geozigo Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Μετά από αρκετό καιριο χρήσης του note 9s με 11.0.4 global το κινητό είναι ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς. Του έχω βάλει και μια 256gb sd card canvas select και έχω λύσει και το πρόβλημα χώρου. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κάνα 2-3 φορές έχει κολλήσει το 4g modem και δεν φέρνει δεδομένα. Μετά από reboot στρώνει. Είναι γνωστό θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Καλησπέρα νέος κάτοχος του 9ς 4/64 προερχόμενος από redmi 6. Το κινητό είναι άψογο σε όλα ως τώρα ενώ τρέχει την 11.0.10. Ηχείο δυνατό, WiFi σήμα άριστο, φώτο πολύ καλές κ οι βραδυνές. Οθόνη όμορφη μια χαρά τα χρώματα. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο τζαμακι οθόνης από Ελλάδα κ κάποια θήκη πλάτης παρακαλώ ας ενημερώσει γτ ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Μετά από αρκετό καιριο χρήσης του note 9s με 11.0.4 global το κινητό είναι ικανοποιητικό σε όλους τους τομείς. Του έχω βάλει και μια 256gb sd card canvas select και έχω λύσει και το πρόβλημα χώρου. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι κάνα 2-3 φορές έχει κολλήσει το 4g modem και δεν φέρνει δεδομένα. Μετά από reboot στρώνει. Είναι γνωστό θέμα; Τα δεδομένα δεν έρχονται όταν η οθόνη είναι ανοικτή ή σβηστή, δηλαδή όταν το κινητό είναι σε κατάσταση sleep mode; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozigo Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Τα δεδομένα δεν έρχονται όταν η οθόνη είναι ανοικτή ή σβηστή, δηλαδή όταν το κινητό είναι σε κατάσταση sleep mode; Ανοιχτή κανονικά. Έχει ένδειξη 4g μια γραμμή, αλλά ο browser κολλημένος. Δεν κάνει βήμα. Και δεν μπορεί να τραβήξει και κανένα άλλο app. Το έχει κανει 2-3 φορές αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι προκαλεί το bug. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Ανοιχτή κανονικά. Έχει ένδειξη 4g μια γραμμή, αλλά ο browser κολλημένος. Δεν κάνει βήμα. Και δεν μπορεί να τραβήξει και κανένα άλλο app. Το έχει κανει 2-3 φορές αλλά δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι προκαλεί το bug. Ανάφερες, ότι έχεις την global. Η 11.0.4.0 που είπες επίσης πως έχεις, είναι η τελευταία έκδοση της EU. Άρα, την EU έχεις, σωστά; γιατί η Global, είναι στο κινητό αυτό η 11.0.10.0, δες εδώ, και θα καταλάβεις τι εννοώ με την λέξη Global. Είναι bug λογισμικού ξεκάθαρα. Ή θα περιμένεις αναβάθμιση, ή περνάς σε factory reset. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων που μπορώ να σου προτείνω. Ευχαριστώ. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasgs Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Καλησπέρα νέος κάτοχος του 9ς 4/64 προερχόμενος από redmi 6. Το κινητό είναι άψογο σε όλα ως τώρα ενώ τρέχει την 11.0.10. Ηχείο δυνατό, WiFi σήμα άριστο, φώτο πολύ καλές κ οι βραδυνές. Οθόνη όμορφη μια χαρά τα χρώματα. Αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάποιο τζαμακι οθόνης από Ελλάδα κ κάποια θήκη πλάτης παρακαλώ ας ενημερώσει γτ ενδιαφέρομαι. Ευχαριστώ Κάποιος που έχει προστασία οθόνης που να αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemei Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Εχω προβλημα με το ΝΒΑ League Pass App στο 9S μου. Στα live games αλλα και στο ondemand full games (αλλα οχι οταν βλεπω highlights ή game recaps!!!!) μετα απο μερικα δευτερολεπτα αρχιζει ενα μονιμο stutter το οποιο ειναι σαν να βλεπω slideshow στα 5fps και οχι ενα κανονικο stream στα 25fps τουλαχιστον. Το εχω αυτο το θεμα μονο οταν βλεπω στο 9S μου, οταν βλεπω στο Galaxy S10 ή σε redmi Note 5 δεν εχω κανενα προβλημα πουθενα, ολα στριμαρουν νερακι. Ολα τα τηλεφωνα ειναι stock no root roms, global EU στα Χιαομι και αντιστοιχα latest patches. Ολα certified στο Play store, 9S και S10 ειναι και widevine L1. Καμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panforce Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Καλησπερα αξιζει απο νοτε 8τ να παω σε nοτε 9s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geozigo Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Ανάφερες, ότι έχεις την global. Η 11.0.4.0 που είπες επίσης πως έχεις, είναι η τελευταία έκδοση της EU. Άρα, την EU έχεις, σωστά; γιατί η Global, είναι στο κινητό αυτό η 11.0.10.0, δες εδώ, και θα καταλάβεις τι εννοώ με την λέξη Global. Είναι bug λογισμικού ξεκάθαρα. Ή θα περιμένεις αναβάθμιση, ή περνάς σε factory reset. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων που μπορώ να σου προτείνω. Ευχαριστώ. Ναι ειναι EU 11.0.4 σωστος. Μαλλον θα περιμενω update. Μολις αγορασα ακομα ενα note 9s 4/64 για τον πατερα μου. Για να δουμε αυτο τι συμπεριφορα θα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 (edited) Ανάφερες, ότι έχεις την global. Η 11.0.4.0 που είπες επίσης πως έχεις, είναι η τελευταία έκδοση της EU. Άρα, την EU έχεις, σωστά; γιατί η Global, είναι στο κινητό αυτό η 11.0.10.0, δες εδώ, και θα καταλάβεις τι εννοώ με την λέξη Global. Είναι bug λογισμικού ξεκάθαρα. Ή θα περιμένεις αναβάθμιση, ή περνάς σε factory reset. Δεν είναι θέμα ρυθμίσεων που μπορώ να σου προτείνω. Ευχαριστώ. Ποιες οι διαφορές της ΕΕΑ από την Global; Και δεν εννοώ μόνο το ότι η μία αναφέρεται στις ευρωπαϊκές συσκευές και η άλλη σε οποιαδήποτε χώρα εκτός Κίνας. Λειτουργικά εννοώ αν έχουν διαφορές. Edited August 26, 2020 by Expendable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. August 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2020 Gcam να λειτουργεί η βραδινή καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2020 Νέα αναβάθμιση σε 11.0.11.0 QJWMIXM με αλλαγή update security patch August 2020 Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση. Αυτό που έχει η οθόνη από το εργοστάσιο είναι ζελατίνα ή tempered glass; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μια γρήγορη ερώτηση. Αυτό που έχει η οθόνη από το εργοστάσιο είναι ζελατίνα ή tempered glass; Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Λογικά ζελατίνα. Σιγά μη βάλουν tempered glass. ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Ζελατίνα είναι Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Ευχαριστώ. Θα πάρω ένα tempered glass να βάλω για καλύτερη προστασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Η εγγραφή βίντεο είναι λίγο για τα μπάζα; Πολλά πίξελ στα 1080 Το redmi note 5 τραβάει χαλαρά καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoofyX Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Καλησπέρα, προχθές πήρα κι εγώ το μοντέλο με τα 6/128GB. Ερώτηση: Το παλιό μου είναι ένα Huawei P9 Lite (7άρι Android), πώς μεταφέρω τα δεδομένα των εφαρμογών στο νέο...; Παράθεση ... Morpheus: What is "real"? How do you define "real"? If you 're talking about what you can feel, what you can smell, what you can taste and see, then "real" is simply electrical signals interpreted by your brain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Παιδιά, έχει αλλαξει/αναβαθμιστεί και σε σας η οθόνη με τα στατιστικά χρήσης της μπαταρίας ή εγώ έκανα καμιά στραβή; Δεν μπορώ να βρω τρόπο να ξεκιναν οι μετρήσεις από το 100% δηλαδή απο τότε που το βγάζω από το φορτιστή πλήρως φορτισμένο. Δεν μπορώ να υπολογίσω το screen-on time έτσι...Καμιά βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Ποστ #6468# και κάτω διάβασε...η αναβάθμιση φταίει ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=474486&page=432 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanvot Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Ναι, έχεις δίκιο. Μου είχε ξεφύγει ο συγκεκριμένος διάλογος. Παντως αρκετά εκνευριστικό, και χωρίς λύση απ'οτι κατάλαβα. Χάλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Σε όλα συμβαίνει απ' ότι φαίνεται... ποστ #3163# και κάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8070557# Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Νομίζω το MIUI 12 φταίει. Η εφαρμογή της μπαταρίας είχε αναβαθμιστεί όταν είχαμε την MIUI 11 ακόμη. Αλλά τότε έδειχνε σωστά. Μόλις βάλαμε την 12 χάλασε η μέτρηση. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Να ρωτήσω κάτι περίεργο; Τι μας ενδιαφέρει το screen-on time; Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό και όταν πέσει η μπαταρία κάτω από το 30%, με την πρώτη ευκαιρία το βάζω για φόρτιση. Έχει σημασία αν μου λέει screen-on time 1 ώρα ή 100 ώρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. September 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2020 Να ρωτήσω κάτι περίεργο; Τι μας ενδιαφέρει το screen-on time; Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό και όταν πέσει η μπαταρία κάτω από το 30%, με την πρώτη ευκαιρία το βάζω για φόρτιση. Έχει σημασία αν μου λέει screen-on time 1 ώρα ή 100 ώρες; Μα άν λέει εσένα 1 ώρα οθόνης μέχρι το 30% που είπες για να το φορτίσεις και εμένα λέει 100 ώρες μέχρι το 30% να το φορτίσω υποτίθεται οτι οι ώρες των στατιστικών είναι αληθινές οπότε εσύ με την 1 ώρα π.χ θα έχεις περάσει ούτε μισή μέρα με την μπαταρία σου για να το βάλεις για φόρτιση ενώ εγώ με τις 100 ώρες μπορεί να βγάλει 3 μέρες, οπότε δεν έχει διαφορά; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts