manos_syros Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 την εχω παρει απο την χαλκιδα, 70ε. εχει και μοναστηρακι...εχουμε και club, το ειδες???παραπανω εχει link E αμέ... Γράφτηκα Κιόλας. Πότε έχει συνάντηση για Chat???? Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 ειναι φορουμ οπως εδω. κανε κανενα ποστ... την βελτιωση που θα κανω την διαβασες???στο mIRC οριζουμε συναντησεις που και που... εχουμε κανει μια... θα ειδοποιηθεις.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_syros Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 Λοιπόν Παίδες, Ο Κυριακόπουλος(Ο κύριος χωρίς τις τιμές:p :lol: :p )(http://www.akyriakopoulos.gr) έφερε κάτι νέα και Μ@μ@τ@ πράγματα για βελτιώσεις. Το Κυλινδροπίστονο 59mm που το έχει και για GlX είναι καλό; Το σκέφτομαι γιατι ανεβάζει κυβισμό στα 153 c... Aααα!!! Σας έχει πετείχει να θέλετε να μπειτε στο site του Κυριακόπουλου και να σας βγάζει οτί δεν μπορείτε λογο σφάλματος. Εγώ πάντος που έχω αρκετα καλή συνδεση Internet και που γράφω σωτα την διεύθυνση δεν μπαίνει.:mad: Παράθεση ΑΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΑΠΑ ΜΕ VT's Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 δν μου εχει τυχει αυτο... αλλα για κυλ/νο, θες απαραιτητα στροφαλο. κοιτα στο club, προτεινω ενα καλο κιτ βελτιωσης, αλλα ο κυριακοπουλος δν εχει πηνεια kitaco, μονο daytona, και τα εχει 550 ευρω :wacko: ενω σε ξενο σιτε εχει τα κιτακο γυρω στα 330 ευρω και τα daytona γυρω στα 470... μεγαλη διαφορα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. February 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2006 φιλε dmkias_46 γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στο motogini?μ φαινεται οτι εχει kitaco πραγματα...δεν χανεις τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 θα παω παρασκευη μοναστηρακι;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. February 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2006 πειρες τα βιντεο dmkia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 ναι ρε, σε λιγο δινω λινκ... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 http://briefcase.pathfinder.gr/browse/dmkias_47/43163 Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. February 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2006 το βιντεο nitro duck στον υπολογιστη δεν παιζει τουλαχιστον στον δικο μου.δοκιμαστε στο κινητο εκει μονο ισως παιξει.πως τα βλεπετε τα βιντεακια?καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 καλα, ε εργαλείο!! εκεί με τη φωτίτσα έχει φάση!! καλα το άλλο που έφυγε ειναι απίθανο! μπορούμε να μάθουμε τι έγραφε το κοντέρ?? Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 GATE_1908 wraia ta binteakia man;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. February 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2006 καλα, ε εργαλείο!! εκεί με τη φωτίτσα έχει φάση!! καλα το άλλο που έφυγε ειναι απίθανο! μπορούμε να μάθουμε τι έγραφε το κοντέρ?? σκεψου μονο οτι το αυτοκινητο που με τραβαγαν βιντεο ειναι φτιαγμενο και ξεκινησα το νιτρο στα 140 τερματιστος και για να με φτασει το αυτοκινητο πηγε με 180 χιλιομετρα οποτε δεν ξερω ακριβως ποσα εποιασα.το μηχανακι δεν κρατιοταν πηγα να φυγω απο τη σελα απο την επιταχυνση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 οοοοοοοοουυυααααααααααοοοοοοοουυυυυυυυυυ!!!!!!φαντασου πως θα παει.... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 GATE_1908 ti granazia exeis mpros pisw? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 καλησπέρα! Θέλω μια χάρη να μου κάνετε... Αν μπορείτε να μετρήσετε τα καλάμια απο τα πηρούνια σας, και αν κάποιος βρει μεταξύ 30-33mm, ας αναφέρει παρακαλώ τον τύπο του παπιού του... ευχαριστώ... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 oresti$ paw na metrhsw twra,se kana 15lepto to poli 8a sou pw gia astrea poso einai to kalami. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 τι το θες??? θα σου ελεγα, αλλα τα δικα μου ειναι απομιμιση. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 26mm einai tou astrea kai 45mm tou crm Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 Για να μην ανοιγω νεο θεμα ρωταω εδω.Υπαρχει περιπτωση να βρω εξατμιση Daytona για Kymco Activ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 26mm einai tou astrea kai 45mm tou crm 26mm?? καλά, το ποδήλατο μου έχει φαρδύτερα καλάμια :p loool πρέπει το κρύπτον να έχει πιο φαρδιά... αμα βρω κατι θέλω να το πετάξω πανω στο ποδήλατο γιατι θέλω να βάλω δισκοφρενάκι υδραυλικό. :) ότι ξέρετε, σφυράτε... ακόμη και απομίμηση, πεστο... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2006 gregorisvas den nomizw na bgazei h daytona eksatmish gia to activ alla den 8a einai dyskolo na thn tairiakseis panw tou. oresti$ to podhlato den exei kalamia,exei phrouni :p mia xara 8a fainetai to phrouni tou astrea panw sto podhlato pantws...ki ama goustareis petas kai mia margarita panw! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ελα, μονο τις μπότες θέλω να βάλω απο μηχανάκι :p καλάμια κατάλαβες τι λεω... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 ωραια πατεντα...βγαλε καμια φωτο. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. February 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2006 omologw oti mou perase apo to myalo mhpws h8eles na metrhsoume tis mpotes alla rwthses gia ta kalamia,8a paw boltoula me to amaksi twra kai poli argotera 8a metrhsw tis mpotes kai 8a postarw ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts