mariel19 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 σημαίνει ότι έχεις πειράξει την ενδειξη του volume και την έχεις κατεβάσει στο χαμηλότερη δυνατή. Απλά ανέβασε τον ήχο!!! Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 μου βγάζει αυτό το μήνυμα στο iTunes: the itunes volume is currently turned all the way down. σημαίνει ότι έχεις πειράξει την ενδειξη του volume και την έχεις κατεβάσει στο χαμηλότερη δυνατή. Απλά ανέβασε τον ήχο!!! Μα...τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει;;; Πιο καθαρά δε γίνεται να στο πει, το άμοιρο. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Μα...τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει;;; Πιο καθαρά δε γίνεται να στο πει, το άμοιρο. :lol::lol: Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 28, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 καλά παιδιά ευχαριστώ, κάνω τόσα πολλά στο μακ.. νόμιζα volume ο δίσκος και λέω τον χάνουμε.. ακόμα γελάω, τι να πω.. ΤΗΝΧ Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Θέλω να γράψω μία σειρά μέσω του idvd και τα επεισόδια είναι αρχεία .avi.Θα γίνουν αρχέια dvd ή θα είναι .avi και δεν θα τα παίζει το dvd? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Γιατί δοκίμασες και τα βλέπει το iDvd τα .avi? "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Γιατί δοκίμασες και τα βλέπει το iDvd τα .avi? Ναι αμε.Έχω το idvd 08 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Είσαι σίγουρος ότι είναι avi (δηλαδή DivX)?? Γιατί κανονικά δεν υποστηρίζεται. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Είναι dvdrip με κατάληξη .avi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Όπου έχω ψάξει στο internet, γράφει για το πως να το μετατρέψετε από avi σε μορφή αναγνωρίσιμη από το iDVD. Και για να σου πω την αλήθεια παλιότερα που είχα και εγώ avi αρχεία για μετατροπή, δε μου τα δεχόταν. Δε μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά αν στο βλέπει κανονικά, δε βρίσκω το λόγο γιατί να μη στο μετατρέψει σε κανονικό DVD. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Την ώρα που βάζω το αρχείο μου το βλέπει κανονικά στο μενού κτλ.Απλά φοβάμαι μην το γράψω και δεν το κάνει .vob αλλά το αφήσει .avi και δεν παίζει μετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 mia dokimh tha se pisei;) Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Το iDVD μπορεί να σώσει και σε disk image ώστε να μην κάψεις τσάμπα το DVD σου. Το σώζεις σε disk image, το οποίο μετά κάνεις mount και αν σου αρέσει, το καις. Αν απλά θες τα αρχεία αυτά σε μορφή κανονικού DVD, χωρίς να σε νοιάζουν τόσο τα μενού, καλύτερα να το κάνεις με κάτι άλλο, πχ με το toast. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 κανένας τρόπος να αλλάξω το google.com σε google.gr στον safari? Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cassidy Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 κανένας τρόπος να αλλάξω το google.com σε google.gr στον safari? http://www.inquisitorx.com/safari/ Όπως βλέπεις, από τα settings μπορείς να βάλεις πολλά διαφορετικά search engines. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 http://www.inquisitorx.com/safari/ Όπως βλέπεις, από τα settings μπορείς να βάλεις πολλά διαφορετικά search engines. ayto exo k ego kai einai mia xara! ;) Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. July 31, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 παιδιά, o iCab πολύ ενδιαφέρον browser.. αν δεν πληρώσεις και καλά βγάζει ένα παραθυράκι στην αρχή.. μου έκανε 2-3 κατεβασιές που δεν τα κατάφερε τπτ άλλο.. o omniweb παει για ύπνο.. καλό μήνα.. Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Όλα δείχνουν ότι έρχεται καινούρια σειρά macbook. Άντε να δούμε... :) http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 oxi more kai molis agorasa to tuch 32g les na vgaloyn me pio polla giga? :( Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Όλα δείχνουν ότι έρχεται καινούρια σειρά macbook. Άντε να δούμε... :) καλή φάση...!! για να δούμε... τι θαυματάκια θα βγάλει πάλι..! Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 oxi more kai molis agorasa to tuch 32g les na vgaloyn me pio polla giga? :( Προφανώς... τι πιο σημαντικό να αναβαθμίσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Όσο αφορά τα ipods (που δεν με ενδιαφέρουν και πολύ :shifty:), αναμένονται σχεδιαστικές αλλαγές. Τα macbook τώρα, εκτός από το αλουμινένιο περίβλημα που πιθανώς να έχουν, λέγεται ότι το touchpad θα είναι γυάλινο. Το πιο σημαντικό όμως (αν βγει αλήθεια) είναι ότι η apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δικά της chips, όχι ως κεντρικό επεξεργαστή αλλά περιφερειακής χρήσης. Έτσι, θα μπορεί να "δέσει" το software με το hardware με πολύ καλύτερο τρόπο και φυσικά θα είναι πλέον αδύνατο να τρέξει κανείς το λειτουργικό σε άλλο πλην apple μηχάνημα. Είναι μία λογική κίνηση μετά την εξαγορά της PA Semiconductor πέρυσι. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 εν αναμονη λοιπον! Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Η Rainbow θα κυκλοφορήσει τα κλασσικά MacBooks(στο χρώμα άσπρο, αυτό δηλαδή ρώτησα) με 2GB Ram, 2,4GhZ και 160GB Hard Disk, απ'ότι πληροφορήθηκα από το Public. Τιμή θα είναι στα 1040EUR. :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 παιδια μηπως μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω drivers για macintosh για το modem του conx? το ρουτερ λεγεται conexant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts