jimteo Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 (edited) Κουμπί για screenshot δεν υπάρχει στην κουρτίνα. Μόνο ο παραδοσιακός τρόπος, σωστά; Επίσης, από μπαταρία πως είστε οι περισσότεροι; Αν και ειναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, από το 100 μέχρι το 25 που συνήθως το βάζω για φόρτιση, μου βγάζει γύρω στις 6,5ω sot. Αξιοπρεπες θα έλεγα. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Edited July 31, 2021 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Μια χαρά είσαι, είναι και καινούργια η συσκευή σου, μόλις μάθει τα πατήματα σου θα βελτιωθεί κι άλλο. Επίσης μπορείς να παίρνεις λήψη screen shot από το πλάι της edge οθόνης... έχει διάφορες επιλογές που μπορείς να προσθέσεις. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Κουμπί για screenshot δεν υπάρχει στην κουρτίνα. Μόνο ο παραδοσιακός τρόπος, σωστά; Επίσης, από μπαταρία πως είστε οι περισσότεροι; Αν και ειναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, από το 100 μέχρι το 25 που συνήθως το βάζω για φόρτιση, μου βγάζει γύρω στις 6,5ω sot. Αξιοπρεπες θα έλεγα. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Με τη παλάμη κάθετα στην οθόνη δοκίμασες; Αριστερά προς τα δεξιά; Έχει και οδηγίες μέσα στις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Κουμπί για screenshot δεν υπάρχει στην κουρτίνα. Μόνο ο παραδοσιακός τρόπος, σωστά; Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Screenshot με σύρσιμο παλάμης από δεξιά προς αριστερά (σίγουρο αυτό), αλλά και με power+volumedown. Ο συνδυασμός κουμπιών με βολεύει καλύτερα τον τελευταίο καιρό..... και κάτι άσχετο. το ποστάρισμα το έκανες μέσω του browser (chrome ή smasung) ή μέσω tapatalk? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Καλημερα παιδες!Ειμαι προς αναζητηση κινητου και το συγκεκριμενο ειναι στα 3 επικρατεστερα! Τα αλλα δυο ειναι το 1+ 8Τ και το 1+ Nord 2.Δεν ειχα ξανα καμια απο τις δυο εταιρειες στο παρελθον Βλεπω πως το FE εχει τρεις εκδοσεις,δυο με snapdragon και μια με exynos.To 5G νομιζω δεν με αποσχολει τοσο ωστε να δωσω τα παραπανω χρηματα που ζηταει.Αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν στις 3 εκδοσεις υπαρχει διαφορα στην αποδοση της καμερας αναλογα του επεξεργαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 (edited) @konakis @Antretng @thabull ευχαριστώ πολύ. Όχι, με την παλάμη δε δοκιμασα. Μόνο με τον συνδυασμό πλήκτρων. Αν και για να είμαι ειλικρινής, ακομα ψάχνω το κουμπί που είπε ο φίλος konakis από το edge της οθονης. Το ποσταρισμα το έκανα κανονικά μέσω ταπατοκ. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Edited August 1, 2021 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 @dalain Με το Nord 2 δεν ασχολήθηκα καθόλου. Το OP 8T όμως ήταν κι εμένα μέσα στις επιλογές μου αλλά προτίμησα το S20, εστιάζοντας περισσότερο στον τομέα κάμερα. Αυτό που ρωτάς για την απόδοση της κάμερας ανάλογα με τον επεξεργαστή, δε γνωρίζω να στο απαντήσω. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Κουμπί για screenshot δεν υπάρχει στην κουρτίνα. Μόνο ο παραδοσιακός τρόπος, σωστά; Επίσης, από μπαταρία πως είστε οι περισσότεροι; Αν και ειναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, από το 100 μέχρι το 25 που συνήθως το βάζω για φόρτιση, μου βγάζει γύρω στις 6,5ω sot. Αξιοπρεπες θα έλεγα. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FEΚαλημέρα και καλό μήνα. Για screenshot βαλε το one hand operation από το samsung store και βάλε με τι gesture σε βολεύει. Κάνει παπάδες. Εγώ χρησιμοποιώ και αυτά τα modules. Επίσης όποιος θέλει full customization αγοράζει το hex installer και κανει ότι θέλει. Κάνει black ακόμη και 3rd party εφαρμογές My S20 FE Snapdragon is awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Ωραίος. Ευχαριστώ πολύ. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Καλημέρα και καλό μήνα. Για screenshot βαλε το one hand operation από το samsung store και βάλε με τι gesture σε βολεύει. Κάνει παπάδες. Αυτό νομίζω υπάρχει και στο playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Έχει προσέξει κανείς από τι ποσοστό και πάνω μηδενίζει το sot; Χθες το φορτισα μέχρι το 88, αν θυμάμαι καλά, αλλά είδα ότι δε μηδένισε. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πατώντας ή ξεπερνώντας το 90 % έτσι δουλεύει σε όλα τα Samsung που έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πατώντας ή ξεπερνώντας το 90 % έτσι δουλεύει σε όλα τα Samsung που έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Βασικά δεν ξέρω κινητό/εταιρεία που να μηδενίζει στατιστικά με φόρτιση χαμηλότερη από 90%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Το ποσταρισμα το έκανα κανονικά μέσω ταπατοκ. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Δηλαδή το tapatalk σου δουλεύει κανονικά στο S20FE??????????? Είναι ελληνικό???? Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Σε όλα τα κινητά δουλεύει κανονικά, αρκεί να κατεβάσεις με apk την έκδοση 8.8.8. Η τελευταία έκδοση δεν παίζει πουθενά. Αθάνατο ταπατοκ. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πήρα την έκδοση 5G για ένα φίλο. 25w φόρτιση λέει υποστηρίζει ενώ ο φορτιστής μέσα στο κουτί είναι 15W Ειναι δυνατόν αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 (edited) Αμέ. Ότι υποστηρίζει λέει. Δε λέει οτι θα στον διαθέσει κιόλας. Edited August 1, 2021 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πήρα την έκδοση 5G για ένα φίλο. 25w φόρτιση λέει υποστηρίζει ενώ ο φορτιστής μέσα στο κουτί είναι 15W Ειναι δυνατόν αυτό; Εδω στις φετινες ναυαρχιδες δεν βαζουν καν φορτιστη. :wacko: Samsung και Apple απο καιρο το καναν αυτά με μικροτερους φορτιστες από οτι υποστήριζαν και πλεον τους κοψαν τελειως. Τουλαχιστον ειναι 15ρης και οχι 5ρης που εχει το iphone 11. (παρηγορια στον άρρωστο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. August 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2021 Πήρα την έκδοση 5G για ένα φίλο. 25w φόρτιση λέει υποστηρίζει ενώ ο φορτιστής μέσα στο κουτί είναι 15W Ειναι δυνατόν αυτό; Ναι ετσι κανουν παντα. Ευτυχως κρατησε η γυναικα το S10 Lite που ειχε μεσα 25W φορτιστη ενω υποστηριζει μεχρι 45W :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Έτσι για την ιστορία πάντως, χθες το άφησα μέχρι το 94% και πάλι δε μηδένισε το sot. Όχι πως έχει καμία σημασία. Κουβέντα να γίνεται. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 (edited) Τα Huawei τα type-C παίζουν. Τα δοκίμασα από ένα φίλο πριν τα πάρω και λειτουργούν άψογα. Καλημέρα. Μήπως θυμάσαι να μου πεις το μοντέλο ή εννοείς ότι όλα τα Huawei παίζουν σε Samsung; Μήπως είναι τα κλασσικά CM33; Αφενός είναι κομματάκι φθηνότερα αλλά το κυριότερο για εμένα είναι οτι η Huawei βγάζει handsfree με earbud, σε αντίθεση με τη Samsung που τα βγάζει όλα in-ear. Αυτή η ψείρα που μπαίνει μέσα στο αυτί, ποτέ δε με βόλεψε. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Edited August 2, 2021 by jimteo Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να κάνουμε συγχώνευση των κλήσεων στα πρόσφατα; Αν, για παράδειγμα, έχω μια εξερχόμενη, μια εισερχόμενη και μια αναπάντητη από τον ίδιο αριθμό, να μη μου εμφανίζονται 3 διαφορετικές ενημερώσεις αλλά μια. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Σε όλα τα κινητά δουλεύει κανονικά, αρκεί να κατεβάσεις με apk την έκδοση 8.8.8. Η τελευταία έκδοση δεν παίζει πουθενά. Αθάνατο ταπατοκ. Βέβαια κι αυτό σχετικό είναι γιατί μόλις πρόσεξα ότι παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση, το ταπατοκ ενημερώθηκε ξανά με την τελευταία έκδοση, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πάλι τα νήματα. Εν ολίγοις, μπορεί εσύ να βάλεις μεσω apk την 8.8.8 που σου είπα, αλλά σε μια δυο μέρες θα ξαναπάρει την τελευταία. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Καλημέρα. Μήπως θυμάσαι να μου πεις το μοντέλο ή εννοείς ότι όλα τα Huawei παίζουν σε Samsung; Μήπως είναι τα κλασσικά CM33; Αφενός είναι κομματάκι φθηνότερα αλλά το κυριότερο για εμένα είναι οτι η Huawei βγάζει handsfree με earbud, σε αντίθεση με τη Samsung που τα βγάζει όλα in-ear. Αυτή η ψείρα που μπαίνει μέσα στο αυτί, ποτέ δε με βόλεψε. Εστάλη από το Samsung Galaxy S20 FE Ναι, αυτά εννοώ. Και ακριβώς ό ίδιος λόγος είναι που τα προτίμησα από τα Samsung. Αυτό το in-ear ποτέ δεν το χώνεψα επίσης Βέβαια κι αυτό σχετικό είναι γιατί μόλις πρόσεξα ότι παρόλο που έχω απενεργοποιημένη την αυτόματη ενημέρωση, το ταπατοκ ενημερώθηκε ξανά με την τελευταία έκδοση, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει πάλι τα νήματα. Εν ολίγοις, μπορεί εσύ να βάλεις μεσω apk την 8.8.8 που σου είπα, αλλά σε μια δυο μέρες θα ξαναπάρει την τελευταία. Θα το τσεκάρω και θα σου πω. Προς στιγμή το 8.8.6 δουλεύει (σήμερα το έβαλα) Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimteo Δημ. August 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2021 Ναι, αυτά εννοώ. Και ακριβώς ό ίδιος λόγος είναι που τα προτίμησα από τα Samsung. Αυτό το in-ear ποτέ δεν το χώνεψα επίσης Ωραίος. Ευχαριστώ. Θα πεταχτω αύριο αν προλάβω να τα πάρω. Μήπως κατάφερες να βρεις τη διαφορά ανάμεσα στα δύο; Αν υπάρχει κάποια. Το ένα λέει bulk, το άλλο όχι. https://www.skroutz.gr/s/13904187/Huawei-CM33-Earbuds-Handsfree-%CE%BC%CE%B5-%CE%92%CF%8D%CF%83%CE%BC%CE%B1-USB-C-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share https://www.skroutz.gr/s/21812252/Huawei-CM33-Bulk-Earbuds-Handsfree-%CE%BC%CE%B5-%CE%92%CF%8D%CF%83%CE%BC%CE%B1-USB-C-%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CF%8C.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts