chrispetses Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλημέρα πώς κάνουμε back up σε pc? Εχει κάποια εφαρμογή ? Αυτο που κάνω εως τωρα ειναι στο μαιλ αυτό.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) Καλησπέρα, έχω την έκδοση ΜIUI 12.5.12.0 Σε πλήρη φόρτιση μου δίνει αυτονομία 25 ώρες η μπαταρία. Η μπαταρία γενικά σε σχέση με τις αρχές είναι άθλια, χρησιμοποιώ 1 ώρα την ημέρα δεδομένα και bluetooth και μετά τα κλείνω. Τ κινητό τελευταία φορά κράτησε μισή μέρα.Φόρτιση το βάζω απο το 30 στο 100%. Το έχω 8 μήνες και σκέφτομαι να το στείλω στο service. Edited March 27, 2022 by akalyptos_82 1 Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 14 μήνες το έχω, η μπαταρία δίχως υπερβολή είναι όπως στην αρχή...βράχος!! Τσέκαρε μήπως κάποια εφαρμογή με κάποια δικαιώματα που της έχεις δώσει να σου καταναλώνει την μπαταρία....για μένα είναι από τις κορυφαίες συσκευές ακόμη και σήμερα σε κατανάλωση και διαχείριση μπαταρίας. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 (edited) 11 minutes ago, konakis said: 14 μήνες το έχω, η μπαταρία δίχως υπερβολή είναι όπως στην αρχή...βράχος!! Τσέκαρε μήπως κάποια εφαρμογή με κάποια δικαιώματα που της έχεις δώσει να σου καταναλώνει την μπαταρία....για μένα είναι από τις κορυφαίες συσκευές ακόμη και σήμερα σε κατανάλωση και διαχείριση μπαταρίας. Στη φουλ φορτιση απο την αρχη μετα απο ενα λεπτο παντα πεφτει στο 99%. Εσυ για τη χρησ μιλας. Εγω πολυ κοινωνικα δικτυα, youtube, tiktok. To τελευταιο τωρα που εγραψα πιο πανω ειναι απο εργοστασιακες ρυθμισεις το κινητο. Εσυ για τι αυτονομια μιλας? Edited March 27, 2022 by akalyptos_82 Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Εφόσον κάνω πλήρη φόρτιση και το αφήσω λέμε κάνα τέταρτο εικοσάλεπτο αφού ολοκληρωθεί συνήθως ανάλογα την φωτεινότητα και τον αν θα παίξει κάποιος παιχνίδι ή μιλήσει στο τηλέφωνο παίζει ρόλο σημαντικό. Αν για παράδειγμα το βγάλω μετά από μια καλή φόρτιση και σερφαρω μονάχα ίντερνετ και Facebook light, insta κλπ με WiFi μπορεί να φτάσει και μια ώρα ,σίγουρα έχει τα 50 λεπτά κολλημένο στο 100%. Αν όμως κανείς ταυτόχρονα χρήση ομιλίας και κάνα παιχνίδι για κάνα τέταρτο μέχρι είκοσι λεπτά και ανάλογα το παιχνίδι κρατά η μπαταρία στο 100%. Δεν έχω τικ τοκ. Κάθε τρεις μέρες περίπου φορτίζω με χαλαρή χρήση και τη νύχτα ανοιχτό. Τοποθεσίες σπάνια ανοιχτές. Δεδομένα και WiFi Bluetooth ανοιχτά ως επί το πλείστον. Δεν το έχω κυνηγήσει είναι η αλήθεια το κινητό. Συνολικά για δύο τρεις μήνες έχει δουλέψει ως βασική συσκευή, τώρα το έχω ως τρίτο. Όταν το έχω για ομιλία περίπου τρεις ώρες την ημέρα και 8 ώρες οθόνη έβγαζε χωρίς πολύ ώρα παιχνίδια μόνο ίντερνετ. 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Eυχαριστω πολυ😃 1 Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 9 ώρες πριν, akalyptos_82 said: Eυχαριστω πολυ😃 Σημαντική επισήμανση, σπάνια το φορτίζω με τον δικό του φορτιστή άντε να τον έχω χρησιμοποιήσει 20 φορές το πολύ. Συνήθως με κάτι παλιούς 1και 1, 5 Α χρησιμοποιώ. Δεν με απασχολεί η ταχεία φόρτιση διότι συνήθως δουλεύω δύο τηλέφωνα καθημερινά και πάντα ελέγχω κι όταν είναι φορτίζω ανάλογα τις ανάγκες μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iannis Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 (edited) Γεια σας παίδες Το τηλ μου πηρε και εμένα ΟΤΑ 12,5,12 Η εφαρμογή MIUI Downloader μας εμφανίζει το κινητό μας MI10 T pro (apollo) πατώντας βελάκι εμφανίζει τις παρακάτω επιλογές rom Στο XIAOMI.EU ROMS εχει 2 Stable V13.0.4.0 SJDCNXM και Beta ROM 22.3.23 (Το κινητο μας εχει RJDEUXM) και οι 2 είναι recovery Μπορούν να μπουν? PS. Η μπαταριά μου κρατάει 2 μερες με Data, Bluetooth location πάντα ανοικτά λόγω ρολογιού Huawei GT2 pro. 🙂 Edited March 30, 2022 by Iannis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Μπορούμε από Stable EAA να περάσουμε Ευρωπαϊκή?Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Stable eea=ευρωπαϊκή, δε βγάζει νόημα. Ποια έχεις ποια θες να βάλεις; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Stable eea=ευρωπαϊκή, δε βγάζει νόημα. Ποια έχεις ποια θες να βάλεις;Δείχνω στις φωτογραφίες. Για αυτό τις ανέβασα. Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Τώρα φάνηκαν οι φωτογραφίες, οπότε για να πας από την eea που είναι official rom σε custom ROM που είναι η ευρωπαϊκή θέλει ξεκλειδωτο bootloader. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. March 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2022 Τώρα φάνηκαν οι φωτογραφίες, οπότε για να πας από την eea που είναι official rom σε custom ROM που είναι η ευρωπαϊκή θέλει ξεκλειδωτο bootloader.Ευχαριστώ πολύ. :) :) Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasdp Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ήρθε η αναβάθμιση!! Android 12 και MIUI 13 OTA. Παράθεση Από το Bosch Com 607(2000) και 23 κινητά στο Samsung Galaxy S10 (2017)!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Ήρθε η αναβάθμιση!! Android 12 και MIUI 13 OTA.Για το ευρωπαϊκό; Έχουμε λινκ; Εντυπώσεις; Περάστηκε;Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellasdp Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 2 ώρες πριν, supermario said: Για το ευρωπαϊκό; Έχουμε λινκ; Εντυπώσεις; Περάστηκε; Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι είναι η 13.0.2.0SJDEUXM, ακόμη δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο καλό συμπέρασμα(πριν 3 ώρες την εγκατέστησα). Παράθεση Από το Bosch Com 607(2000) και 23 κινητά στο Samsung Galaxy S10 (2017)!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 31 minutes ago, hellasdp said: Ναι είναι η 13.0.2.0SJDEUXM, ακόμη δεν μπόρεσα να βγάλω κάποιο καλό συμπέρασμα(πριν 3 ώρες την εγκατέστησα). Σε μένα ακόμα δεν ήρθε. Να έρθει να διορθώσει τις βλακείες του hotspot με μπάντες διψήφιες και να διορθώσει και το θέμα που όταν μιλάς παραμένει μαύρη η οθόνη και δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrismenidi Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 1 ώρα πριν, cmvr said: Σε μένα ακόμα δεν ήρθε. Να έρθει να διορθώσει τις βλακείες του hotspot με μπάντες διψήφιες και να διορθώσει και το θέμα που όταν μιλάς παραμένει μαύρη η οθόνη και δεν μπορείς να τερματίσεις την κλήση. εμενα μολις ηρθε ΟΤΑ και κατεβαινει. Εντυπωσεις σε λιγο Παράθεση Xiaomi Mi10T PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 7 minutes ago, harrismenidi said: εμενα μολις ηρθε ΟΤΑ και κατεβαινει. Εντυπωσεις σε λιγο ευρωπαικό έτσι ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrismenidi Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 2 ώρες πριν, cmvr said: ευρωπαικό έτσι ; Παράθεση Xiaomi Mi10T PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 31 minutes ago, harrismenidi said: Εγώ έχω το απλό. Δεν ήρθε τίποτα ακομα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2022 Κ σε εμένα δεν ήρθε τίποτα... Από ένα λινκ που βρήκα να την κατεβάσω κ την κατέβασα όταν προσπάθησα να την κάνω εγκατάσταση μου έγραψε ότι είναι beta και πρέπει να είμαι beta tester για να την περάσω...Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Εγώ πάντως την κατεβάζω από εδώhttps://androidtrends.com/2022/04/02/xiaomi-mi-10t-pro-miui-13-update-europe/ Άκυρο. Λέει ότι είναι beta :(Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 Εγώ πάντως την κατεβάζω από εδώhttps://androidtrends.com/2022/04/02/xiaomi-mi-10t-pro-miui-13-update-europe/ Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤζάμπα κατεβάζεις... Ίδιο λάθοςΣτάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2022 έχει κάποιος δοκιμάσει αυτο το κόλπο για να κάνεις bypass το error? https://www.youtube.com/watch?v=J7GPYKq1x_Y&list=RDCMUC8XhDaINgxvYEfKl0TLZvFg&start_radio=1&t=453s Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts