Jump to content

[Επίσημο] Nokia N90

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατι το εχουν λιγοι?

Ναι μεν το κινητο εχει τα καλα του (φωτογραφια, βιντεο, ηχος κτλ.) αλλα βλεπω οτι εχετε προβληματα με μπαταριες, δονηση(δεν ειναι προβλημα ελληψη ειναι) κτλ.

Γιαυτο δεν το προτιμησαν πολλοι.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

• Απαντήσεις 813
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η μπαταρία, λιγότερο ή περισσότερο, είναι πρόβλημα για τα περισσότερα των κινητών.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παιδιά, μια ερώτηση να κάνω. Το κάλυμμα του Ν90 μπορεί να κάνει περιστροφή 180 μοιρών ώστε για παράδειγμα να κλείσει αλλά η οθόνη να φαίνεται ακόμη απο έξω; όπως για παράδειγμα γίνεται στο V902
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Παιδιά, μια ερώτηση να κάνω. Το κάλυμμα του Ν90 μπορεί να κάνει περιστροφή 180 μοιρών ώστε για παράδειγμα να κλείσει αλλά η οθόνη να φαίνεται ακόμη απο έξω; όπως για παράδειγμα γίνεται στο V902

Όχι. Άλλωστε από την στιγμή που έχει εξωτερική οθόνη από την οποία μπορείς να διαβάσεις ακόμη και τα μηνύματα, δεν υπάρχει λόγος. ;)

Οχι, αν το κάνεις θα θες μετά επίσκεψη στη nokia...:p

Δηλαδή γυρίζει μόνο κατά 90 μοίρες;
Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS

Γιατί θα ήθελα να μπορώ να γυρίσω την οθόνη 180 μοίρες και να το έχω ανοιχτό σε 90 μοίρες ώστε να το βάλω στο γραφείο ως ρολόι... π.χ. όπως γίνεται για παράδειγμα στο 6260 http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,58689,00.html

Μα να μην έχει δόνηση και καλή μπαταρία; Διαμαρτηρήθηκε κανείς στην ΝΟΚΙΑ? μπορεί να βγάλει κανα μοντέλο μπαταρία αργότερα, που να προσθέτει δόνηση. Το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν.

Επιπλέον, ένα τέτοιο τηλ. χρειάζεται μια μπαταρία 1100 mAh για να δουλέψει αξιοπρεπώς.

(Αλλά να μην έχει δόνιση. Με είχε συναρπάσει... είμουν έτοιμος να τρέξω να το πάρω, αλλα... όταν είδα για τη δόνηση...bye)

Μα να μην έχει δόνηση και καλή μπαταρία; Διαμαρτηρήθηκε κανείς στην ΝΟΚΙΑ? μπορεί να βγάλει κανα μοντέλο μπαταρία αργότερα, που να προσθέτει δόνηση. Το είχε κάνει αυτό στο παρελθόν.

Επιπλέον, ένα τέτοιο τηλ. χρειάζεται μια μπαταρία 1100 mAh για να δουλέψει αξιοπρεπώς.

(Αλλά να μην έχει δόνιση. Με είχε συναρπάσει... είμουν έτοιμος να τρέξω να το πάρω, αλλα... όταν είδα για τη δόνηση...bye)

Η έλλειψη δόνησης απ' όσο γνωρίζω οφείλεται σε απαίτηση της Carl Zeiss προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην κάμερα.

Φίλε Aisopos ή όποιος άλλος μπορεί...SOS!!

Κατέβασα μια εφαρμογή (SymantecMobileSecurity1 S60) και "κόλλησε" το τηλέφωνο!! Δε μπορώ να κάνω τίποτα...Με το που ανοίγει η συσκευή παγώνουν όλα! Βοήθεια παιδιά..."Πάει" το τηλεφωνάκι μου...

Y.G Μπορώ να σβήσω (format) τα πάντα από το κίνητο μου;; Τουλάχιστον να δουλέψει... :-(( Κάντε κάτι..pls!

Με κλειστό το τηλέφωνο, πατάς συγχρόνως το πλήκτρο κλήσης (το πράσινο πλήκτρο), το αστεράκι και το 3. Τα κρατάς πατημένα μέχρι να ανοίξει.

SWSTOS !!!!!

paides oso gia tin thiki poy rotane merikoi , ebgale h nokia alla poli moyfa , den me bolepse + oti einai ripsokindini (mporei na fygei apo tin thiki to kinito poli eykola) , osoi thelete thiki gia to N90 mono tis krusell [Horizontic Plus - S WIDE] einai tipoy tsantaki kai efarmozi akrivos gia to N90

Nα σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, από που την πήρες αυτή τη θήκη;

Ή όποιος άλλος έχει βρει θήκη που να ταιριάζει με το Ν90 ας μου πει που την προμηθεύτηκε γιατι τώρα με τη δουλειά μου είναι απαραίτητη.

Ευχαριστώ!

Λεωνίδας

re paidia simera pou to daneistika meso enos filou mou,exo na po 3 pragmata,oti exei polu kali mpataria,krataei arkteta(mipos eimai tyxeros?),exi polu oraia othoni kamera kai sxediasmo!!!eseis ti lete?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

re paidia simera pou to daneistika meso enos filou mou,exo na po 3 pragmata,oti exei polu kali mpataria,krataei arkteta(mipos eimai tyxeros?),exi polu oraia othoni kamera kai sxediasmo!!!eseis ti lete?
Συμφωνώ σε όλα εκτός απο την μπαταρία...:p. Πόσο σου κρατάει εσένα;:confused:

to proto ntamaki 4 ores alla to peiraza synexos kai to ekleisa kai 2 fores pantos mia mera aneta,esena?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

to proto ntamaki 4 ores alla to peiraza synexos kai to ekleisa kai 2 fores pantos mia mera aneta,esena?
Εντάξει μια μέρα δεν το λές καλά:O ...Εμένα σπάνια μου κρατάει πάνω απο 12 ώρες:(

theka tote exei provlima i mpataria,sosta?

αφου ολοι τις ιδιες επιδοσεις εχουν. το πρωτο τουβλακι ειναι που κραταει πολυ αλλωστε, οπότε....

τι παραπάνω έχει το Ν90 από το Ν70;

Μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και καλύτερο φακό.

παιδια το εχω και εγω μια εβδομαδα το κινητο ειναι τρομερο μονο που εχει φακο carl zeiss to kanei na einai sylektiko και καλη οθονη δεν ξερω αμα εχει προγραμα πλοηγησησ και ποια προγραματα symbian αξιζει να βαλω