Goliath Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Σε ευχαριστώ,το κατεβάζω και σε ενημερώνω!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goliath Δημ. May 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2022 Ευχαριστώ όλα οκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Κ δεν χαίρεσαι; Αν δεν θες να δεις μείωση στην διάρκεια της μπαταρίας μέχρι να βγει νεότερη από την τρέχουσα που να διορθώνει το θεμα της μπαταρίας , μην αναβαθμίζεις! Μια χαρά είναι τελικά η αυτονομία. Τις πρώτες μέρες έπεφτε γρήγορα όντως η μπαταρία με τη 13 αλλά πλέον είναι στα επίπεδα της 12.5Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2022 Όντως έχει στρώσει αρκετά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrismenidi Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Εγώ παίδες έχω θέμα με το στάτους του δικτύου. Δεν μου δείχνει 5g. Μόνο 4g+ σε ίδιο σημείο που είχε 5g Παράθεση Xiaomi Mi10T PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2022 Εγώ παίδες έχω θέμα με το στάτους του δικτύου. Δεν μου δείχνει 5g. Μόνο 4g+ σε ίδιο σημείο που είχε 5gΥπάρχουν περιοχές που το 5G φαίνεται μόνο ως όνομα, και είναι καλυμμένο 4G. Υπάρχουν και περιοχές που το 5G έχει διπλάσια ταχύτητα από το 4G. Η αλήθεια είναι ότι είτε είσαι με το ένα δίκτυο είτε με το άλλο, πρακτικά διαφορά δε θα δεις. Το πραγματικό 5G είναι overkill στα κινητά. Επίσης καταναλώνει τη μπαταρία σαν νεράκι. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Τελικά εχει κρυφές εφαρμογές η 13?? Και πως μπαίνουν... Αυτο με την κουρτίνα το βρήκα αν έχει αλλα. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Καλημέρα έχετε και εσείς πρόβλημα με το WiFi calling? Είμαι βονταφον μπαίνει μια φορά κανονικά μόλις φύγω απο το ενα wifi και πάω σε άλλο δεν ξανα συνδέεται με τπτ μονο με επανεκκίνηση,ακομα και στο ιδιο δίκτυο αν ξαναγυρίσω τπτ.. Εχει κανεις καμια.λυση? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Καλημέρα έχετε και εσείς πρόβλημα με το WiFi calling? Είμαι βονταφον μπαίνει μια φορά κανονικά μόλις φύγω απο το ενα wifi και πάω σε άλλο δεν ξανα συνδέεται με τπτ μονο με επανεκκίνηση,ακομα και στο ιδιο δίκτυο αν ξαναγυρίσω τπτ.. Εχει κανεις καμια.λυση? Ευχαριστώ πολύΔεν είναι απαραίτητο ότι θα σε γυρίσει σε VoWifi. Αν έχεις καλό σήμα κινητής, θα κρατήσει το voLTE. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 1 minute ago, MeddlingMageGR said: Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε γυρίσει σε VoWifi. Αν έχεις καλό σήμα κινητής, θα κρατήσει το voLTE. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχω σήμα δλδ χάνω κλήσεις ,και ούτε να πάρω μπορώ.. αν κανω επανεκκίνηση συνδέεται κατευθείαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 32 minutes ago, chrispetses said: Δεν εχω σήμα δλδ χάνω κλήσεις ,και ούτε να πάρω μπορώ.. αν κανω επανεκκίνηση συνδέεται κατευθείαν Εχω μιλήσει με βονταφον και έχω κάνει επαναφορά δικτύου εκαναν κατι λεει στο δίκτυο αλλα τπτ . Κανενα σημα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2022 (edited) Ρ Edited May 24, 2022 by aaaaztek84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasdp Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 Έχουμε νέα ενημέρωση 13.0.6.0 στα 262 mb. Παράθεση Από το Bosch Com 607(2000) και 23 κινητά στο Samsung Galaxy S10 (2017)!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ST7250 Δημ. May 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2022 1 hour ago, hellasdp said: Έχουμε νέα ενημέρωση 13.0.6.0 στα 262 mb. Δεν μου την εχει διαθεσιμη ακομα... Xiaomi mi10T pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2022 Ρε παιδιά μια βοήθεια πως βγάζω/απενεργοποιώ το google από το swipe up . Παλεύω μιά ώρα κάηκα δεν βρίσκω άκρη. (Αυτό που όταν κάνεις στην επιφάνεια εργασίας swipe up σου πετάει το google) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 Ρε παιδιά μια βοήθεια πως βγάζω/απενεργοποιώ το google από το swipe up . Παλεύω μιά ώρα κάηκα δεν βρίσκω άκρη. (Αυτό που όταν κάνεις στην επιφάνεια εργασίας swipe up σου πετάει το google) Για βάλε καμιά φωτογραφία γιατί εμένα δεν πετάει τίποτα ...Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 (edited) @aaaaztek84 Εδώ είσαι...πας ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και κλείνεις τον διακόπτη που είναι πράσινος στην προκειμένη περίπτωση και είσαι κομπλέ ✌️ Edited May 25, 2022 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2022 7 ώρες πριν, konakis said: @aaaaztek84 Εδώ είσαι...πας ρυθμίσεις, αρχική οθόνη και κλείνεις τον διακόπτη που είναι πράσινος στην προκειμένη περίπτωση και είσαι κομπλέ ✌️ Θενκς μαν 🤗🤗🤗 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goliath Δημ. May 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2022 Καλησπέρα!! Mi 10T έχω έκδοση 13.0.2.0 μου ήρθε αναβάθμιση ενημέρωση 13.0.6.0 δεν την έκανα,λεω θα τη κάνω μετα οταν πάω σπίτι. Τωρα όμως δεν μου τη βγάζει,ξέρει κανείς τι γίνεται? On 23/5/2022 at 11:29 ΜΜ, hellasdp said: Έχουμε νέα ενημέρωση 13.0.6.0 στα 262 mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. June 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2022 Καλησπέρα εχω κατεβάσει την 13.0.6. Και μλυ λειει να την βαλω στα ίχνη συστήματος. Πώς το βάζουμε εκει?? Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 Δε σου ήρθε με Ota? Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 ηρθε η αναβαθμιση 13.0.6.0 και το τηλεφωνο Μ10Τ αλλαξε τελειως προς το καλυτερο..η μπαταρια βελτιωθηκε κατα πολυ , η φωτεινοτητα μου φαινεται εχει αυξηθει, εφτιαξε και το θεμα με τον αισθητηρα αποστασης οταν μιλας στο τηλεφωνο στο αυτι σου, που ανοιγε η οθονη και πατουσε διαφορα κουμπια ..ειναι πιο γρηγορο ισως ειναι ιδεα μου, προσθεσε και 3 γιγα μνημη ραμ απο 8 γιγα γραφει +3 ακομα ... στην αρχικη οθονη μου εμφανισε ενα πλαινο στρογγυλο κουμπι, που οδηγει σε συντομευσεις , δεν το ειχα πριν.. γενικα βελτιωθηκε παρα πολυ, , σαν να αγορασα καινουριο τηλ....το ειχα αγορασει οκτωβριο του 20, , και σκεφτομουνα να το αλλαξω γιατι με ειχε κουρασει ο αισθητηρας , και η μπαταρια που ειχε πεσει και μεχρι τελος ημερας ειχε ενα 40%με μετρια χρηση, τωρα με την ιδια χρηση, ειναι στο 75%και κρταει και αλλη μερα , παντα για την χρηση που το κανω εγω .., , γενικα μετα την αναβαθμιση συμπεριφερετε σαν να το αγορασα τωρα..θα το δουμε και στην συνεχεια αν αλλαξει κατι..αλλα αν με ικανοποει ετσι που ειναι , δεν θα τολμησω να βαλω αλλη αναβαθμιση οταν βγει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 1 hour ago, apotsi said: Δε σου ήρθε με Ota? Όχι ακόμα γι'αυτό την κατέβασα και δεν την περνάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 ηρθε η αναβαθμιση 13.0.6.0 και το τηλεφωνο Μ10Τ αλλαξε τελειως προς το καλυτερο..η μπαταρια βελτιωθηκε κατα πολυ , η φωτεινοτητα μου φαινεται εχει αυξηθει, εφτιαξε και το θεμα με τον αισθητηρα αποστασης οταν μιλας στο τηλεφωνο στο αυτι σου, που ανοιγε η οθονη και πατουσε διαφορα κουμπια ..ειναι πιο γρηγορο ισως ειναι ιδεα μου, προσθεσε και 3 γιγα μνημη ραμ απο 8 γιγα γραφει +3 ακομα ... στην αρχικη οθονη μου εμφανισε ενα πλαινο στρογγυλο κουμπι, που οδηγει σε συντομευσεις , δεν το ειχα πριν.. γενικα βελτιωθηκε παρα πολυ, , σαν να αγορασα καινουριο τηλ....το ειχα αγορασει οκτωβριο του 20, , και σκεφτομουνα να το αλλαξω γιατι με ειχε κουρασει ο αισθητηρας , και η μπαταρια που ειχε πεσει και μεχρι τελος ημερας ειχε ενα 40%με μετρια χρηση, τωρα με την ιδια χρηση, ειναι στο 75%και κρταει και αλλη μερα , παντα για την χρηση που το κανω εγω .., , γενικα μετα την αναβαθμιση συμπεριφερετε σαν να το αγορασα τωρα..θα το δουμε και στην συνεχεια αν αλλαξει κατι..αλλα αν με ικανοποει ετσι που ειναι , δεν θα τολμησω να βαλω αλλη αναβαθμιση οταν βγει..Αυτό με τη μνήμη ΡΑΜ δεν είναι καινούργιο. Απενεργοποιήσε το όμως γιατί κάνει το τηλέφωνό πιο αργόΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. June 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2022 δεν βλεπω να ειναι σε κατι πιο αργο..παιχνιδια δεν παιζω , σερφαρω λιγο μονο , ,ειμαι και λιγο στα σοσιαλ , , βλεπω νοβα και κοσμοτε τβ απο τις εφαρμογες τους, κατα διαστηματα, γενικα δεν υστερει σε κατι που να με κανει να πιστευω οτι καθυστερει σε κατι να ανοιξει η να προχωρησει..προσωπικα οπως δουλευει τωρα δεν το πειραζω καθολου, μεχρι να εμφανισει κατι που θα μεκανει να αλλαξω γνωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts