kostis20 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Εντωμεταξυ έχει χαθεί και το direct dial από τα widgets...Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 καλα και εγω παιρνω πισω αυτο σχετικα με την καλυτερη εξοικονομιση μπαταριας . πλεον μου κραταει μια μερα ενω με την ιδια χρηση κραταγε 2 μερες. γενικα εχει βγαλει παρα πολλα θεματα ασχετα μεταξυ τους σε καθε χρηστη . το θεμα ειναι αν θα ασχοληθουν και ποτε να βγαλουν αναβαθμισεις που εστω σταδιακα να διορθωνουν ολα αυτα τα bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2022 Μεγάλη απογοήτευση πάντως...Βλέπω το real me GT του γιου μου που πετάει και μου μπαίνουν σκέψεις για αλλαγή.Κρίμα.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. July 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2022 Λοιπόν το θέμα με τα push λύθηκε αφού μετακίνησα τα apps των τραπεζών από το hidden folder.Επίσης πλέον το direct dial είναι ξεχωριστή επιλογή και δε γίνεται μέσω widget.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 μου ηρθε ειδοποιηση για την F13!! πολυ γρηγορα ειναι η αληθεια δεν το περιμενα . να δουμε βεβαια τι απο ολα αυτα που ειχε βγαλει η 12 εχουν καταφερει να διορθωσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. August 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2022 Την έβαλα και εγώ.Δε παρατήρησα καμία διαφορά.Sent from my AC2003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. August 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2022 Και ήρθε και άλλο update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. August 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2022 παιδια εχει κανεις το nord ce 2 5g να μου πει εντυπωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2022 Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τον "μαστορα" που εδωσε το οκ στην σχεδιαση του OOS12 , μιλαμε πηρε ενα επανασχεδιασμενο materia you design και του πεταξε τα ματια εξω. ΑΙΣΧΟΣ πραγματικα εκατσα ουτε 20 λεπτα στην 12 και γυρισα αρον αρον στην 11 που θυμιζει oxygen. Δεν το συζηταω απο ταχυτητα, καμμια σχεση, πραγματικα τραγικο και αθλιο update. Ουτε να το βλεπω δεν αντεξα. Σαν να εβλεπες miui Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Ναι εμένα ούτε τονalways on δε δουλεύει...Όλα στο περίπου είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2022 Α και έχω χάσει και τα notifications του gmail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. September 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2022 Από ότι βλέπω είναι γνωστό πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό αλλά η OnePlus δε ...κάνει τίποτε...Μάλλον ήταν η τελευταία φορά που αγοράζω από αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 ναι το θεμα με τα notifications στο gmail φαινετε να ειναι διαδεδομενο. εγω εχω κατεβασει το spark και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mivechris Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Κανένα νέο με την 12αρα και την F14 που έχει βγει; Είμαι ακόμα στην 11αρα με ενημέρωση Απριλίου και δεν βλέπω τον λόγο αναβάθμισης με όσα διαβάζω. Επίσης, απο διάρκεια μπαταρίας πως είστε; εμένα πλέον με νορμαλ χρήση παίζει να μην βγάλει τη μέρα! Παράθεση Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play 2/16 // Mi A2 Lite 4/64 // 1+ Nord 8/128 // 1+ 11 16/256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. November 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2022 Το δικό μου έχει σταθεροποιηθεί το τελευταίο καιρό.Ολα δουλεύουν μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. November 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2022 (edited) Το One plus Nord ce 2 υποστηρίζει VoLTE και WiFi calling για Vodafone και Cosmote; Να προσθέσω ότι από ότι βλέπω φοράει την ινδική έκδοση οπότε μάλλον δεν υποστηρίζει Ελληνικά δίκτυα, υπάρχει τρόπος να περάσω την ευρωπαϊκή; Edited November 19, 2022 by guru11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 21 ώρες πριν, guru11 said: Το One plus Nord ce 2 υποστηρίζει VoLTE και WiFi calling για Vodafone και Cosmote; Να προσθέσω ότι από ότι βλέπω φοράει την ινδική έκδοση οπότε μάλλον δεν υποστηρίζει Ελληνικά δίκτυα, υπάρχει τρόπος να περάσω την ευρωπαϊκή; Τι εννοείς φίλε μου; το έχεις ήδη; Από την στιγμή που πωλείται στην Ελλάδα δεν είναι δεδομένο πως υποστηρίζει τα ελληνικά δίκτυα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guru11 Δημ. November 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2022 (edited) 1 hour ago, makisg4 said: Τι εννοείς φίλε μου; το έχεις ήδη; Από την στιγμή που πωλείται στην Ελλάδα δεν είναι δεδομένο πως υποστηρίζει τα ελληνικά δίκτυα; Αυτό πίστευα και εγώ όταν το παραγγειλα από το Eshop αλλά το δοκίμασα με κάρτα Vodafone και Cosmote και δεν έχω τις επιλογές για VoLTE και WiFi calling. Εννοείτε πως σε άλλο κινητό οι ίδιες κάρτες έχουν κανονικά τις επιλογές αυτές Edited November 20, 2022 by guru11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. March 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2023 Το τελευταίο καιρό πάει μια χαρά το κινητό .Όλα δουλεύουν ρολόι .Μόνο η μπαταρία μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μη κρατάει ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costini Δημ. March 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2023 Σόρυ αν δε ρωτάω στο σωστό θέμα, πως βλέπετε βλέπετε το OnePlus Nord CE 2 Lite στα 180€ (αν παραβλέψουμε το χρώμα και την αναμονή παραλαβής)? https://www.jmctech.gr/product/oneplus-nord-ce2-lite-6128gb-6-59-5g-blue-tide-ds-ita Απ' ότι έχω διαβάσει έρχεται με θήκη, τζαμάκι, φορτιστή, όποτε είναι καλό πακέτο <200€ για απλά χρήση με μεγάλη (στα χαρτιά) μπαταρία. Ή να κοιτάξω κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Είμαι σε αναζήτηση κινητού και εντόπισα το NORD ce 3 lite. Δεν έχω εμπειρία με oneplus και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με διαφημίσεις κλπ. Bloatware έχει πολύ; Αφαιρούνται εύκολα; Τι άλλο μπορεί να με προβληματισει; Έρχομαι από huawei p20 lite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. April 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2023 (edited) χρησιμοποιεις ακουστικα με bluetooth ? η εμβελεια του ΒΤ ειναι τραγικη .στην κολοτσεπη και κανει διακοπες χανει την συνδεση . ειναι βασικο προβλημα με την αναβαθμιση σε android 12 On 14/3/2023 at 12:17 ΜΜ, kostis2001 said: Το τελευταίο καιρό πάει μια χαρά το κινητό .Όλα δουλεύουν ρολόι .Μόνο η μπαταρία μου φαίνεται ότι έχει αρχίσει να μη κρατάει ... Edited April 22, 2023 by kokosxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis2001 Δημ. April 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2023 Ναι δεν έχω πρόβλημα .Μια χαρά δουλεύουν.Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αρχίζει και τελειώνει γρηγορότερα η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. April 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2023 Πολυ περιεργο . το θεμα με την εμβέλεια του ΒΤ παραμένει εμενα .απομακρύνομαι 2-3 μετρα σε ευθεία χωρίς εμπόδια και χανετε η συνδεση (εχω τα oneplus bullets) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 Νέος κάτοχος του ce 3 lite. Το θέμα που έχω είναι με τις επαφές του τηλεφώνου. Κατ' αρχήν στην εφαρμογή "κλήσεις" η ταξινόμηση γίνεται μόνο με το όνομα και όχι με το επίθετο άσχετα με την ρύθμιση που έχω επιλέξει. Στην εφαρμογή "επαφές" ενώ η ταξινόμηση γίνεται σωστά, όταν πας να κάνεις αναζήτηση με την χρήση της μπάρας με την αλφάβητο, δεν υπάρχει αντιστοιχία μεταξύ του γράμματος που επιλέγω και του αρχικού γράμματος του επιθέτου που δείχνει εκείνη την στιγμή. Το πρόβλημα αυτό το παρουσιάζει και στα ελληνικά και στα αγγλικά ονόματα. Τα ονόματα τα έχω περασμένα κανονικά στα πεδία τους (το όνομα στο όνομα και το επίθετο στο επίθετο) και τα έχω μεταφέρει στο τηλέφωνο από την παλαιά συσκευή μου huawei p20lite με την εφαρμογή google κατά την έναρξη της νέας συσκευής. Επίσης να αναφέρω ότι τα ίδια προβλήματα έχω και με μια συσκευή realme 7lite που έχω. Καμιά ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts