MeddlingMageGR Δημ. December 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2021 47 minutes ago, vtag said: Ασκώντας πίεση στην οθόνη βγάζει χρώμα από κάτω? Γιατί σε όσα τηλέφωνα δοκίμασα σε έκθεση καταστήματος να τα πιέσω σε κανένα δεν αλλοιωνόταν το χρώμα της οθόνης ενώ σε ένα 10Τ και σε Poco X3 που δοκίμασα να ασκήσω πίεση το χρώμα της οθόνης <<χαλούσε>>. Το ξέρω πολύ χαζή παρατήρηση αλλά μου έκανε εντύπωση. Όχι το δικό μου δεν βγάζει χρώμα. Και το πιέζω με δύναμη... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2021 Εμένα πάντως απ'την 12.5.6 που είχα, σήμερα μου έβγαλε κατευθείαν την 12.5.10 . Να υποθέσω ότι είναι η πιο πρόσφατη έτσι; 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε το notification bar... Πρέπει να ανοίξω κάποιο app για να ξανα εμφανιστεί. Μόλις κλείσω το app ξανα εξαφανίζεται. Εχω την 12.5.6. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο; κοίταξα στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενη κανονικά. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 5 ώρες πριν, eilio94 said: Εντελώς ξαφνικά εξαφανίστηκε το notification bar... Πρέπει να ανοίξω κάποιο app για να ξανα εμφανιστεί. Μόλις κλείσω το app ξανα εξαφανίζεται. Εχω την 12.5.6. Ξέρει κανείς τίποτα για αυτο; κοίταξα στις ρυθμίσεις είναι ενεργοποιημενη κανονικά. Μήπως έχεις Nova Launcher? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasGG Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 (edited) Καλημέρα. Να σας ρωτήσω Είμαι κάτοχος του mi 11i, δεν βρήκα κάποιο topic για εμάς και γράφω εδώ που είμαστε και πιο κοντά. Όταν κάνω επανάκληση με το Bluetooth της Plantronics αυτή γίνεται πάντα με την SIM1 ενώ η τελευταία κλήση έγινε με την SIM2. Πρέπει να επιλέξω να γίνονται οι όλες οι κλήσεις από την SIM2 για να κάνει επανάκληση από αυτή. Επίσης δοκίμασα να αλλάξω τις κάρτες SIM στην υποδοχή , πάλι το ίδιο. Συνέχεια πάει στη SIM1. Μόνος τρόπος, να κάνω αλλαγή SIM κατά την κλήση. Με το Huawei mate 10 pro, με τις ίδιες ρυθμίσεις, κάνει επανάκληση στον τελευταίο αριθμό με την SIM που έκανα την κλήση, είτε αυτή έγινε με την SIM1 είτε με τη SIM2 Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Υπάρχει λύση; Επίσης με το dial της Google δεν έχουμε speed dial ε; Ευχαριστώ. Edited December 20, 2021 by nikolasGG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Ξέρει κανείς πως γίνεται απενεργοποιηση εκείνου του ήχου όταν συνδέεται στον φορτιστή? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 4 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Μήπως έχεις Nova Launcher? Ναι! Ωχ αυτό φταίει; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. December 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2021 Καλημέρα. Να σας ρωτήσω Είμαι κάτοχος του mi 11i, δεν βρήκα κάποιο topic για εμάς και γράφω εδώ που είμαστε και πιο κοντά. Όταν κάνω επανάκληση με το Bluetooth της Plantronics αυτή γίνεται πάντα με την SIM1 ενώ η τελευταία κλήση έγινε με την SIM2. Πρέπει να επιλέξω να γίνονται οι όλες οι κλήσεις από την SIM2 για να κάνει επανάκληση από αυτή. Επίσης δοκίμασα να αλλάξω τις κάρτες SIM στην υποδοχή , πάλι το ίδιο. Συνέχεια πάει στη SIM1. Μόνος τρόπος, να κάνω αλλαγή SIM κατά την κλήση. Με το Huawei mate 10 pro, με τις ίδιες ρυθμίσεις, κάνει επανάκληση στον τελευταίο αριθμό με την SIM που έκανα την κλήση, είτε αυτή έγινε με την SIM1 είτε με τη SIM2 Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; Υπάρχει λύση; Επίσης με το dial της Google δεν έχουμε speed dial ε; Ευχαριστώ. Ίδια θέμα αντιμετώπισα προσπαθώντας να συνδέσω ένα poco x3 pro στο Mercedes βανακι ενός φίλου. Εάν δεν έχει βάλει προεπιλεγμενη μια sim για κλήσεις τότε παίρνει πάντα από τη sim1Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 Έμενε μου πετάει πολύ συχνά το πληκτρολόγιο χωρίς να υπάρχει λόγος... Ειδικά όταν θέλω να επιστρέψω στην αρχική επιφάνεια εργασίας, τσούπ, να το το πληκτρολόγιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2021 (edited) Κατέβασα το AccuBattery και μου γράφει 90% στην υγεία της μπαταρίας! Σε εσάς τι ποσοστό σας βγάζει? Edited December 21, 2021 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. December 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2021 On 14/10/2021 at 11:06 ΜΜ, MeddlingMageGR said: Το πρώτο λινκ που λέει Mi 10T / Mi 10T Pro EEA (Stable Beta). Δεν είναι Beta είναι κανονική Stable. https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/apollo/ Καλημέρα μόλις ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. December 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2021 Καλημέρα Παιδιά θέλω μια φωτό να την βάλω στην αρχική οθόνη.Τι διαστάσεις να την κάνω,προσαρμόσω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Μου ήρθε και σε μένα η 11 σε ΟΤΑ. Για να δούμε θα είναι η τελευταία πριν το μεγάλο update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. December 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2021 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Καλή και Υγιή Χρονιά να έχουμε. Παρατηρώ πως μετά τη 12.5.100 δεν έχω ξαναδεί 5G σήμα. Στο σπίτι μου πάντα έπιανα 5G και πιάνω με το P40 pro. Έχει παρατηρηθεί από εσάς ή έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 On 14/10/2021 at 10:06 ΜΜ, MeddlingMageGR said: Καλή χρονιά με υγεία.. Μια ερώτηση οταν θέλω στείλω μήνυμα και βαζω το ονομα μέχρι να το βρει απο τις επαφές κανει αρκετή ώρα .. ξέρει κανείς γιατί και αν φτιάχνει?? Το ίδιο κανει κ στα τηλέφωνα .. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
John Theodosiou Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού μου τελειώνει πολύ γρήγορα γίνεται να κάνω κάτι (mi10t το μοντέλο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2022 15 ώρες πριν, babill2004 said: Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!! Καλή και Υγιή Χρονιά να έχουμε. Παρατηρώ πως μετά τη 12.5.100 δεν έχω ξαναδεί 5G σήμα. Στο σπίτι μου πάντα έπιανα 5G και πιάνω με το P40 pro. Έχει παρατηρηθεί από εσάς ή έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο? Ούτε καν ... Θα γινόταν χαμός στο φόρουμ αν είχαμε τέτοιο θέμα. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν μπορείς. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 20 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: Ούτε καν ... Θα γινόταν χαμός στο φόρουμ αν είχαμε τέτοιο θέμα. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αν μπορείς. Έκανα εναλλαγή προτιμώμενου δικτύου από ρυθμίσεις, 2 επανεκκινήσεις, και.... έστρωσε... Περίεργα πράγματα αλλά ευτυχώς έστρωσε λίγο πριν το ξαναστήσω από την αρχή... 1 Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2022 Καλησπέρα και καλή χρονιά.. Μετα την 11 που ηρθε οτα αργει να κάνει επανεκκίνηση οταν το βαζω κανει αρκετή ώρα ξέρει κανείς γιατί?? Και οταν βαζω ενα ονομα στα μύνηματα μεχρι να βρει την επαφή κανει 30 δευτερόλεπτα περίπου να ξεκινήσει να σου λεει.. ξέρει κανείς γιατί??? Αυτα προς το παρόν ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2022 23 ώρες πριν, chrispetses said: Καλησπέρα και καλή χρονιά.. Μετα την 11 που ηρθε οτα αργει να κάνει επανεκκίνηση οταν το βαζω κανει αρκετή ώρα ξέρει κανείς γιατί?? Και οταν βαζω ενα ονομα στα μύνηματα μεχρι να βρει την επαφή κανει 30 δευτερόλεπτα περίπου να ξεκινήσει να σου λεει.. ξέρει κανείς γιατί??? Αυτα προς το παρόν ευχαριστώ πολύ Έπαθα κάτι παρόμοιο, παίζοντας με τις γραμματοσειρές στα θέματα. Όταν αλλάζεις γραμματοσειρά το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση λοιπόν, κόλλησε και δεν άνοιγε. Το άφησα κάνα μισάωρο. Τελικά πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί "κάτω" του ήχου, μπήκε σε Fast mode. Και από κει του έδωσα εντολή να κάνει εκ νέου επανεκκίνηση, και έτσι έστρωσε... Αφόδευσα επάνω μου μιλάμε... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 On 3/1/2022 at 11:48 ΜΜ, MeddlingMageGR said: Έπαθα κάτι παρόμοιο, παίζοντας με τις γραμματοσειρές στα θέματα. Όταν αλλάζεις γραμματοσειρά το κινητό κάνει επανεκκίνηση. Στην επανεκκίνηση λοιπόν, κόλλησε και δεν άνοιγε. Το άφησα κάνα μισάωρο. Τελικά πατώντας το κεντρικό κουμπί και το κουμπί "κάτω" του ήχου, μπήκε σε Fast mode. Και από κει του έδωσα εντολή να κάνει εκ νέου επανεκκίνηση, και έτσι έστρωσε... Αφόδευσα επάνω μου μιλάμε... Τελικά ποια απο ολες περνάμε έχω γίνει κουβάρι χαχαχαχαχ Εχει. Για το mi 10t pro δεκα για πείτε μην γίνει καμία βλακεία. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 (edited) ΕEΑ Stable Recovery 12.5.10 Edited January 5, 2022 by MeddlingMageGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2022 6 ώρες πριν, MeddlingMageGR said: ΕEΑ Stable Recovery 12.5.10 Ωραία ευχαριστώ πολύ Για την άλλη που θα βγεί γιατι μου ήρθε οτα η 11 τώρα .. απλα μετά βγήκαν ξαφνικά πολλες ρομ νομίζω . Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Σύντομα θα μεταβώ σε iPhone 13 Pro Max και η συσκευή θα πουληθεί, εάν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2022 Δύο ερωτήσεις οποίος γνωρίζει :1) η 12.5.11 οποίος την πέρασε είχε κάποιο θέμα;2) έχω το κινητό αγορά από Γερμανό.Μπορώ να το στείλω κάπου για έλεγχο μπαταρίας κ αλλαγή εννοείτε εντός εγγύησης;Στο προηγούμενο που είχα ένα Samsung στον χρόνο πάνω είχα παρατηρήσει μεγάλη πτώση μπαταρίας πηγα σε Samsung center το βάλανε στον υπολογιστή - διαγνωστικό κ μετά από έλεγχο μου άλλαξαν την μπαταρία εντός εγγύησης χωρίς να πληρώσω τίποτα.Με τα Xiaomi έχει κάποιος ασχοληθεί; Υπάρχει αντίστοιχη υποστήριξη;Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts