Alex3 Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 Αναλογος ποσα κιλα εισαι.;) gia atomo 90kila Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. February 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2009 γνωριζει καποιος πως τεντονεται η καδενα σε honda astrea.ακουσα για μια βιδα με ενα ελατηριο..αλλα δεν καταλαβα εαν πρεπει να την σφιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Δεν χρειαζεται να την κλεισεις.Τουλαχιστον εγω στο δικο μου δεν την εχω κλεισει νομιζω. Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Στις μερες μου (πριν αρκετα χρονια) δεν γινοταν αυτο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Αυτο πρωτη φορα το ακουω. Στις μερες μου (πριν αρκετα χρονια) δεν γινοταν αυτο.:lol: Δηλαδη τι εννοεις? Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ειναι η εργοστασιακη κεφαλη απο τα πρωτα astrea,χωρις μιζα. euxaristw mhpws..xereis an htan h maurh ap'to astrea h h griza?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomaslar Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 ποια ειναι τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του ροτορα αντι του βολαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Noμιζω η γκρι! Ο ροτορας εχει μικροτερη μαζα κ δινει περισσοτερο στροφαρισμα.. ενω το βολαν ειναι για καθημερινη χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Noμιζω η γκρι! Ο ροτορας εχει μικροτερη μαζα κ δινει περισσοτερο στροφαρισμα.. ενω το βολαν ειναι για καθημερινη χρηση basika hxera oti einai apo astrea alla de eimai sigouros an einai h maurh h h gri...an kai exw akousei oti h maurh htan sta prwta astrea alla den eimai sigouros...h maurh einai 0.5mm megaluterh ap'th gri......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X135SALONICA Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 μισο χιλιοστο παραπανω απ οσο ξερω εχει το σουπρα απο το αστρεα..οποτε η γκρι ειναι τ αστρεα κ η μαυρη τ σουπρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Δηλαδη τι εννοεις? Για να μεγαλωση η διαδρομη αλλαζαμε στροφαλο (και μπιελα).Μετατροπη στον κοντο στροφαλο δεν γινοταν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Για να μεγαλωση η διαδρομη αλλαζαμε στροφαλο (και μπιελα).Μετατροπη στον κοντο στροφαλο δεν γινοταν. Η απαντηση που εδωσα η συγκεκριμενη δεν αναφεροταν στον στροφαλο αλλα στο καρμπυτατερ.Γινεται να αλλαξεις μπιελα μονο και οχι στροφαλο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Η απαντηση που εδωσα η συγκεκριμενη δεν αναφεροταν στον στροφαλο αλλα στο καρμπυτατερ.Γινεται να αλλαξεις μπιελα μονο και οχι στροφαλο.Εγω παντως δεν θα εβαζα σε δικο μου μοτερ στροφαλο με τετοιου ειδους μετατροπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Εγω παντως δεν θα εβαζα σε δικο μου μοτερ στροφαλο με τετοιου ειδους μετατροπη. Mα δεν μπαινει αλλος στροφαλος ο ιδιος μενει.Εχει παπακια που δεν μπορεις να αλλαξεις σ αυτα τον στροφαλο γιατι δεν υπαρχει aftermarket η να μπανει απο αλλο μηχανακι χωρις προβλημα. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Mα δεν μπαινει αλλος στροφαλος ο ιδιος μενει.Εχει παπακια που δεν μπορεις να αλλαξεις σ αυτα τον στροφαλο γιατι δεν υπαρχει aftermarket η να μπανει απο αλλο μηχανακι χωρις προβλημα.Στο 50αρι μπενει απο 90αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. February 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2009 Ναι δεν ειναι σ ολα τα παπακια το προβλημα αυτο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. February 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2009 Mα δεν μπαινει αλλος στροφαλος ο ιδιος μενει.Εχει παπακια που δεν μπορεις να αλλαξεις σ αυτα τον στροφαλο γιατι δεν υπαρχει aftermarket η να μπανει απο αλλο μηχανακι χωρις προβλημα. Nαι αλλα δεν αλλαζεις τα κυβικα..παραμενει ως εχει απλος αυξανεις την συμπιεση με αυτον τον τροπο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis46 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 re paidia 8elw na nikelwsw ta brostina(astrea)mhpws xerei kaneis poso peripou???(basika to stauro alla an de 8elei polla kai ta kalamia...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. February 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2009 ναι.140 βγαζει.επισης επαθα την πλακα μου με τον εκεντροφορο.πιστευω οτι εινσι σπο τσ λιγα πραγματα στα μηχανακια που αξιζε και με το παραπανω τα λεφτα του.εχει απιστευτα μπαμ.και στα ψηλα μετα τα 70 περιπου αρχιζει να ακουγεται ενα σφιριγμα απο το μοτερ και δεν καταλαβαινεις για ποτε πιανει τα 110.πολυ καλος ο εκεντροφορος τακεκαβα.σας τον προτεινω αξιζει τα λεφτα του. takegawa.......... ξεχειλιζει ποιοτητα λεμε{αρκει να ξεχειλιζεις και εσυ απο λεφτα} παιδιά, μου έχει ξεσφίξει η αλυσίδα και είναι έτοιμη να μου φύγει. πως θα την σφύξω μόνος μου? (δηλαδή ποια βίδα είναι?) Τις 2 μικρες πισω απο το ψαλιδι με 10αρακι Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billy2009 Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 takegawa.......... ξεχειλιζει ποιοτητα λεμε{αρκει να ξεχειλιζεις και εσυ απο λεφτα} Τις 2 μικρες πισω απο το ψαλιδι με 10αρακι an to kani auto pou les ! 8a skoto8i prepi na ksesfiksi rodes.!! (ti les se enan lolo?) ton exw di isa me 10 fores se diaforetika post na leei pws exei gourouna me tourbo sto allo oti exei fx 250cc sto allo oti exei supra sto allo oti exei daytona 58mm oti nane aytos o savvas prepi nane enas pou anikse ena 8ema pou i8ele na vali modenas kinitira se skeleto tetraxronou? :S kai na einai nomimos? Παράθεση My Bike:Daytona Dy50Rs Dream Bike1:KTM 250 EXC Dream Bike2:Modenas Dynamic 125 Dream Bike3:Suzuki Fx 125 Dream Bike5:Kawasaki Z750 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Λοιπον ακουστε το project...εχω 1 μοτερακι c50(12v)...και αλλα 2 σε ανταλλακτικα...θελω να το κανω 51-52 χιλιοστα να παει γυρο στα 110cc...μονο που το θελω με κοντη διαδρομη σαν το 6βολτο...ερωτηση λοιπον...γινεται?...τι θα χρειαστει?...ποσο θα παει?(τιμη):worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Λοιπον ακουστε το project...εχω 1 μοτερακι c50(12v)...και αλλα 2 σε ανταλλακτικα...θελω να το κανω 51-52 χιλιοστα να παει γυρο στα 110cc...μονο που το θελω με κοντη διαδρομη σαν το 6βολτο...ερωτηση λοιπον...γινεται?...τι θα χρειαστει?...ποσο θα παει?(τιμη):worry: Δεν μπορει να γινει με κοντι διαδρομη 110 κιβικα με αυτα τα χιλιοστα πιστονιου...σην αμα το κανεις με την κοντι διαδρομη τοσα χιλιοστα μετα απο καιρο θα βαρεσει μπιελα....με λιγα λογια δεν γινετε..αμα θελεις το κανεις εσυ... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 με κοντη διαδρομη μεχρι ποσο παει χωρις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astrea Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 Oσο θες.Για τα 52χιλ κοντο υπολογισε οτι θα ειναι περιπου 85-90 κυβικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astapogiannos Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 θα παει καλα ομως?...βασικα εγω εχω και 1 6βολτο 72 μανας και ενα 12βολτο 90αρι με μοτερ απο glx επισης μανας...αλλα σαν συμπεριφορα μου αρεσει καλυτερα το 6βολτο...για αυτο το θελω κοντο...να προτιμησω μακρυ για πολλα κυβικα η κοντο για λιγα κυβικα και πολυ μπαμ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. March 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2009 Oσο θες.Για τα 52χιλ κοντο υπολογισε οτι θα ειναι περιπου 85-90 κυβικα. Aυτο που λες δεν ειναι αξιοπιστο γιατι πανω απο 47χιλιοστα πιστονιου στον 50αρι στροφαλο θα αρχισει να βαραει μπιελα και ειδικα ενα τοσο παλαιο παπι που εχει φαει τα χιλιομετρα της Ζωης του....κατα την γνωμη μου δεν θα το εκανα ποτε... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts