konakis Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Μου αφήνει κι εμένα αυτή την αίσθηση- εντύπωση. Το σκάλισα για αρκετή ώρα το μεσημέρι ;) Θέλω να το δω μερικές μέρες ακόμα και θα επανέλθω... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2021 Μου αφήνει κι εμένα αυτή την αίσθηση- εντύπωση. Το σκάλισα για αρκετή ώρα το μεσημέρι ;) Θέλω να το δω μερικές μέρες ακόμα και θα επανέλθω...Ακριβώς... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Επιβεβαιώνω...Βούτυρο η συσκευή δουλεύοντας το από χθες μέχρι σήμερα,μεγάλη βελτίωση στην ομαλότητα με την χρήση των gestures. Πολύ καλή δουλειά ✌ ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και συνολικά σε όλες τις μεταβάσεις των εφαρμογών. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Και μπαταρία σπέσιαλ, μια χαρά είμαστε! Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Ναι έτσι έτσι, σήμερα του έβαλα και την γνήσια Samsung blue navy που είχα και στο s20 plus με το κενό στην κάτω πλευρά και το κινητάκι δείχνει premium μαζεμένο όμορφο με φλατ οθόνη σαν σειρά note. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 Την ίδια φοράμε... Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2021 :) ωραίος ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 Ναι έτσι έτσι, σήμερα του έβαλα και την γνήσια Samsung blue navy που είχα και στο s20 plus με το κενό στην κάτω πλευρά και το κινητάκι δείχνει premium μαζεμένο όμορφο με φλατ οθόνη σαν σειρά note. Την ίδια φοράμε... Πληροφορίες για τη θηκούλα;;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2021 (edited) H γνήσια τύπου σιλικόνης της Samsung η οποία έχει φοβερή αίσθηση στο κράτημα ειδικά τώρα που άρχισε και ζεσταίνει ο καιρός σιγά σιγά. Είναι και πολύ καλή σε κατασκευή στο εσωτερικό της. https://www.germanos.gr/product/telephony/mobile-accessories/mobile-cases/thiki-silikonis-samsung-galaxy-s20-fe/?productId=20399032 https://www.t-mobile.com/accessory/samsung-silicone-case-for-samsung-galaxy-s20-fe-5g Edited May 8, 2021 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Καλησπερα σας. Ησυχία διαπιστώνω οπότε υποθέτω πως η συσκευούλα μας δουλεύει άψογα... Εξαιρετική τελικά η τελευταία αναβάθμιση. Φοβερή η μπαταρία του, είπα να ξανά δουλέψω και τον kiwi browser και είδα κι εκεί Εξαιρετικη βελτίωση στο σκρολάρισμα. Ανέβηκε και η θερμοκρασία περιβάλλοντος και αρχίζω σιγά σιγά να σταματώ την ασύρματη φόρτιση όπου τώρα φτάνει τους 32 με 32.5 βαθμούς κατά την φόρτιση. Έχω έναν 2Αμπερο με καλό καλώδιο της Anker από εποχές s8 & s8 plus και σε μιάμιση ωρίτσα είμαι κομπλέ έχοντας όμως maximum 26.5 βαθμούς Κελσίου κατά την διάρκεια της φόρτισης. Γενικά όπως πάνε τα πράγματα με βλέπω για αρκετό καιρό με την συσκευή...ο 865 Εξαιρετικός δεν του λείπει τίποτα στο κινητάκι κι αν κρίνω από άλλες συσκευές με τον 888 βλέπω πολλές περιπτώσεις με φαινόμενα υπέρ θέρμανσης. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2021 Κάπως έτσι Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2021 Ακριβώς γι αυτό υπάρχει ησυχία στο νήμα. Είναι μια ολοκληρωμένη και απροβληματιστη συσκευή.. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Απροβληματιστο το κινητό και το oneui έτη μπροστά από το oxygen os. Ήταν και ο πιο μεγάλος λόγος που έκανα την μετάβαση από oneplus 7 pro μετά από 22 μήνες My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Peace of mind Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ. Peace of mind Τί χρησιμοποιείς τώρα? :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 ε; = To καλύτερο που είχα ποτέ είναι αυτό που έχω τώρα, το S20 FE 5G - Παλιότερα έχω περάσει από S8, Motorola Z2 play, Z3, S5, κλπ Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2021 Χε χε χε υπέθεσα πως το είχες δώσει όπως το έγραψες σε παρελθόντα χρόνο...απόλαυσε το ✌️ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. May 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2021 Χε χε χε υπέθεσα πως το είχες δώσει όπως το έγραψες σε παρελθόντα χρόνο...απόλαυσε το ✌️ :geek::dance: Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Άσχετο, αλλά με αφορμή τη συσκευή. Γιατί πολλές φορές δεν έρχονται άμεσα τα gmails μου και αυτό γίνεται όταν ενεργοποιώ την οθόνη; Το ίδιο και όταν είχα το note 8, ποτέ με iphone... Εκεί ακαριαία.. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Καλησπέρα παιδιά κάτοχος και εγώ του κινητού εδώ και 5 μέρες και έχω κάνει 1 φόρτιση και η μπαταρία του δεν είναι αυτό που περίμενα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω την 5g έκδοση και η σύγκριση έχει γίνει με το mate 9 που σε 2 μήνες κλείνει 4 χρόνια και έχει καλύτερη μπαταρία ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι 82 % μπαταρία με 1 ώρα οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Άστο μερικές μέρες, δούλεψε το. Η μπαταρία του δεν είναι κάτι το πραγματικά wow όμως δεν είναι και μέτρια, ειδικά με το τελευταίο update όπως γράψαμε με τα υπόλοιπα παιδιά το κινητό είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο διαχείρισης μπαταρίας. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης απ' ότι έχω διαπιστώσει τα πάει πολύ καλά από το ποσοστό που αναφέρεις και πέφτοντας, ειδικότερα εκεί μεταξύ 40 με 70 %. Άστο λοιπόν δουλεψε το και θα δεις... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nantofs Δημ. May 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2021 Ωραία τότε αντε να δούμε και επανέρχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Λόγω κάποιας ευκαιρίας που προέκυψε, δίνω το δικό μου S20 FE 5G. Όποιος ενδιαφέρεται, pm... Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Μόλις πήρα αυτή τη διάφανη θηκούλα από media Markt (υποθέτω είναι η μάρκα που έχουν όλα τα μαγαζιά αυτού του είδους) Πολύ καλή εφαρμογή, πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Πόσο την πήρες; Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts