dmkias_46 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 ενα μηχανακι εχει αποδειξει ποσο αξιοπιστη ειναι η honda... του spa170cc Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 guys exw provlima......katharisa to carb mou kai otan to perasa kai evala mprosta to mixanaki douleve san trakter.......ti ftaiei??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 Kanei yperxilisi to mixanaki?des mipos den epiases sosta kanena zigler i mipos xathike to piraki apo to potiraki (floter)...kati exases i kati den mpeike sosta.. Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2006 guys exw provlima......katharisa to carb mou kai otan to perasa kai evala mprosta to mixanaki douleve san trakter.......ti ftaiei??? μπορεις να μου πεις ακριβως τι θορυβο κανει??? μπερδευει, σβηνει, τι??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chally_69 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 που ειναι αυτο το μαγαζι;δεν ξερω για της daytona, παντως ξερω ενα κιτ που βγαζει ενα μαγαζι στην αθηνα 180 κυβικα, αλλο σασμαν ,καμπανες, ρευματα στροφαλοι κεφαλες κυλ/να, δλδ το μονο που μενει ειναι τα καρτερ, και με fcr28 το δινει μονο 1300 ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ??????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 ναι, ολα χειροποιητα, 3 μηχανακια φορανε αυτο το κιτ, και μου ειπαν οτι το μαγαζι που αγορασανε τα κιτ, τα παιρνει απο ενα συνεργειο dragster στην αθηνα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. September 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2006 geia sas paidia tha ithela na moy pite ti exatnisi na paro?.poia einai kali den me niazoyn ta lefta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 geia sas paidia tha ithela na moy pite ti exatnisi na paro?.poia einai kali den me niazoyn ta lefta. μηπως να μας ελεγες τι παπι εχεις για να σου πουμε κι εμεις; αν και οι προτασεις μας θα διαφερουν εγω λεω να παρεις την protech...πολυ ωραια σε εμφανιση και σε ηχο! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 που ειναι αυτο το μαγαζι; που το ξεθαψες αυτο το post?για να μην παιδευεσαι αδικα,επειδη το ειχα ψαξει&εγω τοτε,δεν το βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 παιζει οτι εχει βγει ACRAPOVIC για παπια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 παιζει οτι εχει βγει ACRAPOVIC για παπια??? το πιο πιθανο να ειδες protech που της ειχαν βαλει αυτοκολλητο akrapovic... &ομως υπαρχουν τετοιοι βλαχοι...:p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 τι γίνεται Αγγελε την πουλησες την sebring??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. September 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2006 τωρα...παει!!απο το καλοκαιρι!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondatom Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 gia 54mm karbyrater mikuni26 h kehin24 exw 56strofalo kai ekkentroforo takegawa r20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 gia 54mm karbyrater mikuni26 h kehin24 exw 56strofalo kai ekkentroforo takegawa r20 κειν 28 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 exw glx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 exw glx! την καινουργια dragon. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2006 Παίδες σκέφτομαι να κάνω μια πατέντα γιατί υποφέρω με το GLX μου... Σκέφτομαι το εξής... Να ξυλώσω το πίσω φτερό, φαναριέρες κτλ και να βάλω όλο το πίσω μέρος απο Astrea Grand. Το πίσω μέρος πως είναι στο astrea?? Έχει ξεχωριστό φτερό και μετά απο πάνω μπαίνει το "κουβούκλιο" ? Πως είναι? Πάει όλο μαζί? Γίνεται να κάνω αυτή την πατέντα? Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει αλλαγή η σέλα... http://img402.imageshack.us/img402/1506/untitled1copyni8.th.jpg Συμφέρει? Πόσο έχει? Πως δένει πάνω στο μηχανάκι? Κάποιος που να έχει Astrea Grand να στείλει photo να δώ πως είναι κάτω απο την σέλα και να μας δώσει photo χρήσιμες για την πατέντα?? liapos7 είναι εύκολο? Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petition3r Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Help !:( xtypane ta purakia ,eixa 27 mikuni kai sto terma tou gaziou xtypousan kai evala 24 mikuni kai pali xtypane alla oxi kai toso polu Παράθεση S.S.D.D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 εγώ φίλε έχω grand αλλα δέν πιστευω να το καταφέρεις μόνο άν λειτουργήσει η GREEK PATENTA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Παίδες σκέφτομαι να κάνω μια πατέντα γιατί υποφέρω με το GLX μου... Σκέφτομαι το εξής... Να ξυλώσω το πίσω φτερό, φαναριέρες κτλ και να βάλω όλο το πίσω μέρος απο Astrea Grand. Το πίσω μέρος πως είναι στο astrea?? Έχει ξεχωριστό φτερό και μετά απο πάνω μπαίνει το "κουβούκλιο" ? Πως είναι? Πάει όλο μαζί? Γίνεται να κάνω αυτή την πατέντα? Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει αλλαγή η σέλα... http://img402.imageshack.us/img402/1506/untitled1copyni8.th.jpg Συμφέρει? Πόσο έχει? Πως δένει πάνω στο μηχανάκι? Κάποιος που να έχει Astrea Grand να στείλει photo να δώ πως είναι κάτω απο την σέλα και να μας δώσει photo χρήσιμες για την πατέντα?? liapos7 είναι εύκολο? λοιπον, επειδη το εχω ψαξει, ειναι τα δυο πλαϊνα, το φαναρι και το φτερο. θελει να κολησεις μικρα λαμακια στα διπλα για να βιδωνουν τα πλαστικα, και πισω ενα μεγαλυτερο για το φαναρι. επισης θες σιδερο που μαγκωνει η σελα, και σελα. δεν ειναι τιποτα, με 50 ευρω το εφτιαξες ενα τεταρτακι υποθεση ειναι, αλλα αν ειναι καντο ολο αστρεα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 χε χε χε :devil: πανω στην ωρα που θα σας ελεγα οτι βαρεθηκα τον κωλο του αστρεα και ειπα να δω μηπως μπαινουν τα πλαστικα απο σουπρα! Cloud το αστρεα μου ηταν ενα απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν,το επομενο αστρεα ειχε εξτρα το φαναρακι πανω απο το κωλοφαναρο.για να βαλω τα πλαστικα αυτα,εβγαλα τα δικα μου μαζι με την βαση που πιανουν στο πισω μερος του παπιου.η βαση αυτη βρισκεται αναμεσα απο τα πλαστικα πισω απο τα κωλοφαναρα και βιδωνεται πανω στον σκελετο.θα δω μηπως την εχω κρατησει και αν ναι θα σου στειλω pm για να κανονισουμε αν θες να σου την στειλω,ετσι κι αλλιως δεν μου χρειαζεται πια,μονο παρακαλα να την εχω :happy: τωρα για πιο σωστη δουλεια μονο εαν εχεις οοολα τα κομματια θα δεις πως θα μπορεσεις να τα βαλεις πανω.καλυτερα θα ηταν αν ειχες καποιον φιλο και του ελεγες να λυσει πχ την μια πλευρα για να δεις την βαση και που πιανουν τα πλαστικα για να σκεφτεις τι θα κανεις.παντως η ολη μοντιφα γινεται :D Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 Σήμερα θα πάω σε κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά για να ρωτήσω σέλες, λαμάκια κτλ και να δώ πως είναι... Θα το ψάξω...! Φίλε liapos7 u r the best!:up: I am waiting 4 ur pm!:happy: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bennasi Δημ. October 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2006 gia sas kopelia exw kairo na mpw k xerome p i enotita ayti sinexizi na einai psila tha ithela tin voithia sas gia ekentroforo 6voltis 72aras kefalis se logiki timi opios kseri as mou protini eyxaristw :) Παράθεση http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg varia tou ofi i fanela... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts