MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ρε παιδιά πες τε μου σας παρακαλώ για τα plugin τι πρέπει να κάνω... Που πρέπει να τα εγκαταστήσω: Στο storage card ή στην κύρια μνήμη του κινητού? Ευχαριστώ Στο storage card. Το κινητο μετα τα τοποθετει στον φακελλο που πρεπει. Την απεγκατασταση τους την κανεις οπως και ολες τις αλλες εφαρμογες, απο την απεγκατασταση προγραμματων στις ρυθμισεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 το πρόβλημα είναι παρ'όλο που είναι εγκατεστημένα δεν βλέπω καμία διαφορά. Συγκεκριμένα έχω βάλει: SmartBat Oxios Plugins AlarmPlug RjHtml RjTasks SmartMonitor LcdPlug Ολα τα παραπάνω πως θα τα εκμεταλευτώ? Στο default homescreen δεν μου εμφανίζει κάτι επιπλέον. Ούτε tasks βλέπω, ούτε πληροφορίες για την μπαταρία, γενικώς τίποτα παραπάνω από αυτά που είχε. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Βοηθήστε παιδιά γιατί έχω διαβάσει όλο το myphone forum αλλα μάλλον κάτι μου έχει ξεφύγει Ευχαριστώ και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 το πρόβλημα είναι παρ'όλο που είναι εγκατεστημένα δεν βλέπω καμία διαφορά. Συγκεκριμένα έχω βάλει: SmartBat Oxios Plugins AlarmPlug RjHtml RjTasks SmartMonitor LcdPlug Ολα τα παραπάνω πως θα τα εκμεταλευτώ? Στο default homescreen δεν μου εμφανίζει κάτι επιπλέον. Ούτε tasks βλέπω, ούτε πληροφορίες για την μπαταρία, γενικώς τίποτα παραπάνω από αυτά που είχε. Μήπως κάνω κάτι λάθος? Βοηθήστε παιδιά γιατί έχω διαβάσει όλο το myphone forum αλλα μάλλον κάτι μου έχει ξεφύγει Ευχαριστώ και πάλι Οταν θα εγκαταστησεις Home Screens που χρησιμοποιουν αυτες τις εφαρμοφες θα δεις τις διαφορες. To default Home Screen δεν χρησιμοποιει καμια. Αν θελεις να κατεβασεις πηγαινε στο http://www.airfagev.com ή στο http://www.modaco.com ή στο http://www.jdskins.com. Κατεβασε καποιο home screen συνηθως σε cab αρχεις, περασε το στο κινητο, εγκατεστησε το και θα δεις τη διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Κι εγώ το ίδιο περιμένω τόσες μέρες τώρα.Αν βάλω της imate ύπάρχει γυρισμός? Νομίζω οτι αν βαλεις το rom της imate μετα δεν μπορεις να περασεις το Ελληνικό. Αυτο το διαβασα στο site της Qtek.gr. Δεν ξερω το κατα πόσο είναι εγκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν ξέρω αν ισχύει.Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει? Βασικα αν θελεις να το επιβεβαιωσεις στειλε mail στην Ace Support qtek@ace-hellas.gr και ρωτα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ευχαριστώ. θα το δοκιμασω και θα παραθέσω τις εντυπώσεις. Σχετικά πάντως με τα wireless settings να πω ότι εμένα μου δούλεψαν κανονικάτα. Δήλωνεις το SSID, επιλέγεις το encryption (αν εχεις βάλει) και κανικά θα πρέπει να συνδεθεί. Για να μην παιδεύεσαι θα πρότεινα να βγάλεις για λίγο το encryption από το access point, να δεις το συνδεέσαι κανονικά και μετά το επανεργοποιείς και κάνεις την ανάλογη ρύθμιση και στο κινητό. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ: θα σου έδινα τα settings, αλλά έκανα hard reset σήμερα το πρωί και δεν έχω προλάβει να το ρυθμίσω και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Βασικα αν θελεις να το επιβεβαιωσεις στειλε mail στην Ace Support qtek@ace-hellas.gr και ρωτα τους Δεν γίνεται αυτό γιατί κανονικά δεν επιτρέπεται από την εγγύηση να βάλεις άλλη rom αν δεν κάνω λάθος...Εξάλλου για να βάλεις τη rom της imate θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το CID που πάλι δεν θα το δεχτούν στην ace! Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ευχαριστώ. θα το δοκιμασω και θα παραθέσω τις εντυπώσεις. Σχετικά πάντως με τα wireless settings να πω ότι εμένα μου δούλεψαν κανονικάτα. Δήλωνεις το SSID, επιλέγεις το encryption (αν εχεις βάλει) και κανικά θα πρέπει να συνδεθεί. Για να μην παιδεύεσαι θα πρότεινα να βγάλεις για λίγο το encryption από το access point, να δεις το συνδεέσαι κανονικά και μετά το επανεργοποιείς και κάνεις την ανάλογη ρύθμιση και στο κινητό. Ελπίζω να βοήθησα. ΥΓ: θα σου έδινα τα settings, αλλά έκανα hard reset σήμερα το πρωί και δεν έχω προλάβει να το ρυθμίσω και πάλι. Αυτες οι ρυθμισεις ειναι για να συνδεεσαι σε ιδιωτικο δικτυο? Αν θελω να κανω σαρωση δικτυου για να βρω ενα δημοσιο δικτυο, αυτες οι ρυθμισεις κανουν ή θέλω καποιες extra. Για παραδειγμα το κλειδι του δικτυου να το βαζω στο αυτοματο ή υπαρχει καποιο συγκεκριμενο? Θα πρεπει να δηλωσω και την ip του κινητου ή δεν χρειάζεται? Αν ξαναβαλεις τις ρυθμισεις κανε κανα post. Thanks a lot in advance. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Δεν γίνεται αυτό γιατί κανονικά δεν επιτρέπεται από την εγγύηση να βάλεις άλλη rom αν δεν κάνω λάθος...Εξάλλου για να βάλεις τη rom της imate θα πρέπει να ξεκλειδώσεις το CID που πάλι δεν θα το δεχτούν στην ace! Ε τοτε περιμενε λιγακι μεχρι να βγαλουν τη rom απο την Ace. Αν μεχρι τελος του μηνα δεν την βγαλουν τοτε και εγω τη rom της imate θα βαλω και ασε τους να κουρευονται γιατι μαλλον μας κοροιδευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Akolouthontas tis systaseis, exontas egatestimena ta plugins, arxisa na katevazw homescreens (wm5, sp2003 qvga, sp2002/2003. Kamia den epexe swsta kai sto telos epeidi eixe psilokolisei to systima (den mporousa na kanw unistall 2 homescreens) tou erixa 1 hard reset kai hremisa..... :mad: to deytero se 3 hmeres.... ti na pw..... kati den kanw swsta....... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Akolouthontas tis systaseis, exontas egatestimena ta plugins, arxisa na katevazw homescreens (wm5, sp2003 qvga, sp2002/2003. Kamia den epexe swsta kai sto telos epeidi eixe psilokolisei to systima (den mporousa na kanw unistall 2 homescreens) tou erixa 1 hard reset kai hremisa..... :mad: to deytero se 3 hmeres.... ti na pw..... kati den kanw swsta....... :( Το εχεις ξεκλειδωσει το κινητο? Να κατεβαζεις Homescreens μονο για WM5 Qvga. Αν θελεις κανε post το mail σου να σου στειλω αυριο μερικα που σε εμενα παιζουν να το τσεκαρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Το εχεις ξεκλειδωσει το κινητο? Να κατεβαζεις Homescreens μονο για WM5 Qvga. Αν θελεις κανε post το mail σου να σου στειλω αυριο μερικα που σε εμενα παιζουν να το τσεκαρουμε. Το εχω ξεκλειδώσει (Αλλαζεις 2 keys στο registry και τρεχεις το sda ....) Η αλήθεια είναι οτι κατεβασα ολων των τύπων και πειραματιστικα. Αν θες να μου στείλεις το mail μου είναι no_spam_vpapous@yahoo.com. Ευχαριστώ για την βοήθεια.:) ΥΓ: Απο το email αφαιρείς το ευνόητο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Ηθελα να ρωτησω αν εχει συνδεθει κανεις με το 8310 σε ασυρματο δικτυο WiFi. Αν ναι μηπως μπορει να κανει post ή να στειλει με mail τις ρυθμισεις? morfeas2508@yahoo.gr Λοιπόν, μετά το hard reset ξαναεστησα τις ρυθμίσεις του wifi. Στη αρχή ενώ τo encryption ειχε σεταριστεί σωστά (το τσεκάρεις από settings/connections/Wi-fi settings/connection status) δεν εμπαινε στο ιντερνετ. Τελικά πήγα στο setting/connections/Wi-Fi settings/Wi-Fi και στο Network Type εβαλα Internet (πριν είχε Private/Work Network) και ετσι επαιξαν όλα κανονικά.:D Υπενθυμίζω ότι πρέπει να έχεις του ίδιου τύπου encryption στο access point και στο κινητό (ή σε άλλη συσκευή) για να συνδεθούν. Ενας τρόπος για να το ρυθμίσεις είναι να βγάλεις το encryption, να δεις οτι συνδεέσαι κανονικά (ρυθμίζοντας ανάλογα τα settings), και στην συνέχεια ενεργοποιείς το encryption και βάζεις τα settings στο κινητό για να αποκτήσεις το ίδιο connectivity Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Paides ginetai me kapoio programa na kanw diaxeirhsh epafwn?Opws backup,metadora epafwn sth sim klp...Kai poio programa protinetai gia xrhsh me gps dekth???Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Το εχω ξεκλειδώσει (Αλλαζεις 2 keys στο registry και τρεχεις το sda ....) Η αλήθεια είναι οτι κατεβασα ολων των τύπων και πειραματιστικα. Αν θες να μου στείλεις το mail μου είναι no_spam_vpapous@yahoo.com. Ευχαριστώ για την βοήθεια.:) ΥΓ: Απο το email αφαιρείς το ευνόητο :) Σου εστειλα τα Home Screens με mail. Αν θελεις τσεκαρε τα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Paides ginetai me kapoio programa na kanw diaxeirhsh epafwn?Opws backup,metadora epafwn sth sim klp...Kai poio programa protinetai gia xrhsh me gps dekth???Thanks Δυστηχως δεν εχω ακουσει για κανενα προγραμμα μεταφορας επαφων στην sim ή στην storage και δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο σε αυτο το κινητο. Αναγκαστικα πρεπει να τα εχεις στη μνημη του τηλεφωνου. Μπορει ομως να επιλεξεις να μην σου εμφανιζει τις επαφες της sim στον τηλεφωνικο καταλογο. Οσον αφορα για back up των δεδομενων του κινητου υπαρχει σιγουρα καποιο προγραμμα αλλα δεν μπορω αυτη τη στιγμη να το θυμηθω. Μολις το βρω θα σε ειδοποιησω. Τωρα για GPS το καλυτερο προγραμμα που ξερω ειναι το Destinator SP που μερικοι λενε οτι λειτουργει με το 8310 και αλλοι λενε πως οχι. Δυστηχως εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω full. Αν εχεις διαθεση και ορεξη να το βρεις καλη τυχη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Σου εστειλα τα Home Screens με mail. Αν θελεις τσεκαρε τα! Ευχαριστώ Υποθέτω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα τα γνωστά Plugins (Rjtask/shortcut, smartbat, monitor ktl). Θα τα δω και μιλάμε.... Καλό Πάσχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORFEAS2508 Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Μηπως εχει κανεις τον Opera Browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HondaClub Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 paides egw exw problima me to wifi den mporo na sinde8o me tipota sto spiti pou dokimazo sinexia mou dini IP 169.254.xx.xx enw egw exw 192.168.xx.xx pos mporo na allajo tin IP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galawyer Δημ. April 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2006 Δυστηχως δεν εχω ακουσει για κανενα προγραμμα μεταφορας επαφων στην sim ή στην storage και δεν νομιζω οτι μπορει να γινει κατι τετοιο σε αυτο το κινητο. Αναγκαστικα πρεπει να τα εχεις στη μνημη του τηλεφωνου. Μπορει ομως να επιλεξεις να μην σου εμφανιζει τις επαφες της sim στον τηλεφωνικο καταλογο. Οσον αφορα για back up των δεδομενων του κινητου υπαρχει σιγουρα καποιο προγραμμα αλλα δεν μπορω αυτη τη στιγμη να το θυμηθω. Μολις το βρω θα σε ειδοποιησω. Τωρα για GPS το καλυτερο προγραμμα που ξερω ειναι το Destinator SP που μερικοι λενε οτι λειτουργει με το 8310 και αλλοι λενε πως οχι. Δυστηχως εχω ψαξει παντου αλλα δεν μπορω με τιποτα να το βρω full. Αν εχεις διαθεση και ορεξη να το βρεις καλη τυχη! Οσον αφορά το Destinator SP επειδή το δοκίμασα στην NGI οταν κυκλοφόρησε το 8310, στο εξωτερικό φυσικά, απο οπου και το προμηθεύθηκα, ειμαι βέβαιος οτι δεν τρέχει. Αν εχεις αλλη πληροφόρηση, απο χρήστες ή sites σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί το θέμα ειναι ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirico3 Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Οσον αφορά το Destinator SP επειδή το δοκίμασα στην NGI οταν κυκλοφόρησε το 8310, στο εξωτερικό φυσικά, απο οπου και το προμηθεύθηκα, ειμαι βέβαιος οτι δεν τρέχει. Αν εχεις αλλη πληροφόρηση, απο χρήστες ή sites σε παρακαλώ ενημέρωσε γιατί το θέμα ειναι ενδιαφέρον. Θα με ενδιέφερε και μένα να μου πείτε ποια navigator τρέχουν στα WM5 for smartphone που υποθέτω δεν είναι τα ίδια που τρέχουν σε WM5 for ΡPC.Γενικά και οι υπόλοιπες εφαρμογές είναι όλες διαφορετικές ,ε?υπάρχει αρκετή ποικιλία για WM5 for smartphone?Είμαι στο να αλλάξω κινητό μιας και έχω επιδότηση αλλα έχω πολλά κατά νου,βεβαια μιας και έχω ήδη το GPS θέλω κάτι που να ξέρω ότι παίζει τουλάχιστον ένας καλός ελληνικός χάρτης! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qtek8310_n Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Οσο αφορά στο WiFi. Ενώ σπίτι κάποιου φίλου συνδέθηκα πολύ έυκολα και άμεσα, άλλες 2 φορές που έχω εντοπίσει δίκτυα δεν κατάφερα να συνδεθώ (επέλεγα "connect" και δεν γινοταν τίποτα). Τουλάχιστον θα περίμενα να μου κάνει display μία οθόνη που να ζητά το Network key ή κάτι ανάλογο.. Anyway.. Αυτό που θελω να ρωτήσω είναι το εξής: Εστω ότι προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα wireless δικτυο και δεν βγάζει αναφορά συνδεσης ή μη (με λίγα λογια επιλέγω connect και οπως εγραψα πιο πανω δεν συμβαίνει τίποτα). Αν επειτα ανοιξω έναν internet browser πως είμαι σίγουρος ότι οι πληροφορίες που κατεβαίνουν είναι μέσω διτκύου ή μέσω GPRS? Στην δευτερη περίπτωση εμφανίζεται το εικονίδιο του GPRS ενώ στην πρώτη όχι? Επίσης, αν επιλέξω στις ρυθμίσεις GPRS: Connects to: WAP Network παρατήρησα ότι συνεχίζω να λαμάνω/στέλνω MMS, απλά δεν συνδέεται στο internet. Οντως ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι? Και κάτι τελευταίο: Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για το 8310 (και τα αντίστοιχα Smartphones γενικά) το οποίο επιτρέπει να προστατευσουμε με κωδικό κάποιο folder? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vpapous Δημ. April 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2006 Οσο αφορά στο WiFi. Ενώ σπίτι κάποιου φίλου συνδέθηκα πολύ έυκολα και άμεσα, άλλες 2 φορές που έχω εντοπίσει δίκτυα δεν κατάφερα να συνδεθώ (επέλεγα "connect" και δεν γινοταν τίποτα). Τουλάχιστον θα περίμενα να μου κάνει display μία οθόνη που να ζητά το Network key ή κάτι ανάλογο.. Anyway.. Αυτό που θελω να ρωτήσω είναι το εξής: Εστω ότι προσπαθώ να συνδεθώ σε ένα wireless δικτυο και δεν βγάζει αναφορά συνδεσης ή μη (με λίγα λογια επιλέγω connect και οπως εγραψα πιο πανω δεν συμβαίνει τίποτα). Αν επειτα ανοιξω έναν internet browser πως είμαι σίγουρος ότι οι πληροφορίες που κατεβαίνουν είναι μέσω διτκύου ή μέσω GPRS? Στην δευτερη περίπτωση εμφανίζεται το εικονίδιο του GPRS ενώ στην πρώτη όχι? Επίσης, αν επιλέξω στις ρυθμίσεις GPRS: Connects to: WAP Network παρατήρησα ότι συνεχίζω να λαμάνω/στέλνω MMS, απλά δεν συνδέεται στο internet. Οντως ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι? Και κάτι τελευταίο: Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για το 8310 (και τα αντίστοιχα Smartphones γενικά) το οποίο επιτρέπει να προστατευσουμε με κωδικό κάποιο folder? Ευχαριστώ! Δεν ξέρω τι γίνεται στη περίπτωση που έχεις και το GPRS ρυθμιζμένο. Υποθέτω ότι το o broswer θα ζητήσει απο όλα τα 'getways" που έχει στην διάθεση του το περιεχόμενο και ο οποιο είναι ή μπορεί να γίνει διαθέσιμο (δηλ. να συνδεθεί είτε με το Gprs είτε με το wifi) θα του απαντήσει. Για τις ρυθμίσεις του wifi δες λίγο πιο πάνω. Για το ερώτημα σου πιο από τα 2 είναι ενεργό, το wifi όταν έχεις συνδεθεί το εικονίδιο αλλάζει (εμφανίζει ένα στεφάνι πανω από το κύκλακι του κώνου). Το σηματάκι του GPRS (G) είναι μόνιμα αναμένο εφόσον το δίκτυο τηλεφωνίας μπορεί να το παρέχει (δηλάδή όλοι, Vodafone, Tim, Cosmote, Q). Προφανώς όταν ενεργοποιηθεί το gprs κάτι θα αλλάζει. (μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος ο οποίος το χρησιμοποιεί). Επίσης, το status του wifi το βλεπεις από το Start/Settings/Connections/Wifi Settings/Connection Status. Τέλος, η IP 169.xxx.xxx.xxx είναι εργοστασιακή ip και σημαίνει ότι το phone δεν έχει βρει (προφανώς επειδή δεν έχει συνδεθεί) κάποιον DHCP server (ο server που μοιράζει τις ip σε ένα δίκτυο). Παίξε με τις ρυθμίσεις να αποκατστήσεις την σύνδεση και μετά θα πάρεις ip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Gia to wifi kai ego poli efkola sindesi me polla diktia kai ginetai entelos aftomata an einai xekleidota allios ta vriskei kai afou pame stis epiloges prepei na valoume to sosto tipo kleidiou kai vevaia to kleidi tou diktiou. Prosoxi opos exei idi eipothei, an den thelete provlimata na valete kalitera internet san tipo diktiou kai oxi ergasia. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts