johnnyman25 Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Όσοι την έχουν περάσει, έχουν διαπιστώσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα;Τπτ φίλε μου όλα τέλεια! My S20 Fe 5g is Awesome 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού εδώ και λίγο καιρό (προσφορά Γερμανού) του 4g 6/128 αλλά δυστυχώς ο χώρος δεν μου φτάνει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε sim και micro SD να παίζουν μαζί; Θυμάμαι σε παλιά s9 έκανες μια πατέντα κόβοντας τις κάρτες για να παίζουν στο ίδιο σλοτ. Επίσης δεν υποστηρίζει esim ούτως ώστε να μπορείς να βάλει αντί για sim την micro SD. Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού εδώ και λίγο καιρό (προσφορά Γερμανού) του 4g 6/128 αλλά δυστυχώς ο χώρος δεν μου φτάνει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε sim και micro SD να παίζουν μαζί; Θυμάμαι σε παλιά s9 έκανες μια πατέντα κόβοντας τις κάρτες για να παίζουν στο ίδιο σλοτ. Επίσης δεν υποστηρίζει esim ούτως ώστε να μπορείς να βάλει αντί για sim την micro SD. Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕννοεις ότι το 4G μοντέλο δεν έχει υποδοχή για SD κάρτα;Sent from my S20 FE 5G using Tapatalk 1 Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 8 ώρες πριν, smyrali said: Καλημέρα και χρόνια πολλά. Είμαι νέος κάτοχος του κινητού εδώ και λίγο καιρό (προσφορά Γερμανού) του 4g 6/128 αλλά δυστυχώς ο χώρος δεν μου φτάνει... Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε sim και micro SD να παίζουν μαζί; Θυμάμαι σε παλιά s9 έκανες μια πατέντα κόβοντας τις κάρτες για να παίζουν στο ίδιο σλοτ. Επίσης δεν υποστηρίζει esim ούτως ώστε να μπορείς να βάλει αντί για sim την micro SD. Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το fe είναι dual sim υβριδικό, δηλ. μπορείς να έχεις είτε 2 sim είτε 1 sim & 1 microsd. Εσύ θέλεις να έχεις ταυτόχρονα 2 sim & microsd; εάν ναι, δεν γίνεται! εκτός αν κάνεις την αλχημεία που αναφέρεις (χωρίς να ξέρω αν και πάλι γίνεται...) 1 1 Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2022 Το ξέρω ότι είναι υβριδικό...το θέμα είναι ότι δεν υποστηρίζει esim όπως στα s20 series που μπορείς να έχεις 1 sim, 1 SD και 1 esim. Μεγάλη πατάτα της Samsung.Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 (edited) Καλημέρα σε όλους. Μπορεί κάποιος να μου υπενθυμίσει που βρίσκεται ο οδηγός του s_wind για στήσιμο του κινητού μετά από καθαρή εγκατάσταση; Edit: Το βρήκα Edited January 9, 2022 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 καλησπερα..σκεφτομαι την αγορα του κινητου στην 5G εκδοση ομως οποιος το εχει μπορει να μου πει πως τα παει απο διαρκεια μπαταριας και απο χρονο φορτισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. January 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2022 1 hour ago, mike3550 said: καλησπερα..σκεφτομαι την αγορα του κινητου στην 5G εκδοση ομως οποιος το εχει μπορει να μου πει πως τα παει απο διαρκεια μπαταριας και απο χρονο φορτισης? Άψογα και στα 2..... Εξαρτάται βέβαια αν έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης και τη χρήση που θέλεις να κάνεις, αλλά για Samsung, από μπαταρία σκίζει.... Η φόρτιση είναι η τυπική fast της Samsung Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Η φόρτιση είναι μια τυπική φόρτιση. Καμιά σχέση με την γρήγορη φόρτιση των xiaomi-one plusΣτάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 10 ώρες πριν, thabull said: Άψογα και στα 2..... Εξαρτάται βέβαια αν έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης και τη χρήση που θέλεις να κάνεις, αλλά για Samsung, από μπαταρία σκίζει.... Η φόρτιση είναι η τυπική fast της Samsung Εχω ενα oneplus 8 pro δεν ξερω καν αν αξιζει η αλλαγη σε s20 fe αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Γιατί χαλάσανε έτσι την μπάρα φωτεινότητας μετά την αναβάθμιση; είναι όλη μπλε με δυσκολία διακρίνεις τη στάθμη Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Φοντο και στυλ-Παλετα χρωματων. Εκει μπορεις να το αλλαξεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Φοντο και στυλ-Παλετα χρωματων. Εκει μπορεις να το αλλαξεις.Σωστός. Είχα αλλάξει θέμα βασικά και αυτό έφταιγε ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Εχω ενα oneplus 8 pro δεν ξερω καν αν αξιζει η αλλαγη σε s20 fe αλλα θα ηθελα να δοκιμασω κατι αλλοΜην αλλάξεις. Αν θες αλλάζω εγώ το δικό μου με το 8 pro!Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 Έχοντας το δουλεψει (5g model) με το android 12 ένα εύλογο χρονικό διάστημα τις τελευταίες ημέρες το συμπέρασμά μου είναι ότι η συσκευή είναι άριστη σε όλα της, πιθανότατα λιγάκι πιο γρήγορη αρκετά πιο ομαλό το one ui 4 και η μπαταρία ελαφρώς χειρότερη από το android 11. Προτιμώ την τελευταία έκδοση όπου δεν παρουσιάζει το παραμικρό σκάλωμα έστω θυσιάζοντας λίγο την μπαταρία κάτι που θεωρώ ότι μπορεί και να διορθωθεί με τα επερχόμενα updates. Πολύ ευχαριστημένος ομαλό γρήγορο ξεκούραστο πάντα φυσικά στα 120hz. 6 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike3550 Δημ. January 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2022 2 ώρες πριν, saltofx_v said: Μην αλλάξεις. Αν θες αλλάζω εγώ το δικό μου με το 8 pro! Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οπως ειπα και ποιο πανω ειναι απλα υποψηφιο..γενικα βλεπω και αλλες συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 εγω με πορτογαλικο 5G ακομα τιποτα παιδια δεν ξερω τι παιζει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Τα Πορτογαλίας θυμάμαι από εποχής s7 edge ήταν τελευταία στην ουρά... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 15 ώρες πριν, konakis said: Τα Πορτογαλίας θυμάμαι από εποχής s7 edge ήταν τελευταία στην ουρά... καταλαβα θα περιμενω κανα μηνα την κατσαμε την βαρκα 1 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s20-fe/firmware/#SM-G780G Eδω για ενημερωση, συγκεκριμενα 4g - Snapdragon Αφγανισταν και Ιρακ εχουν 12 αρι παντως 😛 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 Θα γινω ταλιμπαν lol 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smyrali Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Επειδή έψαχνα καιρό, για όποιον ενδιαφέρεται για καλή λεπτή διάφανη θήκη με προστασία οθόνης και κάμερας (upper lip) προτείνω αυτή: https://www.skroutz.gr/s/31455638/Imak-UX-5-Back-Cover-%CE%A3%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-Galaxy-S20-FE.htmlΤα τελευταία χρόνια αγόραζα μόνο Spigen αλλά αυτή η Imak που πήρα φαίνεται πολύ καλή. Στάλθηκε από το SM-G780G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 Μετά το oneui 4 ήρθε και το patch Ιανουαρίου! GG Sammy My S20 Fe 5g is Awesome 2 1 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 22 minutes ago, johnnyman25 said: Μετά το oneui 4 ήρθε και το patch Ιανουαρίου! GG Sammy My S20 Fe 5g is Awesome Ωραίος! Εμείς ακόμα Android 11 ενημέρωση Νοεμβρίου. Note 10+ ενημέρωση Ιανουαρίου Android 11 ακόμη S20 Fe exynos ενημέρωση Δεκεμβρίου Android 11. Για Φεβρουάριο το βλέπω στις παραπάνω συσκευές. 😞 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2022 (edited) Εντάξει δεν τρέχει και τίποτα αρκεί να λειτουργούν σωστά τα εργαλεία,θα έλθουν και σ' αυτά αργά ή γρήγορα. Και το γράφω αυτό διότι η δεύτερη συσκευή μου είναι το Mi 10 T στο οποίο τα updates έρχονται συνήθως ανά δίμηνο-τρίμηνο όμως λειτουργεί άψογα και παραδόξως για τσαόμι δίχως bugs! Edited January 14, 2022 by konakis 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts