jaranor Δημ. March 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2023 Από τη στιγμή που βγαίνει MIUI14 με Android 12, νομίζω δεν πρόκειται να πάρει Android 13 αυτή η συσκευή... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2023 On 19/3/2023 at 11:18 ΠΜ, stamdd said: Για Android version 13 κανένα νέο?? ☺️ Εννοείται πως όχι... Δεν πρόκειται να δώσουν. Είναι συσκευή που ξεκίνησε με android 10 και τώρα είναι στην 12... Θα δώσουν όπως είδα μόνο miυi 14 με το 12αρι και τέλος... 1 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2023 Ακόμα δεν ήρθε σε μας... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 Τι θα γίνει ρε παιδιά με την MIUI 14, κόκκαλα έχει;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2023 On 12/4/2023 at 8:50 ΜΜ, jaranor said: Τι θα γίνει ρε παιδιά με την MIUI 14, κόκκαλα έχει;;; Προφανώς ναι..... Υπομονή 1 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Το δικό μου είναι στην έκδοση 13.0.4.0(SJGEUXM) κι η τελευταία ενημέρωση ασφαλείας αυτή της 01/10/2022. Είναι κι άλλοι με αυτή την έκδοση σε αυτό το security patch (01/10/2022)? Δηλ. 2 χρόνια security patch και τέλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 κι εγω αυτό έχω 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Τι να πω, τόχουν χάσει το μπαλάκι με τόσα αμέτρητα μοντέλα που βγάζουν αβέρτα? Αν παρατάς τις συσκευές σου στα 2 χρόνια, αυτόματα δεν σπρώχνεις τον πελάτη σου σε άλλη εταιρία? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2023 Η αλήθεια είναι ότι είμαστε πάνω από 6μηνο πίσω σε security update, αν και η 13.0.4 δουλεύει άψογα οπότε δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε ιδιαίτερα. Θα έρθει και για μας εφόσον έχει βγει για άλλη περιοχή, κι όσο πιο αργά έρθει τόσο πιο απροβληματιστη μπορεί να είναι κιόλας και να μας βγει σε καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. April 21, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2023 εγω εχω την 14,0,1 αλλα εχω global εκδοση με security patch 02/2023 εχει καιρο που μου ηρθε πανω απο 1 μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 18 ώρες πριν, admen said: εγω εχω την 14,0,1 αλλα εχω global εκδοση με security patch 02/2023 εχει καιρο που μου ηρθε πανω απο 1 μηνα Για την global το ξέρουμε, περιμένουμε την eu η συντριπτική πλειοψηφία.... 2 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Ήρθε η 14.... 1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Στην EU έκδοση; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 (edited) Πρωί πρωί σήμερα https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/surya/stable beta/V14.0.4.0.SJGEUXM/ Edited April 25, 2023 by Don_VitoCorleone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Ναι Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Όσοι την περάσουν θα μπορούσαν παρακαλώ να μας πουν αν βλέπουν κάποιες ουσιώδεις διαφορές? Σε εμένα ακόμη δεν ήρθε πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 1 hour ago, Don_VitoCorleone said: Πρωί πρωί σήμερα https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/surya/stable beta/V14.0.4.0.SJGEUXM/ Ήδη κατέβηκε και έγινε εγκατάσταση... Μέχρι στιγμής, καμιά οπτική διαφορά 1 Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Νομίζω ότι εξελίχθηκαν τα floating windows (δε τα χρησιμοποιούσα γενικά οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι εντελώς νέες οι λειτουργίες που είδα να έχουν πριν λίγο) και βλέπω νεα σύμβολα στο μενού ρυθμίσεων προς το παρόν. Επίσης είδα το κλασικό lag που έχω δει και σε άλλες αναβαθμίσεις για μια μικρή περίοδο χρήσης μετά την αναβάθμιση το οποίο όμως έστρωσε και αυτή τη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 Ήρθε και την πέρασα τελικά, αλλά δεν είδα κάτι νέο στα 5' ψάξιμο. Έστω, έχουμε security patch Μαρτίου τουλάχιστον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tazzz Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 EEA ή global? να την κατεβασω μεσω του miui updater ή του site? ειναι ενα ζιπαρισμενο αρχειο, το κανω αποσυμπιεση και γινεται αυτοματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Δεν υπάρχει λόγος να την κατεβάσεις, σήμερα ή αύριο θα σου έρθει κι εσένα, εξ άλλου δεν θα δεις καμμία αισθητή διαφορά όπως κι εμείς, υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 σε μενα ηρθε η αναβαθμιση αλλα ηταν 400mb security patch οχι 2gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 και σε μένα τόσο ήταν. δε κοίταξα να ειναι 2 γίγα απλά κατέβηκε και μπήκε Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) 431 mb είναι το update Edited April 27, 2023 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Τα 2gb είναι όλο το πακέτο το οποίο δε χρειάζεται αν η αναβάθμιση γίνει από την προηγούμενη τελευταία έκδοση. Προφανώς γιατί παραμένει η ίδια έκδοση android. Οπότε αναβαθμίζεται μόνο το περιβάλλον miui. Στο link που έδωσα έχει 2 αρχεία, το μικρό και το μεγάλο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts