Jump to content

[MOTO] Μηχανάκια Honda: GLX, Astrea κ.α.

exosceleton
 Κοινοποίηση

ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???  

802 members have voted

1. 1. ποιο παπί της honda θεωρειτε καλυτερο???

• glx90
      257
    • c50
      99
    • innova125
      160
    • astrea supra
      139
    • astrea grand
      147

Recommended Posts

παιδια μπορει κανεις να με πει τι εξατμηση να βαλω TAKEGAWA H DAYTONA στο INNOVA και τι καρμπυλατερ26-28 ΜΙΚΥΝΙ Η ΤΑΚΕGAWA και αν ξερει κανεισ αν υπαρχει ηλεκτρονικη καλης μαρκας και απο που μπορω να βρω?επεισης ακουσα οτι το καρμπυλατερ τις takegawa ειναι μουφα γιατι λεν οτι πανω στο καρμπυλατερ δεν λεει MIKYNI TV και δεν λεει τιποτα αληθευη αυτο???? Δηλαδη sniper23 μου προτεινης να βαλω fuego εκκεντροφορο?

• Απαντήσεις 10,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την γνωμη σας σχετικα με το νεο injection innova και τον ανταγωνισμο?

Βγήκε σε ijection το γνωστό innova ή το καινούργιο.?

Πάντως το crypton 135 μπορεί να είναι δυνατό και καλό αλλά είναι μάπα απο εμφάνιση..οπότε μάλλον θα παέι καλύτερα μιας και είναι και πιο όμορφο..

υπάρχει 5ο στάδιο fuego. μήπως όμως ξέρετε την τιμή του??

http://www.lovina.gr

------------------------------

εγω πιστευω πως το injection στα μηχανακια δεν ειναι προχωρημενο ως τεχνολογια για να εφαρμοστει σε παπακια. το crypton ειναι κακασχημο.

εξατμιση βαλε takegawa η daytona ειναι ασχημη και δεν δινει τοσο οσο αλλη. η takegawa to καρμπυρατερ το βγαζει σε συνεργασια με την mikuni, εγω προτεινω keihin...

Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το innova μου!

Paidia na rotiso kati ligo asxeto...mporei ligo off-topic...kserei kaneis ti xronisma prepei na kanoume se ena crypton afou valoume ekentroforo daytona?thanks prokatavolika

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

ειδα το καινουργιο innova σε αντιπροσωπεια...

Το μηχανακι εχει δεχτει αλλαγες στα πλαστικα αλλα ψαλιδια, πιρουνια, φρενα παραμενει το ιδιο αλλα η κυρια διαφορα ειναι το μοτερ..

Παμε και κοντρες...........

paidia simera m emeine sta xeria to moter...mou kopike i kadena kai gyrisa spiti me ta podia...tha parw ayrio mia kainourgia alla fobamai min m ksanaspasei...k akoma to estrwna k den to eixa anoiksei...mipws kserei kaneis an tha anteksei..tha parw tin kaluteri...mporei na espase gt exw balei polu sklira elatiria kai ekkentroforo allon....ti na pw...fobamai min ksana spasei....:(

παιδια ξερει κανεισ αν υπαρχει ηλεκτρονικη για innova καλης μαρκας και ακριβει και αν μπορειτε να μου πειτε τι εκκεντροφορο να βαλω daytona h takegawa?

ilektroniki kai ekentroforo takegawa avlepi :)

Debugging is twice as hard as writing the code in the first place. Therefore, if you write the code as cleverly as possible, you are, by definition, not smart enough to debug it.

— Brian W. Kernighan and P. J. Plauger in The Elements of Programming Style.

δηλαδη βρε παιδια αν βαλω στο INNOVA ηλεκτρονικια takegawa δεν θα εχω φωτα? βασικα εγω εχω μονο μπουζοπιπα πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλοδιο daytonas αν βαλω ηλεκτρονικια με αυτα που φοραο θα τα καψω ολα ομως αν βαλο αφαιρετη ρευματος θα εχω φοτα και θα πεση η αποδοση?

γεια σου siamo

να ρωτήσω ρε παίδες, αξίζει να αγο΄ρασω ένα cdr 125 μεταχειρισμένο καπου στα 2χιλιάρικα ή ένα καινούργιο dinamik ??

γεια σου siamos κι απο μενα.

alkispa παπι το dinamik ,μοτοσυκλετακι το cbr,modenas το ενα,honda το αλλο κλπ κλπ...καλο και γρηγορο το dinamik ,αξιοπιστο το cbr!αν φτιαξεις το cbr θα πηγαινει μπουνια,αν φτιαξεις το dinamik δεν θα σε φτανουν τα λεφτα για βενζινες...

εγω θα σου ελεγα το εξης,αν εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα,να παρεις το cbr,θα ειναι ενα ειδος σχολης για τις μηχανες δρομου αν σε ενδιαφερουν!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

γεια σου siamos κι απο μενα.

alkispa παπι το dinamik ,μοτοσυκλετακι το cbr,modenas το ενα,honda το αλλο κλπ κλπ...καλο και γρηγορο το dinamik ,αξιοπιστο το cbr!αν φτιαξεις το cbr θα πηγαινει μπουνια,αν φτιαξεις το dinamik δεν θα σε φτανουν τα λεφτα για βενζινες...

εγω θα σου ελεγα το εξης,αν εχεις σκοπο αργοτερα να παρεις μια μεγαλυτερη μηχανη σε κυβικα,να παρεις το cbr,θα ειναι ενα ειδος σχολης για τις μηχανες δρομου αν σε ενδιαφερουν!

πιο γρήγορο πιο είναι?(απλα ρωτάω)

εδώ είπες ακριβώς αυτό που σκέφτομαι, δε θέλω να φτιάξω κανένα απο τα δύο, δεν έχω πολλά για ξόδεμα έτσι. αργότερα σίγουρα θα πάρω μια μεγαλύτερη μηχανή και σκέφτομαι μέχρη να την πάρω τη μεγάλη να έχω το cbr και να πηγαίνω και να μαθαίνω.τι τιμές παίζουν εκεί αθήνα τα μεταχειρισμένα cbr125 με λογικά χιλιόμετρα??

το δικό μου πόσο να πιάνει??

http://www.bikepics.com/pictures/880841/ 100αρα μηχανη στα χαρτια 50.μοτερ που πηγαίνει ικανοποιητικά χωρίς κανένα πρόβλημα και εμφανησιακά έτσι όπως είναι. και φρεσκοβαμένο.

το cbr ειναι πιο αργο απο το dinamik,αν παρεις το dinamik θα εχεις προβλημα αργα η γρηγορα με την μυρωδια που εχουν ολα τα διχρονα.δεν θα μπορεις να πας καπου πχ με την κοπελια σου χωρις να παρετε μυρωδια καμενου λαδιου!

το θεμα ειναι οτι μεχρι να παρεις την πιο μεγαλη που λες,θα μπορεις να βολταρεις με το cbr;ρωταω γιατι απλα εχει το ονομα χωρις την δυναμη που υποσχεται!νταξ,δεν ειναι και τοσο μουφα το cbr αλλα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις καποιους που εχουν και τα 2 και να τα παρεις για μια βολτα να δεις πως πανε!

απο τιμες δεν ξερω να σου πω...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5565hondasport.jpg

ικανοποιητικά θα πηγαίνει είμαι σίγουρος όποτε γενικά σαν αγορά αξίζει..

θα δούμε, πρώτα οι πανελλήνιες και βλέπουμε.thx

Παρε το CBRακι να κανεις την δουλεια σου(την κοντρα σου, την σουζα σου)

διοτι θα σε μυησει πιο ευκολα στο μοτοσυκλεταδικο στυλ παρα στο παπακικο στυλ........

gia sas paidia.eimai kainourgios sto site kai tha ithela na rotisw kati.Mipos kserete posa xiliosta diadromi exei to innova,kai an o strofalos tou mpainei se supra???????

file eine peripou 57 diadromi.den mporeis na to valis sta karter tou supra gia to logo epidi tha varaei i mpiela sto piraki tis trompas kai den mporeis na to leptinis allo.mehri 56 diadromi mporeis na to ftiakseis to supra.tora an pareis kinisi apo allou kai girnas tin trompa tote ftiahnete.

56 diadromi exo twra alla skeftomoun gia parapano.euxaristo pantos gia thn plhroforia.oso gia thn trompa pou mou les den nomizw na to kanw giati den skopeuw na rikso kai polla lefta sto papi mou.

kserei kaneis apo xrwmata??????tha ithela na matho an yparxei xryso metaliko???