stereo Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 New MacBook Pro running HybridSLI? http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Η αλήθεια ειπώθηκε πιο πάνω... Υπέροχο το καινούργιο macbook αλλά δεν το αλλάζεις το παλιό σου εύκολα... Είναι μια χαρά... Σε εξυπηρετεί, το αγαπάς...αν δεν πάθει κάτι δηλαδή γιατί να το αλλάξεις? Αν είχα 1500€ εύκαιρα πιθανότατα θα το έπαιρνα αλλά μάλλον τότε θα είχα και την άνεση να χαρίσω το παλιό μου... Τέλος πάντων...είναι πολύ όμορφο και αναβαθμίστηκε καλά! Έγινε και πιο ανθεκτικό για δρόμους! Όσοι πιστοί πηγαίνετε! Εγώ αργότερα...ελπίζω! (χτύπα ξύλο) Υ.Γ 1: Δεν χρησιμοποιώ το time mashine. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να πάρω ένα backup μόνο? Και μετά να το σταματήσω πάλι? Υ.Γ 2: Γίνεται να συγχρονίσω κάπως τα bookmarks μεταξύ safari και firefox? "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Εχω και το Ιnquisitor περασμένο αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό... Και όμως ήταν ή αιτία του κακού, τον λόγο ακόμα δεν το έχω καταλάβει...:blink: Εκανα διάφορα και ήταν το μόνο που έμενε.. Και μάλιστα το πρόβλημα το είχε στο google, μόλις του έβαζα yahoo μέσα από το Ιnquisitor δεν είχε κανένα πρόβλημα.... Μάλλον ήρθε η ώρα να βγάλω από το το συρτάρι το leopard και βουρ στο buckup....:) EDIT: avid Εγκατέστησε μόνο το safari, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ρεστορε. Βγάλε το inquisitor και βάλτο μετά. O σαφαρι γενικά τα κάνει λίγο μούτι τώρα τελευταία!!! Και σε μένα είναι απελπιστικά αργό, κολλάει στην εκτέλεση των scripts πάρα πολύ. Tώρα το είδα... Δεν έχω κανένα πρόβλημα απ'όσα αναφέρεις, και τελικά το πρόβλημα δεν ήταν στο safari... Σε ευχαριστώ πάντως!!! _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Κοιτουσα χθες ολη μερα στο ιντερνετ για να δω το keynote/παρουσιαση. Ειχα ενθουσιαστει.. :p - Πολυ καλα τα καινουργια MB και MBP... Ωραια εμφανιση, πολυ καλες καρτες και καλες δυνατοτητες. - Πιστευω οτι η διαφορα αναμεσα στα δυο μειωθηκε καπως αφου πανω κατω το πρωτο δεν εχει πααρα πολλα να ζηλεψει απο το εξελιγμενο αδερφακι του. - Για να ειμαι ειλικρινης διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχει απογοητευση απο το κοσμο για τις τιμες. Εμενα δεν μου φανηκαν ασχημες, τις βρισκω λογικες σκεφτομενος παντα οτι μιλαμε για την apple. Θα κινηθω αργοτερα, θα αφησω να περασει η πρωτη παρτιδα, για το 2.4 MB. Το μονο αρνητικο η απουσια firewire αλλα κατα γενικη ομολογια δεν θα την χρησιμοποιουσα και τρελα οποτε συμβιβαζομαι ανετα! Μηπως ξερει κανεις αν φορανε τα snow leopard? Παιζει να ειναι βλακια ερωτηση αλλα πραγματικα το ειχα ξεχασει τελειως το θεμα και δεν γνωριζω αφου δεν εψαξα. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Όχι το snow leopard δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Το firewire μάλλον θέλει να το κρατήσει μόνο στα pro μοντέλα, λάθος πιστεύω. http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Όχι το snow leopard δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Το firewire μάλλον θέλει να το κρατήσει μόνο στα pro μοντέλα, λάθος πιστεύω. αυτό είναι λάθος. τέλος πάντων. αρκεί που έχουν τόσο καλό gpu αν και θέλω να δω συγκρίσεις με την 4500 της Ιntel. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L10nH34Rt Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Τα καινούρια MB και ΜΒΡ είναι τρέλα!! Νομίζω μετά την πρώτη μου επαφή με το Leopard στο PC µου (αυτό δουλεύω εδώ και 1 μήνα ανελλιπώς) μέσω Hackint0sh*σκέφτομαι μήπως ήρθε η ώρα να προχωρήσω στην αγορά ενός πραγματικού MAC. Και ενώ πιστεύω ότι ένα iMac ζητά πολλά λεφτά για αυτά που δίνει, στα ΜΒΡ φαίνεται κατά τη γνώμη μου η ανωτερότητα στην ποιότητα κατασκευής σε σύγκριση με τα PC Laptops... Πάνω στην ώρα που έψαχνα για Laptop! Είχα ένα μικρό ατύχημα με ένα ACER 4ετίας και έσπασε η οθόνη του αλλά δε νομίζω πως αξίζει να τη φτιάξω... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αυτό είναι λάθος. τέλος πάντων. αρκεί που έχουν τόσο καλό gpu αν και θέλω να δω συγκρίσεις με την 4500 της Ιntel. Φίλε άλεξ είναι σχεδιασμένο για το λειτουργικό που έρχεται: "With the inclusion of NVIDIA GPUs in both the MacBook and MacBook Pro, Apple has positioned most of its computers well to accommodate the next version of Mac OS X called Snow Leopard which will be able to take additional advantage of the GPUs." http://www.macrumors.com Επίσης για το ίδιο θέμα @avid Μήπως έβαλε το χεράκι της η yahoo στο inquisitor και μας τα χαλάει με το google??? :X http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 New MacBook Pro running HybridSLI? no no no ... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 @avid Μήπως έβαλε το χεράκι της η yahoo στο inquisitor και μας τα χαλάει με το google??? :X Μετά από αυτό που διάβασα δεν αποκλείεται...:( Mα λέω και εγώ έτσι ξαφνικά να χάλασε... Το έστειλα και ηρέμησα.. Δεν θα μου που αυτοί που θα κάνω search...:p αυτό είναι λάθος. τέλος πάντων. αρκεί που έχουν τόσο καλό gpu αν και θέλω να δω συγκρίσεις με την 4500 της Ιntel. Μπορεί να είναι λάθος αλλά είναι μία εταιρία που έχει 2 μοντέλα macbook και macbook pro... Αρα προσπαθεί να ισορροπήσει λίγο τα πράγματα και να ειπάρχει μία διαφορά.... Και για μένα λάθος είναι.... Αλλά αφου κρατάει μόνο την 800ρα δεν βάζει πουθενά την 400αρα τότε μόνο στο pro είναι λογικό να μπει... _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Έχουν μπει και στο site της rainbow. http://www.applestore.gr/rainbow/images/banner_newmacbooks.jpg Πόσο σύντομα εννοούν;:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, μέσα με τελη Νοέμβρη. (Εννοείται φυσικά πως αν θέλεις κάποιο και έχεις πάρει απόφαση να το πάρεις από Rainbow-related μεταπωλητή - Multirama, Fnac, Public - κάνε κράτηση απο ΤΩΡΑ) "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 απο UkK η Γερμανια εχω εγγυηση εδω? απο Πολιτειες? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. October 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2008 Έχεις. Αλλά επίσης έχεις και τεράστια "μανούρα" από τη Rainbow για να στο φτιάξουν (δηλ. για να αναλάβουν να το στείλουν στο εξωτερικό). Ότι θα στο φτιάξουν, θα στο φτιάξουν. Αλλά σίγουρα θα πάρει πολύ καιρό. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 παιδια θέλω να σβήσω τα cookies μόνο από ένα site στον safari, γίνεται; Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavronikos Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 παιδια θέλω να σβήσω τα cookies μόνο από ένα site στον safari, γίνεται; Βεβαίως πας safari->preferences->security->show cookies->επιλέγεις ποιο θές και πατάς remove.Όχι remove all θα στα αφαιρέσει όλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 avid Εγκατέστησε μόνο το safari, δεν είναι απαραίτητο να κάνεις ρεστορε. Βγάλε το inquisitor και βάλτο μετά. O σαφαρι γενικά τα κάνει λίγο μούτι τώρα τελευταία!!! Και σε μένα είναι απελπιστικά αργό, κολλάει στην εκτέλεση των scripts πάρα πολύ. @alexkass το ίδιο τροπάρι είναι όλοι, μικροί-μεγάλοι. Άμα τους βάλεις τις φωνές το δέχονται και σου κάνουν το σερβις τσάμπα. Απλά ήθελα να τσεκάρω ότι όντως έχουν την υποχρέωση. Το ξέρω σίγουρα για τις άλλες ηλεκτρονικές συσκευές αλλά επειδή έβλεπα σε όλους τους κατασκευαστές 1 χρόνο, φαντάστηκα ότι θα ισχύει κάτι διαφορετικό. btw και το iphone 1 χρόνο εγγύηση έχει, αλλά άμα πάθει κάτι από 12 εως 24 και ζητήσουν ευρώπουλα, θα τους το κάνω κολλάρο :rolleyes: Πάντως αναφορικά με την προτιθέμενη αγορά macbook pro, είναι αμαρτία να δώσεις λεφτά για laptop που στην ουσία θα το έχεις desktop. Μόνο για εφέ, αλλά όπως είπες ο ίδιος αυτό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί. Με 200€ παραπάνω παίρνεις ιμακ με 24' 500GB disk 2GB ram που πάει κομμάτια. desktop δεν τα αντέχω. σταμάτησα να έχω από το 2004 (αρχές). έχω μόνο για mce. οπότε το pro είναι μονόδρομος. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 18, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Βεβαίως πας safari->preferences->security->show cookies->επιλέγεις ποιο θές και πατάς remove.Όχι remove all θα στα αφαιρέσει όλα να σαι καλά, safari rulez... το inquisitor έχει upadate.. Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
movan Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κυριοι καλησπερα! Ειμαι καινουριος στην παρεα των mac! Εχω ενα macbook και θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορω να ανοιξω αρχεια wmv avi quicktime? Συνηθως στα wmv ανοιγει το text edit και στα avi μονο ηχο!!! Καμια συμβουλη? Ευχαριστω movida.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κυριοι καλησπερα! Ειμαι καινουριος στην παρεα των mac! Εχω ενα macbook και θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορω να ανοιξω αρχεια wmv avi quicktime? Συνηθως στα wmv ανοιγει το text edit και στα avi μονο ηχο!!! Καμια συμβουλη? Ευχαριστω Κατέβασε το Flip4mac. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
movan Δημ. October 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2008 Κατέβασε το Flip4mac. Thanx! I'll try it... movida.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Σε περιπτωση που καποιος αγορασει MAC απο Ελλαδα, ποιος θεωρειτε ειναι ο καλυτερος τροπος; Multirama? Sytemgraph? etc Απο πού εχετε μεινει περισσοτερο ευχαριστημενοι; H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 εγω το πηρα απο eshop και ολα μια χαρα,πιστευω ειτε απο πλαισιο το παρεις ειτε απο multirama δεν θα εχεις καποιο προβλημα.:cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 το σερβις ομως? Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Νομιζω οτι το service καλυπτεται μεσω της rainbow χωρις ομως να ειμαι σιγουρος. Δηλαδη αν παθει κατι, το πας απο εκει που το αγορασες μετα ομως αναλαμβανει η rainbow. Ετσι μου εχουν πει. :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts