siamos Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 να σε καλα ρε αλκισπα τα λεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 κανενα πολινι κιλινδροπιστονο αμα βρεισ.μοτερ απο σκουτερ εχει.ενα μιτσυμπισι μιραζ εχο και οταν το πιρα φοραγε μοτερ 1600 μιβεκ και εβγαζε 178 ιππουσ απο μαμα.μετα εκανα μια μετατροπι και το κανα 4χ4 και του φορεσα μοτερ απο εβολουσιον 6 και βγαζει τορα 285 ιππουσ μαμισια.εκει εσκασα το πολι χριμα. αυτο πρεπει να ετσουξε την τσεπη σου... (η μετατροπή σε 4χ4 ειδικα). εγω προς το παρον εχω ενα volvo 460 gle 1600 της μανας μου, αλλα παιζει (μακαρι να γίνει) να πάρω ενα golf 2 του '85 2πορτο που ηταν του πατερα μου παλια. εχω ηδη βρει ανταλλακτικα για μετατροπή σε vr6 (κινητηρα φρενα αξονες συστηματα τιμονιου αναρτησεις, ολα 7.000€) και μετα βαψιμο κ ειμαι ετοιμος... μακαρι... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. December 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2006 Sniper_23 56αρι κυλινδρος και πιστονι μπαινει σε innova χωρις να ανοιξεις τα καρτερ;ρωταω για εναν φιλο. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Παιδιά 2 παρατηρήσεις.Επειδή τα συνεχόμενα posts είναι κουραστικά στην ανάγνωση,διαβάστε εδώ για το πως θα κάνετε πολλαπλή παράθεση δηλαδή όταν θέλετε στο ίδιο post να απαντήσετε με quote σε πολλά μηνύματα. Επίσης όταν έχετε κάνει ήδη ένα post και θέλετε κάτι να διορθώσετε/προσθέσετε να χρησιμοποιείτε το κουμπί "Τροποποίηση" και να μην κάνετε εκ νέου post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 iparxei kanenas na xeri apo glx? an nai as mou milisei.!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Κανε λιγo υπομονη και θα σου απαντησει ο master του ειδους dmkias... Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 καλοσορισες ρε φιλε τορα που μπικα γο μαλλον βγικεσ.τι θεσ να μαθεισ εγο και τα παιδια θα σου λισουμε οτι απορια θεσ ιδικα για glx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ωραίος... ευχαριστώ και για το καλοσωρισμα... τι κεφαλή έχεις? πως θα βάλω μια φωτο του δικου μου? καλουτσικο ειναι αλλα αν κανω τα χυτηρια πιστευω πως θα δειξει πολυ... μονος μου το εφτιαξα και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος... δικό σου ειναι το ιννοβα στο bikepics.com gloufinnova? αν ναι, εμένα ειναι το sniperinnova αλλα τώρα δεν έχει καμία σχέση με τότε, ειναι αλλο χρώμα εχει αλλες ζάντες και μαργαριτα δισκόπλακα. μπες στο http://www.imageshack.us ανεβασε την φωτο και εκει που λεει link for forums(1) βαλτο εδω παοδες κορυφή τα μοτερια σας!! να ρωτήσω κ γω κάτι που θέλω. τι κυλινδροπιστονα να βάλω σε μαμα μηχανη εκατοσταρα.?ποσα mm μπορώ να βάλω κ ποια έχουν καλυτερη αντοχη κ μακροζωηα σε συνδιασμο με την αποδοση? (και οικονομικα οσο γίνετε) το μηχανακι σου ειναι 52χιλ, καντο 54narita ορίστε 2 φωτο του ιννοβα μου. το χρώμα ειναι πράσινο, αλλα λόγω της γαλάζιας πέρλας και του φλάς φαίνεται έτσι http://www.bikepics.com/honda/anf125/07/pics.asp ιδέες και απόψεις για εξωτερική εμφάνιση, οποιος έχει να τις πει οι περισσότερες απομιμήσεις έχουν αρκετά ανοιχτά κάρτερ, άρα χωράνε τα κυλινδροπίστονα. μπορεις να βρεις απο 50 € κυλινδρο-πιστόνι και τα 2 μαζί. αν ειναι ακριβής απομίμηση τότε σου προτείνω να βάλεις κεφαλή απο astrea και εκκεντροφόρο fuego f200 3ο στάδιο. (γύρω στα 105 € και τα 2, η κεφαλή γεμάτη, και σου μένει και ο εργοστασιακός εκκεντροφόρος του astrea) πολυ ομορφο, αλλα οπως ειπες θες νικελακια Παιδιά 2 παρατηρήσεις.Επειδή τα συνεχόμενα posts είναι κουραστικά στην ανάγνωση,διαβάστε εδώ για το πως θα κάνετε πολλαπλή παράθεση δηλαδή όταν θέλετε στο ίδιο post να απαντήσετε με quote σε πολλά μηνύματα. Επίσης όταν έχετε κάνει ήδη ένα post και θέλετε κάτι να διορθώσετε/προσθέσετε να χρησιμοποιείτε το κουμπί "Τροποποίηση" και να μην κάνετε εκ νέου post. οκ, καταλαβα πως κανουμε iparxei kanenas na xeri apo glx? an nai as mou milisei.!!!!!! καλωσηλθες φιλε, τι θες να βοηθησουμε??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 που σε ρε γκιλ τι γινετε το βαψεσ το εργαλιο ι ακομα.φιλε σασ αφινο γιατι παο για να φτιαξο ενα τσαλο μου σπασε τα νευρα.σκαει φλατζα ρε παιδια και εινε 52χιλιοστα που ξανακουστικε.μαλλον σελλοσε ι κεφαλι απο το ζεσταμα και θελι πλανιαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 Sniper_23 56αρι κυλινδρος και πιστονι μπαινει σε innova χωρις να ανοιξεις τα καρτερ;ρωταω για εναν φιλο. μεχρι 59 χιλιοστα μπαινει. το καρτερ ειναι 60.5 απο εργοστασιο. Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 glxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx τι ακριβως θελεις να μαθεις????? Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 xeretao ta thiria!!! to problima mou ine oti exo ena lifan''zetaki'' 50ari kai ipa se enan na kano trampa me glx.(olo aerografia, 3d, nikelomata, 90ari moter, 50ara adia, ktl.) ean to paro to glx ti tha to ftiaxo oste na pigainei kala.:confused: :worry: :!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 υπαρχουν πολλες επιλογες, αναλογα ποσα λεφτα διαθετεις Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 υπαρχουν πολλες επιλογες, αναλογα ποσα λεφτα διαθετεις opos sou ipa se pm 300-400. ante 500 gia kali doulia.(ta pragmata tha ta peraso ego me kanena filaraki) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 opos sou ipa se pm 300-400. ante 500 gia kali doulia.(ta pragmata tha ta peraso ego me kanena filaraki)[/quote θες τελικη μεγάλη η εκκίνηση περισσότερο? (κατ'αρχήν το μηχανάκι πάρτο μην χασεις τετοια ευκαιρία) Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 opos sou ipa se pm 300-400. ante 500 gia kali doulia.(ta pragmata tha ta peraso ego me kanena filaraki) αυτα που σου ειπα, αν βαλεις και εναν στροφαλο αασα 56αρι με 80 ευρω, θα εχεις καλυτερα αποτελεσματα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ides to pm pou sou estila? milouses stin 25 i 26 selida gia ena set 54 diadromi 56 pistoni, ktl :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 re paides. to mixanaki pisteuo na to exo granazoma 16-36 kanonas:D alla tha ithela kamia 130 km..:( :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 με αυτα που σου ειπα, εχεις 150 για πλακα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 oso gia ayta poy mou ipes mporis na ta xanapis?:( :( thelo nataxanapis me tin timi to kathe ena kai apo pou mporo na ta promitheuto:D kai tha theli na anoixo ta karter? ola ayta ta parapano na ta balo sto supra to moter? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 φτιαξε προτα ρε φιλε το μοτερ σου και μετα θα δεις απο μονοσ σου τι γραναζομα θα βαλεις.εξαρτατε ποσι διναμι θα βγαλι το μοτερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 sostos o filos !!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 re c siamos ti mixanaki exis?:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 ετσι εινε ρε φιλε κατσε με το καλο να φτιαχτι σοστα το μοτερ και να γινει καλι δουλια.να μιν λογαριαζουμε χορισ το ξενοδοχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1111 Δημ. December 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2006 re c siamo dose kamia gnomi gia tin ''anabathisi'' tou moter:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts