Jump to content

Επισκευή Nokia - που;

leosedf
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

spyrakosa ευχαριστω πολυ που προσφερθηκες για το θεμα με το 5800 που ανεφερα πιο πανω απλα θελω να σου κανω καποιες ερωτησεις σχετικα...εγω ουσιαστικα θελω να παω το κιν μου σε νοκια κλαμπ γιατι εχει σχισμη και τριζει πολυ η προσοψη στο πλαι ...ειναι αρκετα εκνευριστικο ακομη και κατα τη διαρκεια κλησεων που το κρατας...και εμαθα οτι εχει βγει εντολη στα νοκια σοπς σχετικα με την επιδιορθωση σχισμης και τριξιματων με αντικατασταση προσοψεων και πλαινου πανελ εντος εγγυησης...στο δικο σου καταστημα θα εξυπηρετηθω?θελω να πω ειστε ενημεροι για αυτο το θεμα και προβαινετε σε αυτη την επιδιορθωση???συγγνωμη για την ερωτηση απλα ειναι συγκεκριμενο αυτο που θελω και το θεμα με αυτο το τηλ ειναι εκνευριστικο...σ ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

θα μπορουσα να λαβω απαντηση σχετικα με αυτο?

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και παλι φιλε μου.

Η Νοκια δεν εχει βγαλει καποια εντολη αντικαταστασης προσοψεων στο 5800 ,

εχει βγαλει εντολη εισαγωγης των συσκευων σε εξουσιοδωτημενα Nokia Stores (Level 2)

για επιδιορθωση του κενου μεταξυ των προσοψεων απο την μερια της 3g camera.

Η επιδιορθωση ειναι να ¨ξαναχτισει¨ το κινητο απο την αρχη, ¨dissasembly - assembly¨ δλδ

θα λεγαμε ¨ξεκουμπωμα - κουμπωμα¨ .

φυσικα οποτε θελησεις θα χαρω να σε εξυπηρετησω και να δωσουμε μια λυση στο προβλημα του κινητου σου.

Spyral..:nuke:

Καλησπερα και παλι φιλε μου.

Η Νοκια δεν εχει βγαλει καποια εντολη αντικαταστασης προσοψεων στο 5800 ,

εχει βγαλει εντολη εισαγωγης των συσκευων σε εξουσιοδωτημενα Nokia Stores (Level 2)

για επιδιορθωση του κενου μεταξυ των προσοψεων απο την μερια της 3g camera.

Η επιδιορθωση ειναι να ¨ξαναχτισει¨ το κινητο απο την αρχη, ¨dissasembly - assembly¨ δλδ

θα λεγαμε ¨ξεκουμπωμα - κουμπωμα¨ .

φυσικα οποτε θελησεις θα χαρω να σε εξυπηρετησω και να δωσουμε μια λυση στο προβλημα του κινητου σου.

σ ευχαριστω πολυ ειλικρινα...!μια ερωτηση μονο.συμβαινει το εξης...το κινητο μου το εχουν κανει δωρο και δυστυχως οταν μου το εφεραν δεν σκεφτηκα να παρω την αποδειξη αγορας λογω...ντροπης...αυτο σημαινει οτι ειμαι εκτος εγγυησης η υπαρχει τροπος να διαπιστωθει οτι η αγορα του εγινε κανονικα και να ειμαι εντος εγγυησης????ευχαριστω και παλι...απλα ρωταω γιατι ειμαι και λιγο μακριαααα...

Να'σαι καλα φιλε μου.

Η εγγυηση φαινεται και OnLine απο τα Νοκια Stores οποτε δεν χρειαζεσαι απαραιτητα την αποδειξη αγορας εξαλλου ειναι δωρο..

Αλλα πρεπει αν ειναι απο χωρες εντος Ευρωπης.

Ελπιζω να βοηθησα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΟΚΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.

Ενω απο προηγουμενες εμπειριες με το εν λογο servise δεν ειχα καποιο παραπονο,εξυπηρετικοτατοι και γρηγοροι στη παραδοση ,την τελευταια φορα εγινε κατι το οποιο μου αποδεικνειει ποσο στοκος μπορει να ειναι καποιος.

Εχω το Ν 95 8G,οπου μετα απο 8 μηνες δεν μου κραταγε καθολου μπαταρια(ενω εηταν πληρως φορτισμενο,μετα απο κληση εσβηνε).Ηταν ολοφανερο οτι κατα 95% οφειλετε στη μπαταρια κατι τετοιο.Το παω που λετε εκει να δω αν εχω ακομη εγγυηση για την μπαταρια,ωστε να μην τη χρεωθω,αλλα δυστηχως η μπαταρια εχει 6 μηνες εγγυηση.

Μου λεει η κοπελιτσα θα στο κρατησω να το κοιταξει αυριο ο τεχνικος,μηπως ειναι τιποτα αλλο.

-Σαν τι?δηλαδη της λεω μπορει να ειναι εκτος απο τη μπαταρια?

Μηπως φταιει το κινητο,μηπως θελει καμια αναβαθμηση μου λεει.

- Της λεω αποκλειετε τι σχεση μπορει να εχει η αναβαθμιση (το προγραμμα) που δεν κραταει μπαταρια?

Τελοσπαντων το αφησα να το δει για να ειμαι και κατοχυρωμενος 100% και με δικη τους ευθηνη ,να παρω την νεα μπαταρια(εκανε και 45 ευρω...οχι λιγα)

Τονιζοντας ομως της κοπελιτσας εκει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΕΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ,ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ(ηθελα να κανω και κανα back up)

Παω που λετε την αλλη μερα ,και μου λεει μισο λεπτο και εισαι ετοιμος τωρα φορτωνει το back up

-Ποιο back up ρε παιδια λεω

-Σου εκανα αναβαθμιση μου λεει ο τεχνικος.

- Καταρχας του λεω σας ειχα πει να μην γινει αναβαθμιση πριν με ενημερωσετε,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟ,ΤΟΥ ΛΕΩ :ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ,ΤΕΛΙΚΑ??ΟΧΙ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ??

-Την μπαταρια μου λεει δεν εχω κοιταξει ακομη!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδη αν ειναι δυνατον ποσο στοκος μπορει να ειναι καποιος,που και θεωρητε και τεχνικος ,αντι να κοιταξει και να παει απο το ποιο ευκολο στο δυσκολο,παει αντιθετα.

Τελοσπαντων μετα την βαζει την μπαταρια στο μηχανιμα και την εβγαλε οτι σε εκεινη οφειλοταν!!!Χαιρω πολυ του λεω αντι να κανεις αυτο απο την πρωτη στιγμη εκανες χιλια 2 ασχετα χωρις αποτελεσμα:mad::mad::mad:.Μα τοσο στοκος?

Αλλα το κορυφαιο δεν σας το ειπα.Θα μου πεις ενταξει ρε φιλε σου εκανε και την αναβαθμισουλα σου και ειναι καλυτερο τωρα.

ΑΜ ΔΕ ΟΜΩΣ ,μου βαλε την τελευταια αναβαθμιση την V 31.0.015,και εχω βρει το μπελα μου απο τοτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ,ολες μου πεταν εχει ληξει το πιστοποιητικο κτλ.παιζς με ημερομηνιες κτλ αλλα τιποτα.

Παω ξανα εκει και του λεω να μου περασει την παλια version που ειχα και μου λεει δεν γινετε αυτο πλεον:blink:!!!!Ειμαστε σοβαροι?Τι να κανω ρε παιδια για πειτε καμια λυση δεν μπορω να περασω ουτε μια εφαρμογη.:(

Δεν μπορείς να βάλεις (απ' όσο γνωρίζω) πιο παλιό firmware. Επίσης το πρώτο που θα σου πω είναι να μην σε πιάνει πανικός. Οι εφαρμογές δεν περνάνε λόγω του ότι το κινητό θέλει Hack, πριν το κάνει αναβάθμιση ο άχρηστος τεχνικός (Ελλάδα, τι περιμένεις?) εσύ πρέπει να το είχες κάνει και με το update χάθηκε όπως και σε άλλα τηλέφωνα. Ηρέμησε και απευθύνσου στο επίσημο θέμα του κινητού σου για να σου δώσουν πληροφορίες ;) :)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Λογικα, πέρασε το πλήρες αντίγραφο μετά την αναβάθμιση, και κάποια ρύθμιση προκαλεί το κόλλημα.

Κανε φορματ σε τηλέφωνο και μνήμη και επανέφερε τα δεδομένα σου αλλά όχι τις ρυθμίσεις. Μετά θα στρώσει.

Αν είσαι και λίγο τυχερός, το πρόβλημα θα λυθεί και με μια απλή Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων.

Πως μπορω να το χακαρο ρε παιδια ωστε να περνει κανονικα ολες τις εφαρμογες??

Εχω δοκιμασει διαφορα που βρικα στο διαδικτυο οπως (Drakkarious_3.01),(Hacks 9.2),αλλα τιποτα δεν μπορω να δω καποιους φακελους μεσα στο κινητο (C:/SYS/BIN),ωστε να γινει η δουλεια(ενω στο Υοutube που βλεπω, τους βλεπουν κανονικα και το χακαρουν το κινητο,και περνει ολες τις εφαρμογες)

Εχω τρελαθει βοηθεια.

Πως μπορω να το χακαρο ρε παιδια ωστε να περνει κανονικα ολες τις εφαρμογες??

Εχω δοκιμασει διαφορα που βρικα στο διαδικτυο οπως (Drakkarious_3.01),(Hacks 9.2),αλλα τιποτα δεν μπορω να δω καποιους φακελους μεσα στο κινητο (C:/SYS/BIN),ωστε να γινει η δουλεια(ενω στο Υοutube που βλεπω, τους βλεπουν κανονικα και το χακαρουν το κινητο,και περνει ολες τις εφαρμογες)

Εχω τρελαθει βοηθεια.

:shifty:

S60 3rd - Hacks & Patches

Εκεί έχει ότι χρειάζεσαι και εκεί θα λύσεις τις απορίες σου..

:wink:

23/07 αγορά Nokia 6210 απο vodafone

29/07 κόλημα της συσκευής μετά από προσπάθεια αναβάθμισης λογισμικού μέσω

Nokia updater

1o λάθος: το πήγα σε Νokia care point όπου μου είπαν ότι θα πάει στα κεντρικά και θα είναι πίσω σε 5 μέρες

12/08 τηλεφώνημα στο care point και μου είπαν το τηλέφωνο έχει πάει στο εξωτερικό για επισκευή

21/08 τηλεφώνημα από το care point. Η συσκευή έχει έρθει μετά από αλλαγή πλακέτας.

μετά απο 20 λεπτα είμαι εκεί και ο υπάλληλος που μου δίνει τη συσκευή μου λέει ότι έχει αντικατασταθεί με νέα.

Με την 1η ματιά όλα φαίνονται κανονικά, ώσπου το βράδυ ανακαλύπτω ότι η συσκευή έχει μιλήσει για 1:47 !!! και η άδεια για τα nokia maps έχει ενεργοποιηθεί από τις 22/07 !!! ενώ ο υπάλληλος της nokia με διαβεβαίωσε ότι είναι νέο imei και θα ισχύουν για 6 μήνες από την στιγμή που θα τους ενεργοποιήσω !

Οπότε συμπεραίνω ότι κάποιος άλλος την έχει στείλει για επισκευή και μετά την παρέλαβα εγώ σαν νέα !!!!

Τι κάνω τώρα ????

23/07 αγορά Nokia 6210 απο vodafone

29/07 κόλημα της συσκευής μετά από προσπάθεια αναβάθμισης λογισμικού μέσω

Nokia updater

1o λάθος: το πήγα σε Νokia care point όπου μου είπαν ότι θα πάει στα κεντρικά και θα είναι πίσω σε 5 μέρες

12/08 τηλεφώνημα στο care point και μου είπαν το τηλέφωνο έχει πάει στο εξωτερικό για επισκευή

21/08 τηλεφώνημα από το care point. Η συσκευή έχει έρθει μετά από αλλαγή πλακέτας.

μετά απο 20 λεπτα είμαι εκεί και ο υπάλληλος που μου δίνει τη συσκευή μου λέει ότι έχει αντικατασταθεί με νέα.

Με την 1η ματιά όλα φαίνονται κανονικά, ώσπου το βράδυ ανακαλύπτω ότι η συσκευή έχει μιλήσει για 1:47 !!! και η άδεια για τα nokia maps έχει ενεργοποιηθεί από τις 22/07 !!! ενώ ο υπάλληλος της nokia με διαβεβαίωσε ότι είναι νέο imei και θα ισχύουν για 6 μήνες από την στιγμή που θα τους ενεργοποιήσω !

Οπότε συμπεραίνω ότι κάποιος άλλος την έχει στείλει για επισκευή και μετά την παρέλαβα εγώ σαν νέα !!!!

Τι κάνω τώρα ????

Όταν λες 1:47 εννοείς μια ώρα και 47 λεπτά ή 1 λεπτό και 47 δευτερόλεπτα?

Γιατί αν είναι ένα λεπτό και 47 δευτερόλεπτα το πιο πιθανό είναι να έκαναν δοκιμές μετά από την αλλαγή πλακέτας..

Για το θέμα με τους χάρτες, η άδεια τους χάρτες είναι η ίδια μετά την πρώτη ενεργοποίηση. Δηλαδή αν έχεις πάρει μια άδεια για ένα χρόνο αυτή ισχύει για ένα χρόνο από τη στιγμή που την ενεργοποίησες για πρώτη φορά ότι και να αλλάξεις/ φτιάξεις στο κινητό. Είναι καθαρά λογισμικό θέμα. Αν εσύ το ενεργοποίησες στις 23/7 που το αγόρασες και σου λέει 22 είναι φυσιολογικό φαντάζομαι. Η διαφορά της μιας μέρας μπορεί να οφείλεται για παράδειγμα στη διαφορά της ώρας από τους server της Nokia.

Αυτά τα λέω με επιφύλαξη χωρίς να ξέρω τι ακριβώς παίζει με τους χάρτες του 6210. :)

• 2 weeks later...

Καλημέρα!

Για επισκευή ενός Nokia 6233,με αγορά απο ΟΤΕ, που δεν φορτίζει πλέον, σε περίοδο εκτός εγγυήσης, ποιο απο τα παρακάτω Nokia Shop, μου προτείνεται ως καλύτερα στην εξυπηρέτηση και τον χρόνο παραλαβής του κινητού?

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 101

τ.κ. 11475

Τηλ: 210-6458518

alexandras@alphacopy.gr

ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΓΟΥ 30 (ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ),

τ.κ. 15771

Τηλ: 210-7757742,

Fax: 210-7757742

zografou@alphacopy.gr

ΚΑΤΕΧΑΚΗ

ΚΑΤΕΧΑΚΗΣ 51,

(Υπο νέα διέυθυνση εδώ και 2 χρόνια περίπου, απο ότι κατάλαβα μέσα απο το forum)

τ.κ. 11525

Τηλ: 210-6915140,

Fax: 210-6915141

katehaki@alphacopy.gr

ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΝΙΚΗΣ 17,

τ.κ. 10557

Τηλ: 210-3214100,

Fax: 210-3214900

syntagma@alphacopy.gr

ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 236,

τ.κ. 15561

Τηλ: 210-6560012

holargos@alphacopy.gr

φιλε Georgette πηγαινε το κινητο σου οπου καλυτερα σε βολευει .

Φιλη Georgette ,προτεινω ,

Nokia Store ΚΑΤΕΧΑΚΗ ,οσοι το εχουν επισκεφτει ,εχουν

μεινει ευχαριστημενοι .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Θα συμφωνησω βεβαια με τον nervous..Τα ξερω τα παιδια στην Κατεχακη και ειναι πολυ εξυπηρετικοι..

• 2 weeks later...

καλημέρα παιδιά είχα μια δυσάρεστη τροπή στη βλάβη του κινητού αυτού που το έχω περίπου ένα χρόνο..

Ξαφνικά πριν κανα μήνα άρχισε να μην δουλεύει η οθόνη, να εμφανίζονται τα μενού ανάποδα, τα χρώματα είναι ψυχεδέλεια μερικές φορές και επίσης όταν πατάω τα κουμπιά για μενού κτλ σβήνει σταδιακά η οθόνη και μετά από μισό λεπτό ξανα-ανάβει.. Με τα όλα και με τα νεύρα μου τσατάλια πήγα σε nokia store της περιοχής μου (δε ξέρω αν μπορώ να το αναφέρω) και μέσα σε 5 λεπτάκια :D μου είπε τι συμβαίνει, η οθόνη τα' χε παίξει και επίσης το joystick ήταν σπασμένο (αυτό πως έγινε ένας θεος ξέρει:mad:) και όπως με ενημέρωσε ο υπάλληλος εκεί τίποτα από αυτά που έχει το κινητό δεν θα χρειαστεί να χρεωθώ εγώ για τίποτε από αυτά (thank God for εγγύηση).. Ξαναρωτάω πριν φύγω από το μαγαζί ξανα-απαντάει ο υπάλληλος όχι κυρία μου δεν υπάρχει χρέωση καλύπτεται από την εγγύηση.. Οκ λεω και φεύγω μιας και τα ανταλλακτικά θα τα είχε την επομένη. Παω την επομένη όπως μου είχε πει, το επισκευάζει κανονικά και με το που το παίρνω παω να φύγω και μου λεει κυρία μου, το κόστος για την επισκευή είναι 18ευρώ.. Λεω καλά με δουλεύετε? 3 φορές που ρώτησα είπατε χωρίς κόστος, τι 18ευρώ μου τσαμπουνάει ο τύπος? Με τα χίλια ο υπάλληλος παραδέχτηκε ότι το "ξέχασε" να μου το πει ότι το μόνο που καλύπτεται στην εγγύηση ήταν μόνο η οθόνη.. Και το joystick όχι.. Τεσπά πολύ misleading όλη η υπόθεση και στην τελική τι έκανε Ο ΘΕΟΣ?? Αντί για 18ευρώ πλήρωσα 15ευρώ!! ΕΛΕΟΣ!! Για κάτι που δεν με είχε ενημερώσει και είχε "ξεχάσει" ο φίλτατος υπάλληλος.. Δεν είναι για τα λεφτά του λεω (αφού μου έκανε το "σκόντο") αλλά για την παραπληροφόρηση.. Να ξέρουμε και τι μας γίνεται!!!! Ε???? Και σιγά μην ξαναπάω στο συγκεκριμένο κατάστημα που δε ξέρει τι γίνεται... Μήπως στην τελική προσπαθούν να μας δουλέψουν κάτω από τη μύτη μας? Και επίσης το έχω προσέξει ότι σε κάθε Nokia Που έχω πάρει, πάνω στο χρόνο βγαίνει OFF χωρίς κάποια χρήση εξουθενωτική για τη συσκευή... Μάλλον επίτηδες για να αγοράζουμε νεα.. :p

Υ.Γ Sorry και για το μακροσκελές αλλά τον πόνο μου ήθελα να πω:p

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι ούτε τα nokia shop. Τουλάχιστον πάλι καλά δεν ήταν και πολύ μεγάλο το ποσό που σου χρέωσαν. Εμένα στο Ν81 μου για ένα πλήκτρο που είχε ψιλοχαλάσει λόγω υγρασίας μου πήραν 30 ευρώ!! το οποίο δεν το άλλαξαν γιατί πάει με όλο το υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Απλά το καθάρισαν!!

Τελικά δεν είναι να εμπιστεύεσαι ούτε τα nokia shop. Τουλάχιστον πάλι καλά δεν ήταν και πολύ μεγάλο το ποσό που σου χρέωσαν. Εμένα στο Ν81 μου για ένα πλήκτρο που είχε ψιλοχαλάσει λόγω υγρασίας μου πήραν 30 ευρώ!! το οποίο δεν το άλλαξαν γιατί πάει με όλο το υπόλοιπο πληκτρολόγιο. Απλά το καθάρισαν!!

Μα το μαμώτο δεν ήταν το ποσό (που παρεπιπτόντως με πέτυχε σε περίοδο αφραγκίας και επειδή μου' χε πει χωρίς χρέωση το έκανα αλλιώς ούτε καν) αλλά η παραπληροφόρηση γιατί αν το ήξερα εξ' αρχής δε θα το άφηνα εκεί και θα πήγαινα όταν είχα λεφτά και μπορούσα.. Και το κουφό??? Όταν πήγα την επομένη να το πάρω μου κράτησε το κινητό επισκευασμένο κιόλας επειδή δεν είχα να πληρώσω... ΗΜΑΡΤΟΝ.. Που έπρεπε να το πάρω και να την κοπανήσω, αλλά δεν ήθελα να γίνω και γύφτουλας στο τέλος για 15ευρώ τελικά..:mad:

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

• 2 weeks later...

linaki_gr μηπως θα μπορουσες να μας πεις τα 15 ευρο τι δικαιολογουνε στο κινητο σου απο το συγκεκριμενο Νokia Store?

Δηλαδη για ποιον λογο τα πληρωσες?

Φιλε navi55 30 ευρω ειναι η χρεωση για επισκευη κινητως εκτος εγγυησης χωρις

να περιλαμβανεται το κοστος των ανταλλακτικων.

Κατα την γνωμη μου αν σου δουλευουν καλα τα πληκτρα τοτε σωστα επραξαν τα

παιδια στο Nokia Store προς οφελος σου διοτι θα ανεβαινε το κοστος επισκευης

αν χρειαζοταν ανταλλακτικο.

Ναι αλλά το να παίρνουν 30 ευρώ απλά και μόνο για να καθαρίσουν ένα πλήκτρο είναι παράλογο!! Σε όσους το έχω πει το ίδιο μου λένε. Άσε κι όλας που για να ανοίξουν το πληκτρολόγιο μου άφησαν σημάδια στο κινητό.. πράγμα που δείχνει πόσο άχρηστοι είναι, και αυτό το λέω γιατί έχω ανοίξει πολλές φορές το πληκτρολόγιο χωρίς να αφήσω το παραμικρό σημαδάκι.

Φιλε navi55 30 ευρω ειναι η χρεωση για επισκευη κινητως εκτος εγγυησης χωρις

να περιλαμβανεται το κοστος των ανταλλακτικων.

Κατα την γνωμη μου αν σου δουλευουν καλα τα πληκτρα τοτε σωστα επραξαν τα

παιδια στο Nokia Store προς οφελος σου διοτι θα ανεβαινε το κοστος επισκευης

αν χρειαζοταν ανταλλακτικο.

Μα το πληκτρολόγιο πολύ δύσκολα θα έκανε πάνω από 30 ευρώ.

Μπορεί και φτηνότερα. Στο e51 το πληκτρολόγιο κάνει 20 -25 ευρώ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

linaki_gr μηπως θα μπορουσες να μας πεις τα 15 ευρο τι δικαιολογουνε στο κινητο σου απο το συγκεκριμενο Νokia Store?

Δηλαδη για ποιον λογο τα πληρωσες?

Καλησπέρα. 18ευρώ εξαρχής όπως είπα και σε προηγούμενη απάντηση μου στην προηγούμενη σελίδα ήταν το κόστος αντικατάστασης του "joystick" γιατί όπως μου είπε είχε σπάσει και δεν καλύπτεται από την εγγύηση.. Επίσης μου άλλαξε την οθόνη (η οποία καλυπτόταν από την εγγύηση ευτυχώς..) Τα 15ευρώ ήταν και καλά η τιμή αυτού που άλλαξε και καλά χωρίς ΦΠΑ (ναι καλά το πίστεψα τώρα..) και αυτό επειδή έκανα φασαρία στο κατάστημα για τις ελλιπείς πληροφορίες όσον αφορά το κόστος της επισκευής που ξανα-λεω ήταν μηδενικό από ότι έλεγε μετά από δικές μου επανειλλημένες ερωτήσεις για επιβεβαίωση..

Μα το πληκτρολόγιο πολύ δύσκολα θα έκανε πάνω από 30 ευρώ.

Μπορεί και φτηνότερα. Στο e51 το πληκτρολόγιο κάνει 20 -25 ευρώ.

Φιλε ddr2 ξεχνας το γεγονος οτι υπαρχει και κοστος επισκευης περαν την αγορα του ανταλλακτικου .

Ποιο κόστος επισκευής? Εδώ με επισκευή και αλλαγή πλήκτρου το κόστος είναι λιγότερο.. και αυτοί για μία πολύ απλή επισκευή πήραν 30 ευρώ.. που στο κάτω κάτω ούτε που με ενημέρωσαν πριν προχωρήσουν.

Γενικώς στο κατάστημα της Ξάνθης είναι απατεώνας αυτός που το έχει. Όταν πήρα το Ν81 μου.. στην αρχή μου είχαν δώσει παραεισαγωγής!! Πού?? Σε nokia shop!! ΕΛΕΟΣ.

Φυσικά το επέστρεψα και πήρα άλλο.

Φιλε ddr2 ξεχνας το γεγονος οτι υπαρχει και κοστος επισκευης περαν την αγορα του ανταλλακτικου .

Προσωπικά, ποτέ δεν μου έχουν χρεώσει εργασία για αλλαγή πρόσοψης ή πληκτρολογίου. Αλλά και πάλι, να είναι άλλα 15 ευρώ?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The topic was unpinned
  • The topic was pinned