gkr41 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Το iTunes btw είναι ηλίθιο; Έκανα drag n drop 415 κομμάτια μέσα και αυτό πέρασε στη library 377 :worry: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 ναι και με τον 4 pre.. είναι θέμα φορτώματος.. Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Anyway, θα το υποστώ μέχρι να εκνευριστώ πλήρως και να περάσω σε FF... [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Πρόβλημα με τον Safari 3.1.2: Όταν ανοίγω σχετικά βαριά σελίδα και δεν έχει προλάβει να την rendarei (ιδιαίτερα αν η σύνδεση είναι αργή), αν δοκιμάσω να κάνω scroll, ο browser κρασάρει τελείως. Έτσι ξαφνικά το παρουσίασε, πριν δεν είχα πρόβλημα. Καμιά ιδέα; Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι κι εγώ με τον Safari. Τον τελευταίο καιρό κολλάει συνέχεια χωρίς να του έχω βάλει κάποιο plugin. Ιδίως το κάνει όταν χρησιμοποιώ tabs, με τα πολλαπλά παράθυρα δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. FF3 σου 'ρχομαι. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Ο firefox δεν μοιάζει ΚΑΝ με εφαρμογή για mac... E και;; Εγώ για να πω την αλήθεια, από τότε που πήρα mac τον firefox χρησιμοποιώ. Τον Safari δεν τον συμπάθησα ΠΟΤΕ. Άσε που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υποτίθεται ότι είναι "πιο γρήγορος". Εμένα πιο αργός και βαρύς μου φαίνεται! :wacko: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 E και;; Εγώ για να πω την αλήθεια, από τότε που πήρα mac τον firefox χρησιμοποιώ. Τον Safari δεν τον συμπάθησα ΠΟΤΕ. Άσε που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υποτίθεται ότι είναι "πιο γρήγορος". Εμένα πιο αργός και βαρύς μου φαίνεται! :wacko: Να συμπληρώσω ότι και ο Camino που είναι "καθαρόαιμη" εφαρμογή Mac είναι εξαιρετικά λιτός και τελικά ανεπαρκής για κάποιον που έχει συνηθίσει στις ευκολίες του Firefox. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ο firefox δεν μοιάζει ΚΑΝ με εφαρμογή για mac...ναι αλλά είναι γρήγορος(πραγματικά ότι πιο γρήγορο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα) και δεν κολλάει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Και νόμιζα ότι μόνο σε μένα κολλάει ο Safari όταν κατεβαίνουν μεγάλες flash-ιές... :rolleyes: CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Και εγώ αναφέρω κολλήματα και καθυστερήσεις του Safari.Ευτυχώς μικρής έκτασης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 σύμφωνα με τον Leo Laporte το μεγαλύτερο ποσοστό των mac users δουλεύει με ff. αυτοί που δουλεύουν τον safari (σε μεγαλύτερο ποσοστό) είναι ίσως (?) οι windows users που τον κατέβασαν τυχαία από το aapl update συμπληρώνει ο Paul. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δε χρειάζονται μεγάλα flash απαραίτητα. Εγώ τρώω σύχνα κρασαρίσματα με 2 tabs στο myphone. Υποθέτω πάντως οτι εγώ έχω το χοντρό πρόβλημα, λόγω και Celeron M@1.73 :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 σύμφωνα με τον Leo Laporte το μεγαλύτερο ποσοστό των mac users δουλεύει με ff. αυτοί που δουλεύουν τον safari (σε μεγαλύτερο ποσοστό) είναι ίσως (?) οι windows users που τον κατέβασαν τυχαία από το aapl update συμπληρώνει ο Paul. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τους δύο κυρίους, ιδίως από τον Paul που προφανώς θεωρεί αδύνατο ή τυχαίο το να επιλέξει κάποιος προϊόν της Apple. Ας δούμε τι λέει λοιπόν κάποιος πιο σοβαρός, όπως η Net Applications: - το 8 % των χρηστών που συνδέονται στο web, χρησιμοποιούν mac - το 6,31% των χρηστών που συνδέονται στο web, χρησιμοποιούν safari (windows ή μαc) - από αυτούς που χρησιμοποιούν safari, το 4.3 % μόνο χρησιμοποιούν την έκδοση για Windows. Το υπόλοιπο 95,7% έχουν mac. Μετάφραση αυτών: 75% Safari/mac, 25% άλλοι browsers/mac Τα στοιχεία είναι του Ιουνίου 2008, αλλά δεν νομίζω να άλλαξαν τόσο δραματικά μέσα σε 2 μήνες. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 καλα, αλλά αυτό δε λέει κάτι για το θέμα Firefox (Mac) - Safari (Mac). Και ο IE είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τον Firefox στα PCs αλλά είναι ταυτόχρονα ο χειρότερος browser από καταβολής internet! Οι περισσότεροι απλά χρησιμοποιούν ότι είναι μέσα στον υπολογιστή με το που τον ανοίγουν. Δεν το ψάχνουν παραπάνω για εναλλακτικές (και πολύ καλύτερες) λύσεις. That's all. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δε διαφωνώ, αλλά ρε παιδί μου, ας τον έκαναν λίγο πιο όμορφο! Κατ'αρχάς έπρεπε να βγει η 3.0 για να υποστηρίζονται στοιχειωδώς τα standard keyboard shortcuts του Χ... και αυτό το τεράστιο back button... γιατί; http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δε διαφωνώ, αλλά ρε παιδί μου, ας τον έκαναν λίγο πιο όμορφο! Κατ'αρχάς έπρεπε να βγει η 3.0 για να υποστηρίζονται στοιχειωδώς τα standard keyboard shortcuts του Χ... και αυτό το τεράστιο back button... γιατί; Και εμένα με ξένισε όταν το πρωτοείδα αλλά τώρα πια μου αρέσει :happy: Γιατί δεν βάζεις κάποιο skin τύπου OS X? -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δε διαφωνώ, αλλά ρε παιδί μου, ας τον έκαναν λίγο πιο όμορφο! Κατ'αρχάς έπρεπε να βγει η 3.0 για να υποστηρίζονται στοιχειωδώς τα standard keyboard shortcuts του Χ... και αυτό το τεράστιο back button... γιατί; χα χα χα χα! Πόσα χρόνια είπαμε έχεις Mac?? :p Μην τα λες αυτά δυνατά, αυτά ακούνε και μας δουλεύουνε ότι είμαστε του "φαίνεσθαι"! :lol: Εγω προσωπικά το έχω βολευτεί απίστευτα, τόσο σε PC όσο και σε Mac και ειλικρινά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλον browser (δηλαδή τον Safari ή τον Opera, γιατί τον Explorer τον θεωρώ για γέλια - και μόνο για πλάκα μπορώ να το φανταστώ να τον χρησιμοποιώ). "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkok Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Δε διαφωνώ, αλλά ρε παιδί μου, ας τον έκαναν λίγο πιο όμορφο! Κατ'αρχάς έπρεπε να βγει η 3.0 για να υποστηρίζονται στοιχειωδώς τα standard keyboard shortcuts του Χ... και αυτό το τεράστιο back button... γιατί;γιατι δεν το κανεις μικρο οπως ειναι και το αλλο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Πάντως από όλα τα λειτουργικά που υποστηρίζει ο FF3, τη χειρότερη υλοποίηση εμφανισιακά την έχει στο OS X. Αηδιαστικό θα τον χαρακτήριζα, ευτυχώς υπάρχουν και τα skins :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Να σας ρωτήσω βρε παιδιά... Όσοι έχετε iphone πώς το συγχρονίζετε με το mac σας? Εκτός από το itunes μπορείτε να το κάνετε και μέσω iSync? Μου βγάζει συνέχεια προβλήματα... "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Νομίζω ότι το iSync δεν. Εγώ με iTunes, έχοντας βάλει bookmarks, contacts, calendar και mail μέσω MobileMe. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γινεται να αλλαξω το wallpaper στην αρχή,όταν ανοιγει ο mac και ζητά το pass του user για να κάνει login.Έχω αλλάξει wallpaper στην επιφάνεια εργασίας αλλά αυτό στην αρχή δε λέει να αλλάξει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Change the default OS X Leopard wallpaper http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Νομίζω ότι το iSync δεν. Εγώ με iTunes, έχοντας βάλει bookmarks, contacts, calendar και mail μέσω MobileMe. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Μόνο τα bookmarks δεν μου συχρονίζει... To MobileMe δεν το έχω χρησιμοποιήσει...λες να το ψάξω? "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δοκίμασες να επιλέξεις το bookmarks στο iTunes, στην καρτελα Info που εμφανίζεται όταν συνδέεις το iPhone, κάτω κάτω που επιλέγεις τι θες να αντικατασταθεί τελείως στη συσκευή κατά το επόμενο sync; (Αν έχεις mac, θα σου αρέσει πολύ το mobileme. Και δίνει και δύο μήνες δωρεάν.) http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δοκίμασες να επιλέξεις το bookmarks στο iTunes, στην καρτελα Info που εμφανίζεται όταν συνδέεις το iPhone, κάτω κάτω που επιλέγεις τι θες να αντικατασταθεί τελείως στη συσκευή κατά το επόμενο sync; (Αν έχεις mac, θα σου αρέσει πολύ το mobileme. Και δίνει και δύο μήνες δωρεάν.) Ναι το δοκίμασα...τίποτα...και επίσης δεν κρατάει τα usernames και τα passwords ο safari μου... Θα το δοκιμάσω έχω ένα macbook! "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts