drdino Δημ. November 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2020 (edited) Είναι που δεν θα έπαιρνες. :lol: Καλορίζικο... BussoΧαχα, ευχαριστώ. Είμαι μεγάλο κορόιδο όταν κουνάνε το εκπτωσιακό μαντήλι μπροστά μου τελικά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Edited November 21, 2020 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Χαχα, ευχαριστώ. Είμαι μεγάλο κορόιδο όταν κουνάνε το εκπτωσιακό μαντήλι μπροστά μου τελικά, δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Το Γερμανικό amazon το είχε 895.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2020 Το απλό Note 20; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Το Γερμανικό amazon το είχε 895.... Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο ultra... https://keepa.com/#!product/3-B08DRK988B Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 23, 2020 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Χτύπησα κι εγώ ένα Ultra 5g 512 προς αντικατάσταση του 9. Για να δούμε... ...εγώ το έχασα το 9 σήμερα και θα πάρω το 20 ultra.Από τιμή ποιός έχει την καλύτερη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 RIP Note... https://respawnfirst.com/samsung-s21-ultra-z-fold-3-s-pen-note-discontinued/ Welcome S21 and Z Fold 3 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Καμιά καλή θήκη θα προτείνει κανείς; Βρήκα αυτή Nillkin CamShield Pro Case Θήκη με Κάλυμμα Κάμερας - Black (Samsung Galaxy Note 20 Ultra) στο καταστημα mythiki.gr .Tην έχει βάλει κανείς; Επίσης γυαλάκι προστασίας μπαίνει στο τηλέφωνο, και ποιό προτείνετε αν μπαίνει; Edited November 23, 2020 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 RIP Note... https://respawnfirst.com/samsung-s21-ultra-z-fold-3-s-pen-note-discontinued/ Welcome S21 and Z Fold 3 :DΑναμενόμενο, αντε να γίνει και αρχή να πάνε στο διάολο και η άθλια μάστιγα με τις κ@λοτρυπες. Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Καμιά καλή θήκη θα προτείνει κανείς; Βρήκα αυτή Nillkin CamShield Pro Case Θήκη με Κάλυμμα Κάμερας - Black (Samsung Galaxy Note 20 Ultra) στο καταστημα mythiki.gr .Tην έχει βάλει κανείς; Επίσης γυαλάκι προστασίας μπαίνει στο τηλέφωνο, και ποιό προτείνετε αν μπαίνει;Μονόδρομος το domeglass! Από θηκη δες την leather! Στο πλαίσιο την έχει προσφορά από 50 35 Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 23, 2020 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 RIP Note... https://respawnfirst.com/samsung-s21-ultra-z-fold-3-s-pen-note-discontinued/ Welcome S21 and Z Fold 3 :D Μονόδρομος λοιπόν το S21 Ultra....θα υποστηρίζει s-pen και ας πωλείται ξεχωριστά. Το z fold προσωπικά εμένα δεν με βολεύει λόγω μεγέθους-βάρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 Καμιά καλή θήκη θα προτείνει κανείς; Βρήκα αυτή Nillkin CamShield Pro Case Θήκη με Κάλυμμα Κάμερας - Black (Samsung Galaxy Note 20 Ultra) στο καταστημα mythiki.gr .Tην έχει βάλει κανείς; δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8088787#post8088787 Επίσης γυαλάκι προστασίας μπαίνει στο τηλέφωνο, και ποιό προτείνετε αν μπαίνει; WHITESTONE DOME. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Μονόδρομος λοιπόν το S21 Ultra....θα υποστηρίζει s-pen και ας πωλείται ξεχωριστά. Το z fold προσωπικά εμένα δεν με βολεύει λόγω μεγέθους-βάρους.To ωραίο με το Note είναι ότι το πενάκι είναι ενσωματωμένο, το να πρέπει να το έχεις κάπου ξεχωριστά χαλάει την ευκολία δυστυχώς... Edited November 23, 2020 by drdino Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 To ωραίο με το Note είναι ότι το πενάκι είναι ενσωματωμένο, το να πρέπει να το έχεις κάπου ξεχωριστά χαλάει την ευκολία δυστυχώς... Θεωρώ σίγουρο πως θα υπάρξουν θήκες με υποδοχή για πενάκι. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. November 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2020 (edited) Θεωρώ σίγουρο πως θα υπάρξουν θήκες με υποδοχή για πενάκι.Ναι αλλά μετά θα γίνεται κουμουτσα. Θεωρω ότι το selling point της σειράς note οφείλεται στο συνδυασμό πενακι- πενάκι που ενσωματωνεται. Ακόμα και η apple με το πενάκι της που τα πάει άριστα στο ipad pro, δεν το έχει ως το πρώτο selling point της. Με άλλα λόγια μόνο ένα άρτιο fold 3 μπορεί αντικαταστήσει τη σειρά note. Και νομίζω πως αυτή την φορά θα είναι άρτιο, χωρίς βαθουλωμα στην μέση της οθονης και under screen camera και πενάκι. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited November 23, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Ναι αλλά μετά θα γίνεται κουμουτσα. Θεωρω ότι το selling point της σειράς note οφείλεται στο συνδυασμό πενακι- πενάκι που ενσωματωνεται. Ακόμα και η apple με το πενάκι της που τα πάει άριστα στο ipad pro, δεν το έχει ως το πρώτο selling point της. Με άλλα λόγια μόνο ένα άρτιο fold 3 μπορεί αντικαταστήσει τη σειρά note. Και νομίζω πως αυτή την φορά θα είναι άρτιο, χωρίς βαθουλωμα στην μέση της οθονης και under screen camera και πενάκι. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Βασικά δεν θεωρώ τη σειρά fold ανήκει στην κατηγορία των κινητών. Είναι μια νέα, διαφορετική κατηγορία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_1983petra Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Πια, εφαρμογή είναι καλή για volume up and down. Μερικές εφαρμογές έχουν gestures αλλά πχ το plex δεν έχει Στάλθηκε από το note20ultra χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2020 Παιδιά στους ζωντανούς υπότιτλους που βγάζει δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσουμε το κείμενο? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Παιδιά please την βοήθεια σας επειγόντως!! Μπαίνω στις φωτογραφίες κ ξαφνικά βλέπω να είναι οι μισές απ όσες είχα χωρίς να έχω κάνει καμία διαγραφή!!! Τι μπορεί να συνέβη??? Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Χεχ, το είχα πάθει κι εγώ στο Note 9 χωρίς να έχω καταλάβει γιατί. Για τσέκαρε λίγο στον κάδο ανακύκλωσης, σε εμένα εκεί είχαν καταλήξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. November 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2020 Όντως είναι εκεί απλά δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε.. Στάλθηκε από το SM-N986B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 σήμερα περιμένω να μου το φέρει η courier σε μαύρο χρώμα..εχθές το παρέλαβε ένας φίλος μου σε bronze αλλά τον ξίνισε λίγο το χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 σήμερα περιμένω να μου το φέρει η courier σε μαύρο χρώμα..εχθές το παρέλαβε ένας φίλος μου σε bronze αλλά τον ξίνισε λίγο το χρώμα Αυτό είναι θέμα γούστου αλλά κι εγώ δεν θα έπαιρνα ποτέ bronze. Το θεωρώ ένα από τα χειρότερα χρώματα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 (edited) Το πήρα κι εγώ προχθές,μιας και μου φάγανε το 9,και τώρα το πασπατεύω να μάθω μερικά. Εκείνο που θα ήθελα να μάθω πρώτα πρώτα,είναι πού βάζουμε τα ραντεβού,μιάς και έχω μπλεξίματα με γιατρούς και πρέπει να το χρησιμοποιώ τακτικά.Αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει. Αν αλλάξω Avatar,υπάρχει το ultra στη λίστα του site; Edited November 28, 2020 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Δεν διαφέρει σε κάτι από το 9 στα ραντεβού, οποίο ημερολόγιο χρησιμοποιούσες σε εκείνο χρησιμοποιείς και σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Δεν διαφέρει σε κάτι από το 9 στα ραντεβού, οποίο ημερολόγιο χρησιμοποιούσες σε εκείνο χρησιμοποιείς και σε αυτό. Σ’ ευχαριστώ πολύ,το βρήκα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts