geofil Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Geia xara se olous sto forum, kainourgios edw. 8a h8ela na kanw rwtisw an mporei na kaneis na me voh8hsei na 3eklidwsw ena sony ericsson W550i pou exw exei kanei lock h syskeyh oxi h SIM kai den mporw na spasw ton kodiko. An mporei na me voh8isei kaneis. Eyxaristw polly sorry gia ta greeklish. An 8elei kaneis mporw na dwsw to IMEI mou. Thanx Καλορίζικος στο forum. Τι είδους κλείδωμα λες; είχες βάλει δικό σου κωδικό στο ρυθμισεις/κλειδώματα/κλείδωμα τηλεφώνου; ή εννοείς κλείδωμα λόγω λανθασμένων pin? Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Geia xara se olous sto forum, kainourgios edw. 8a h8ela na kanw rwtisw an mporei na kaneis na me voh8hsei na 3eklidwsw ena sony ericsson W550i pou exw exei kanei lock h syskeyh oxi h SIM kai den mporw na spasw ton kodiko. An mporei na me voh8isei kaneis. Eyxaristw polly sorry gia ta greeklish. An 8elei kaneis mporw na dwsw to IMEI mou. Thanx Εχμ...μήπως το έχεις κλέψει το κινητό; ... :X ΑΝ όχι...τότε εφόσον έχεις χάσει το PUK και δεν ξέρω κι εγώ τι σου ζητάει για να ξεκλειδώσει άμα το μπλοκάρεις...πρέπει να πας στη SE και να τους το δώσεις... P.S.: Γιατί εμένα μου έδωσες την εντύπωση πως δεν είναι δικό σου το κινητό δε μπορώ να καταλάβω...μάλλον φλασιά...:ninja: Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 P.S.: Γιατί εμένα μου έδωσες την εντύπωση πως δεν είναι δικό σου το κινητό δε μπορώ να καταλάβω...μάλλον φλασιά...:ninja: Κι εγώ ένα πράγμα.........! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Αφού δεν απαντάει ο φίλος μάλλον έχουν δίκαιο οι φίλες πιο πάνω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Αφού δεν απαντάει ο φίλος μάλλον έχουν δίκαιο οι φίλες πιο πάνω. μα και ποιος χρηστης της SE δεν θα θυμοταν τον κωδικο προσβασης.ολα τα χρονια ο ιδιος παραμενει :whistle: Υ.Γ...η υποθεση βρωμαει...... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Έχω βάλει την τελευταία έκδοση R4CB020 και εξακολουθεί να γράφει μόνο 70 χαρακτήρες.. ειτε με τ9 είτε χωρίς..είτε κεφαλαία είτε μικρα ....Τι να κάνω , είναι απογοητευτικό ουτε μια προταση δεν φτάνει να γράψεις.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μόνο εγώ κουράστηκα να διαβάζω τη γκρίνια για τους 60-70 χαρακτήρες; Είπαμε πατάτε απαρατεταμένα τη δίεση και επιλέγετε ελληνικά κάθε φορά που θέλετε να γράψετε ένα μήνυμα...δεν το βρίσκω τόσο ενοχλητικό αλλά αν κάποιος το βρίσκει...ας αλλάξει κινητό! Εμ βρε easytarget σου χαλάει την ψυχολογία ένα κουμπί παραπάνω; Έτσι κι αλλιώς για τα μηνύματα υπάρχει συντόμευση από την αρχική οθόνη (το αριστερό βελάκι), οπότε σχετικά γρήγορα πας να γράψεις μήνυμα... Πάντως νομίζω πως στα άλλα παιδιά που βάλαν την τελευταία έκδοση διορθώθηκε το πρόβλημα...:( Σε σένα γιατί όχι; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Φίλε μου δεν είναι θέμα οτι βαριέμαι να πατήσω την δίεση και μου χαλάει την ψυχολογία , είναι θέμα ότι ούτε αυτο δουλέυει..Έχω δοκιμάσει πατώντας την δίεση να αλλάξω απο ελληνικα σε αγγλικα και πάλι ελληνικα και δεν γίνεται τίποτα..Γενικά τα δοκίμασα όλα και το πρόβλημα παραμένει ακόμα και με την αναβάθμιση.. Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ε? Δηλαδή από την αρχή δε μπορούσες να γράψεις καθόλου ένα ολοκληρωμένο μήνυμα; Χμ...μήπως να πας στη SE να τους το δώσεις και να τους πεις το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Το κινητό το έχεις γυρισμένο στα ελληνικά ή στα αγγλικά (σαν γλώσσα menu)? Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ναι από την αρχή με άφηνε να γράψω μόνο 70 χαρακτηρες σε ελληνικα είτε κεφαλαια είτε μικρα με η χωρίς τ9 (δεν δουλευε ουτε τοτε η δίεση) και μετά την αναβάθμιση δεν αλλαξε τίποτα.. Το μενου το έχω στα ελληνικά και πριν και μετα την αναβαθμιση Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Περίεργο ακούγεται αυτό...σε κανέναν άλλο από εμάς δε συμβαίνει...μήπως να πας μια επίσκεψη στη SE να τους το πεις; Και φυσικά μη δεχτείς να σου πουν ότι θα πρέπει να πληρώσεις κάτι... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Εχμ...........κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω! Σήμερα το πήρα είδηση που έγραψα το πρώτο μου μεγάλο μήνυμα :O Με κεφαλαία γράφει κανονικά αλλά με μικρά γράφει το πολύ 60-70 χαρακτήρες... Και δοκίμασα το κόλπο που είπες αλλά....τα ίδια!!! Παρατήρησα όμως κάτι άλλο: όταν είχα περασμένο κάποιο Theme (και όχι το default) δεν έπαιρνε με τίποτα πάνω από 60 χαρακτήρες! :wacko: Παίζει να φταίει κάτι τέτοιο??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Φαντάζομαι ότι έχετε απενεργοποιήσει τους "εθνικούς χαρακτήρες" από το μενού ε?:rolleyes: Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Φαντάζομαι ότι έχετε απενεργοποιήσει τους "εθνικούς χαρακτήρες" από το μενού ε?:rolleyes: Άμα μου πεις πού το βρίσκω θα σου πω με σιγουριά αν το έχω κάνει ή όχι :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Άμα μου πεις πού το βρίσκω θα σου πω με σιγουριά αν το έχω κάνει ή όχι :) Εκεί που γράφεις μήνυμα , πατάς "πρόσθετα" και το έχει κάπου προς το τέλος:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anarxaki Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Εκεί που γράφεις μήνυμα , πατάς "πρόσθετα" και το έχει κάπου προς το τέλος:) Ήταν όντως ενεργοποιημένα αλλά και που τα απενεργοποίησα το ίδιο! Με μικρά γράμματα γράφει 76 χαρακτήρες............. Πρόσεξα και κάτι άλλο.........όταν επιλέγω κεφαλαία βάζει τόνους :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 (Εγώ πάλι όταν πατάω # και μετά επιλέγω ελληνικά γράφει κεφαλαία ως default!) Να ρωτήσω κάτι; Έχουμε όλοι το ίδιο κινητό;! W550i έτσι;! Δεν έχει κανείς το W600 ή τπ W550 σκέτο;! πχ αυτό που διαφημίζουν στη MicroLand λέει W550 σκέτο! Μήπως παίζει κάποια διαφορά λόγω των εκδόσεων; Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Ήταν όντως ενεργοποιημένα αλλά και που τα απενεργοποίησα το ίδιο! Με μικρά γράμματα γράφει 76 χαρακτήρες............. Πρόσεξα και κάτι άλλο.........όταν επιλέγω κεφαλαία βάζει τόνους :( Περίεργο:ninja: Κανονικά με εθνικούς χαρακτήρες στο off θα έπρεπε....να μην γράφει μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες. Έτσι είναι όλα τα SE. Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 (Εγώ πάλι όταν πατάω # και μετά επιλέγω ελληνικά γράφει κεφαλαία ως default!) Να ρωτήσω κάτι; Έχουμε όλοι το ίδιο κινητό;! W550i έτσι;! Δεν έχει κανείς το W600 ή τπ W550 σκέτο;! πχ αυτό που διαφημίζουν στη MicroLand λέει W550 σκέτο! Μήπως παίζει κάποια διαφορά λόγω των εκδόσεων; w550i ειναι το κινητο,στην Ελλαδα δεν εχει ερθει το w600i που στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο κινητο αλλα αλλαζει κωδικο απο χωρα σε χωρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 w550i ειναι το κινητο,στην Ελλαδα δεν εχει ερθει το w600i που στην ουσια ειναι ακριβως το ιδιο κινητο αλλα αλλαζει κωδικο απο χωρα σε χωρα. Το γνωρίζω πως στην Ελλάδα υπάρχει το W550i και ότι δεν έχει διαφορά..το 'χω αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ μου, καθώς και στο "Avatar-το κινητό σας τηλέφωνο" που είχα ζητήσει να βάλουν σε φωτο το σωστό W550i αλλά με γράψανε πατόκορφα!!!!! :!: Η απορία μου ήταν μήπως κάποιος έχει το W550 χωρίς i ... και μήπως αυτό έχει διαφορά... Άσε που για τα 550ι και 600ι λέμε πως δεν έχουν διαφορά επειδή το έχουμε διαβάσει, σωστά; Μπορεί πχ να έχουν διαφορά στα μηνύματα αλλά να μη το θεώρησαν τόσο σημαντικό να το αναφέρουν. (γιαυτό ανέφερα και το 600ι πριν) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Το γνωρίζω πως στην Ελλάδα υπάρχει το W550i και ότι δεν έχει διαφορά..το 'χω αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ μου, καθώς και στο "Avatar-το κινητό σας τηλέφωνο" που είχα ζητήσει να βάλουν σε φωτο το σωστό W550i αλλά με γράψανε πατόκορφα!!!!! :!: Η απορία μου ήταν μήπως κάποιος έχει το W550 χωρίς i ... και μήπως αυτό έχει διαφορά... Άσε που για τα 550ι και 600ι λέμε πως δεν έχουν διαφορά επειδή το έχουμε διαβάσει, σωστά; Μπορεί πχ να έχουν διαφορά στα μηνύματα αλλά να μη το θεώρησαν τόσο σημαντικό να το αναφέρουν. (γιαυτό ανέφερα και το 600ι πριν) Σαν τι διαφορά να έχει στα μηνύματα; να έχει το τελικο ς; Όλα τα SE που κυκλοφορούν στην Ευρώπη είναι πάντα i. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μιλάω για το πρόβλημα που αναφέρθηκε πριν με τους 70 χαρακτήρες...!!! Και ξαναλέω πως η MicroLand διαφημίζει πως πουλάει το W550 (χωρίς i αναγράφεται) σε τιμή αρκετά χαμηλότερη απ' ότι τα υπόλοιπα καταστήματα! Και λέω μήπως - ΜΗΠΩΣ - πρόκειται για άλλο κινητό και κάποιο από τα παιδιά, που έχουν πρόβλημα ακόμα και πατώντας κάθε φορά και επιλέγοντας τα ελληνικά ως γλώσσα, έχουν αυτό!... Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Απλά δεν βάλαν το i. Τόσο απίθανο σου φαίνεται; Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Το γνωρίζω πως στην Ελλάδα υπάρχει το W550i και ότι δεν έχει διαφορά..το 'χω αναφέρει και σε προηγούμενα ποστ μου, καθώς και στο "Avatar-το κινητό σας τηλέφωνο" που είχα ζητήσει να βάλουν σε φωτο το σωστό W550i αλλά με γράψανε πατόκορφα!!!!! :!: Η απορία μου ήταν μήπως κάποιος έχει το W550 χωρίς i ... και μήπως αυτό έχει διαφορά... Άσε που για τα 550ι και 600ι λέμε πως δεν έχουν διαφορά επειδή το έχουμε διαβάσει, σωστά; Μπορεί πχ να έχουν διαφορά στα μηνύματα αλλά να μη το θεώρησαν τόσο σημαντικό να το αναφέρουν. (γιαυτό ανέφερα και το 600ι πριν) Η μόνη διαφορά ανάμεσα στα W600 και W550, είναι ότι το πρώτο υποστιρίζει την μπάντα GSM 850MHz, δηλαδή μιλάμε βασικά για τη Λατινική Αμερική. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είναι διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά αυτό το κινητό. Τώρα όσον αφορά τα γράμματα i, c, a στα οποία καταλήγουν όλες οι ονομασίες των κινητών της SE ("σκέτο" δεν υπάρχει κανένα) φανερώνουν τις αγορές για τις οποίες έχουν φτιαχτεί. Τα a είναι για την αγορά της Λατινικής Αμερικής (america). Τα c για την αγορά της Κίνας (china). Και τα i για τις αγορές του υπόλοιπου κόσμου (international). Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μιλάω για το πρόβλημα που αναφέρθηκε πριν με τους 70 χαρακτήρες...!!! Και ξαναλέω πως η MicroLand διαφημίζει πως πουλάει το W550 (χωρίς i αναγράφεται) σε τιμή αρκετά χαμηλότερη απ' ότι τα υπόλοιπα καταστήματα! Και λέω μήπως - ΜΗΠΩΣ - πρόκειται για άλλο κινητό και κάποιο από τα παιδιά, που έχουν πρόβλημα ακόμα και πατώντας κάθε φορά και επιλέγοντας τα ελληνικά ως γλώσσα, έχουν αυτό!... Πρόβλημα με τους 70 χαρακτήρες δεν υφίσταται. Εάν κάποιος θέλει να στέλνει μηνύματα μικρά ελληνικά, τόνους κλπ. θα πρέπει να ενεργοποιήσει την επιλογή Εθνικοί Χαρακτήρες, αλλά το κάθε μήνυμα που θα στέλνει θα χωράει μονάχα 70, διότι αυτοί κωδικοποιούνται σύμφωνα με το πρότυπο Unicode και καταλαμβάνουν παραπάνω χώρο. Εάν δεν υπάρχει λόγος γραφής μικρών ελληνικών, η παραπάνω επιλογή καλό είναι να είναι ανενεργή κι έτσι θα γράφονται και θα αποστέλνονται κεφαλαίοι οι ελληνικοί χαρακτήρες και το κάθε μήνυμα θα χωράει 160. Όσον αφορά τη διαφήμιση πρόκειτε για παράλειψη. :) Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts