geoliol Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Έχετε παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας μετά την αναβάθμιση;Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Τώρα που το λες ίσως.... Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 20 minutes ago, geoliol said: Έχετε παρατηρήσει μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας μετά την αναβάθμιση; Στάλθηκε από το M2007J20CG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ όχι.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Δεν έχω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά έχω πιο αργή ανταπόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 3 ώρες πριν, panosss567 said: Δεν έχω μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αλλά έχω πιο αργή ανταπόκριση. Το αυτό κι εγώ κάπου τα έχουν κάνει μούσκεμα μάλλον γμτ Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Μήπως μετά την αναβάθμιση σε android 12 να κάνατε μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή; Λύνει πολλά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 4 ώρες πριν, conan1 said: Μήπως μετά την αναβάθμιση σε android 12 να κάνατε μια επαναφορά και στήσιμο από την αρχή; Λύνει πολλά θέματα. Έχεις δίκιο. Τις περισσότερες φορές λύνει τα προβλήματα , αλλά θέλει αρκετό χρόνο υπομονή και καλή μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foivos_9 Δημ. September 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2022 Νόμιζα πως μόνο εγώ είχα θέματα τόσον καιρό. Θα συμφωνήσω και με την κατανάλωση μπαταρίας και με την απόκριση. Το μεγαλύτερο θέμα όμως το έχω με το screen overlay. Όσες εφαρμογές ανοίγουν με αυτόν τον τρόπο, δε δουλεύουν σωστά (Messenger, μηνύματα, ο flynx browser). Έστειλα ανατροφοδότηση στην Xiaomi για τα θέματα που αντιμετωπίζω και μου απάντησε να κλείνω τις εφαρμογές παρασκηνίου και να κάνω επανεκκίνηση. Κάπου στο ίντερνετ διάβασα κι έκανα αυτό με το power button+volume down μπας και... άλλα μια από τα ίδια. Τα προβλήματα παραμένουν κι εγώ απλώς περιμένω την επόμενη αναβάθμιση. Υπομονή λοιπόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. September 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2022 Έχεις δίκιο. Τις περισσότερες φορές λύνει τα προβλήματα , αλλά θέλει αρκετό χρόνο υπομονή και καλή μνήμη. Έχει λίγη δουλειά, αλλά μερικές φορές, είναι απαραίτητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Βλέπω σήμερα επανήλθαν και τα κυκλακια στο μεσσεντζερ που δεν είχαμε από την πρώτη στιγμή στο Poco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Καλημέρα, εχει λιγο καιρο παραπονιούνται οτι δε με ακουνε στο τηλέφωνο η με ακούνε απο βαθος επίσης οταν με καλουν και το σηκώνω θα με ακουσουν αν με ακούσουν μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα αφου το σηκώσω. θυμαμαι μετα απο μια αναβάθμιση μου ειχαν ξεκινήσει αυτα τα κουλα, υπάρχουν καπου ρυθμίσεις να σκαλίσω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 Καλημέρα, εχει λιγο καιρο παραπονιούνται οτι δε με ακουνε στο τηλέφωνο η με ακούνε απο βαθος επίσης οταν με καλουν και το σηκώνω θα με ακουσουν αν με ακούσουν μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα αφου το σηκώσω. θυμαμαι μετα απο μια αναβάθμιση μου ειχαν ξεκινήσει αυτα τα κουλα, υπάρχουν καπου ρυθμίσεις να σκαλίσω;;;Cosmote?Κοίτα και παίξε με τις ρυθμίσεις volte - vowifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, conan1 said: Cosmote? Κοίτα και παίξε με τις ρυθμίσεις volte - vowifi. wind εχω, οταν λες να παίξω; τα εχω ενεργοποιημένα και τα δύο, να ξε-τσεκαρω; Edited October 13, 2022 by some1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan1 Δημ. October 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2022 wind εχω, οταν λες να παίξω; τα εχω ενεργοποιημένα και τα δύο, να ξε-τσεκαρω;Ναι. Δοκίμασε ένα κάθε φορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. October 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2022 15 ώρες πριν, conan1 said: 19 ώρες πριν, some1 said: wind εχω, οταν λες να παίξω; τα εχω ενεργοποιημένα και τα δύο, να ξε-τσεκαρω; Ναι. Δοκίμασε ένα κάθε φορά. Το VoWiFi δε δουλεύει έτσι κι αλλιώς σε X3 με Wind, το VoLTE δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Οπότε τζάμπα κόπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. October 15, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2022 20 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Το VoWiFi δε δουλεύει έτσι κι αλλιώς σε X3 με Wind, το VoLTE δουλεύει χωρίς πρόβλημα. Οπότε τζάμπα κόπος ναι ισχύει βρηκα μια λισττα συσκευών στο σάιτ της wind και δεν ειναι το x3. τα εχω απενεργοποίημενα και τα δυο προς το παρών δεν μου εκαναν παραπονα οτι δε με ακούνε, βέβαια όταν σηκώνω το τηλέφωνο και πω "ναι;" ο αλλος απ ότι καταλαβαίνω δε το ακουει, ειναι λες και τα πρώτα δυο δευτερόλεπτα ειναι νεκρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 (edited) Μου ήρθε security update V13.0.3.0.SJGEUXM - 871 ΜΒ. Edited November 9, 2022 by jaranor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2022 Έκανα έλεγχο κι εγώ και βγήκε και σε μένα. Ευχαριστώ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoliol Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 καλησπερα παρουσιαζει σε κανεναν μετα το update προβλημα με τις ειδοποιησεις οταν ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο; δεν μου ενεργοποιειται η οθονη οταν ερχεται μια ειδοποιηση και πρεπει να το ξεκλειδωσω για να την δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. November 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2022 Όχι δεν το αντιμετώπισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camp3on Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 Παιδιά έχει πέσει σε κανέναν η μπαταρία; Μετά από 2 χρόνια έχει πέσει αισθητά μπορώ να πω. Το έχω γονατίσει βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 37 minutes ago, camp3on said: Παιδιά έχει πέσει σε κανέναν η μπαταρία; Μετά από 2 χρόνια έχει πέσει αισθητά μπορώ να πω. Το έχω γονατίσει βέβαια Tη μερα την βγαζει ή μπα? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2022 μία μέρα... περίπου Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkostas Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 Παιδιά έχει πέσει σε κανέναν η μπαταρία; Μετά από 2 χρόνια έχει πέσει αισθητά μπορώ να πω. Το έχω γονατίσει βέβαια Ναι, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου. Λογικά φταίνε οι ταχυφορτιστές που φθείρουν πιο γρήγορα την μπαταρία.Sent from my M2007J20CG using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. November 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2022 2 ώρες πριν, vkostas said: Ναι, το έχω παρατηρήσει και στο δικό μου. Λογικά φταίνε οι ταχυφορτιστές που φθείρουν πιο γρήγορα την μπαταρία. Sent from my M2007J20CG using Tapatalk τους αποφεύγω. πραγματικά όταν το βάζω... νομίζω την επόμενη μέρα πάει χειρότερα Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts