userkkk Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 OK. Ευχαριστω για τις επεξεγησεις....θα δω τι μπορω να βρω τωρα. Να'ναι καλα το emule.:D Σε τι μεγεθη(σε ΜΒ) παιζουν αυτα? Επισης κανενα bluetooth ανταπτορα/κεραια να προτινει κανεις? Λοιπον στο μουλαρι αν ψαξεις "Destinator 6.1" θα βρεις ενα αρχειακι "Destinator 6.1.1.rar" κατεβασε το ειναι η εκδοση 6.1.1.40010 που λειτουργει με τον τελευταιο χαρτη της NGi του 2007(2007.Q2.1131.EN).Ειναι 767 ΜΒ αλλα αξιζει.Οσο για bluetooth εγω παραγγηλα αυτό.$42Euro τελική.Αλλα βρισκεις και πολλα αλλα ακομα και απο ελλαδα.Ψαξε στο skroutz.gr και θα βρεισ γυρω στα 60Euro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallileo Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Λοιπον στο μουλαρι αν ψαξεις "Destinator 6.1" θα βρεις ενα αρχειακι "Destinator 6.1.1.rar" κατεβασε το ειναι η εκδοση 6.1.1.40010 που λειτουργει με τον τελευταιο χαρτη της NGi του 2007(2007.Q2.1131.EN).Ειναι 767 ΜΒ αλλα αξιζει.Οσο για bluetooth εγω παραγγηλα αυτό.$42Euro τελική.Αλλα βρισκεις και πολλα αλλα ακομα και απο ελλαδα.Ψαξε στο skroutz.gr και θα βρεισ γυρω στα 60. Δηλαδη εγκαθιστωντας το στο κινητο ποσο χωρο θα πιασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Δηλαδη εγκαθιστωντας το στο κινητο ποσο χωρο θα πιασει? Χρειαζεσαι περιπου 40ΜΒ για το Destinator και τον χαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diliger13 Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλησπέρα , Ξέρει κανείς πως λέγετε μια εφαρμογή που κάνεις διαχείρηση sms από το microsoft outlook? Στο περνάει σαν plugin στο outlook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2007 Καλησπέρα , Ξέρει κανείς πως λέγετε μια εφαρμογή που κάνεις διαχείρηση sms από το microsoft outlook? Στο περνάει σαν plugin στο outlook... jeyo mobile extender Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamliner Δημ. July 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2007 μήπως γνωρίζετε πως μπορούμε να ρυθμίσουμε dns servers και σταθερές ip διευθύνσεις στο wi-fi του 8310? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROTTI Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 εντυπώσεις από Destinator για smartphone..?ποια έκδοση έχετε? χάρτες? κάποια άλλη πρόταση για πρόγραμμα πλοήγησης.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 μπορει να παιξει καποιο απο αυτα χωρις gps? να σου δινει απλα τον χαρτη δηλαδη... Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 μπορει να παιξει καποιο απο αυτα χωρις gps? να σου δινει απλα τον χαρτη δηλαδη... Βεβαίως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagatzik Δημ. July 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2007 Παιδιά απο χτες το κινητό αρχισε να κάνει κουλά πράγματα και να κλείνει χωρίς λόγο. Έχω το v1240 με rom της ACE. Είχε κανείς παρόμοι πρόβλημα? Έχει κανείς την original της vodafone να μου την στείλει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Παιδιά απο χτες το κινητό αρχισε να κάνει κουλά πράγματα και να κλείνει χωρίς λόγο. Έχω το v1240 με rom της ACE. Είχε κανείς παρόμοι πρόβλημα? Έχει κανείς την original της vodafone να μου την στείλει? Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1668584#post1668584 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagatzik Δημ. July 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2007 Εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1668584#post1668584 αυτή είναι η aku2 απο uk που δεν έχει ελληνικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harm Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 εγκατεστησα destinator 6.1.1. (\DestinatorApps) Εβακα και sphelper... (ακομα unregistered, υπαρχει κανα κευ γεν για αυτο;) Ειμαι ΟΚ με fonts (tahoma) Εβαλα και τον τελευταιο χαρτη 2007.Q2.1132 (Storage Card\DestinatorApps) Το τρεχω, αφου εχω τρεξει πρωτα το sphelped, μου βγαζει το δεικτη του ποντικιου, μου βγαζει τον χαρτη, τον κανω μπλε, και πηγαινω τον δεικτη κατω δεξια που λεει select, κανω κλικ, μου βγαζει : The selected map is not registered. Would you like to register the map? YES NO Επιλεγω YES και δεν γίνεται τιποτα... Τι κανω λαθος; Για registration το αρχειο που ειχα ειχε και ενα DestCore.dll που ελεγε οτι το χρησιμοποιεις μαζι με το κευ γεν για να σου δωσει id και να γινει ρεντζιστερ ο χαρτης... Το δοκιμασα και με το αυθεντικο και με το παραποιημενο dll και δεν ειχα καμια διαφορα... Τι συμβαινει; Παράθεση Carpe Diem http://www.custominsight.com/services/bmw.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 εγκατεστησα destinator 6.1.1. (\DestinatorApps) Εβακα και sphelper... (ακομα unregistered, υπαρχει κανα κευ γεν για αυτο;) Ειμαι ΟΚ με fonts (tahoma) Εβαλα και τον τελευταιο χαρτη 2007.Q2.1132 (Storage Card\DestinatorApps) Το τρεχω, αφου εχω τρεξει πρωτα το sphelped, μου βγαζει το δεικτη του ποντικιου, μου βγαζει τον χαρτη, τον κανω μπλε, και πηγαινω τον δεικτη κατω δεξια που λεει select, κανω κλικ, μου βγαζει : The selected map is not registered. Would you like to register the map? YES NO Επιλεγω YES και δεν γίνεται τιποτα... Τι κανω λαθος; Για registration το αρχειο που ειχα ειχε και ενα DestCore.dll που ελεγε οτι το χρησιμοποιεις μαζι με το κευ γεν για να σου δωσει id και να γινει ρεντζιστερ ο χαρτης... Το δοκιμασα και με το αυθεντικο και με το παραποιημενο dll και δεν ειχα καμια διαφορα... Τι συμβαινει; Επιτέλους δουλεύει και σε μενα μετα απο αρκετο ξεπάτωμα... Γενικά ο τρόπος λειτουργίας ειναι αυτός ο δύχρηστος με το sphelped? Που μπορω να βρω τον 2007.Q2.1132 ? Τα ταχομα που μπορώ να τα βρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Τα tahoma θα τα αντιγράψεις από το φάκελο windows/fonts του pc σου στο windows/fonts του κινητού. Για το registration του χάρτη,υπάρχει λύση.Βάζεις απλά χειροκίνητα τα στοιχεία.Ανοίγεις το dest και θα σου ζητήσει να δηλώσεις το χάρτη.Με χρήση fake cursor ή sphelper πατάς επιλογή.Έπειτα συνδέεις το κινητό με active sync.Πηγαίνεις στο φάκελο mydocuments\destinatortechnologies\destinator και αντιγράφεις στο pc το αρχείο did.txt.To ανοίγεις και βλέπεις το deviceid της συσκευής.Αυτό είναι το αναγνωριστικό της συσκευής που θα δηλώσεις στο destinator community μαζί με το κλειδί σου για το γνήσιο destinator.Στη συνέχεια φτιάχνεις ένα νέο αρχείο κειμένου όπου θα γράψεις τον κωδικό σου π.χ. 366ee-00000-... .Βάζεις κομμα, και γράφεις τον κωδικό ενεργοποίησης.Σώζεις το αρχείο ως lincenses.txt και το βάζεις στο mydocuments\destinatortechnologies\destinator Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Τα tahoma θα τα αντιγράψεις από το φάκελο windows/fonts του pc σου στο windows/fonts του κινητού. Για το registration του χάρτη,υπάρχει λύση.Βάζεις απλά χειροκίνητα τα στοιχεία.Ανοίγεις το dest και θα σου ζητήσει να δηλώσεις το χάρτη.Με χρήση fake cursor ή sphelper πατάς επιλογή.Έπειτα συνδέεις το κινητό με active sync.Πηγαίνεις στο φάκελο mydocuments\destinatortechnologies\destinator και αντιγράφεις στο pc το αρχείο did.txt.To ανοίγεις και βλέπεις το deviceid της συσκευής.Αυτό είναι το αναγνωριστικό της συσκευής που θα δηλώσεις στο destinator community μαζί με το κλειδί σου για το γνήσιο destinator.Στη συνέχεια φτιάχνεις ένα νέο αρχείο κειμένου όπου θα γράψεις τον κωδικό σου π.χ. 366ee-00000-... .Βάζεις κομμα, και γράφεις τον κωδικό ενεργοποίησης.Σώζεις το αρχείο ως lincenses.txt και το βάζεις στο mydocuments\destinatortechnologies\destinator Εντάξει με τα tahoma. Ήθελε και επανεκίνηση το κινητο. Όσον αφορά τον τελευταίο χάρτη κανένα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 http://www.ngi.gr Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrism Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 http://www.ngi.gr Όλα καλα με τον τελευταίο χάρτη. (2007) Οσον αφορά την έκδοση ποιά προτείνετε? 6.1.1.40010 ? (με fakecursor) 6.1.2.9 ? 7 ? Σόρυ τα έχω λίγο χαμένα και θέλω λίγο να με διαφωτίσετε. Το 8310 έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μάγκες έχουμε θέμα: Μετά απο μήνες "μαγειρέματος" έγινε σήμερα η release της πρώτης Custom WM6 Rom προς το παρόν σε Alpha έκδοση για θαραλέους χρήστες. Ποιό καλό παιδί θα την δοκιμάσει γιατί αυτή τη στιγμή έχω το κινητό μου φορτομένο τούμπανο και δεν έχω χρόνο για testing; (ούτε και άλλη συσκευή για να χρησιμοποιώ). Link για info εδω Direct download εδώ May the force be with you! Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μάγκες έχουμε θέμα: Μετά απο μήνες "μαγειρέματος" έγινε σήμερα η release της πρώτης Custom WM6 Rom προς το παρόν σε Alpha έκδοση για θαραλέους χρήστες. Ποιό καλό παιδί θα την δοκιμάσει γιατί αυτή τη στιγμή έχω το κινητό μου φορτομένο τούμπανο και δεν έχω χρόνο για testing; (ούτε και άλλη συσκευή για να χρησιμοποιώ). Link για info εδω Direct download εδώ May the force be with you! ποιος περιμένεις να σου απαντήσει δηλαδή?:p φλασαρα ήδη, καλό θα είναι για όσους δεν βιάζονται να περιμένουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά. όπως λέει και ο "μαγειρας" στο πρωτο post λείπουν καποιες εφαρμογές και χρειάζεται να αφαιρεθούν τα debug tools της htc. δεν έχω προλάβει να δω και πολλά. το wifi δουλευει, το activesync με pc και με exhange server δουλευει επίσης. τώρα είμαι στο bluetooth, και κάτι φαίνεται να μην πάει καλά. με το bt headset συνδεθηκε βέβαια, αλλά πρέπει να λείπουν τα υπόλοιπα προφιλ. επίσης όλες οι επιλογές για com port ειναι απενεργοποιημένες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 χαχαχα είσαι απίστευτος ρε φίλε! γελάω πριν καν διαβάσω το μήνυμα σου :) Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 μάλιστα οκ το διάβασα τώρα. Πάνω κάτω προβλεπόμενα ήταν αυτά. Να γράψουμε και για τους υπόλοιπους ότι σύμφωνα με τα παιδιά που μαγειρεύουν την Rom χρειάζονται δουλειά τα εξής: MMS Task Manager HTC Camera App xT9 Remove remaining HTC debug apps Remove Vioce Command.lnk from the start menu (this has perplexed me from day 1, as there is no trace of it in the IMGFS ) HTC Comm Manager Να προσθέσουμε επίσης ότι η Rom έχει μόνο Αγγλικά και αναμένονται αργότερα τα language packs. Λογικά ακόμα και μετά το τελευταίο release θα έχουμε... απουσία του SMS160 της ACE και θα πρέπει να βρεθεί τρόπος να το ενσωματόσουμε και αυτό... psybill γενικά είναι γρήγορη; βέβαια είναι και φρεσκοεγκατεστημένη και λογικά πρέπει να πετάει... Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 όπως λες δεν μπορείς να κρίνεις εύκολα με άδειο τηλέφωνο. δείχνει να πηγαίνει καλά, αλλά μην φανταστείς κάτι ιδιαίτερο.έχει πάντως αρκετή storage μνήμη από την αρχή, περίπου 17mb τελικά αυτό που έλεγα για το bluetooth με τις com δεν ισχύει. έπρεπε να υπάρχει κάποια συσκευή για να μπορέσει να δώσει την ένδειξη για νέα com. αυτό που δεν μπορώ να βρώ με τίποτα και με προβληματίζει είναι το bt dialup Profile, και δεν μπορώ να κάνω τίποτα ούτε με το internet sharing που το αντικατέστησε. το pc μου και το 9100 δεν μπορούν να δουν το 8310 ως modem με τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman1979 Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 pe paidia gia kapoi logo mou vgazei stis syntomefseis sta menou (p.x tou media player) grammata A,B,C... anti gia 1,2,3 kai den mporo na tis xrhsimopoihso pia. pos dior8onetai afto? ti pathsa kai egine etsi? epishs, otan pao na steilo meso bluetooth arxeia apo thn karta mnhmhs mou vgazei error. ftiaxnetai afto? Παράθεση Ψάχνω ελληνική ROM για HTC Touch Dual. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Innersense Δημ. July 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2007 Μήπως τσέκαρες αν μπορεί να πάρει το Ελληνικο Language Pack για WM5; Αυτό έχει μέσα Ελληνικό T9 Λογικά ε; Απο χαρακτήρες στα SMS όμως μάλον 80... :( Παράθεση Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history: Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts