Glx90 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδιά έφτιαξα ένα μοτέρ 90άρι, του έβαλα πιστόνι 53mm, τον στρόφαλο δεν τον άλλαξα, κεφαλή astrea με ροική, εκκεντροφόρο f200, και καρμπυρατέρ 24άρι. Έχω μια ηλεκτρονική takegawa να του βάλω αλλά δεν έχω πολλαπλασιαστή. Πήγα να πάρω και μόλις ρώτησα μου είπανε ότι αν αλλάξω πολλαπλασιαστή και δεν ενισχύσω στροφαλο & περιέληξη στα πηνία θα τα διαλύσει όλα. Ισχύει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδιά έφτιαξα ένα μοτέρ 90άρι, του έβαλα πιστόνι 53mm, τον στρόφαλο δεν τον άλλαξα, κεφαλή astrea με ροική, εκκεντροφόρο f200, και καρμπυρατέρ 24άρι. Έχω μια ηλεκτρονική takegawa να του βάλω αλλά δεν έχω πολλαπλασιαστή. Πήγα να πάρω και μόλις ρώτησα μου είπανε ότι αν αλλάξω πολλαπλασιαστή και δεν ενισχύσω στροφαλο & περιέληξη στα πηνία θα τα διαλύσει όλα. Ισχύει αυτό? Πιστευω πως οχι αλλα καλο ειναι να ρωτησεις εναν μηχανικο που να εχει κανει τετοιες δουλειες να σου πει την γνωμη του... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 οκ, thanx!! Κάτι ακόμα, καρμπυρατέρ kr 29 που θα βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Πάντως να ξέρεις πως ο στρόφαλος δεν έχει καμία σχέση με τον πολλάπλασιαστή.Καμιά όμως:rolleyes: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το είπε και καλά επειδή θα ανεβάζει παραπάνω στροφές! Τέσπα, κατι τελευταίο, θέλω ένα αξιόπιστο πιστόνι για κεφαλή astrea. Έχετε να προτείνετε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Το είπε και καλά επειδή θα ανεβάζει παραπάνω στροφές! Τέσπα, κατι τελευταίο, θέλω ένα αξιόπιστο πιστόνι για κεφαλή astrea. Έχετε να προτείνετε κάτι? Ααααααα για τις στροφές εννοεις.Οκ.Αλλά και πάλι δεν βλέπεις τόση μεγάλη διαφορά με έναν πολλάπλασιαστή στιs rpm.Θες και ελαφρώματα κτλ κτλ.Μην ανυσηχείς,δεν υπάρχει πρόβλημα.Για πιστόνι τώρα,όσο πιο πολλά δώσεις τόσο πιο καλό και αξιόπιστο.Κορυφή είναι τα takegawa αλλά κάνουν 100+€.Πάρε κάνα aasa ultralight{που είναι τέρμα ελαφρωμένα}η με λιγότερα λευτά ένα narita. Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Takegawa δεν βάζω για κανένα λόγο. Η aasa βγάζει flat πιστόνι για astrea κεφαλή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Takegawa δεν βάζω για κανένα λόγο. Η aasa βγάζει flat πιστόνι για astrea κεφαλή? Λογικά ναι...........πάρε και κανα τηλέφωνο να μάθεις:rolleyes: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Takegawa δεν βάζω για κανένα λόγο. Η aasa βγάζει flat πιστόνι για astrea κεφαλή? Ναι βγαζει αλλα για astrea κεφαλη κανει το ιμιμπομπε για παραπανω συμπιεση...θελεις συγκεκριμενα φλατ πιστονι? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 όχι απλά θέλω να δουλεύει σε astrea κεφαλή. μπαίνει κουτί το ιμιπομπέ ή πρέπει να βάλω χοντρή φλάτζα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 όχι απλά θέλω να δουλεύει σε astrea κεφαλή. μπαίνει κουτί το ιμιπομπέ ή πρέπει να βάλω χοντρή φλάτζα? Αναλογος τι στροφαλο εχεις..αν εχεις 48-50 χιλιοστα μπαινει κουτι το ιμιμπομπε..και 54 να εχεις παιζει να μην χρειαζετε χοντρη φλατζα...εγω εχω ιμιμπομπε εδω και παρα πολυ καιρο...αλλα εμενα ειναι για astrea κεφαλη και οχι για kawasaki max....προσεχε μην σου πασαρουν για το max οχι οτι θα εχεις προβλημα αλλα θελει πιο χοντρη φλατζα οπως και διποτε.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ominus1000 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας εχω το εξης προβλημα εχω ενα astrea grand 53χιλ και εχτες του βαλαμε πανω την ηλεκτρονικη της takegawa c.d.i στην αρχη εκανε κατι ψιλοκωψιματα στις μεσαιες σροφες αλλα μετα εστρωσε και σημερα το πρωι δεν ξαναπηρε μπροστα το μηχανακι σαν πρωτη ματια που ειδα δεν πιγαινει καθολου ρευμα στο μπουζι αλλαξα ηλεκτρονικη εβαλα παλι πανω την μαμα αλλα παλη τιποτα και ειπαν οτι μαλλον η ηλεκτρονικη η takegawa μου εκαψε τα πηνια στην μπομπινα εσεις τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 παιδια χρειαζομαι τα φωτα σας εχω το εξης προβλημα εχω ενα astrea grand 53χιλ και εχτες του βαλαμε πανω την ηλεκτρονικη της takegawa c.d.i στην αρχη εκανε κατι ψιλοκωψιματα στις μεσαιες σροφες αλλα μετα εστρωσε και σημερα το πρωι δεν ξαναπηρε μπροστα το μηχανακι σαν πρωτη ματια που ειδα δεν πιγαινει καθολου ρευμα στο μπουζι αλλαξα ηλεκτρονικη εβαλα παλι πανω την μαμα αλλα παλη τιποτα και ειπαν οτι μαλλον η ηλεκτρονικη η takegawa μου εκαψε τα πηνια στην μπομπινα εσεις τι λετε? Το ποιο σιγουρο ειναι να σου καικαν τα πηνια αλλα δεν νομιζω να φταιει η ηλεκτρονικη..μπορει να ηταν ετοιμα να καουνε..... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Αναλογος τι στροφαλο εχεις..αν εχεις 48-50 χιλιοστα μπαινει κουτι το ιμιμπομπε..και 54 να εχεις παιζει να μην χρειαζετε χοντρη φλατζα...εγω εχω ιμιμπομπε εδω και παρα πολυ καιρο...αλλα εμενα ειναι για astrea κεφαλη και οχι για kawasaki max....προσεχε μην σου πασαρουν για το max οχι οτι θα εχεις προβλημα αλλα θελει πιο χοντρη φλατζα οπως και διποτε.... 49.5 στρόφαλο έχω. Max είχα βάλει αλλά το είχα πάει στον τόρνο να το φάει λίγο το πιστόνι. Να πάρω στην aasa να ρωτήσω πιστόνι 53mm astrea για μαμά στρόφαλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ominus1000 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 μπορει να εχεις και δικιο σε αυτο που λες μηπως ξερεις στο περιπου σε τι τιμη παιζουν τα πηνια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 Πάντως να ξέρεις πως ο στρόφαλος δεν έχει καμία σχέση με τον πολλάπλασιαστή.Καμιά όμως:rolleyes: οχι και δεν εχει καμια σχεση ο στροφαλος με τον πολλαπλασιαστή... αμα ηξερες μερικα πραγματα καλα θα ηταν. ο στροφαλος γυριζει το βολαν και δινει εντολη στο ματι. απο εκει στην ηλεκτρονικη ,μετα στον πολαπλασιαστη και μετα στο μπουζι. μην λεμε οτι θελουμε. αλλα αμα δεν αγκειξεις στροφαλο και πηνια δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. ηλεκτρονικη και πολλαπλασιαστη βαζεις οχι αγωνιστικό βολαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 μπορει να εχεις και δικιο σε αυτο που λες μηπως ξερεις στο περιπου σε τι τιμη παιζουν τα πηνια!!!! Iμιτασιον εχουν απο 10 ευρω...αλλα γνησια αν θυμαμαι καλα κανουν περιπου 80 ευρω(δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι εχουν τοσα) 49.5 στρόφαλο έχω. Max είχα βάλει αλλά το είχα πάει στον τόρνο να το φάει λίγο το πιστόνι. Να πάρω στην aasa να ρωτήσω πιστόνι 53mm astrea για μαμά στρόφαλο? Ναι βγαζει η aasa για μαμα στροφαλο πιστονια αλλα κανουν 30-40 ευρο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. October 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2009 οχι και δεν εχει καμια σχεση ο στροφαλος με τον πολλαπλασιαστή... αμα ηξερες μερικα πραγματα καλα θα ηταν. ο στροφαλος γυριζει το βολαν και δινει εντολη στο ματι. απο εκει στην ηλεκτρονικη ,μετα στον πολαπλασιαστη και μετα στο μπουζι. μην λεμε οτι θελουμε. αλλα αμα δεν αγκειξεις στροφαλο και πηνια δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα. ηλεκτρονικη και πολλαπλασιαστη βαζεις οχι αγωνιστικό βολαν. Εννοώ μια αλλάγη στον πολλαπλασιαστή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον στρόφαλο.Ελπίζε να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Αν ήταν έτσι,τότε οι βαλβίδες επηρεάζουν τα φώτα γιατί αν δεν ήταν οι βαλβίδες δεν θα έπερνε μπροστά και δεν θα είχε φώτα.Καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι?????Όλα πάνω στο μηχανάκι συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν αλλάξεις στρόφαλο δεν επηρεάζεις τον πολλαπλασιαστή και αν αλλάξεις πολλαπλασιαστή δεν επηρεάζεις τον στρόφαλο{μόνο που σε ορισμένες περιπτώσεις να στροφάρει πιο πολύ},εκεί θέλω να καταλήξω.:happy: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 ο λαιμος posh ειναι καλος;;;;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 τον ειχε ο ξαδερφος μου σε κρυπτον και δεν του βγηκε καλος τελικα..:rolleyes: μ αρεσει το χρωμα παντως,θυμιζει τα κολαρα της samco για τα αυτοκινητα.. *αλλα αν δεν κανει δουλεια τι να το κανεις!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
svouros_gr Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εννοώ μια αλλάγη στον πολλαπλασιαστή δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στον στρόφαλο.Ελπίζε να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Αν ήταν έτσι,τότε οι βαλβίδες επηρεάζουν τα φώτα γιατί αν δεν ήταν οι βαλβίδες δεν θα έπερνε μπροστά και δεν θα είχε φώτα.Καταλαβαίνεις τι εννοώ έτσι?????Όλα πάνω στο μηχανάκι συνδέονται με κάποιο τρόπο. Αν αλλάξεις στρόφαλο δεν επηρεάζεις τον πολλαπλασιαστή και αν αλλάξεις πολλαπλασιαστή δεν επηρεάζεις τον στρόφαλο{μόνο που σε ορισμένες περιπτώσεις να στροφάρει πιο πολύ},εκεί θέλω να καταλήξω.:happy: καλως ρε απλως ειπα οτι ο στροφαλος εχει σχεση με τα ρευματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glx90 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Ρε παιδιά επειδή έχω λαλήσει με αυτο το glx και την πίσω ρόδα του. Μπορέι κάποιος (που να ξέρει σίγουρα) να μου πει τι πράγματα μπαίνουν πίσω για να τσουλίσει το παπί? Τα έχω βάλει όλα, η ρόδα κάνει περίπατο πάνω στο ψαλίδι, την βάζω ίσια και κάθεται πάλι στραβα μετά από 1 βδομάδα και απ΄τη στιγμή που κάθεται στραβά κάθε φορά που πατάω φρένο ακούγετε ενα τακ-τακ σαν απτο κέντρο της (μάλλον απτο ρουλεμάν) έλεος δλδ μου ρχεται να το σπάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Για να στραβωνει η δεν βιδωνεις καλα τον πυρο η δεν εχεις ρυθμισει σωστα την κοντρα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeioannina Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 4άρι σασμάν από glx ταιριάζει σε c50 6v? και πιρούνι νίκελ απο glx πάλι ταιριάζει σε c50 6v? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 4άρι σασμάν από glx ταιριάζει σε c50 6v? και πιρούνι νίκελ απο glx πάλι ταιριάζει σε c50 6v? Το σασμαν κανει για το πιρουνι δεν ξερω αλλα πιστευω πως ναι... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts