kou Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 παιδια μπορει κανεις να με πει τι εξατμηση να βαλω TAKEGAWA H DAYTONA στο INNOVA και τι καρμπυλατερ26-28 ΜΙΚΥΝΙ Η ΤΑΚΕGAWA και αν ξερει κανεισ αν υπαρχει ηλεκτρονικη καλης μαρκας και απο που μπορω να βρω?επεισης ακουσα οτι το καρμπυλατερ τις takegawa ειναι μουφα γιατι λεν οτι πανω στο καρμπυλατερ δεν λεει MIKYNI TV και δεν λεει τιποτα αληθευη αυτο???? Δηλαδη sniper23 μου προτεινης να βαλω fuego εκκεντροφορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 Την γνωμη σας σχετικα με το νεο injection innova και τον ανταγωνισμο? Βγήκε σε ijection το γνωστό innova ή το καινούργιο.? Πάντως το crypton 135 μπορεί να είναι δυνατό και καλό αλλά είναι μάπα απο εμφάνιση..οπότε μάλλον θα παέι καλύτερα μιας και είναι και πιο όμορφο.. υπάρχει 5ο στάδιο fuego. μήπως όμως ξέρετε την τιμή του?? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. May 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2007 εγω πιστευω πως το injection στα μηχανακια δεν ειναι προχωρημενο ως τεχνολογια για να εφαρμοστει σε παπακια. το crypton ειναι κακασχημο. εξατμιση βαλε takegawa η daytona ειναι ασχημη και δεν δινει τοσο οσο αλλη. η takegawa to καρμπυρατερ το βγαζει σε συνεργασια με την mikuni, εγω προτεινω keihin... Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 Paidia na rotiso kati ligo asxeto...mporei ligo off-topic...kserei kaneis ti xronisma prepei na kanoume se ena crypton afou valoume ekentroforo daytona?thanks prokatavolika Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 ειδα το καινουργιο innova σε αντιπροσωπεια... Το μηχανακι εχει δεχτει αλλαγες στα πλαστικα αλλα ψαλιδια, πιρουνια, φρενα παραμενει το ιδιο αλλα η κυρια διαφορα ειναι το μοτερ.. Παμε και κοντρες........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. May 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2007 paidia simera m emeine sta xeria to moter...mou kopike i kadena kai gyrisa spiti me ta podia...tha parw ayrio mia kainourgia alla fobamai min m ksanaspasei...k akoma to estrwna k den to eixa anoiksei...mipws kserei kaneis an tha anteksei..tha parw tin kaluteri...mporei na espase gt exw balei polu sklira elatiria kai ekkentroforo allon....ti na pw...fobamai min ksana spasei....:( Παράθεση My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou Δημ. May 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2007 παιδια ξερει κανεισ αν υπαρχει ηλεκτρονικη για innova καλης μαρκας και ακριβει και αν μπορειτε να μου πειτε τι εκκεντροφορο να βαλω daytona h takegawa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarakinos Δημ. May 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2007 ilektroniki kai ekentroforo takegawa avlepi :) Παράθεση Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it. — Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honduck Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 kali i takegawa alla ipopsin.....den tha exeis fota!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] POLICE.....XAXAXAXA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSALAS_PETROS Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 geia sas re paidia!.na sas arwtiso ti diafora exei to 3axito me to 4axito kai to 5atixito se ena glx???.kai foraei 53.5mm pistoni kai 54mm strofalompiela! perimeno apantisei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takegawa Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 an baleis ilektroniki takegawa den yparxei problima to problima sta fota einai mono otan baleis ola ta agonistika reumata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou Δημ. May 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2007 δηλαδη βρε παιδια αν βαλω στο INNOVA ηλεκτρονικια takegawa δεν θα εχω φωτα? βασικα εγω εχω μονο μπουζοπιπα πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλοδιο daytonas αν βαλω ηλεκτρονικια με αυτα που φοραο θα τα καψω ολα ομως αν βαλο αφαιρετη ρευματος θα εχω φοτα και θα πεση η αποδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kou Δημ. May 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2007 παιδια ξερετε να μου πειτε το ιννοβα γιανα γινει 60μμ χρειαζεται ανοιγμα το καρτερ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2007 Ναι χρειαζεται και πολυ μαλιστα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 paides ti kanete.eiha provlima me to internet kai tora to eftiaksa.pos pane ta grigora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 γεια σου siamo να ρωτήσω ρε παίδες, αξίζει να αγο΄ρασω ένα cdr 125 μεταχειρισμένο καπου στα 2χιλιάρικα ή ένα καινούργιο dinamik ?? Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 γεια σου siamos κι απο μενα. alkispa παπι το dinamik ,μοτοσυκλετακι το cbr,modenas το ενα,honda το αλλο κλπ κλπ...καλο και γρηγορο το dinamik ,αξιοπιστο το cbr!αν φτιαξεις το cbr θα πηγαινει μπουνια,αν φτιαξεις το dinamik δεν θα σε φτανουν τα λεφτα για βενζινες... εγω θα σου ελεγα το εξης,αν εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα,να παρεις το cbr,θα ειναι ενα ειδος σχολης για τις μηχανες δρομου αν σε ενδιαφερουν! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 γεια σου siamos κι απο μενα. alkispa παπι το dinamik ,μοτοσυκλετακι το cbr,modenas το ενα,honda το αλλο κλπ κλπ...καλο και γρηγορο το dinamik ,αξιοπιστο το cbr!αν φτιαξεις το cbr θα πηγαινει μπουνια,αν φτιαξεις το dinamik δεν θα σε φτανουν τα λεφτα για βενζινες... εγω θα σου ελεγα το εξης,αν εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα,να παρεις το cbr,θα ειναι ενα ειδος σχολης για τις μηχανες δρομου αν σε ενδιαφερουν! πιο γρήγορο πιο είναι?(απλα ρωτάω) εδώ είπες ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, δε θέλω να φτιάξω κανένα απο τα δύο, δεν έχω πολλά για ξόδεμα έτσι. αργότερα σίγουρα θα πάρω μια μεγαλύτερη μηχανή και σκέφτομαι μέχρη να την πάρω τη μεγάλη να έχω το cbr και να πηγαίνω και να μαθαίνω.τι τιμές παίζουν εκεί αθήνα τα μεταχειρισμένα cbr125 με λογικά χιλιόμετρα?? το δικό μου πόσο να πιάνει?? http://www.bikepics.com/pictures/880841/ 100αρα μηχανη στα χαρτια 50.μοτερ που πηγαίνει ικανοποιητικά χωρίς κανένα πρόβλημα και εμφανησιακά έτσι όπως είναι. και φρεσκοβαμένο. Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermouts Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 gia sas paidia.eimai kainourgios sto site kai tha ithela na rotisw kati.Mipos kserete posa xiliosta diadromi exei to innova,kai an o strofalos tou mpainei se supra??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liapos7 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 το cbr ειναι πιο αργο απο το dinamik,αν παρεις το dinamik θα εχεις προβλημα αργα η γρηγορα με την μυρωδια που εχουν ολα τα διχρονα.δεν θα μπορεις να πας καπου πχ με την κοπελια σου χωρις να παρετε μυρωδια καμενου λαδιου! το θεμα ειναι οτι μεχρι να παρεις την πιο μεγαλη που λες,θα μπορεις να βολταρεις με το cbr;ρωταω γιατι απλα εχει το ονομα χωρις την δυναμη που υποσχεται!νταξ,δεν ειναι και τοσο μουφα το cbr αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις καποιους που εχουν και τα 2 και να τα παρεις για μια βολτα να δεις πως πανε! απο τιμες δεν ξερω να σου πω... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 ικανοποιητικά θα πηγαίνει είμαι σίγουρος όποτε γενικά σαν αγορά αξίζει.. θα δούμε, πρώτα οι πανελλήνιες και βλέπουμε.thx Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Παρε το CBRακι να κανεις την δουλεια σου(την κοντρα σου, την σουζα σου) διοτι θα σε μυησει πιο ευκολα στο μοτοσυκλεταδικο στυλ παρα στο παπακικο στυλ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siamos Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 gia sas paidia.eimai kainourgios sto site kai tha ithela na rotisw kati.Mipos kserete posa xiliosta diadromi exei to innova,kai an o strofalos tou mpainei se supra??????? file eine peripou 57 diadromi.den mporeis na to valis sta karter tou supra gia to logo epidi tha varaei i mpiela sto piraki tis trompas kai den mporeis na to leptinis allo.mehri 56 diadromi mporeis na to ftiakseis to supra.tora an pareis kinisi apo allou kai girnas tin trompa tote ftiahnete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermouts Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 56 diadromi exo twra alla skeftomoun gia parapano.euxaristo pantos gia thn plhroforia.oso gia thn trompa pou mou les den nomizw na to kanw giati den skopeuw na rikso kai polla lefta sto papi mou. kserei kaneis apo xrwmata??????tha ithela na matho an yparxei xryso metaliko??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkispa Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 σιγουρα θα υπάρχει. Παράθεση http://www.lovina.gr ------------------------------ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts