Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Στο τσακ το γλύτωσες το έμφραγμα!

Βγήκαν μόλις:

http://www.apple.com/macbookpro/

Στο τσακ το γλύτωσες το έμφραγμα!

Βγήκαν μόλις:

http://www.apple.com/macbookpro/

Ναι ναι το ειδα :shock: δεν το πιστευω μια που το συζητησαμε και μια που εγινε ...Μα τοσο γρηγορα!!

Τα χριστουγενα ειναι μια καλη περιοδο αγορας που θα εχουν ερθει εδω σιγουρα!!

http://www.apple.com.gr/images/apple/dc21.jpg

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

Οκ με το pro..

Με το leopard τι γινετε θα το πληρωσουμε μετα εχτρα που αναμενεται να κυκλοφορησει την ανοιξη του 2007 η θα ειπαρχει τροπος να το κατεβασουμε απο καπου; :nuke: π.χ AREA 51 :nuke:

:wink:

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

αν έχεις αγορασμένο μακ με το 10.4, ακριβώς με την κυκλοφορία του 10.5, τότε δικαιούσαι το 10.5 με λίγα ευρώ. Αλλιώς, θα πρέπει σαν όλους τους άλλους να το αγοράσεις, περίπου στα 115ε απο το εξωτερικό. Αγορά απο το εσωτερικό μη το συζητάς καν, θα το πληρώσεις κανα 10ε παραπάνω και θα το έχεις ... "ουφ... αγαπητή μου μαμά με τα Ελληνικά σου κοστολόγια" :)

Κατεβάζεις επίσης ότι γουστάρεις απο "AREA 51" :), με δική σου ευθύνη. Λεπτομέρειες θα βρείς εύκολα με τις ανάλογες αναζητήσεις.

Eισουν σαφεστατος σε ευχαριστω.....:X

παιδια πως σας φαινεται αυτο το μηχανημα

ibook G4 12''

1.33 GΗz G4

10.4.8

1.5GΒ RAM

40GB H/D

[Eλληνική έκδοση]

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αυτό ακριβώς έχω κι εγώ (αλλά με ένα γίγα μνήμη). Για internet, iLife και τα γνωστά είναι μια χαρά και δε μου φαίνεται ιδιαίτερα αργό. Για πιο απαιτητικά πράγματα με ενοχλεί λίγο η μικρή του οθόνη (μειώνει δηλαδή την παραγωγικότητά μου σε σχέση με το iMac) αλλά για μία στο τόσο δε με ενοχλεί. Γενικά εδώ και ενάμιση χρόνο το έχω κατα ευχαριστηθεί, είναι ανθεκτικότατο, η μπαταρία του κρατάει πολύ, είναι μικρό και το έχω παντού μαζί μου και γενικά παρατηρώ ότι στο iMac κάθομαι μόνο για τις πιο σοβαρές δουλειές, ακόμα και το surfing το κάνω από τον μικρό rex :)

Αν χρειάζεσαι πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, εδώ είμαστε!

Ερώτηση κρίσεως: Γιατί μπορεί κανείς να θέλει τους ibook αφού έχουν βγει τα καινούργια MacBook που σου δίνουν και μεγαλύτερη ελευθερία, όσον αφορά την (π.χ.) χρήση windows;; Και (κατ'εμέ) είναι και πιο όμορφα από τα iBook??

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ίσως γιατί μπορεί να το έχουν βρει μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλή τιμή;

:)

A καλά έτσι πάω πάσο...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

παιδια πως σας φαινεται αυτο το μηχανημα

ibook G4 12''

1.33 GΗz G4

10.4.8

1.5GΒ RAM

40GB H/D

[Eλληνική έκδοση]

αν το βρήκες κάτω απο 450-480 ευρώ, τσίμπα το και θα σου βγάλει τα λεφτά του. Αλλάζεις μπαταρία (129ε απο εξωτερικό φυσικά) και αν χρειαστεί σκληρό δίσκο σε λίγους μήνες και να είσαι σίγουρος οτι για τα επόμενα 2 χρόνια θα σε καλύπτει ο επεξεργαστής (καλά, δε το συζητώ για το 1.5gb ραμ, που είναι ότι καλύτερο. Ρώτηησε όμως μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος με τα chip). Η apple θα υποστηρίζει για περισσότερο απο δυο χρόνια όπως έχει ανακοινώσει τους PPC (G3, G4, G5) επεξεργαστές

Αλλιώς και το πιο μικρό macbook να πάρεις τώρα που μιλάμε, θα είναι αρκετά καλύτερο μόνο που θα σου βγεί χιλιαρικάκι (κοντά) :)

Εγώ την μπαταρία ολοκαίνουρια από ebay την είχα πάρει 50 Ε.

Που το πουλάνε 1000ρικάκι το macBook; Πες, με ενδιαφέρει!

Ερώτηση κρίσεως: Γιατί μπορεί κανείς να θέλει τους ibook αφού έχουν βγει τα καινούργια MacBook που σου δίνουν και μεγαλύτερη ελευθερία, όσον αφορά την (π.χ.) χρήση windows;; Και (κατ'εμέ) είναι και πιο όμορφα από τα iBook??

φυοικα οπως ειπε ο stereo η τιμη που ειναι 700 ευρω..

αλλα το κΰριοτερο

επειδη εδω που ειμαι

δεν εχω χρονο και dsl..

θελω ενα ετοιμο μηχανημα με ολα τα update να μαθω το OSX..

διοτι χωρις "υποστηριξη" ;)

το οποιοδηποτε μηχανημα μη χρηστικο.. :)

υγ: καλα η apple θεωρει οτι εχουμε ολοι dsl και οτι δεν εχουμε αλλη δουλεια απο το να κανουμε update?..

επισης δεν θα χρησιμοποιηθει καθολου σαν φορητο..

θελω κατι να πιανει λιγο χωρο..

διοτι ερχονται και αλλα vista η/και ΧΡ(μπλιαχ..).. αντε και Leopard..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

http://www.bestdeals.gr/

συγχώρα με, 1000ε χωρίς ΦΠΑ είναι. Αυτές τις τιμές συγκρατώ συνήθως (κακώς).

υγ: καλα η apple θεωρει οτι εχουμε ολοι dsl και οτι δεν εχουμε αλλη δουλεια απο το να κανουμε update?..

βρε σύ,

ένα security update (συνήθως μια στο δίμηνο)

ένα volume update (10.4.x) (συνήθως μια στο τρίμηνο, τετράμηνο)

είναι τα βασικά.

τώρα για λογισμικό (iLife, X11 κλπ) είναι λογικό να έχεις πιο συχνά update, αλλά δεν απαραίτητο να είσαι πάντα ενημερωμένος σε αυτά.

Συμφωνώ με όσα είπε ο Kenny για τη dsl, πάντως καλώς ή κακώς, έχει αρκετά χαρακτηριστικά το X που τα χρησιμοποιείς καλύτερα αν είσαι μονίμως στο net ή αν έχεις γρήγορη σύνδεση. Όχι βέβαια ότι μειώνεται η λειτουργικότητά του δραματικά αν δεν.

Τι σημαίνει όμως αυτό που είπες ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί ως φορητό; Για τι χρήση το θες;

απλως υπαρχει θεμα χωρου..

για βασικο χρησιμοποιω ενα φορητο hp με win 98se..

(το οποιο κανω ολα καλα,

αλλα η υποστηριξη σε 98 τελος)

θελω ενα OSX, ενα vista και αν χρειαστει ενα ΧΡ(μπλιαχ..)..

η μονη λυση να ναι φορητα

διοτι μπορει συντομα να φυγω..

Δηλαδή πόσα φορητά θα έχεις; Και θα τα χρησιμοποιείς όλα ως desktop;

ελπιζω να καταληξω σε ενα τελικα

αφου τα δοκιμασω.. :)

Έχε υπ'οψιν σου τότε ότι τα MacBook (και τα σκέτα και τα pro) τρέχουν και xp (εγγενώς και μέσω virtualization) και Vista (προς το παρόν μόνο μέσω virtualization, αλλά αυτό αναμένεται να αλλάξει). Επίσης ότι λογικά σύντομα θα βγούν νέα MacBook με Core 2 Duo.

Βλεπω εχω γινει θεμα συζητησης....

Το ibook μου πραγματικα ειναι σε αψογη κατασταση και νομιζω οτι θα ηταν αμαρτια να το δωσω κατω απο τα 700..

Βεβαια ειπα οτι ισως αν εβγαζα την μνημη να κατεβαινα αλλα καλλητερα να το παρει καποιος με την μνημη γιατι το μηχ πεταει..

Ειναι ενος χρονου και ολη την ζωη του την εβγαλε επανω σε ενα γραφειο..

Αν δεν ειχα αναγκη τα λεφτα δεν θα το εδινα αλλα θελω να παρω το MacBook pro και θελω να τα συμπληρωσω για μην παει ψηλα η δοση της καρτας.

Υπογράψτε κι εσείς το online petition του wewantapplegreece για να βοηθήσετε την κατάσταση. Χιουμοριστικό ύφος που υπογράφει την μίζερη κατάσταση στην Ελλάδα.

επίσης, δείτε και δυο comic που ετοίμασαν δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες :) για το wewantapplegreece.

paidia an mporeite na mou peite programma pou kovei kai epeksargazetai mp3?! efxaristo

'Eνα καλό πρόγραμα είναι το (audacity)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...