θυμαμαι καλα για να βαλεις 53αρι πιστονι θελουν ανοιγμα τα καρτερ,παντως 52αρι χωραει ανετα!την μπιελα μην την φοβασαι,δεν παθαινει τπτ. κατα τ'αλλα βαζεις ενα 24αρι καρμπυρατερ,ανοιγεις εισαγωγη/εξαγωγη κεφαλης κι αν βαλεις εκκεντροφορο πρεπει να βαλεις πιο σκληρα ελλατηρια βαλβιδων. η aasa για την κεφαλη του astrea/supra/dream (ιδια ειναι και στα 3) βγαζει ημιπομπε πιστονι.

στην φωτο ειναι το πιστονι που πηρα απο την aasa στα 56mm ημιπομπε http://img150.imageshack.us/my.php?image=16112006092ei9.jpg

δεν νομιζω να θελει ανοιγμα το καρτερ... ουτε για τα σκληρα ελατηρια συμφωνω

νομιζω πως τα εργοστασιακα ειναι μια χαρα.

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ta stadia stous ekentroforous ti einai? poso agrios einai?

kai ti ennoeite 6volti kai 12volti ?

Φιλε μου τι κληση ειναι αυτη που εχεις ως υπογραφη

τι εγινε...?

Φιλε μου τι κληση ειναι αυτη που εχεις ως υπογραφη

τι εγινε...?

οντως... τωρα το προσεξα κι εγω...

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

Moonchild_D αν θυμαμαι καλα για να βαλεις 53αρι πιστονι θελουν ανοιγμα τα καρτερ,παντως 52αρι χωραει ανετα!την μπιελα μην την φοβασαι,δεν παθαινει τπτ. κατα τ'αλλα βαζεις ενα 24αρι καρμπυρατερ,ανοιγεις εισαγωγη/εξαγωγη κεφαλης κι αν βαλεις εκκεντροφορο πρεπει να βαλεις πιο σκληρα ελλατηρια βαλβιδων. η aasa για την κεφαλη του astrea/supra/dream (ιδια ειναι και στα 3) βγαζει ημιπομπε πιστονι.

στην φωτο ειναι το πιστονι που πηρα απο την aasa στα 56mm ημιπομπε http://img150.imageshack.us/my.php?image=16112006092ei9.jpg

παιρνει 53, αν αλλαξεις κυλινδρο και φας εξωτερικα το χυτονιο. μεχρι 53,5 παιρνει

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

Paidia vrika 52,5mm narita.Mou to protinete?Einai kala ta narita?Giati exo akousei polla.Poso paei to daytona sta 53mm?Kilindro na paro alouminio i mantemi?Ti einai kalitero?Gnorizete an kykloforei akoma o ekkentroforos vertex?Exo akousei polla kala logia alla mou eipan oti dn kykloforei pia.Sas eyxaristo poli gia ti voitheia.

ο εκκεντροφορος ανοιγει τις βαλβιδες και τα ελατηρια τις κλεινουν,αν βαλεις αγριο εκκεντροφορο στις ψηλες στροφες τα μαμισια ελατηρια δεν προλαβαινουν να κλεισουν τις βαλβιδες με αποτελεσμα να βρισκουν στο πιστονι,το γνωστο σε ολους ''καρφωμα βαλβιδας''.γι αυτο οταν αλλαζουμε εκκεντροφορο αλλαζουμε τα μαμισια ελατηρια και βαζουμε πιο σκληρα (και με τπτ δεν βαζουμε τα shark!)

τα ναριτα δεν μου πολυαρεσουν,σε αλλους βγαινουν καλα σε αλλους μουφα...πιστευω με ενα καλο στρωσιμο να βγουν καλα...

για τον vertex εξαρταται που μενεις,δεν κυκλοφορουν αλλα μπορει να βρεις κανενα κομματι σε κανα μαγαζι!

το καλυτερο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να μαζεψεις λεφτα με σκοπο να ανοιξεις τα καρτερ για να βαλεις ενα πχ 54-55mm πιστονι και μιας που θα ανοιξεις τα καρτερ βαζεις κι εναν στροφαλο τριγωνικο aasa στα 54/56mm διαδρομη.απο τον στροφαλο μπορεις να κερδισεις επιπλεον κυβικα!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

An allaxo ekkentroforo,elatiria kai anoixo tis thyrides me mama pistoni tha do diafora?Aksizei?Giati dn paizoun polla fraga auti tn epoxi:wacko: :wacko: An anoikso tis thryrides prepei na allakso kai tis valvides...na valo megalyteres?Kai mia erotisi...pos anoigoume tis thyrides?Mporo na to kano monos mou?

An allaxo ekkentroforo,elatiria kai anoixo tis thyrides me mama pistoni tha do diafora?Aksizei?Giati dn paizoun polla fraga auti tn epoxi:wacko: :wacko: An anoikso tis thryrides prepei na allakso kai tis valvides...na valo megalyteres?Kai mia erotisi...pos anoigoume tis thyrides?Mporo na to kano monos mou?

θυρίδες όχι όπως τα 2χρονα έ? Μην μπερδεύεσαι! Εισαγωγής και εξαγωγής θα εννωείς. Μπορείς με βουρτσάκι αλλά καλύτερα να το κάνει κάποιος που ξέρει!

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

να πας σε ενα μηχανουργειο και να πεις να ανοιξει εισαγωγη-εξαγωγη καπου στα 25 χιλ. καπου στα 15 ευρω θα παρει. βαλε εναν εκκεντροφορο daytona που θα τον εχεις μια ζωη, 100 ευρω. και ενα μικουνι 26 80 ευρω, και 2 βαλβιδες 20 ευρω. θα δεις διαφορα, αλλα και τα ναριτα καλα ειναι, εγω οταν το ειχα 52-53 ναριτα το ειχα, και δεν παθαινε τπτ

για τα ελατιρια τον εγκεντροφορον εμασ κατο δεν υπαρχουν και δεν ειχε βαλι ποτε κανισ και ακομα με τα μαμισια ελατιρια δουλευουμε τουσ μεγαλουσ εγκεντροφορουσ και δεν ειχαμε ποτε προβλιμα.φυσικα συμφονο μαζι σασ οτι τα σκλιρα εινε καλιτερα

εγω παντος ποτε δεν ειχα δουλεψει εκκεντροφορο με σκληρα ελατηρια, αλλα τωρα θα δοκιμασω

βαλβιδεσ δεν χρειαζετε να αλλαξεισ προσ το παρον ρε φιλε και φισικα θα δεισ διαφορα αλλα πρεπει να βαλισ και καρπιλατερ και εξατμισι.για θιριδεσ οποσ σου ειπε και ντομικ πιγενε σε μαστορα γιατιεινε λιγο φασαρια το ανοιγμα θιριδον γιατι πρεπει να βγουνε και ι βαλβιδεσ για να γινει σοστι δουλια και μπορει να μιν τα καταφερισ μονοσ σου

εγω παντος ποτε δεν ειχα δουλεψει εκκεντροφορο με σκληρα ελατηρια, αλλα τωρα θα δοκιμασω

και γο μια φορα μονο εφερα απο ελλαδα και πιστεψε με ακομα στο κουτι τα εχο επειδι δεν βρεθικε κανεισ να θελει.εινε λιγο τσιγκουνιδεσ ι πιτσιρικαδεσ κατο

και εδω ετσι ειναι, αφου δεν πανε να δουλεψουνε...

αναλογοσ απο τι βλεπο σε σασ δινετε λεφτα στα μιχανακια.εμασ επιδι στα 18 τουσ τουσ περνουν αμαξι οι γονεισ τουσ λενε γιατι για ενα χρονο που θα χο διπλομα για μιχανακι να φαο τοσα λεφτα.φισικα υπαρχουν και εξερεσισ.ηρθε ενασ φιλοσ μου σιμερα στο γκαραζ μου με ενα τσαλι φουλ τακικαβα και το βγαλα φοτο και θα το ανεβασο αυριο να το δειτε που θα βρο λιγο χρονο

τωρα ενταξει. τι τελικες εχει το τσαλι???

epidi den poli asxolithika genika me to tsaly ayto oute ego to ftiaksa nomizo oti to testarane me amaksi.mprosta to mixanaki kai apo piso to amaksi.basika file san kross paei poy to piga bolta alla pisteyo oti ola ta lefta eine i exatmisi.ego to perimena gia takigawa gia na soy po tin alitheia na pigenei kalitera.perimena perissoteres entiposis kate mena fisika.ena kalo papi pisteyo toy mpenei.

ems kato mono tsaly exoyme.papia para poly liga kai ola mamisia kai 100aria.na katalabeis glx oyte ena.mono kati supra kinezika kai kati gnisia opos to diko moy to montelo kai kati dream.emas kato pezi pio poly skooter kai tora xathikan kai ta tsaly.ama ta ftiaksis einai omorfa re file.to palio montelo pezei emas to platinoforo mono.alla fisika gia mena ta papia eine korifi

ems kato mono tsaly exoyme.papia para poly liga kai ola mamisia kai 100aria.na katalabeis glx oyte ena.mono kati supra kinezika kai kati gnisia opos to diko moy to montelo kai kati dream.emas kato pezi pio poly skooter kai tora xathikan kai ta tsaly.ama ta ftiaksis einai omorfa re file.to palio montelo pezei emas to platinoforo mono.alla fisika gia mena ta papia eine korifi

πωπω πικρα...

asta na pane.afoy ego pio poly ego me tsalakia asxoloyme kai ta montifaro.kai tora teleytaia olo skooter erhonte kai ta psilobargieme.kate mena ta scooter eine megali apotixia kai akoma o kosmos den to hamparise kai ta agorazoyn akoma

τα σκουτερ φιλε μου θα είναι το must της δεκαετιας....

Αρχες του 2007 θα καταργηθουν τα carbιλατερατα μηχανακια και θα βγαινουν

ψεκαστα...Innova 2007 injection για παραδειγμα

50αρια ψεκαστα και ετσι...

Τα σκουτερ που λες μην τα αδικεις γιατι ορισμενα πανε πολυ καλα.....παρα πολλυ καλα....................malossi rulez

entaksi re file den eime kai toso fanatikos.ego apo apopsis antoxis milao.pare ena kainoyrio gia paradigma supra kai ena opio thes scooter.to soupra tha theli allagma ladi kai ena mpoyzi kai kathe toso rithmisma balbidon kai mporei na to kaneis ayto mia zoi kai na min soy pathi tipota.to scooter soy leo apo piras se ena hrono mporei na theli kai mpiela kai royleman strofaloy.