Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

ναι φιλε μου το ξερω οτι ειναι παπια αλλα ειμαι 16 μεγαλυτερο δεν μπορω να παρω φετος.. θελω να εχω περισσοτερο γκαζι αυτο ειναι το θεμα μου καλο ειναι το astrea οπωσ ειναι αλλα τρωω κολονες απο το χ του κολλητου μου, γι`αυτο σκεφτομαι innova αλλα φοβαμαι τις ζημιες του βοηθειστε ρ παιδια

φιλε αν ειναι να παρεις innova δεν θα βαλεις μονο καρμπ και εκκε γιατι παλι θα τρωως πρεπει να το φτιαξεις να γινει καλο αλλα αφου εχεις το astrea γιατι δεν βαζεις αυτα τα λεφτα που θα εδεινες για να φτιαξεις το innοva πανω στο astrea???;)

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φιλε αν ειναι να παρεις innova δεν θα βαλεις μονο καρμπ και εκκε γιατι παλι θα τρωως πρεπει να το φτιαξεις να γινει καλο αλλα αφου εχεις το astrea γιατι δεν βαζεις αυτα τα λεφτα που θα εδεινες για να φτιαξεις το innοva πανω στο astrea???;)

πολυ σωστοσ,συμφωνω,ασε που αντι να δωσεις τοσα λεφτα για να παρεις το ιννοβα κανεις το astrea να ξυριζει,πηγαινε το σε καλο μαστορα και φτιαξτο κ μετα το μηχανακι θα σκαβει

Αν δωσει το astrea το πολυ για 600€,και παρει innova μεταχειρισμενο με 1000€,θα πρεπει να δωσει 400€ παραπανω,χωρια την βελτιωση,δεν κανει ολοκληρωμενη βλετιωση με 400€ που θα εδινε για innova.Με 600 κατι κανει:O.Αφου παρεις που θα παρεις 125 που θα κανει κοντα στο χιλιαρικο,γιατι δεν περνεις dinamic????

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Παιδια εχω ενα προβλημα (δε ξερω αν ειναι προβλημα βεβαια αλλα τεσπα)..Το glx οταν ζεσταθει στροφαρει ελεινα γρηγορα δηλαδη αμα ανοιξω πρωτη τερμα γκαζι σηκωνεται καντιλι και καπακι κιολας και εχει πιασει ροπη τσακ μπαμ στα 30 πολυ γρηγορα...Το θεμα ειναι οτι μειωνονται τα ανοιγματα..Παω να ξεκινησω απο σταματημενος να βαλω πρωτη και χαλαω τον κοσμο στο θορυβο...με δευτερα πιο ηπια αλλα παλι τα ιδια....πανω κατω και με τις υπολοιπες ταχυτητες..φοραει 52mm κυλινδροπιστονα 22αρι καρμπ keihin και fuego ekke το μοτερ ειναι 90αριου...Ενας φιλος που το πηρε μου λεει εχει ελεινα παρα πολυ νευρο...τι παιζει?

Παιδια εχω ενα προβλημα (δε ξερω αν ειναι προβλημα βεβαια αλλα τεσπα)..Το glx οταν ζεσταθει στροφαρει ελεινα γρηγορα δηλαδη αμα ανοιξω πρωτη τερμα γκαζι σηκωνεται καντιλι και καπακι κιολας και εχει πιασει ροπη τσακ μπαμ στα 30 πολυ γρηγορα...Το θεμα ειναι οτι μειωνονται τα ανοιγματα..Παω να ξεκινησω απο σταματημενος να βαλω πρωτη και χαλαω τον κοσμο στο θορυβο...με δευτερα πιο ηπια αλλα παλι τα ιδια....πανω κατω και με τις υπολοιπες ταχυτητες..φοραει 52mm κυλινδροπιστονα 22αρι καρμπ keihin και fuego ekke το μοτερ ειναι 90αριου...Ενας φιλος που το πηρε μου λεει εχει ελεινα παρα πολυ νευρο...τι παιζει?

Κακο ειναι αυτο?????Ξερεις ποσα 52αρια θελουν να σου μοιασουν????Μπορει βεβαια να πηγαινει ετσι κανονικα και να σου φαινεται εσενα γρηγορο..........τι να σου πω,παντως δεν παιζει να χαλασει κατι στο μοτερ και να πηγαινει γρηγοροτερα.......οποτε δεν παιζει να εχει χαλασει κατι:O

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Κακο ειναι αυτο?????Ξερεις ποσα 52αρια θελουν να σου μοιασουν????Μπορει βεβαια να πηγαινει ετσι κανονικα και να σου φαινεται εσενα γρηγορο..........τι να σου πω,παντως δεν παιζει να χαλασει κατι στο μοτερ και να πηγαινει γρηγοροτερα.......οποτε δεν παιζει να εχει χαλασει κατι:O

Ναι..λεμε ομως ελεινο νευρο τρανταζει ολοκληρο το παπι ειδικα το τιμονι και καθε 2 βδομαδες απ'το τρανταγμα κοβεται το ντουι απο καποιο μπροστινο φαναρι..δεν λεω τι γινεται αμα πιασει ροπη κιολας γα**** τα...εκανα για πλακα ανοιγμα σε ανηφορα με ενα lifan 125 και με το που ανοιξα 2α με εψαχνε και με το που αλλαζω γκαζομενος 3η απο σπασμενη 2α με καμια 60αρα, τρωω καπακια επειδη σηκωθηκε....

ρε παιδια μια εροτιση...με επιασε η οπκε εχθες και ειμαι 14 και με πηραν αυτοφορο μαζι με ενα παιδακι που ηταν πανω στο μηχανακη και σε 2-3 χρονια (δν ξερω ποτε ακριβος ειναι) θα γινει δικαστιριο και δν ξερω τι πρεπει να βαλω ξανα στο μηχανακη μου (δλδ ενοω οτι πρεπει να βαλω κιλινδρα απο 50αρι και να βαλω την μαμισια εξατμισει και τα φλας κτλ.) για να μην εχω καπιο προβλημα γιατι τωρα το μοτο ειναι 72αρι με moto-sport εξατμιση μικρη μπουκα.... αυτα παιδια αν καπιος μπορει να με βοηθησει:worry:

ρε παιδια κανενας καμια βοηθεια?:worry:

honda power;)

slila65:Oταν θα σου στειλουν κληση για δικαστηριο εσυ απλα πρεπει να δειξεις το διπλωμα που δεν ειχες για την κατηγορια που οδηγουσες (να φανταστω 50αρι).Κριμα πολυ κριμα,αντι να κανετε λιγο υπομονη να στε νομιμοι με τα χαρτια σας κανονικα να τα αποτελεσματα;)

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Καλή τιμη το έχει;;

Μιας και εσπασε το παλιο καρμπυτατερ που ειχα...το μηχανακι μου ειναι στα 51mm...θα ειναι οκ με αυτο ετσι;; δεν πιστευω να εχει προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Καλή τιμη το έχει;;

Μιας και εσπασε το παλιο καρμπυτατερ που ειχα...το μηχανακι μου ειναι στα 51mm...θα ειναι οκ με αυτο ετσι;; δεν πιστευω να εχει προβλημα.

Σκατα τιιμη το εχει.Σε ενδιαφερει να παρεις ακριβο και καλο καρμπυρατερ η ενα φθηνο να κανεις και την δουλεια σου?????

Ριξε μια ματια στα micuni.

http://www.billsrebuilts.gr/mikuni.htm

Σκατα τιιμη το εχει.Σε ενδιαφερει να παρεις ακριβο και καλο καρμπυρατερ η ενα φθηνο να κανεις και την δουλεια σου?????

Ριξε μια ματια στα micuni.

http://www.billsrebuilts.gr/mikuni.htm

Βασικα κλεινω προς ντελορτο μιας και τα μικουνι δεν αρεσουν στο μηχανακι μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Βασικα κλεινω προς ντελορτο μιας και τα μικουνι δεν αρεσουν στο μηχανακι μου.

Γιατι τι εχουν τα micuni?????:shock::shock:Kαι μην πεις δεν ειναι καλη μαρκα γιατι τα περισσοτερα εργοστασια με αυτα εφοδιαζοντα.....οπως και τα παλια μηχανακια fb,t,glx αυτα ειχαν απο το εργοστασιο κι βγαζανε μια ζωη:O

Αλλα αν επιμενεις del orto κοιτα στου Πολυχρονου και παρε ενα τηλεφωνακι

http://www.polychronos.gr/

pOLY Απλα με τα πραγματα που εχει το μηχανακι μου πανω παει καλυτερα με το ντελορτο παρα με το μικουνι

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Γιατι τι εχουν τα micuni?????:shock::shock:Kαι μην πεις δεν ειναι καλη μαρκα γιατι τα περισσοτερα εργοστασια με αυτα εφοδιαζοντα.....οπως και τα παλια μηχανακια fb,t,glx αυτα ειχαν απο το εργοστασιο κι βγαζανε μια ζωη:O

Αλλα αν επιμενεις del orto κοιτα στου Πολυχρονου και παρε ενα τηλεφωνακι

http://www.polychronos.gr/

Διορθωση: η Honda χρησιμοποιουσε μεχρι και στα προσφατα μοντελα καρμπυρατερ Keihin.Φυσικα και τα mikuni ειναι κορυφαια μετα τα keihin αλλα επισης και τα dellorto ειναι καλα καρμπυρατερ.

http://www.sterki.ch/sterki/global/images/Titel/STEYR_MOTORS.jpg - MAN - International - Dodge - Αναπαλαιώσεις/Ανακατασκευές ...

"Αλλάζουμε τρόπο σκέψης & αλλάζουμε τρόπο ζωής"

Ρε παιδιά από χθες κάτι τρέχει με το μηχανάκι. Παίρνει δύσκολα μπροστά, σβήνει στα καλά του καθουμένου και κάνει ένα θόρυβο κάτι σαν να χτυπάει μέσα.... το κακό είναι πως το έλεξα για λάδια σήμερα και δεν είχε ΣΤΑΓΟΝΑ μέσα....!! Του έβαλα 200ml που βρήκα πρόχειρα και αύριο το πάω κατευθείαν στο μηχανικό για servece στο μοτέρ..... έχω ανησυχισει παρα πολύ μην έχει χτυπήσει μπιέλα... :S :S :S :S Λέτε να έπαθε κάτι που ήταν χωρίς λάδια???

Τελικά το μηχανάκι είχε κάψει βαλβίδες και δεν είχα πάρει πρέφα, γιαυτο m έκανε αυτά τα περίεργα..... επίσης ακριβώς την επομενη μέρα το μηχανάκι κόλλησε σε κόντρα ανάβαση..... επειδή δεν είχε λάδια... Τελικά την γλίτωσα με 100 euro αλλάζοντας μονο πιστόνι και βαλβίδες και βάζοντας πάνω στο 53mm στο 32ari το Keihin CVK :P Δουλεύει άψογα πάνω.... :)

Λοιπον παιδια εχω προβλημα....Το προβλημα αυτο το ειχε παρει το ματι μου καπου εδω στο thread αλλα δε ξερω κατι εγινε και σβηστηκε η σελιδα και επι καμποσες μερες δε μπορουσα να ποσταρω...Λοιπον...Ειναι πολυ απλο..το μηχανακι μολις ζεσταθει αποκταει πολυ νευρο αλλα δεν κανει σχεδον καθολου ανοιγματα..Ανοιγει δηλαδη νευρικα σαν να γρινιαζει και οπως καταλαβαινεται χωρις ανοιγματα δεν υπαρχει τελικη...Μηχανικο προβλημα δεν υπαρχει..Εκει που κανονικα βγαζει 100-105km βγαζει με το ζορι 90 (!!) <το μηχανακι δεν πατιναρει>...Θελω να πω οτι αμα ζεσταθει ζοριζεται τρομερα οταν ανοιγω γκαζι να πιασει τελικη.Το μονο που με ενοχλει και δε ξερω αν μπορει να φταιει ειναι οτι μερικες φορες οταν το σβησω και μετα απο κανα 20λεπτο το βαλω μπρος ειναι μπουκωμενο..και ξεμπουκωνει οποτε θελει,πεταει ακαυτες η εξατμιση δεν εχει νευρο και ολα τα σχετικα.. (δεν φταιει το καρμπ διοτι μου το εκανε και πριν οταν ακομα ειχα το μαμα 18αρι keihin)..τα παιδια λενε οτι φταιει η ζεστη..(μαλ...ς κατα τη γνωμη μ)..Τι λετε;

Λοιπον παιδια εχω προβλημα....Το προβλημα αυτο το ειχε παρει το ματι μου καπου εδω στο thread αλλα δε ξερω κατι εγινε και σβηστηκε η σελιδα και επι καμποσες μερες δε μπορουσα να ποσταρω...Λοιπον...Ειναι πολυ απλο..το μηχανακι μολις ζεσταθει αποκταει πολυ νευρο αλλα δεν κανει σχεδον καθολου ανοιγματα..Ανοιγει δηλαδη νευρικα σαν να γρινιαζει και οπως καταλαβαινεται χωρις ανοιγματα δεν υπαρχει τελικη...Μηχανικο προβλημα δεν υπαρχει..Εκει που κανονικα βγαζει 100-105km βγαζει με το ζορι 90 (!!) <το μηχανακι δεν πατιναρει>...Θελω να πω οτι αμα ζεσταθει ζοριζεται τρομερα οταν ανοιγω γκαζι να πιασει τελικη.Το μονο που με ενοχλει και δε ξερω αν μπορει να φταιει ειναι οτι μερικες φορες οταν το σβησω και μετα απο κανα 20λεπτο το βαλω μπρος ειναι μπουκωμενο..και ξεμπουκωνει οποτε θελει,πεταει ακαυτες η εξατμιση δεν εχει νευρο και ολα τα σχετικα.. (δεν φταιει το καρμπ διοτι μου το εκανε και πριν οταν ακομα ειχα το μαμα 18αρι keihin)..τα παιδια λενε οτι φταιει η ζεστη..(μαλ...ς κατα τη γνωμη μ)..Τι λετε;

δες τις βαλβιδες οπως το παιδι πιο πανω. και αριθμιστες να ειναι παλι μπουκωνει και κανει κατι περιεργα. το εχω παθει γιαυτο κοιταξε το.

σημερα ειπα να κανω 2-3 ανοιγματα ξανα στο παπι αφου δνε ειχε καθολου αερα......

σκυμενος χωρις καθολου αερα επιασε 108-109χλμ

και τις αλλες φορες που το ειχα ανοιξει με πολυ αερα και ορθιος επιανε ακριβως τα ιδια:lol::lol:

οτι να ναι ειναι αυτο το μηχανακι.....

αφηστε που σημερα πηγα να το αναψω και οπως ειχα πει σβηνει σηνεχεια αμα ειναι κρυο,δεν κραταει ρελαντι κλπ...μετα απο δυο τρεις 'μιζιες' αναψε

και μου εκανε ενα 'συνεφο' ασπρου καπνου:cry: , σαν κατι παλια μηχανακια που βγαζουν φουλ καπνο,το περιεργο ειναι οτι δεν βγαει καθολου καπνο μετα,το κοιταξα...

paidia xreiazomai th voh8eia sas...exw ena glx 54mm alla to exw vare8ei kai 8elw kati polu pio dunato...lew na parw h ena yz 125 h kx 125 h cr 125..8elw na ma8w pio einai to pio dunato k to pio axiopisto...k an borw na vgalw pinakides se kapoio apo auta..??(exw kanei volta ktm 125 k m eixan fugei ta xeria alla exei provlhmata me ta hlektrika k de to apofasizw)eseis ti lete??.

Προσοχή! Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish» όπως επίσης και η γραφή τύπου SMS. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. Ευχαριστώ.

paidia xreiazomai th voh8eia sas...exw ena glx 54mm alla to exw vare8ei kai 8elw kati polu pio dunato...lew na parw h ena yz 125 h kx 125 h cr 125..8elw na ma8w pio einai to pio dunato k to pio axiopisto...k an borw na vgalw pinakides se kapoio apo auta..??(exw kanei volta ktm 125 k m eixan fugei ta xeria alla exei provlhmata me ta hlektrika k de to apofasizw)eseis ti lete??.

φιλε καλυτερα να γραψεις εδω >

Αγορά μηχανής 125cc - Προτάσεις >> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=49846&page=42

σημερα ειπα να κανω 2-3 ανοιγματα ξανα στο παπι αφου δνε ειχε καθολου αερα......

σκυμενος χωρις καθολου αερα επιασε 108-109χλμ

και τις αλλες φορες που το ειχα ανοιξει με πολυ αερα και ορθιος επιανε ακριβως τα ιδια:lol::lol:

οτι να ναι ειναι αυτο το μηχανακι.....

αφηστε που σημερα πηγα να το αναψω και οπως ειχα πει σβηνει σηνεχεια αμα ειναι κρυο,δεν κραταει ρελαντι κλπ...μετα απο δυο τρεις 'μιζιες' αναψε

και μου εκανε ενα 'συνεφο' ασπρου καπνου:cry: , σαν κατι παλια μηχανακια που βγαζουν φουλ καπνο,το περιεργο ειναι οτι δεν βγαει καθολου καπνο μετα,το κοιταξα...

τα τσιμουχακια στις βαλβιδες ειναι

Kαλησπερα παιδια τεληκα δεν θα το παρω τωρα το μηχανακι γιατι ειναι αλλα πραγματα σε εκκρεμοτιτα:cry::cry:Συγνομη που σας εβαλα σε κοπο για το τιποτα:sorry:.

[sIGPIC][/sIGPIC]

My bikepics member

http://www.bikepics.com/members/akis236/

Tα παντα για τα scooter

http://greekscooters.50.forumer.com

τα τσιμουχακια στις βαλβιδες ειναι

τα τσιμουχακια ειναι υπεφθυνα για τον καπνο? και αν ναι τι να του πω του μαστορα να κοιταξει οταν το παω?

τα τσιμουχακια ειναι υπεφθυνα για τον καπνο? και αν ναι τι να του πω του μαστορα να κοιταξει οταν το παω?

τα τσιμουχακια των βαλβίδων. πες του να σου βάλει συλικονάτα.

τα τσιμουχακια των βαλβίδων. πες του να σου βάλει συλικονάτα.

ακριβως.πες του ομως πρωτα οτι μολις το βαζεις μπρος μερικες φορεσ σ βγαζει καπνο κλπ(το εκανε κ εμενα στο δικο μ γι αυτο το ξερω)