DjTony Δημοσιεύτηκε August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 4, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή έχω κουραστεί πολύ με τις ιατρικές μάσκες και δε μπορώ να αναπνεύσω σωστά, ζαλίζομαι ιδρώνω κλπ.. Ποια μάσκα έχετε δοκιμάσει να τη φοράς ας πούμε 7-8 ώρες και να μην καταλαβαίνεις ενόχληση.. Υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Παιδιά καλησπέρα. Επειδή έχω κουραστεί πολύ με τις ιατρικές μάσκες και δε μπορώ να αναπνεύσω σωστά, ζαλίζομαι ιδρώνω κλπ.. Ποια μάσκα έχετε δοκιμάσει να τη φοράς ας πούμε 7-8 ώρες και να μην καταλαβαίνεις ενόχληση.. Υπάρχει; εχει ειναι λίγες και ειναι πανάκριβές (και για ελάχιστες φορές) κατι μαςκες 3m με 4 ευρω περιπου για 18 ωρες ..... λιγο ακριβο βγαινει για ενα μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Να βρεις υφασμάτινη με λεπτό μεταξενιο ύφασμα. Δεν ιδρώνεις και έχεις άλλη αίσθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Άμα βάλεις βηξ στη μύτη είσαι κομπλέ οπότε μόνο το στόμα καλύπτεις. Αν αντέχεις βήξ στη μυρωδιά βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 Ενδιαφερον θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cnever Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Τσεκάρετε και τις ακριβές μα καλές u-mask! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marik153 Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Αν και έχω δοκιμάσει αρκετά είδη μετά από καμία ώρα περίπου όλες μου φέρνουν δυσφορία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. October 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2020 Δοκιμασε και μπαμπακι με βικς στη μυτη...δεν περναει τιποτα και σκοτωνει τα μικροβια. Φυσικα τη μασκα την εχεις στο στομα για να καλυφθεις και απο εκει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Δοκιμασε και μπαμπακι με βικς στη μυτη...δεν περναει τιποτα και σκοτωνει τα μικροβια. Φυσικα τη μασκα την εχεις στο στομα για να καλυφθεις και απο εκει... Πως δεν του είπες να βάλει μια καλτσα στο στόμα βουτηγμένη σε οινόπνευμα να μην περνάνε και απο κει μικρόβια. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 Πως δεν του είπες να βάλει μια καλτσα στο στόμα βουτηγμένη σε οινόπνευμα να μην περνάνε και απο κει μικρόβια. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Γιατί θα έπρεπε να προσθέσει και το σπίρτο που θα το ανάβεις σε σημεία με έντονη προσέλευση για να καίει τον κορονοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. October 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2020 βαλε αυτο μεσα απο την μασκα https://seitanidishome.gr/product/anepneustiras-maskas-prosopou/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paranoid_Android Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 εμενα στη μασκα με ενοχλει πολυ ο πονος στα αφτια μετα απο πολυωρη χρηση υπαρχει καποια που να ειναι ανεη αλλα να μην πεφτει ταυτοχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Αν και έχω δοκιμάσει αρκετά είδη μετά από καμία ώρα περίπου όλες μου φέρνουν δυσφορία... τσέκαρες αν σου πέφτει οξυγόνο εκείνη την στηγμη? αν ναι τοτε η εχεις υψηλό μεταβολικό ρυθμό (με οτι ακολουθεί πχ ταχυκαρδία γρήγορες αναπνοές κλπ οχι μόνο με μάσκα προφανώς αλλά μόνιμο) η καποιο παθολογικό αίτιο αν δεν σου πέφτει και νιώθεις πάλι τα ίδια ειναι καθαρά ψυχολογικό και μόνο πχ εγώ μπορώ να κάνω χρήση μάσκας μόνο όσο είμαι σε ήρεμη κατάσταση αν πάω πχ για περπάτημα ανέβα κατέβα σκάλες κλπ οξυγόνο πέφτει έως και 40% (και λιποθυμίες είχα) (μόνο καποιες πολυ ακριβές μακσες με dual vent κλπ που κανουν παροχή υψηλές ποσοτητες αέρα με μεγαλο ρυθμό με βολεύουν αλλά ειναι πανάκριβες (δεν προλαβαίνουν την αναπνοή μου αλλιώς) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 τσέκαρες αν σου πέφτει οξυγόνο εκείνη την στηγμη? αν ναι τοτε η εχεις υψηλό μεταβολικό ρυθμό (με οτι ακολουθεί πχ ταχυκαρδία γρήγορες αναπνοές κλπ οχι μόνο με μάσκα προφανώς αλλά μόνιμο) η καποιο παθολογικό αίτιο αν δεν σου πέφτει και νιώθεις πάλι τα ίδια ειναι καθαρά ψυχολογικό και μόνο πχ εγώ μπορώ να κάνω χρήση μάσκας μόνο όσο είμαι σε ήρεμη κατάσταση αν πάω πχ για περπάτημα ανέβα κατέβα σκάλες κλπ οξυγόνο πέφτει έως και 40% (και λιποθυμίες είχα) (μόνο καποιες πολυ ακριβές μακσες με dual vent κλπ που κανουν παροχή υψηλές ποσοτητες αέρα με μεγαλο ρυθμό με βολεύουν αλλά ειναι πανάκριβες (δεν προλαβαίνουν την αναπνοή μου αλλιώς) Για πες για ποια μάσκα μιλάς... Είναι πολλαπλών χρήσεων; φοράω μάσκα 8 ώρες οπότε θέλω κάτι που να είναι καλό στην αναπνοή έτσι ώστε να δουλεύω ήρεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Για πες για ποια μάσκα μιλάς... Είναι πολλαπλών χρήσεων; φοράω μάσκα 8 ώρες οπότε θέλω κάτι που να είναι καλό στην αναπνοή έτσι ώστε να δουλεύω ήρεμαΔυστιχος όχι δεν είναι πολλαπλό χρήσεων Για σένα κάτι τέτοιο θα κάνει δουλειά (θα αλλάζεις τα φίλτρα μόνο) https://peekwise.com/products/n95-face-mask-air-filter-respirator Σε γενικές γραμμές αν υπάρχει θέμα με αναπνοή (παθολογικο με μέτρηση οξυγόνου) Τότε ούτε αυτό που έδωσα κάνει και πρέπει να πας σε μασκα με μηχανική υποστήριξη (να έχουν ηλεκτρικό κομπρεσσορα που φέρνει αέρα) Απλά περρισοτεροι που νωμιζουν ότι πνίγονται δεν έχουν θέμα και καθαρά ψιχολογικο είναι (ναι περρισοτεροι έχουν διαφορά θέματα ψιχολογικα) Μπορεί να διαπιστωθεί με ένα απλό oxigen in blood test Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. October 26, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Σε αυτή τη μάσκα τα φίλτρα δε πλένονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2020 Σε αυτή τη μάσκα τα φίλτρα δε πλένονται;Αλλαγή θέλουν μετά από 50 με 100 ώρες ανάλογα με το περιβάλλον που είσαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2020 Και μόνο ο τίτλος του θέματος προκαλεί γέλιο. Μάσκα και σωστή αναπνοή είναι δύο έννοιες αντίθετες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Προσωπικά αναπνέω πιο ευκολα με την χειρουργική τυπου μάσκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts