Jump to content

Apple Macintosh / MacOS

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγάλε το ένα PC από το switch και βάλε το δικό σου προσωρινά. Αγόρασε/δανείσου έναν εξωτερικό και πέρνα τα εκεί. Βάλε MacDrive στο ένα PC και σύνδεσε πάνω του τον HFS.

FFS, ούτε το κυπριακό να έλυνες...

όπως έχω προαναφέρει το switch βρίσκεται σε άλλο όροφο, με όχι και τόσο εύκολη/συχνή πρόσβαση .. Εξωτερικός υπάρχει με HFS .. από κει θέλω να μεταφέρω τα αρχεία ..

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε το macbook με τον HFS πάνω του, στο switch. Κάνε τον share και πάρε τα αρχεία από το PC (η κάνε share έναν φάκελο στο PC με write permissions και στείλτα εκεί). Δε μπορείς να έχεις πρόσβαση στο switch για 15 λεπτά (τόσα χρειάζονται αν τα έχεις σετάρει από πριν);

Βρες έναν άλλο σκληρό, βάλτον στο macbook μαζί με τον HFS, αντέγραψέ τα εκεί και μετά βάλτον στο PC.

Βάλε MacDrive στο PC, σύνδεσε τον HFS πάνω του και πάρε τα αρχεία.

:!:Επαναφερω το θεμα της μπαταριας γιατι αυτη τη φορα μαλλον χρειαζομαι αλλαγη...:(

http://img31.imageshack.us/img31/3227/picture3tca.th.png

Λοιπον??Δεν τη γλυτωνω εεε??:worry:

Σε 15 μήνες μέσα; Μήπως να την καλιμπράρεις πρώτα, γιατί υπερβολικό μου φαίνεται το screenshot
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

μην βαράτε, ποιό είναι ποιό γρήγορο το καλό mac mini ή το απλό macbook pro 15 ή κάποιο macbook pro 13;

ή μάλλον κάποιο imac? (μέχρι 1500 περίπου)

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Η αληθεια ειναι οτι το ξεσκιζω λιγο απο τη πρωτη μερα που το πηρα...ειναι το μονο computer που εχω...calibration κανω κανονικα μια φορα το μηνα...

λαπτοπ είναι. δεν πρέπει να το πεθαίνεις εκτός και αν του βγάζεις τη μπαταρία.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

λαπτοπ είναι. δεν πρέπει να το πεθαίνεις εκτός και αν του βγάζεις τη μπαταρία.

τι εννοεις να του βγαζω τη μπαταρια?

Μην τον μπλέκεις τον άνθρωπο.

Κατ'αρχάς, η ίδια η Apple συνιστά να μην χρησιμοποιούνται οι υπολογιστές της χωρίς τη μπαταρία ενώ είναι συνδεδεμένοι στο ρεύμα. Επιπλέον, όταν συμβαίνει αυτό, αυτομάτως πέφτει η συχνότητα λειτουργίας του επεξεργαστή, οπότε το μηχάνημα είναι πιο αργό.

Όλα αυτά τα λέει εδώ: http://support.apple.com/kb/HT2332

Το φυσιολογικό είναι να το φορτίζεις και να το ξεφορτίζεις κανονικά ή να το έχεις στο ρεύμα ΜΑΖΙ με την μπαταρία, http://www.apple.com/batteries/notebooks.html

Τώρα, kospilot, κατά πάσα πιθανότητα κάτι δεν πάει καλά με την μπαταρία σου, συνήθως πέφτει στο 75% μετά από 250-300 φορτίσεις οπότε χμ. Ποιό MB έχεις;

δλδ η μπαταρίες της aapl (sony, sanyo etc) είναι από άλλο πλανήτη?

laptop + battery + AC δεν πάνε μαζί όλη την ώρα.

Alex = the best!

εχω το MBP 2,4 το αμεσως προηγουμενο απο unibody

ωωωχχχ παιδια στο system profiler/power σημερα για πρωτη φορα βλεπω check battery....δεν τη γλυτωνω... :(

τωρα το εβγαλα για 2 λεπτα απο το ρευμα και το health ανεβηκε στα 83%....τι γινεται ρε παιδια???

kospilot, σημαίνει ότι ή δε το βγάζεις συχνά από το ρεύμα, ή το παραβγάζεις :)

Alex, δεν ξέρω από ποιό πλανήτη είναι, αν και αυτό που λες είναι διαφορετικό από το "βγάζε τη μπαταρία όταν το έχεις στο ρεύμα". Στο άρθρο πάντως το λέει καθαρά ότι δεν είναι καλό να το έχεις στο ρεύμα χωρίς μπαταρία και, εκτός αυτού, ρίχνει τη συχνότητα του επεξεργαστή.

Εγώ κάνω το εξής και δεν είχα κανένα πρόβλημα: calibration όποτε πρέπει και πέραν αυτού, το φορτίζω όποτε πεινάει. Αυτά.

Το έχω ξαναγράψει σε άλλο topic. Η φθορά της μπαταρίας εξαρτάται από την διαχείριση που κάνει το μηχάνημα. Δεν υπάρχει απαράβατος κανόνας. Πολλά μηχανήματα τροφοδοτούνται πάντα από την μπαταρία ανεξάρτητα από το αν είναι στο ρεύμα ή όχι. Σε αυτά προφανώς η μπαταρία φθείρεται πιο σύντομα, λογικό είναι. Άλλα, εφόσον είναι στο ρεύμα τροφοδοτούνται ξεχωριστά και φορτίζουν τη μπαταρία μόνο εφόσον αυτό είναι απαραίτητο. Μην τα βάζετε όλα στο ίδιο τσουβάλι.

Εγώ έχω 360 cycles σε λίγότερο από χρόνο. Καλά είμαι;:p

και ποιο ειναι το health σε %??

Εγώ κάνω το εξής και δεν είχα κανένα πρόβλημα: calibration όποτε πρέπει και πέραν αυτού, το φορτίζω όποτε πεινάει. Αυτά.

και εγω αυτο κανω...αλλα μαλλον το χρησιμοποιω πιο πολυ απο σενα...:pειπα οτι ειναι το μονο που εχω...

Επειδή και τα καλά πρέπει να αναφέρονται, συπλήρωσα το Σάββατο την φόρμα επικοινωνίας σχετικά με το πρόβλημα μου στην Document και σήμερα έλαβα ένα πολύ κατατοπιστικό email στο οποίο αναγνώρισαν τα προβλήματα και με ενημέρωσαν ότι θα προχωρήσουν σε δωρεάν επισκευή.

Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από την Document, εύχομαι να παραμείνουν έτσι μέχρι την ολοκλήρωση της επισκευής.

95% health αν και νομίζω παίζει 1-2 μονάδες που και που.

με 360 κυκλους σε λιγοτερο απο χρονο και εχεις 95%?????:dizzy:

sorry αν δεν το δω δεν θα το πιστεψω....πως τα καταφερες ρε φιλε???

δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. σε 65άρα μπαταρία με 380 κύκλους (ibm laptop) και περίεργη χρήση είναι στο 91% (μετρητής της lenovo).

κάτι παίζει με την μπαταρία σου.

Alex = the best!

http://img269.imageshack.us/img269/3461/picture1dpu.png

emena leei se 17 mines zwis 252 kyklous kai 97% ...

eimai kala giatre?

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εντυπώσεις μετά από λίγες ώρες χρήσης του Safari 4 (δεν ήθελα να το κατεβάσω, αλλά λογάριαζα χωρίς το... δόλιο Software Update). Καταρχήν, θέλω να προσθέσω και τη δική μου διαμαρτυρία για την κατάργηση της λειτουργικότατης μπλε μπάρας για το φόρτωμα των ιστοσελίδων και την αντικατάστασή της από το γκρι Loading... κουτάκι στο δεξί άκρο της γραμμής διευθύνσεων. Πάλι καλά που τα tabs γύρισαν στη θέση τους. Καλό το πρωτοσέλιδο (Top Sites) αλλά όχι και αναγκαίο- ξέρω ότι στο παρασκήνιο έχουν γίνει βελτιώσεις, αλλά εξωτερικά οι όποιες αλλαγές έγιναν μάλλον για λόγους εντυπωσιασμού και όχι λειτουργικότητας. Τέλος, στο θέμα ταχύτητα, εμένα ίδιο μου φαίνεται (οκ, ελάχιστα ίσως γρηγορότερο τουλάχιστον στο δικό μου μακ). Συμπέρασμα: νομίζω ότι το Safari 4 βγήκε μάλλον για λόγους ανταγωνισμού με τους άλλους browsers στα Windows- ο χρήστης Mac δεν θα δει εντυπωσιακές διαφορές...

Εντυπώσεις μετά από λίγες ώρες χρήσης του Safari 4 (δεν ήθελα να το κατεβάσω, αλλά λογάριαζα χωρίς το... δόλιο Software Update). Καταρχήν, θέλω να προσθέσω και τη δική μου διαμαρτυρία για την κατάργηση της λειτουργικότατης μπλε μπάρας για το φόρτωμα των ιστοσελίδων και την αντικατάστασή της από το γκρι Loading... κουτάκι στο δεξί άκρο της γραμμής διευθύνσεων

Βάλε τον firefox και το add-on με το όνομα fission για να έχεις μπλέ μπάρα ή ότι άλλο χρώμα θες... :)

Linux myphone υπογραφή.jpeg

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...