Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποιο σημείο που να πωλείται το λευκό 13αρι στα 2.0GHz με 2 GB RAM και 120αρι δίσκο πλην Rainbow;:O

Μοντέλο με τέτοια χαρακτηριστικά δεν υπάρχει έτοιμο, που σημαίνει ότι πρέπει να το ζητήσεις από την Rainbow σαν built-to-order (η οποία υποθέτω ότι προωθεί την παραγγελία στην Apple). Εδώ είναι Apple & Rainbow, δεν υπάρχει ιδιαίτερη ευελιξία. Δοκίμασες να ρωτήσεις κάποιον επίσημο reseller (π.χ. FNAC) αν αναλαμβάνει τη διαδικασία;

Τη μνήμη θα πρέπει να μπορείς να την προσθέσεις και μόνη σου λογικά, για το σκληρό δεν έχω ιδέα. Αν η διαδικασία BTO καθυστερεί υπερβολικά θα μπορούσες

να πάρεις το μαύρο (που έχει ούτως ή άλλως τον 120GB HDD) και να του αλλάξεις τις μνήμες.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

valeria, τα καταστήματα φέρνουν τις "βασικές" εκδόσεις των μηχανημάτων. Π.χ. αυτό που θες εσύ έρχεται με 512 MB Ram και 80άρη(αν δεν κάνω λάθος) HDD. Εσύ μπορείς να παραγγείλεις το μηχάνημα με τις διαφορές που το θέλεις, απλά να ξέρεις πως επειδή τα BTO (Built To Order) μηχανήματα αργούν ΠΟΛΥ από τη Rainbow, θα κάνει τουλάχιστον 3-4 βδομάδες να έρθει!

se prolava:p

mpori -gia na min argisei toso to mixanima- na to kanei moni tis afto

Guest valeria

Ok παιδιά,ευχαριστώ πολύ,ήσασταν κάτι παραπάνω από κατατοπιστικοί :)

Πολύ πιθανό να το αγοράσω από fnac και να του περάσω ό,τι θέλω μόνη μου. :)

Αλήθεια πού θα βρω hardware για mac προς πώληση;Στα παραπάνω καταστήματα υπάρχουν;:)

Guest valeria
ti hardware thes?ram kai disko?pithanon na exoun ta parapanw katastimata,alla sto net vriskeis me poli fthinoteres times
Ναι μόνο ram και δίσκο θέλω :) Δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω με αγορές από εξωτερικό,αν αναφέρεσαι σε ξένα sites,αλλά αν μιλάμε για πολύ χαμηλότερες τιμές,ίσως να το σκεφτώ :) Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Ναι μόνο ram και δίσκο θέλω :) Δεν ξέρω αν θέλω να μπλέξω με αγορές από εξωτερικό,αν αναφέρεσαι σε ξένα sites,αλλά αν μιλάμε για πολύ χαμηλότερες τιμές,ίσως να το σκεφτώ :) Σ'ευχαριστώ πολύ :)

Δίσκο και RAM για φορητά βρίσκεις στην Ελλάδα και σε καλές τιμές. Όταν θα θέλεις να κάνεις την αλλαγή, πέρνα μια βόλτα και από το thread Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές που αυτά τα θέματα (ειδικά των μνημών) συζητούνται συνέχεια.

Guest valeria
Nope, προσπάθησα. Και με το iDVD επίσης. Κανένα φως. :lol:

Τα χρώματα ξεθώριασαν κατά τη μετατροπή, ο συγχρονισμός audio/video χάλασε, υπότιτλους δεν υποστηρίζει και γενικώς επρόκειτο για φιάσκο όσες φορές το επιχείρησα.

Ίσως να φταίει και το "αναιμικό" hardware του Mini (αν και 1.66 Core Duo δεν πρέπει να είναι και τόσο χάλια πια), αλλά το iMovie γενικώς δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι κάνει για αυτή τη δουλειά. Δεν υποστηρίζει το DivX/Xvid εγγενώς, ίσως γι' αυτό.

Eπειδή ψάχνω πολύ το θέμα με το divx to dvd με ελληνικούς subs,βρήκα κάτι που ίσως να είναι και η ιδανική λύση.

Αντιγράφω από άλλο forum:

"Για να φτιάξουμε dvd με ελληνικούς υπότιτλους στο ffmpegX:

Target format: επιλέγουμε DVD ffmpeg

Αν έχουμε τηλεόραση 16:9 τότε Video->Video parameters->Autosize->DVD 16:9, αν η tv μας είναι 4:3 τότε Autosize->DVD(το default δηλαδή)

Για να βάλουμε τους υπότιτλους:Filters->Subtitles->Load subs(εδώ φορτώνουμε το αρχείο των υποτίτλων) μετά Subtitles font->STHeiti, είναι η τελευταία γραμματοσειρά κάτω κάτω.ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο αυτή η γραμματοσειρά δείχνει σωστά τα ελληνικά, από αυτές που έχει το ffmpegX!

Μετά Text encoding-> ISO 8859-7 ή CP1253, ή UTF-8, ή UTF-16 και σπάνια MacGreek.Πιο συχνά συναντάμε την ISO-8859-7.

Μετά στο Preview δοκιμάζουμε να δούμε αν οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι με την ταινία και αν είναι ok, τότε Encode!

Επίσης δημιουργία dvd με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων έχει και το MovieGate από την έκδοση 2.5.3 που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες!Και εκεί ως γραμματοσειρά επιλέγουμε την STHeiti και Text encoding τα προαναφερθέντα.

Προσωπικά χρησιμοποιώ για dvd με ελληνικούς υπότιτλους το MovieGate εδώ και δυό μήνες, μιας και ήμουν ο beta tester της 2.5.3 για την υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων και το βρίσκω πολύ πιο αξιόπιστο από το ffmpegX. Με το ffmpegX μερικά dvd που έφτιαχνα από κάποιο σημείο και μετά δεν συγχρονιζόταν ο ήχος με την εικόνα, ενώ με το MovieGate έχω φτιάξει ως τώρα πάνω από 30 dvd από αρχεία avi και δεν μου έχει συμβεί ποτέ αυτό!Ακόμη το MovieGate δημιουργεί dvd από όλα σχεδόν τα αρχεία video όπως wmv, mpeg4, mpg κλπ ακόμη κι από ορισμένα rm κάνει dvd!Επίσης προαιρετικά μπορεί να κάνει dvd με μενού.Είναι πιο αργό από το ffmpegX αλλά δίνει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας!

Τώρα τι γίνεται αν οι υπότιτλοι που έχετε δεν συγχρονίζονται με το video? Εδώ έρχεται το καταπληκτικό Subtitler 1.20.6 που είναι free και το έχει φτιάξει Ελληνας, ο bchris και μπορείτε να αλλάξετε τα frames, τους χρόνους ακόμα και το encoding ή και να κάνετε διορθώσεις στους υποτίτλους! Το πρόγραμμα είναι σε beta έκδοση ακόμη αλλά είναι πανεύκολο και κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.Διαβάστε τις οδηγίες του,παίξτε λίγο με μερικά αρχεία υποτίτλων και θα δειτε τι εύκολο που είναι.Το Subtitler 1.20.6 τρέχει μια χαρά με rosetta σε Intel Macs και θα το βρείτε εδώ: http://subtitler.surhost.com/

Αλλο πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα για διορθώσεις υποτίτλων είναι το Miyu v0.9.7 που είναι κι αυτό free και μάλιστα universal.Εχει πιο πολλές δυνατότητες από το Subtitler αλλά ίσως σας μπερδέψει ο τρόπος λειτουργίας του στην αρχή,γι'αυτό ξεκινήστε με το Subtitler καλύτερα.

Ακόμη υπάρχει το επαγγελματικό Belle Nuit Subtitler 1.7.7 που κάνει παπάδες με τους υπότιτλους,έχει τεράστιες δυνατότητες, αλλά κάνει και $150!"

Ας το δοκιμάσει κάποιος που έχει mac,να δούμε αν όντως δουλεύει :)

Guest valeria
Nα κάνω μία ερωτησούλα:Η systemgraph δέχεται πιστωτικές;Ή μόνο αντικαταβολή;Πέφτει πιο κοντά μου σε σχέση με fnac,και με βολεύει πιο πολύ :O

Nα κάνω μία ερωτησούλα:Η systemgraph δέχεται πιστωτικές;Ή μόνο αντικαταβολή;Πέφτει πιο κοντά μου σε σχέση με fnac,και με βολεύει πιο πολύ :O

Μάλλον θα δέχεται πιστωτικές, δε χάνεις κάτι να τους τηλεφωνήσεις.

Μην ξεχνάς ότι η FNAC τα μηχανήματα τα φέρνει με εγγύηση Rainbow (επίσημα), ενώ η Systemgraph με εγγύηση "Systemgraph".

Αν μπορείς να παραγγείλεις την "αγγλική έκδοση" (για πιο φθηνά) από FNAC, θα το προτιμούσα στη θέση σου, λόγω του θέματος της εγγύησης.

Φυσικά αυτό το αναφέρω λόγω της "περίεργης" κατάστασης που επικρατεί με τη Rainbow και τις εγγυήσεις, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα δε θα υπήρχε τέτοιο θέμα.

Guest valeria
Μάλλον θα δέχεται πιστωτικές, δε χάνεις κάτι να τους τηλεφωνήσεις.

Μην ξεχνάς ότι η FNAC τα μηχανήματα τα φέρνει με εγγύηση Rainbow (επίσημα), ενώ η Systemgraph με εγγύηση "Systemgraph".

Αν μπορείς να παραγγείλεις την "αγγλική έκδοση" (για πιο φθηνά) από FNAC, θα το προτιμούσα στη θέση σου, λόγω του θέματος της εγγύησης.

Φυσικά αυτό το αναφέρω λόγω της "περίεργης" κατάστασης που επικρατεί με τη Rainbow και τις εγγυήσεις, γιατί σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα δε θα υπήρχε τέτοιο θέμα.

Θέλω οπωσδήποτε την αγγλική έκδοση,δεν τίθεται θέμα,και φυσικά όχι μόνο λόγω χρημάτων.Για να καταλάβω κάτι.Αν πάρω mac με αγγλική έκδοση,αυτόματα σημαίνει ότι δεν θα έχω το GR Update;

Δεν ξέρω και πολλά βέβαια επί του θέματος,συγχωρείστε μου τυχόν χαζές ερωτήσεις :O

Όλες οι εταιρίες πιά προτιμούν τις πιστωτικές (ή μάλλον τα μετρητά προτιμούν αλλά ποιος αγοράζει πια με μετρητά?) Άσε που ειναι ευκολότερο να σου πουν 6 ή 10 ή 12 άτοκες.

Τα "ελληνικά" Μακ έχουν ελληνικό μενού. Τα "αγγλικά" έχουν αγγλικό μενού. Και τα δύο υποστηρίζουν απολύτως τα ελληνικά στις εφαρμογές (πχ Word, γράψιμο σε φόρουμ όπως τώρα, e-mail κλπ). Δεν θα δεις καμία διαφορά στη χρήση.

Τα updates είναι ίδια για όλους. Συνδέεσαι με την Apple αυτόματα και κατεβαίνουν. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

Guest valeria
Όλες οι εταιρίες πιά προτιμούν τις πιστωτικές (ή μάλλον τα μετρητά προτιμούν αλλά ποιος αγοράζει πια με μετρητά?) Άσε που ειναι ευκολότερο να σου πουν 6 ή 10 ή 12 άτοκες.
Σαφώς και έτσι είναι,αλλά μου προκάλεσε την περιέργεια το γεγονός ότι δεν μπορεί να παραγγείλει κάποιος online, καθώς και το ότι αναφέρει παραλαβή από την έδρα τους + πληρωμή μετρητοίς.Μπορεί βέβαια και να μην υπάρχει πρόβλημα,θα δείξει αύριο που θα μιλήσω μαζί τους :)

Guest valeria

Τα "ελληνικά" Μακ έχουν ελληνικό μενού. Τα "αγγλικά" έχουν αγγλικό μενού. Και τα δύο υποστηρίζουν απολύτως τα ελληνικά στις εφαρμογές (πχ Word, γράψιμο σε φόρουμ όπως τώρα, e-mail κλπ). Δεν θα δεις καμία διαφορά στη χρήση.

Τα updates είναι ίδια για όλους. Συνδέεσαι με την Apple αυτόματα και κατεβαίνουν. Εκτός αν υπάρχει κάτι που δεν ξέρω.

Θα σε γελάσω :p Απλά έχω διαβάσει για ένα περιβόητο GR Update (που θεωρείται βραχνάς από όλους τους mac χρήστες) και δεν έχω καταλάβει για τί (?) ακριβώς πρόκειται.Πρόκειται μόνο για τον εξελληνισμό του λειτουργικού;Θυμάμαι πως, κάπου διάβασα ότι η systemgraph είναι η μόνη που δίνει mac χωρίς αυτό.Eλπίζω να μην λέω μπούρδες τώρα :wacko:

Έψαξα και βρήκα το post που είχα διαβάσει πριν κάτι μέρες.Το πήρα από άλλο forum:

"Σημεία πώλησης:

1)FNAC:Καλή φάση rainbow όμως φάση κα πέλο το GR-Update οπότε δώρο-αδωρο και εκτός αυτού παζάρια δεν μπορείς να κάνεις όσο αφορά την τιμή.Service δε έχεις την rainbow το πάς σήμερα το παίρνεις σε κανα 3μηνο.Εκεί θα βρείς μηχάνημα ετοιμοπαράδοτο

2)Multirama:Όταν πάς να ξέρεις να ζητήσεις το συγκεκριμένο μηχάνημα χωρίς να πείς πολλά και να πείς θέλω αυτό και την μνήμη αν την πάρεις να την πάρεις απο κάπου αλλού.Service πάλι apo rainbow

3)Πλαίσιο.Macbook pro δεν έχει αλλά πάνω κάτω η ίδια κατάσταση είναι

4)Systemgraph.Άμα βρείς βρήκες έχουν δίκο τους service έχουν και πακέτα υποστήριξης (άλλο το ένα άλλο το άλλο).Μνήμες παίρνεις απο εκεί.Δεν πάιρνεις κανένα GR-UPDate σε σχέση με τις άλλες εταιρείες και επίσης μππορείς να κάνεις παζάρια

5)Comart έχω ακούσει καλά λόγια δεν ξέρω τι παίζει με το GR-Update.Μάλλον δέχονται και αυτοί παζάρια

6) Apple Centre Piraeus 3 το λάδι 3 το ξύδι 6 το λαδόξυδο.Πολύ καλά παιδιά εκει μέσα αλλά παραμένει να είναι rainbow η φάση!!!!

Αυτά!!!"

Θα σε γελάσω :p Απλά έχω διαβάσει για ένα περιβόητο GR Update (που θεωρείται βραχνάς από όλους τους mac χρήστες) και δεν έχω καταλάβει για τί (?) ακριβώς πρόκειται.Πρόκειται μόνο για τον εξελληνισμό του λειτουργικού;Θυμάμαι μόνο,ότι κάπου διάβασα πως η systemgraph είναι η μόνη που δίνει mac χωρίς αυτό.Eλπίζω να μην λέω μπούρδες τώρα :wacko:

Βραχνάς σίγουρα δεν είναι διότι δεν έρχεται προεγκατεστημένο, αλλά σε ξεχωριστό DVD. Εγώ δεν το εγκατέστησα, νομίζω πως το έχω πετάξει. Η χρησιμότητά του είναι στο να αλλάζει τα μενού στα ελληνικά και να υποστηρίζει παλιές non-unicode ελληνικές εφαρμογές.

Κατά τα άλλα όπως είπε ο Οβελίξ μπορείς να έχεις ελληνικά κανονικότατα για τις καθημερινές σου εργασίες χωρίς να το εγκαταστήσεις, με τον ίδιο τρόπο που έχεις ελληνικά σε ένα PC με αγγλικά ΧΡ.

Οι περισσότεροι γκρινιάζουν για το επιπλέον κόστος του GR update -το οποίο ανεβαίνει ανεξήγητα :rolleyes: ανάλογα με την τιμή του μηχανήματος: στο Mac mini έχει γύρω στα 80-100 €, στο Mac Pro γύρω στα 300€ αν θυμάμαι καλά- και την κοροϊδία της Rainbow που υποτίθεται ότι πουλάει και χωρίς το GR update αλλά οι φθηνότερες σχετικές εκδόσεις είναι μονίμως άφαντες. (Edit: κοίταγα τώρα τις τιμές στο applestore.gr και η διαφορά τιμής των ελληνικών εκδόσεων έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με ό,τι ίσχυε πέρυσι. Η "αναλογικότητα" διατηρείται πάντως. 20-30€ στο Mini & 200 € στο Pro)

Τέλος, η Rainbow διαφημίζει το GR update εμμέσως σαν το μοναδικό τρόπο να έχει κανείς ελληνικά σε Mac κάτι προφανώς παραπλανητικό. Είδες ότι και εσύ την ίδια σύγχιση είχες.

ΥΓ. Thanks για τα προγράμματα μετατροπής σε DVD, θα τα δοκιμάσω το επόμενο σαββατοκύριακο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Guest valeria
Βραχνάς σίγουρα δεν είναι διότι δεν έρχεται προεγκατεστημένο, αλλά σε ξεχωριστό DVD. Εγώ δεν το εγκατέστησα, νομίζω πως το έχω πετάξει. Η χρησιμότητά του είναι στο να αλλάζει τα μενού στα ελληνικά και να υποστηρίζει παλιές non-unicode ελληνικές εφαρμογές.

Κατά τα άλλα όπως είπε ο Οβελίξ μπορείς να έχεις ελληνικά κανονικότατα για τις καθημερινές σου εργασίες χωρίς να το εγκαταστήσεις, με τον ίδιο τρόπο που έχεις ελληνικά σε ένα PC με αγγλικά ΧΡ.

Οι περισσότεροι γκρινιάζουν για το επιπλέον κόστος του GR update (το οποίο ανεβαίνει ανεξήγητα :rolleyes: ανάλογα με την τιμή του μηχανήματος - στο Mac mini έχει γύρω στα 80-100 €, στο Mac Pro γύρω στα 300€ αν θυμάμαι καλά) και την κοροϊδία της Rainbow που υποτίθεται ότι πουλάει και χωρίς το GR update αλλά οι φθηνότερες σχετικές εκδόσεις είναι μονίμως άφαντες.

Τέλος, η Rainbow διαφημίζει το GR update εμμέσως σαν το μοναδικό τρόπο να έχει κανείς ελληνικά σε Mac κάτι προφανώς παραπλανητικό. Είδες ότι και εσύ την ίδια σύγχιση είχες.

ΥΓ. Thanks για τα προγράμματα μετατροπής σε DVD, θα τα δοκιμάσω το επόμενο σαββατοκύριακο.

Μπορώ να πω ότι κατανόησα πλήρως τι ακριβώς παίζει :) Να'σαι καλά για την επεξήγηση :) Είχα αγχωθεί λιγάκι ομολογουμένως :p

Για τα progs δεν κάνει τπτ,ας ελπίσουμε μόνο να έχουν αποτέλεσμα :)

gia thn systemgraph pedia pou agorasa to macbook mou ton dekemvri exw na pw metria logia

gia na kateferw na milisw me politi perasan 2 meres!sinexia katelimena ta tilefona!meta ekanan na mou to stiloun ales dio epidi dn erxodan o courier na parei to paketo gia na mou to stiloun(les kai dn iparxoun aloi couriers)(menw thessniki giafto me adikatavoli)

apo tin allh dn eixa kapio prob me to mixanima kai me tis times

mou erixan ligo me pazaria tin timi

Epita mou edwsan kai ena cd gia na kanw elliniko to mac os x

dn to perasa pote opote dn xerw peri tinws prokite

padws periexei sigoura ton elliniko diorthti-lexiko gia to word kai kapies gramatosires

tora periexei kai ena gr update(nai sigura to eida) alla dn mpika ston kopo na to dw,dn me endiefere

opoiadipote erotisi dekti :)

Guest valeria
gia thn systemgraph pedia pou agorasa to macbook mou ton dekemvri exw na pw metria logia

gia na kateferw na milisw me politi perasan 2 meres!sinexia katelimena ta tilefona!meta ekanan na mou to stiloun ales dio epidi dn erxodan o courier na parei to paketo gia na mou to stiloun(les kai dn iparxoun aloi couriers)(menw thessniki giafto me adikatavoli)

apo tin allh dn eixa kapio prob me to mixanima kai me tis times

mou erixan ligo me pazaria tin timi

Epita mou edwsan kai ena cd gia na kanw elliniko to mac os x

dn to perasa pote opote dn xerw peri tinws prokite

padws periexei sigoura ton elliniko diorthti-lexiko gia to word kai kapies gramatosires

tora periexei kai ena gr update(nai sigura to eida) alla dn mpika ston kopo na to dw,dn me endiefere

opoiadipote erotisi dekti :)

Εγώ είμαι Αθήνα,ελπίζω να μην αντιμετωπίσω τέτοιο prob.Μετά από όλα αυτά,θα προτιμούσα να το έπαιρνα από Fnac,αλλά,δυστυχώς έχω μεγάλο κόλλημα με το λευκό,και δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσω το μαύρο που φέρνει η Fnac.Άρα επικοινωνώ με Systemgraph αύριο και επανέρχομαι για νεότερα :)

...Μετά από όλα αυτά,θα προτιμούσα να το έπαιρνα από Fnac,αλλά,δυστυχώς έχω μεγάλο κόλλημα με το λευκό,και δεν υπάρχει περίπτωση να προτιμήσω το μαύρο που φέρνει η Fnac.Άρα επικοινωνώ με Systemgraph αύριο και επανέρχομαι για νεότερα :)

Είσαι πολύ σίγουρη ότι η Fnac δε φέρνει λευκά Macbooks?

Διότι τα μαύρα είναι αρκετά πιό ακριβά από τα λευκά, οπότε μου φαίνεται απίθανο να μη φέρνει τα λευκά.

Για παρτους στο τηλέφωνο...

Valeria, τηλεγράφημα γιατί βιάζομαι! fnac και πάλι fnac. Στοπ. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν πάρεις σκέτο αγγλικό. Στοπ. Τo fnac τα φέρνει κάθε παρασκευή. Στοπ. Και κάνει 12 άτοκες με πιστωτική, όπως και τα multirama, η Systemgraph δεν. Στοπ. Τα υπόλοιπα μετά ή στείλε pm :)

Guest valeria
Είσαι πολύ σίγουρη ότι η Fnac δε φέρνει λευκά Macbooks?

Διότι τα μαύρα είναι αρκετά πιό ακριβά από τα λευκά, οπότε μου φαίνεται απίθανο να μη φέρνει τα λευκά.

Για παρτους στο τηλέφωνο...

Δεν είμαι πολύ σίγουρη.Για την ακρίβεια δεν είμαι καθόλου σίγουρη.Απλά δεν είδα να υπάρχει στο site,γι'αυτό το λέω :) Δεν χάνω τίποτα να πάρω εκεί πρώτα,τώρα που το λες,ίσως να έχει και το λευκό :)

Όχι λολ αλλά είναι οι μόνοι άνθρωποι που, εκτός από την γενικά άψογη εξυπηρέτησή τους, πάνω από μία φορές, με άφησαν να πάρω σπίτι μου μια Cinema Display 20 ινστων επειδή δεν ήξερα αν θα μου κάνει με τη συμφωνία ότι μπορώ να την πάω πίσω και να πάρω τα λεφτά μου στο ακέραιο.

:)

Guest valeria
Valeria, τηλεγράφημα γιατί βιάζομαι! fnac και πάλι fnac. Στοπ. Δε θα έχεις κανένα πρόβλημα αν πάρεις σκέτο αγγλικό. Στοπ. Τo fnac τα φέρνει κάθε παρασκευή. Στοπ. Και κάνει 12 άτοκες με πιστωτική, όπως και τα multirama, η Systemgraph δεν. Στοπ. Τα υπόλοιπα μετά ή στείλε pm :)
Ok stereo,σ'ευχαριστώ,για να το λες κάτι θα ξέρεις ;) Ελπίζω μόνο να φέρνει το λευκό γιατί θα χαλαστώ τελείως αν το έχει μόνο μαύρο.:)

Ένα θετικό του "ελληνικού" είναι ο εξελληνισμός του πληκτρολογίου. Υποθέτω το κάνει ακόμα η Rainbow στα notebooks?

Ακόμα και αν ξέρεις ότι το ψ είναι στο c πάντα είναι ευχάριστο να το βλέπεις μπροστά σου.

Το Fnac τα φέρνει όλα, φαίνεται ότι τους έχουν τελειώσει τα λευκά. Πήγα τη δευτέρα και πράγματι είχαν μόνο το μαύρο, αλλά θα ξαναφέρουν τί στο καλό!

Στη χειρότερη δίπλα είναι το Multirama (κυριολεκτικά :p ). Οι τιμές στα Multirama είναι μια χαρά btw για τα δεδομένα της Rainbow τουλάχιστον: 1175€ το φθηνό με το combo drive, 1388 € το "καλό" λευκό και 1602 € το μαύρο.

-Candygram.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...