Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

ενα μηχανακι εχει αποδειξει ποσο αξιοπιστη ειναι η honda... του spa170cc
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

guys exw provlima......katharisa to carb mou kai otan to perasa kai evala mprosta to mixanaki douleve san trakter.......ti ftaiei???

[sIGPIC][/sIGPIC]

POLICE.....XAXAXAXA

Kanei yperxilisi to mixanaki?des mipos den epiases sosta kanena zigler i mipos xathike to piraki apo to potiraki (floter)...kati exases i kati den mpeike sosta..

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

guys exw provlima......katharisa to carb mou kai otan to perasa kai evala mprosta to mixanaki douleve san trakter.......ti ftaiei???

μπορεις να μου πεις ακριβως τι θορυβο κανει??? μπερδευει, σβηνει, τι???

που ειναι αυτο το μαγαζι;
δεν ξερω για της daytona, παντως ξερω ενα κιτ που βγαζει ενα μαγαζι στην αθηνα 180 κυβικα, αλλο σασμαν ,καμπανες, ρευματα στροφαλοι κεφαλες κυλ/να, δλδ το μονο που μενει ειναι τα καρτερ, και με fcr28 το δινει μονο 1300 ευρω!

ναι, ολα χειροποιητα, 3 μηχανακια φορανε αυτο το κιτ, και μου ειπαν οτι το μαγαζι που αγορασανε τα κιτ, τα παιρνει απο ενα συνεργειο dragster στην αθηνα

geia sas paidia tha ithela na moy pite ti exatnisi na paro?.poia einai kali den me niazoyn ta lefta.

μηπως να μας ελεγες τι παπι εχεις για να σου πουμε κι εμεις; αν και οι προτασεις μας θα διαφερουν εγω λεω να παρεις την protech...πολυ ωραια σε εμφανιση και σε ηχο!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

που ειναι αυτο το μαγαζι;

που το ξεθαψες αυτο το post?για να μην παιδευεσαι αδικα,επειδη το ειχα ψαξει&εγω τοτε,δεν το βρηκα ΠΟΥΘΕΝΑ...

παιζει οτι εχει βγει ACRAPOVIC για παπια???

το πιο πιθανο να ειδες protech που της ειχαν βαλει αυτοκολλητο akrapovic...

&ομως υπαρχουν τετοιοι βλαχοι...:p :p :p

gia 54mm karbyrater mikuni26 h kehin24 exw 56strofalo kai ekkentroforo takegawa r20

κειν 28

Παίδες σκέφτομαι να κάνω μια πατέντα γιατί υποφέρω με το GLX μου...

Σκέφτομαι το εξής...

Να ξυλώσω το πίσω φτερό, φαναριέρες κτλ και να βάλω όλο το πίσω μέρος απο Astrea Grand. Το πίσω μέρος πως είναι στο astrea?? Έχει ξεχωριστό φτερό και μετά απο πάνω μπαίνει το "κουβούκλιο" ? Πως είναι? Πάει όλο μαζί? Γίνεται να κάνω αυτή την πατέντα? Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει αλλαγή η σέλα...

http://img402.imageshack.us/img402/1506/untitled1copyni8.th.jpg

Συμφέρει? Πόσο έχει? Πως δένει πάνω στο μηχανάκι?

Κάποιος που να έχει Astrea Grand να στείλει photo να δώ πως είναι κάτω απο την σέλα και να μας δώσει photo χρήσιμες για την πατέντα?? liapos7 είναι εύκολο?

Life Is Good

Παίδες σκέφτομαι να κάνω μια πατέντα γιατί υποφέρω με το GLX μου...

Σκέφτομαι το εξής...

Να ξυλώσω το πίσω φτερό, φαναριέρες κτλ και να βάλω όλο το πίσω μέρος απο Astrea Grand. Το πίσω μέρος πως είναι στο astrea?? Έχει ξεχωριστό φτερό και μετά απο πάνω μπαίνει το "κουβούκλιο" ? Πως είναι? Πάει όλο μαζί? Γίνεται να κάνω αυτή την πατέντα? Το μόνο σίγουρο είναι πως θέλει αλλαγή η σέλα...

http://img402.imageshack.us/img402/1506/untitled1copyni8.th.jpg

Συμφέρει? Πόσο έχει? Πως δένει πάνω στο μηχανάκι?

Κάποιος που να έχει Astrea Grand να στείλει photo να δώ πως είναι κάτω απο την σέλα και να μας δώσει photo χρήσιμες για την πατέντα?? liapos7 είναι εύκολο?

λοιπον, επειδη το εχω ψαξει, ειναι τα δυο πλαϊνα, το φαναρι και το φτερο. θελει να κολησεις μικρα λαμακια στα διπλα για να βιδωνουν τα πλαστικα, και πισω ενα μεγαλυτερο για το φαναρι. επισης θες σιδερο που μαγκωνει η σελα, και σελα. δεν ειναι τιποτα, με 50 ευρω το εφτιαξες ενα τεταρτακι υποθεση ειναι, αλλα αν ειναι καντο ολο αστρεα.

χε χε χε :devil: πανω στην ωρα που θα σας ελεγα οτι βαρεθηκα τον κωλο του αστρεα και ειπα να δω μηπως μπαινουν τα πλαστικα απο σουπρα!

Cloud το αστρεα μου ηταν ενα απο τα πρωτα που κυκλοφορησαν,το επομενο αστρεα ειχε εξτρα το φαναρακι πανω απο το κωλοφαναρο.για να βαλω τα πλαστικα αυτα,εβγαλα τα δικα μου μαζι με την βαση που πιανουν στο πισω μερος του παπιου.η βαση αυτη βρισκεται αναμεσα απο τα πλαστικα πισω απο τα κωλοφαναρα και βιδωνεται πανω στον σκελετο.θα δω μηπως την εχω κρατησει και αν ναι θα σου στειλω pm για να κανονισουμε αν θες να σου την στειλω,ετσι κι αλλιως δεν μου χρειαζεται πια,μονο παρακαλα να την εχω :happy: τωρα για πιο σωστη δουλεια μονο εαν εχεις οοολα τα κομματια θα δεις πως θα μπορεσεις να τα βαλεις πανω.καλυτερα θα ηταν αν ειχες καποιον φιλο και του ελεγες να λυσει πχ την μια πλευρα για να δεις την βαση και που πιανουν τα πλαστικα για να σκεφτεις τι θα κανεις.παντως η ολη μοντιφα γινεται :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

Σήμερα θα πάω σε κάποιο μαγαζί με ανταλλακτικά για να ρωτήσω σέλες, λαμάκια κτλ και να δώ πως είναι... Θα το ψάξω...! Φίλε liapos7 u r the best!:up: I am waiting 4 ur pm!:happy:
Life Is Good

gia sas kopelia exw kairo na mpw k xerome p i enotita ayti sinexizi na einai psila tha ithela tin voithia sas gia ekentroforo 6voltis 72aras kefalis se logiki timi opios kseri as mou protini eyxaristw :)

http://img132.imageshack.us/img132/9049/ofaraa6fv.jpg

varia tou ofi i fanela...