aggelakis Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 καλυτερα να δωσεις λεφτα σε μηχανικο παρα να προσπαθησεις να τ κανεις μονος σου. το πιθανοτερο ειναι να μην μπορεσεις να κεντραρει τν στροφαλο και κατα πασα πιθανοτητα αν το μηχανακι ειναι δυνατο το πολυ σε κακα μηνα θα σου στριψει στροφαλο οποτε για να εχεις τ κεφαλι σ ησυχο πανε σε μαστορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 βεβαια μπορεις να παρεις και ετοιμο κεντραρισμενο στροφαλο αλλα και παλι ειναι πολυ δυδκολο να να λυσεις καιειδικα να ξαναδεσεις μηχανη μονος σου απο την στιγμη που λες οτι εισαι αρχαριος. κατι σλλο. στην φωτο το μηχανακι σου εχει μανισια εξατμιση η μου φαινεται??? Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 den pathenoun tipota re file kai ama eheis solina tha kaoun ohi tha aporithmistoun οκ.εμενα μου ειπαν οτι απορυθμιζονται.τελος παντων,δεν πρεπει να ειναι μονο ο σωλινας.αυτο εχει σημασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. December 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2007 sigoura.polli vazoun solina kai nomizoun oti epidi kanei thorivo paei kai to mihanaki kala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 δεν ειναι ετσι με τον σωληνα παει πολυ καλυτερα αλλα επειδη ολοι ειναι ασχετοι βαζουν οτισωληνα να.ναι πρεπει να βαλεις τα καταληλα χιλιοστα σωληνα αναλογα με τα χιλιοστα που φορας και αν το πιστονι ειναι ισιο η πομπε. για να μην καθεσαι κAI τρως τ κεφαλι σ να υπολογιζεις βαλε μια KERKER και εισαι αρχοντας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 βασικα εγω οταν εβαλα την χοανη ειδα μεγαλη διαφορα.τεραστια.μετα εβαλα και μια ελευθερας και στις ψιλες εκοβε και την εβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 εγω οταν εβαλα μπουρακι τις daytonas εξατμισης ειχε πολυ νευρο εκκινηση παρα πολυ ομως εχανε στις τελικες και ξερω οτι μετο μπουρι κερδιζης εκκινηση μονο:cool::shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 paidia 3erei kaneis kanena kalo ftia3imo gia honda astrea? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις να δωσεις. με λιγα λεφτα μπορεις να βαλεις κανενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ μεχρι 22 χιλιοστα εκκεντροφορο και καμια εξατμισουλα.αν παλι θελεις να το κανεις πυραυλο παρε μια κεφαλη j1 ειναι απομιμηση της 72αρας πλατινοφορας εχει τεραστιες βαλβιδες και χορο καυσης. ενα πιστονι 56 πομπε aasa και μια διαδρομη 54 aasa εκκεντροφορο fuego 5 σταδιο και καρμπυρατερ 28 koso και κυλινδρο nikasil. ετσι εχω το δικο μου και κατι modenas και zetakia μανισια στα 400 μετρα τρωνε τον αμαζευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 basika 8elw na to ftia3w (to astrea) alla 8elw na to kanw etsi pou na mh me grafoun alla na einai kalo kai gia kontres. ti mporw na kanw??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις να δωσεις. με λιγα λεφτα μπορεις να βαλεις κανενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ μεχρι 22 χιλιοστα εκκεντροφορο και καμια εξατμισουλα.αν παλι θελεις να το κανεις πυραυλο παρε μια κεφαλη j1 ειναι απομιμηση της 72αρας πλατινοφορας εχει τεραστιες βαλβιδες και χορο καυσης. ενα πιστονι 56 πομπε aasa και μια διαδρομη 54 aasa εκκεντροφορο fuego 5 σταδιο και καρμπυρατερ 28 koso και κυλινδρο nikasil. ετσι εχω το δικο μου και κατι modenas και zetakia μανισια στα 400 μετρα τρωνε τον αμαζευτο me ayto to mhxanaki mporei na trws ta mama zetakia kai modenas alla ftoagmena ayta ta mhxanakia soy rixnoyn tapa.! Y Γ. Ειμαι λατρης των τετραχρονων αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι ειναι.......:confused: Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις να δωσεις. με λιγα λεφτα μπορεις να βαλεις κανενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ μεχρι 22 χιλιοστα εκκεντροφορο και καμια εξατμισουλα.αν παλι θελεις να το κανεις πυραυλο παρε μια κεφαλη j1 ειναι απομιμηση της 72αρας πλατινοφορας εχει τεραστιες βαλβιδες και χορο καυσης. ενα πιστονι 56 πομπε aasa και μια διαδρομη 54 aasa εκκεντροφορο fuego 5 σταδιο και καρμπυρατερ 28 koso και κυλινδρο nikasil. ετσι εχω το δικο μου και κατι modenas και zetakia μανισια στα 400 μετρα τρωνε τον αμαζευτο διχρονο κιολας στα 400μετρα.αρκετα δυσκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 εξαρταται απο το ποσα λεφτα θελεις να δωσεις. με λιγα λεφτα μπορεις να βαλεις κανενα μεγαλυτερο καρμπυρατερ μεχρι 22 χιλιοστα εκκεντροφορο και καμια εξατμισουλα.αν παλι θελεις να το κανεις πυραυλο παρε μια κεφαλη j1 ειναι απομιμηση της 72αρας πλατινοφορας εχει τεραστιες βαλβιδες και χορο καυσης. ενα πιστονι 56 πομπε aasa και μια διαδρομη 54 aasa εκκεντροφορο fuego 5 σταδιο και καρμπυρατερ 28 koso και κυλινδρο nikasil. ετσι εχω το δικο μου και κατι modenas και zetakia μανισια στα 400 μετρα τρωνε τον αμαζευτο h kefalh j1 einai poio kalh apo thn 100ara tou astrea???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 me ayto to mhxanaki mporei na trws ta mama zetakia kai modenas alla ftoagmena ayta ta mhxanakia soy rixnoyn tapa.! Y Γ. Ειμαι λατρης των τετραχρονων αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι ειναι.......:confused: Mono kai mono pou tha pataei dixrona sta 400 esto kai manisia, pistepse me einai megalo katorthoma.Honda gia panta reeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 καθολου δυσκολο. στην κατερινη εχουμε ενα crypton πιο παλιο απο το δικο σου με πιστονι 54 daytona και ολα τα σχετικα και με τα μανισια τα Modenaς κοβονται πανε σχεδον ισα. ποτε μην υποτιμας τα τετραχρονα ειναι πολυ πιο βελτιωσιμα απο τα διχρονα. h kefalh j1 einai poio kalh apo thn 100ara tou astrea???? η J1 ειναι για πανω απο 55 χιλιοστα και για πομπε πιστονια γιατι εχει τεραστιο χωρο καυσης και δεν χτυπει πυρακια. απο την αλλη η astrea για μενα ειναι η καλυτερη κεφαλη για μηχανακια μεχρι και 55 χιλιοστα. me ayto to mhxanaki mporei na trws ta mama zetakia kai modenas alla ftoagmena ayta ta mhxanakia soy rixnoyn tapa.! Y Γ. Ειμαι λατρης των τετραχρονων αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι ειναι.......:confused: φυσικα και τα φτιαγμενα με πατανε αλλα στην κατερινη τα φτιαγμενα ειναι ολα και ολα 3 ζετακια. και απο αυτα τα δυο ειναι 57αρια με χειροποιητες εισαγωγες ριντακια και ολα τα καλα και το αλλο εχει κυλινδρο απο wr200. κι ομως ενα fx Που εχουμε τα κανει χαβαλε και τα τρια. δεν σημαινει οτι επειδη ειναι διχρονα πρεπει να ειναι και γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelakis Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 me ayto to mhxanaki mporei na trws ta mama zetakia kai modenas alla ftoagmena ayta ta mhxanakia soy rixnoyn tapa.! Y Γ. Ειμαι λατρης των τετραχρονων αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο ετσι ειναι.......:confused: to daytona ποσο το εχεις 50αρακι η ειναι πειραγμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 σου φαινεται για 5οαρι????:confused::confused: 54 πιστονι με 54 διαδρομη 24 καρμπυρατερ και κατι αγρια κεντροφοριδια μεσα και δε συμαζευεται.... κατι innova μαμα τα εχω για την πλακα. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 σου φαινεται για 5οαρι????:confused::confused: 54 πιστονι με 54 διαδρομη 24 καρμπυρατερ και κατι αγρια κεντροφοριδια μεσα και δε συμαζευεται.... κατι innova μαμα τα εχω για την πλακα. Mporei na ta exeis gia ti plaka alla mi perifaneyesai kai poli giayto.Exeis poli megaliteros carb apo to mama innova,eksatmisi kaliteeri apo to mama innova, 1,1 xiliosto megalitero pistoni kai pio agrio ekkentroforo.;);););) den ekanes kai kanena megalo katorthoma. Filika panta etsi? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 paidia mporei kaneis apo esas na mou pei kanena kalo ftia3imo gia to astrea mou gia na ginei dunato kai grhgoro gia kontres alla na mh fainetai to ftia3imo gia na mh me grafoun oi mpatsoi???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Mporei na ta exeis gia ti plaka alla mi perifaneyesai kai poli giayto.Exeis poli megaliteros carb apo to mama innova,eksatmisi kaliteeri apo to mama innova, 1,1 xiliosto megalitero pistoni kai pio agrio ekkentroforo.;);););) den ekanes kai kanena megalo katorthoma. Filika panta etsi? ναι εννοειται οτι φιλικα δεν παρεξηγουμαστε εμεις,αλλα μη ξεχνας οτι το δικο μου ηταν 50αρι και χρειαζεται πολλα για να φτασει το innova.. και επισης το innova μη ξεχνας οτι εχει 58 χιλ διαδρομη και βγαζει 10 αλογακια. Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ναι εννοειται οτι φιλικα δεν παρεξηγουμαστε εμεις,αλλα μη ξεχνας οτι το δικο μου ηταν 50αρι και χρειαζεται πολλα για να φτασει το innova.. και επισης το innova μη ξεχνας οτι εχει 58 χιλ διαδρομη και βγαζει 10 αλογακια. kinigos20 ποτε την τραβηξες την φοτο;;γιατι αυτος ο κινιτηρας ειναι απο 50αρι.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 τι γινεται ρε παιδια??? τι κανετε??? κατι χρονια εχω να ποσταρω εδω... ολοι καλα??? παρτε μια φωτο http://img89.imageshack.us/img89/8154/dsc00185ks3.th.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinigos20 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 kinigos20 ποτε την τραβηξες την φοτο;;γιατι αυτος ο κινιτηρας ειναι απο 50αρι.:) μα δεν εχω αλλαξει μηχανη ρε ντινο... πες μου καπου να σου στειλω μια φωτογραφια...το e-mail σου αν θες εγω δεν εχω κανενα προβλημα. ισα ισα να μου πεις και την γνωμη σου.;) Παράθεση h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Glouf125_Innova Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 ναι εννοειται οτι φιλικα δεν παρεξηγουμαστε εμεις,αλλα μη ξεχνας οτι το δικο μου ηταν 50αρι και χρειαζεται πολλα για να φτασει το innova.. και επισης το innova μη ξεχνας οτι εχει 58 χιλ διαδρομη και βγαζει 10 αλογακια. Sigoura i diadromi tou innova einai megali(58mm mamisio einai kati spanio.mono to fx exei tosi) alla mi ksexnas oti to mixanaki foraei 17.5mm carb apo tin mana tou k si exeis 22(an thimamai kala)+pistoni+ekentroforo+eksatmisi(mi ta ksanaleo) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]VW Golf_TSI 1400cc 140ps + Honda Innova125 +AEK + Panserraikos = My passions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 20 karbirater foraei to innova apo tin mana tou..tora apo patera den skero ti pezei.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts