dbal Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 (edited) Στο Αγγλικό αμαζον τώρα πάντως έχει και τα 2 χρώματα 599 λίρες. Και μαλιστα sold & dispatched by Amazon με τιμη 670€ περιπου + τα λιγα μεταφορικα! Το παιρνεις τωρα που ειναι διαθεσιμο ή περιμενεις black Friday deal? Ιδου η απορια....:confused: Edited November 18, 2020 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 670€ περιπου + τα λιγα μεταφορικα δηλαδη! ΤΟ παιρνεις ή περιμενεις black Friday deal? Ιδου η απορια....:confused: Συν τo exchange rate guarantee fee πάει στα 714. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Στο καλαθι παντως πριν τη πληρωμη μου βγαζει τελικη 618 λιρες + 6 τα στανταρ μεταφορικα = 624 λιρες τελικη τιμη, δηλαδη 699€. Κανω κατι λαθος? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Black friday πάντως οι Αμερικάνοι έχουν -50 δολλάρια, όποτε κάπου εκεί θα παίξουν και οι δικοί μας. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Στο καλαθι παντως πριν τη πληρωμη μου βγαζει τελικη 618 λιρες + 6 τα στανταρ μεταφορικα = 624 λιρες τελικη τιμη, δηλαδη 699€. Κανω κατι λαθος? :OΈχεις δίκιο. Αν πληρώσεις με ευρώ σου ζητάει επιπλέον λόγω μετατροπής. Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Αν πληρώσω με αγγλική κάρτα θα μπορώ να βάλω ελληνική διεύθυνση με ενδιαφέρει και μένα το Pixel 5 και ψάχνονται να δω πως μπορώ να το κάνω με τον συγκεκριμένο τρόπο Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2020 Παρήγγειλα από fnac στις 16 Νοέμβρη, καθώς έλεγε παράδοση από 17η. Αλλά μέχρις στιγμής δεν έχει ανανεωθεί κάτι, λέει ακόμη ότι περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή. Μίλησα με το support, αλλά δεν έχουν ιδέα. Πήρε κανείς από fnac; Και αν ναι, πότε έγινε η παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Ίσως έχεις νέα σήμερα, μόλις είδα πως η διαθεσιμότητα στα καταστήματα άλλαξε σήμερα, μετά από αρκετές μέρες out of stock. Εντωμεταξύ ξέρει κανείς από Fnac με ποια τοπική μεταφορική παραδίδονται εδώ;; Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Ρε παιδιά, αφού το έχει το αγγλικό αμαζον, γτ ψάχνετε ακόμα με το fnac? Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Ρε παιδιά, αφού το έχει το αγγλικό αμαζον, γτ ψάχνετε ακόμα με το fnac? Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Δύο οι λόγοι. Το fnac είναι 50 ευρώ φτηνότερο. Δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος, όχι άλλο amazon. Υπάρχουν εκατοντάδες άλλες επιλογές, που αν δεν στηρίξουμε θα τις φάει το αδηφάγο τέρας του Amazon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 εγώ θα έβαζα και 3ο λόγο....είμαι ψυχαναγκαστικός και δε θέλω αγγλικό φορτιστή...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 εγώ θα έβαζα και 3ο λόγο....είμαι ψυχαναγκαστικός και δε θέλω αγγλικό φορτιστή...:O :lol::p:D Χα χα χα! Εγώ από την άλλη μόνο USA μοντέλα (Pixel 1) και UK... skross εγγύηση! Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Έχει το Pixel 4a 5g προσφορά 10% κάτω στο amazon UK. Βγαίνει στα 501€ πώς σας φαίνεται η τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Τελικά μου στείλανε μήνυμα ότι θα αργήσει κάποιες μέρες, χωρίς επιπλέον πληροφορίες για κάτι πιο ακριβές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. November 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2020 Τελικά μου στείλανε μήνυμα ότι θα αργήσει κάποιες μέρες, χωρίς επιπλέον πληροφορίες για κάτι πιο ακριβές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ξερει κανεις απο προηγουμενη παραγγελια με ποια μεταφορικη εταιρεια συνεργαζεται η Amazon UΚ για τις παραδοσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Royal mail ή και UPS. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Αρα στην μια περιπτωση θα ερθει με ΕΛΤΑ και στην αλλη απο το παραρτημα της UPS στην Ελλαδα, σωστα? Ανησυχω γιατι ειμαι ετοιμος να βαλω την παραγγελια αλλα λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειάς και φοβαμαι μην αφησουν το κινητο στο κουτι της πολυκατοικιας και μου το φαει κανενας :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Αρα στην μια περιπτωση θα ερθει με ΕΛΤΑ και στην αλλη απο το παραρτημα της UPS στην Ελλαδα, σωστα? Ανησυχω γιατι ειμαι ετοιμος να βαλω την παραγγελια αλλα λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειάς και φοβαμαι μην αφησουν το κινητο στο κουτι της πολυκατοικιας και μου το φαει κανενας :worry: Εμένα τις 2 τελευταίες φορές από amazon UK μου το παρέδωσε η ACS! Καστοριά Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση! Αρα στην μια περιπτωση θα ερθει με ΕΛΤΑ και στην αλλη απο το παραρτημα της UPS στην Ελλαδα, σωστα? Ανησυχω γιατι ειμαι ετοιμος να βαλω την παραγγελια αλλα λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι λογω δουλειάς και φοβαμαι μην αφησουν το κινητο στο κουτι της πολυκατοικιας και μου το φαει κανενας :worry:Βάλε το γρήγορο που έρχεται στάνταρ με UPS και θα είσαι οκ. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Plot twist της τελευταιας στιγμης...! Εμφανισε Online διαθεσιμοτητα το Fnac με 629€ + 11 μεταφορικα international express delivery και εκτιμωμενη παραδοση 24-26/11 :) Οποτε το προτιμησα απο το αγγλικο Amazon λογω καλυτερης τιμης, απευθειας αγορα σε ευρω, φορτιστης ευρωπαικου τυπου - αριστη εμπειρια αγορας με online tracking, επιβεβαιωσα με εκπροσωπο στο chat οτι προκειται για SIM unlocked εκδοση Με λιγα λογια τους συνιστω ανεπιφύλακτα, για οσο υπαρχουν αποθεματα παιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Plot twist της τελευταιας στιγμης...! Εμφανισε Online διαθεσιμοτητα το Fnac με 629€ + 11 μεταφορικα international express delivery και εκτιμωμενη παραδοση 24-26/11 :) Οποτε το προτιμησα απο το αγγλικο Amazon λογω καλυτερης τιμης, απευθειας αγορα σε ευρω, φορτιστης ευρωπαικου τυπου - αριστη εμπειρια αγορας με online tracking, επιβεβαιωσα με εκπροσωπο στο chat οτι προκειται για SIM unlocked εκδοση Με λιγα λογια τους συνιστω ανεπιφύλακτα, για οσο υπαρχουν αποθεματα παιδια...Τι παίζει με αυτό το κατάστημά; Στάλθηκε από το IN2010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 Plot twist της τελευταιας στιγμης...! Εμφανισε Online διαθεσιμοτητα το Fnac με 629€ + 11 μεταφορικα international express delivery και εκτιμωμενη παραδοση 24-26/11 :) Οποτε το προτιμησα απο το αγγλικο Amazon λογω καλυτερης τιμης, απευθειας αγορα σε ευρω, φορτιστης ευρωπαικου τυπου - αριστη εμπειρια αγορας με online tracking, επιβεβαιωσα με εκπροσωπο στο chat οτι προκειται για SIM unlocked εκδοση Με λιγα λογια τους συνιστω ανεπιφύλακτα, για οσο υπαρχουν αποθεματα παιδια... Σε περίπτωση βλάβης και αν χρειαστείς εγγύηση, τι κάνεις με αυτούς; Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2020 (edited) Ειναι μεγαλη retail αλυσιδα στην Γαλλια που ειχε ερθει και στην Ελλαδα αλλα εξαγοραστηκε στη συνεχεια απο τα Public. Οσο για το support, υπαρχει ειδικη σελιδα στο λογαριασμο σου για service, refunds, επιστροφες κλπ που φαινεται πολυ καλα δομημενη Εγγύηση 2 χρονια οπως γραφει στη σελιδα του προιοντος - πρακτικα, ειναι σαν να αγοραζεις online πχ απο τα Mediamarkt, ΠΛΑΙΣΙΟ κλπ με την διαφορα οτι το καταστημα ειναι λιγο...πιο μακρια ;) Edited November 20, 2020 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Λεπτομέρεια, αλλά από όσο διαβάζω στη Γαλλία είναι υποχρεωτικό μέσα στη συσκευασία κινητών να υπάρχουν ακουστικά. Γάλλοι που αγόρασαν πίξελ 4α και 5 από κει είχαν μέσα, ενσύρματα βεβαια. Μπορεί κάποιος όταν παραλάβει από Fnac να μας πει αν αυτό ισχύει και για τις παραγγελίες από Γαλλία προς εξωτερικό; Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts