achillesgk Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Μπορεί να είναι θέμα δικτύου..όλα είναι υπεεφορτωμενα αυτές τις μέρες. Δοκίμασε μετά τις 18:00 να δούμε αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Παιδιά έχω θέμα με την εσωτερική ζελατίνα προστασίας,έχει γεμίσει φουσκάλες κατά μήκος του σημείου που τσακίζει η οθόνη. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα και τι θα κάνουμε τώρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμες στα service center της samsung εδώ στην Θεσσαλονίκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Παιδιά έχω θέμα με την εσωτερική ζελατίνα προστασίας,έχει γεμίσει φουσκάλες κατά μήκος του σημείου που τσακίζει η οθόνη. Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο θέμα και τι θα κάνουμε τώρα που δεν υπάρχουν διαθέσιμες στα service center της samsung εδώ στην Θεσσαλονίκη;Φιλε μου αφαιρεσε την τελειως οπως την εχω αφαιρεσει και εγω χωρις κανενα προβλημα και θα δεις τεραστια διαφορα στην αισθηση καθως και στην θεαση Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Περιμένω τη national geographic σε παρόμοιο στυλ. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ήρθε η θήκη? εντυπώσεις? φώτο? Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2020 Φιλε μου αφαιρεσε την τελειως οπως την εχω αφαιρεσει και εγω χωρις κανενα προβλημα και θα δεις τεραστια διαφορα στην αισθηση καθως και στην θεαση Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελικά την ξήλωσα και εγώ αφού πήρα τηλ την samsung και μου είπανε να την αφαιρέσω προσεκτικά. Υ.Γ Μόλις έλαβα update ασφαλείας Δεκεμβρίου...τσεκάρετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Τελικά την ξήλωσα και εγώ αφού πήρα τηλ την samsung και μου είπανε να την αφαιρέσω προσεκτικά. Υ.Γ Μόλις έλαβα update ασφαλείας Δεκεμβρίου...τσεκάρετεΕιμαι έτοιμος να το κάνω και εγώ. Γέμισε αέρα σε πολλά σημεία!. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ειμαι έτοιμος να το κάνω και εγώ. Γέμισε αέρα σε πολλά σημεία!. Sent from my SM-T865 using Tapatalk Οταν σε προηγουμενα ποστ ελεγα οτι εγω εβγαλα την προστατευτικες μεμβρανες μεσα εξω και οτι ισχυει η εγγυηση κανονικα καποιοι απο εδω μεσα το αμφισβητουσαν.Τουλαχιστον τωρα δικαωθηκα και το παλληκαρι ποιο πανω πηρε την samsung και του ειπαν να βγαλει την μεμβρανη μονος του.Καλο μηνα και καλες γιορτες σε ολους σας!! Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2020 Ήρθε η θήκη? εντυπώσεις? φώτο? Ακόμη αργεί..Μας έφαγε η Κίνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 7, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Beta 2 OneUi 3.0 is out - προχωράμε ακάθεκτοι για Android 11 τον επόμενο μήνα. h@#s://www.sammyfans.com/2020/12/07/galaxy-z-fold-2-getting-one-ui-3-beta-2/ Sent from my SM-T865 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Οι πιο γνωστοι Youtubers ψηφισαν το καλυτερο κινητο του 2020. Μαντεψτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Οι πιο γνωστοι Youtubers ψηφισαν το καλυτερο κινητο του 2020. Μαντεψτε... Μια κατηγορία μόνο του και χωρίς επιστροφή.... Δεν με φαντάζομαι ποτέ ξανά με κλασικό κινητό στα χέρια :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Ήρθε επιτέλους national geographic. Πολυτελής συσκευασία, μαγνητάκι μπροστά για να προστατεύει την μπροστινή οθόνη σε περίπτωση πτώσης (να μην ανοίξει) και θηκη για πιστωτική εσωτερικά. Δεν είμαι λάτρης των wallet case αλλά στο συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές. Για μεταφορά στην τσέπη του μπουφάν κτλ είναι άψογη. Το αρνητικό που ίσως θα έβρισκα είναι όταν είναι ανοιχτή δυσκολεύει λίγο στο κράτημα από την αριστερή πλευρά. Ελπίζω να τη συνηθίσω. Edited December 8, 2020 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Πολλή όμορφη. Καλορίζικη. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Ευχαριστώ πολύ , δίνει μια σοβαρότητα και πολυτέλεια. Βέβαια έχω σκοπό να πάρω και τη spigen slim armor και να κλείσω από θηκες. Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εγώ έχω πάρει την thin fit, δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτού του είδους σαν τη δικιά σου ή η araree που εγώ χρησιμοποιώ νομίζω πως είναι ό,τι καλύτερο από προστασία και χρηστικότητα. Sent from my SM-F916B using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Είναι ίδιας φιλοσοφίας με την araree, η διαφορά τους είναι στο πώς κλείνει το πάνω καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. December 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2020 (edited) Ήρθε επιτέλους national geographic. Πολυτελής συσκευασία, μαγνητάκι μπροστά για να προστατεύει την μπροστινή οθόνη σε περίπτωση πτώσης (να μην ανοίξει) και θηκη για πιστωτική εσωτερικά. Δεν είμαι λάτρης των wallet case αλλά στο συγκεκριμένο κινητό δεν υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές. Για μεταφορά στην τσέπη του μπουφάν κτλ είναι άψογη. Το αρνητικό που ίσως θα έβρισκα είναι όταν είναι ανοιχτή δυσκολεύει λίγο στο κράτημα από την αριστερή πλευρά. Ελπίζω να τη συνηθίσω. Νομίζω ότι το πιάσιμο με ανοιχτό το τηλέφωνοα με ένα χέρι από αριστερά όπως φαίνεται στη φώτο είναι οκ.. ;όπως επίσης και η θέση stand https://zoarah.com/national-geographic-eco-leather-style-folio-case-for-galaxy-fold.html Edited December 9, 2020 by ser2909 Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Νομίζω ότι το πιάσιμο με ανοιχτό το τηλέφωνοα με ένα χέρι από αριστερά όπως φαίνεται στη φώτο είναι οκ.. ;όπως επίσης και η θέση stand https://zoarah.com/national-geographic-eco-leather-style-folio-case-for-galaxy-fold.htmlΣτο link η θήκη είναι για το fold 1. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. December 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2020 Στο link η θήκη είναι για το fold 1. Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στη φωτο είναι όντως για το fold 1 αλλα ισχύει το ίδιο και για το fold 2.. Παρέλαβα σήμερα και εγώ τη θήκη για το fold 2 και το κράτημα από αριστερά όταν είναι ανοιχτό όπως φαίνεται στη φωτο είναι ΤΕΛΕΙΟ!!! Επίσης επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί και η θέση stand !!! Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ser2909 Δημ. December 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2020 Γεια σας. Πωλείται galaxy fold 2 black 256gb εντελώς καινούργιο . Στο τηλέφωνο δεν έχει μπει καν κάρτα sim . Είναι αγορασμένο από Ελλάδα πριν 20 μέρες. Υπάρχει απόδειξη αγοράς. Μαζί με τον τηλέφωνο θήκη national geographic δέρμα. (Αυτή που φαίνεται στα παραπάνω post. Η τιμή είναι super. Χρήματα μετρητά. Αθήνα. Όποιος ενδιαφερεται σοβαρά μου στέλνει μήνυμα. Παράθεση Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το πήρα και εγώ!!! Αλλά φοβάμαι πολύ μην το γρατσουνισω...ειδικά τη μέσα οθόνη.... Τη θήκη να βάλω που να είναι λεπτή να μην δίνει όγκο? Η κάμερα μου φαίνεται αρκετά χειρότερη από το note 20 ultra... Μου θυμίζει galaxy s10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Το note 20 ultra έχει κορυφαία κάμερα κ αυτό είναι κ το παράπονο μου από την συσκευή. Από θήκη εγώ κατέληξα σε θήκη πορτοφόλι (national geographic). Αλλιώς θα πήγαινα σε spigen tough - slim armor Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. December 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2020 Εσύ έχεις και ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια στο YouTube λογικό να το πήρες, δωρο στο έκανε η Samsung Γνωρίζεις και ελληνικά βλέπω εύγε sent from S10 Lite Εσύ που είσαι με s10 lite τι κοιτάς εδώ? Λάθος forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. December 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2020 Ρε Κωνσταντίνε είσαι 47 χρόνων (λογικά) και σχολιάζεις το username ενός χρήστη που στο κάτω κάτω μπορεί να του αρέσουν τα reviews του συγκεκριμένου YouTuber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts