konakis Δημ. June 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2021 ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Σήμερα το πήγα αλλά το έχω απο χτες αυτό το πράμα. Εκτος αν ηταν απο την αρχη και δεν το παρατήρησα. Χθες το ειδα 1η φορά.. Αρα αυτό σημαίνει όΤι κάπου μπάζει το εργαλείο. Να ζητήσω αλλαγή στον κωτσόβολο καθώς δεν έχω κλείσει εβδομάδα η θα μου αρχίσουν τις ********? Πίεσε τους λιγάκι, παίζει να στο αντικαταστήσουν Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Κωδικός για ενεργοποίηση vowifi στη συσκευή και εμφάνιση επιλογής στο μενού κάρτας σιμ και δικτύου *#*#869434#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Καλημέρα..έκανα αυτό *#*#869434#*#* και μου έβγαλε volte disabled ..δεν ξέρω τη γίνεται,στις ρυθμίσεις τα έχω ενεργοποιημένα..έχω cosmote συμβόλαιο.το κινητό υποστηρίζει και volte k vowifi.γιατι δεν μου το υποστηρίζει δεν έχω ιδέα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Καλημέρα..έκανα αυτό *#*#869434#*#* και μου έβγαλε volte disabled ..δεν ξέρω τη γίνεται,στις ρυθμίσεις τα έχω ενεργοποιημένα..έχω cosmote συμβόλαιο.το κινητό υποστηρίζει και volte k vowifi.γιατι δεν μου το υποστηρίζει δεν έχω ιδέα .VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#* να σου βγάλει disable στο Carrier check κι στα δύο reboot ανοίγεις ρυθμίσεις και τσεκαρεις αν είναι είναι ενεργοποιημένα ανοίγεις ένα YouTube και κάνεις κλήση αν μείνει σε 4g εισαι κομπλέ σε Volte βάζεις το κινητό σε airplaine mode κάνεις κλήση αν την κάνεις κανονικά δουλεύει το vowifi δεν ξέρω αν πρέπει να στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση στον πάροχο σου όπως στο cu Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Ο κωδικός που έγραψα ήταν για vowifi το έκανα στο δικό μου που ασχέτως παρόχου δούλεψε... Έχω wind...και το ενεργοποίησα.τωρα βλέπω ότι για volte ο κωδικός είναι *#*#86583#*#*.Δοκίμασε ενεργοποίηση με αυτό ή και με το άλλο να δούμε τι παίζει....δεν ξέρω και πολλά επί του θέματος απλά θέλω να βοηθήσω...δοκίμασε πάλι με τον κωδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 VoLTE *#*#86583#*#* VoWIFI *#*#869434#*#* να σου βγάλει disable στο Carrier check κι στα δύο reboot ανοίγεις ρυθμίσεις και τσεκαρεις αν είναι είναι ενεργοποιημένα ανοίγεις ένα YouTube και κάνεις κλήση αν μείνει σε 4g εισαι κομπλέ σε Volte βάζεις το κινητό σε airplaine mode κάνεις κλήση αν την κάνεις κανονικά δουλεύει το vowifi δεν ξέρω αν πρέπει να στείλεις μήνυμα για ενεργοποίηση στον πάροχο σου όπως στο cu Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Είσαι ωραίος!! Πιο ωραίος απο μένα θα έλεγα χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 έχω πάρει μάστερ ....χαχα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 έχω πάρει μάστερ ....χαχα!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Χαχαχαχα Φοβερός!!! Το θέμα όμως παραμένει λειψό πρέπει να δώσουμε και τα 4ψηφια νούμερα των εταιρειων που στέλνεις για ενεργοποίηση vowifi χαχαχ!! Χαβαλε κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Χαχαχαχα Φοβερός!!! Το θέμα όμως παραμένει λειψό πρέπει να δώσουμε και τα 4ψηφια νούμερα των εταιρειων που στέλνεις για ενεργοποίηση vowifi χαχαχ!! Χαβαλε κανωδες και το άλλο τώρα: *#*#4636#*#* θα σου βγάλει το κρυφό μενού πας κάτω κάτω στο more θα δεις IMs status το πατάς πρέπει και να σου βγάλει αυτό ,αν είσαι σε wifi τώρα θα σου βγάλεις και σε αυτό available Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maik356 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Για οσους ηρθε η 12.5 η φαση με τον proximity sensor εφτιαξε ή τα ιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 δες και το άλλο τώρα: *#*#4636#*#* θα σου βγάλει το κρυφό μενού πας κάτω κάτω στο more θα δεις IMs status το πατάς πρέπει και να σου βγάλει αυτό ,αν είσαι σε wifi τώρα θα σου βγάλεις και σε αυτό available Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Με τρελένεις τώρα! Έχουμε διάφορες..θα μου πεις τι σημαίνουν?? Αν έχεις χρόνο βέβαια volte δεν έχω λόγω κακού σήματος vowifi δεν έχω λόγω wind! Τα υπόλοιπα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Για οσους ηρθε η 12.5 η φαση με τον proximity sensor εφτιαξε ή τα ιδια? Δεν είχα ποτέ θέμα με proximity αλλά με επιφύλαξη θα πω ότι έφτιαξε .... Το είχα δώσει στη μάνα μου να μιλάει κάποιες μέρες χαχαχαχα και έβλεπα οθόνη μαύρη οπότε όλα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris88 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 MΗ διαθέσιμα μου έγραψε και στο volte k vowifi..θα στείλω μυνημα στην cosmote να δω γιατί γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 (edited) Με τρελένεις τώρα! Έχουμε διάφορες..θα μου πεις τι σημαίνουν?? Αν έχεις χρόνο βέβαια volte δεν έχω λόγω κακού σήματος vowifi δεν έχω λόγω wind! Τα υπόλοιπα?? not registered ο IMs? δεν λειτουργεί τίποτα σε σένα .... δυστυχώς,εννοώ βέβαια το vowifi και volte https://whatisthisapp.com/android/ims-service/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 7, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 (edited) not registered ο IMs? δεν λειτουργεί τίποτα σε σένα .... δυστυχώς,εννοώ βέβαια το vowifi και volte https://whatisthisapp.com/android/ims-service/ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Πώς το ενεργοποιω ?? Ακούγεται ζωτικής σημασίας αυτός ο IMs..όταν βγαίνω από το σπίτι και είμαι με 4g+ μου το βγάζει επάνω το volte! Edited June 7, 2021 by papanic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 (edited) όπως είπαμε παραπάνω αρκεί και να το υποστηρίζει ο πάροχος σου και φυσικά και το τηλέφωνό σου,είναι λίγο πρόβλημα η όλη υλοποίηση ανάλογα το πάροχο και το τηλέφωνό,υπάρχουν κάποια προβλήματα.. με mi 9t pro και cu δουλεύει σε μένα άψογα τώρα και ένα μήνα και...πριν είχα πρόβλημα και γω στην άλλη κάρτα με Q δεν το υποστηρίζει η wind ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited June 7, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 όπως είπαμε παραπάνω αρκεί και να το υποστηρίζει ο πάροχος σου και φυσικά και το τηλέφωνό σου,είναι λίγο πρόβλημα η όλη υλοποίηση ανάλογα το πάροχο και το τηλέφωνό,υπάρχουν κάποια προβλήματα.. με mi 9t pro και cu δουλεύει σε μένα άψογα τώρα και ένα μήνα και... στην άλλη κάρτα με Q δεν το υποστηρίζει η wind ακόμα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Οκ σε ευχαριστώ πολύ με καλειψες πλήρως! Μια τελευταία ερώτηση...σχετικά με την HD call ? Παρατηρώ ποτέ έχω ποτέ δεν έχω!! Χωρίς να Ξέρω τι είναι βλέπω ότι με όσους μιλάω στις 50 κλήσεις οι 5 θα έχουν το HD δίπλα..τι είναι αυτό?? Πάντα με κακό σήμα εγώ εξακολουθώ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- MΗ διαθέσιμα μου έγραψε και στο volte k vowifi..θα στείλω μυνημα στην cosmote να δω γιατί γίνεται αυτό? Προς akalos η απάντηση επίσης... Κάπου διάβασα ότι μάλλον φταίει η κάρτα σιμ αν είναι παλιά!! Ισχύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 με cu που έχω δεν μου βγάζει το εικονίδιο του volte πάνω στην μπάρα,μου βγάζει όμως αν και το άλλο τηλέφωνο κατά διαρκεία της κλήσης το hd call μπορεί να λειτουργεί σε h+ ομως είπαμε για σιγουριά ανοίγεις ένα YouTube και κάνεις κλήση αν το σήμα παραμένει σε 4g είσαι σίγουρα σε Volte Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ σε ευχαριστώ πολύ με καλειψες πλήρως! Μια τελευταία ερώτηση...σχετικά με την HD call ? Παρατηρώ ποτέ έχω ποτέ δεν έχω!! Χωρίς να Ξέρω τι είναι βλέπω ότι με όσους μιλάω στις 50 κλήσεις οι 5 θα έχουν το HD δίπλα..τι είναι αυτό?? Πάντα με κακό σήμα εγώ εξακολουθώ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προς akalos η απάντηση επίσης... Κάπου διάβασα ότι μάλλον φταίει η κάρτα σιμ αν είναι παλιά!! Ισχύει?δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ ως τώρα διότι η Q που είναι η παλιά δεν τα υποστηρίζει , αλλά ναι τα έχω διαβάσει και γω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 με cu που έχω δεν μου βγάζει το εικονίδιο του volte πάνω στην μπάρα,μου βγάζει όμως αν και το άλλο τηλέφωνο κατά διαρκεία της κλήσης το hd call μπορεί να λειτουργεί σε h+ ομως είπαμε για σιγουριά ανοίγεις ένα YouTube και κάνεις κλήση αν το σήμα παραμένει σε 4g είσαι σίγουρα σε Volte Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ ως τώρα διότι η Q που είναι η παλιά δεν τα υποστηρίζει ,αλαλ ναι τα έχω διαβάσει και γω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Σε υπερευχαριστω για το χρόνο σου και τις απαντήσεις σου ... Θα το ψάξω παραπάνω και θα αλλάξω και κάρτα σιμ με την πιο καινούρια που έχουν εκεί στην wind..θα διαβάσω για το HD call και volte παραπάνω πως να τα κάνω να δουλεύουν παντα και κάποια στιγμή θα επανέλθω με απάντηση!! Καλημέρα φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Εχει κανείς την Ringke Fusion X Back Cover να μου πει εντυπώσεις? Ευχαριστώ. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Αυτό δεν το πήραμε με την 12.5 έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Αυτό δεν το πήραμε με την 12.5 έτσι?Όχι. Έχει μείνει το παλιό Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2021 Εχει κανείς την Ringke Fusion X Back Cover να μου πει εντυπώσεις? Ευχαριστώ. Πολύ καλή θήκη ... Και με Spigen τζάμι έχει πλήρη προστασία Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanic Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Όχι. Έχει μείνει το παλιό Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τουλάχιστον έκαναν την αρχή με την 12.5 ...έχουν ακόμη δουλίτσα να κάνουν αρκετή ...ελπίζω στην 12.6 να τα έχει λύσει αυτά χαχα...δεσμεύτηκε κιόλας η ξιαομι μετα το dearxiaomi letter ότι θα μας δώσει τα features που έχουν τα κινέζικα μοντέλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Τουλάχιστον έκαναν την αρχή με την 12.5 ...έχουν ακόμη δουλίτσα να κάνουν αρκετή ...ελπίζω στην 12.6 να τα έχει λύσει αυτά χαχα...δεσμεύτηκε κιόλας η ξιαομι μετα το dearxiaomi letter ότι θα μας δώσει τα features που έχουν τα κινέζικα μοντέλαπροπέτασμα καπνού ας ξεκινήσει με μια επίσημη αντιπροσωπεία και βλέπουμε Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts