Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Επειδή παιδεύτηκα απίστευτα να βρω τι στην ευχή έφταιγε και δεν εμφανιζόντουσαν οι ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος, γράφω εν συντομία τη λύση σε περίπτωση που κάποιος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον.

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε δώσει όλες τις άδειες που απαιτούνται και να έχετε επιλέξει "ενεργοποίηση οθόνης κλειδώματος για ειδοποιήσεις". Εγώ παρ' όλο που τα είχα κάνει όλα αυτά, κάτι δε δούλευε σωστά και κυρίως σε ότι είχε να κάνει με τις αναπάντητες κλήσεις. Οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις ερχόντουσαν κανονικά στην οθόνη κλειδώματος.

Με τον Βασίλη ψάξαμε μήπως έφταιγε κάτι με τον dialer, με τον poco launcher που χρησιμοποιώ ή ακόμα και με τα θέματα που είχα κατεβάσει. Κατήργησα τον poco, ξαναγύρισα στο κλασσικό θέμα που έχει το κινητό, απεγκατέστησα κι εγκατέστησα τον dialer από το play store μπας και αλλά δυστυχώς τίποτα.

Τελικά η λύση βρέθηκε και είναι η παρακάτω.....

Πάμε "ρυθμίσεις" - "ειδοποιήσεις" - "ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος" (είναι η πρώτη επιλογή τέρμα αριστερά) - "διαμόρφωση" κι εν συνεχεία ενεργοποιούμε κι απενεργοποιούμε μια δυο φορές την επιλογή "εμφάνιση περιεχομένου ειδοποίησης" για να ξεκολλήσει.

Αν το κάνουμε αυτό, όποιο θέμα και να βάλουμε στο κινητό, παίζουν κανονικά οι ειδοποιήσεις. Τουλάχιστον σε εμένα δείχνει να δουλεύει.

Εν ολίγοις παρ' όλο που στη "διαμόρφωση" η "εμφάνιση περιεχομένου ειδοποίησης" δείχνει να είναι ήδη ενεργή, χρειάζεται να την επιλέξουμε εκ νέου.

Πρέπει να μου πήρε πάνω από 3 εβδομάδες το ρημάδι γιατί όσο έβλεπα ενεργή τη συγκεκριμένη λειτουργία, δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι έφταιγε αυτό.

Εάν έχει κάποιος ενεργό τον διακόπτη, και δε λειτουργεί η λειτουργία που ενεργοποιεί ο διακόπτης αυτός, είναι πάρα πολύ δύσκολο το να βρεθεί το πρόβλημα, γιατί το μυαλό δεν πάει ότι έχει κολλήσει ο διακόπτης στο ανενεργό. Εκεί μετά θέλει ή πολλή εμπειρία, ή πολλή τύχη ή και τα δύο.

Σε άλλο κινητό μέλους εδώ μέσα, δεν λειτουργούσε το notification led, και ο διακόπτης ήταν ανοικτός. Τον έκλεισε, τον άνοιξε, και το notification led δούλεψε. Να γνωρίζεις τις ρυθμίσεις, και να έχει κολλήσει ο διακόπτης. Είναι να μη σου τύχει.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Εάν έχει κάποιος ενεργό τον διακόπτη, και δε λειτουργεί η λειτουργία που ενεργοποιεί ο διακόπτης αυτός, είναι πάρα πολύ δύσκολο το να βρεθεί το πρόβλημα, γιατί το μυαλό δεν πάει ότι έχει κολλήσει ο διακόπτης στο ανενεργό. Εκεί μετά θέλει ή πολλή εμπειρία, ή πολλή τύχη ή και τα δύο.

Σε άλλο κινητό μέλους εδώ μέσα, δεν λειτουργούσε το notification led, και ο διακόπτης ήταν ανοικτός. Τον έκλεισε, τον άνοιξε, και το notification led δούλεψε. Να γνωρίζεις τις ρυθμίσεις, και να έχει κολλήσει ο διακόπτης. Είναι να μη σου τύχει.

Όντως !!!

Πάλι καλά που υπάρχει η παρέα και μοιραζόμαστε προβλήματα και λύσεις.....

Στάλθηκε από Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπες μέσα στο μεσεντζερ, στη λίστα συνομιλιών σου δηλαδή.

Πάνω αριστερά, είναι το εικονίδιό σου με τη φωτογραφία σου. Πάτησε σ'αυτό, και στο μενού που θα σε βάλει, επέλεξε το: ειδοποιήσεις και ήχοι.

Κάτω, τελευταία επιλογή, είναι το διαχείριση ειδοποιήσεων. Επέλεξέ το.

Λίγο παρακάτω, θα δεις που λέει, "επέτρεψε τη χρήση φωτισμού led". Ενεργοποίησέ το.

Παρακάτω με scroll down, υπάρχουν επιλογές, όπως "συνομιλίες και κλήσεις", "αναφορές ομαδικής συνομιλίας", κλπ. Μπες σε όλες τις επιλογές αυτές, μη παραλείψεις καμία, και ενεργοποίησε το: "φωτισμός led".

Και πες μου εάν μετά απο αυτά, έφτιαξε τίποτα, κάνοντας δοκιμή βιντεοκλήσης.

Το κοίταξα κ πριν γραψετε το 2ο σχολιο.. Δν ξερω τι φαση. Αν το ίδιο κινητο αλλου δν εχει αυτο το θεμα τοτε γιατι να μην μου το διορθώσουν; ισως παω να ρωτησω σε καταστημα για xiaomi που εχουμε στον ευοσμο νομιζω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α επισης δοκιμασα στο κινητο της αδερφής μου, το 8T εχει, στην βιντεο κληση αναβει, στην καμερα αναβει μονο απ τις ρυθμισεις της καμερας οποτε λες οκ... Μονο το δικο μ δηλαδή το χει αυτο το θεμα.. Ελεος. Ξερω οτι για σας μπορει να μην ειναι θεμα, αλλα για μενα ειναι. Τέλος πάντων ευχαριστώ που ασχολήθηκατε. Πειτε μου μονο αν ξερετε που μπορω να το πουλήσω "ευκολα". Ειναι ασπρο 6/128 με 3 θηκες κ καινούριο τζαμακι

Το κοίταξα κ πριν γραψετε το 2ο σχολιο.. Δν ξερω τι φαση. Αν το ίδιο κινητο αλλου δν εχει αυτο το θεμα τοτε γιατι να μην μου το διορθώσουν; ισως παω να ρωτησω σε καταστημα για xiaomi που εχουμε στον ευοσμο νομιζω.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α επισης δοκιμασα στο κινητο της αδερφής μου, το 8T εχει, στην βιντεο κληση αναβει, στην καμερα αναβει μονο απ τις ρυθμισεις της καμερας οποτε λες οκ... Μονο το δικο μ δηλαδή το χει αυτο το θεμα.. Ελεος. Ξερω οτι για σας μπορει να μην ειναι θεμα, αλλα για μενα ειναι. Τέλος πάντων ευχαριστώ που ασχολήθηκατε. Πειτε μου μονο αν ξερετε που μπορω να το πουλήσω "ευκολα". Ειναι ασπρο 6/128 με 3 θηκες κ καινούριο τζαμακι

Συγνώμη που επεμβαίνω, αν κατάλαβα καλά θες ενω κάνεις βιντεοκληση με μεσετζερ να ανάβει και το φλας μόνιμα (κανονική κάμερα, πίσω μεγάλη) σωστά?

Δεν αναφέρεσαι στην σελφι κάμερα

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Δεν έκατσε καλά, δε προστάτευε? Αν θέλεις εξήγησε γιατί δε σαρεσε

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και δύσκολα το πέρασα, γιατί είναι σαν ζελατίνα αλλά και στην αφή δε μου άρεσε καθόλου. Εντελώς άλλη αίσθηση το τζαμακι

Δηλαδή αυτό που δείχνει ότι μπαίνει πανευκολα δεν ισχύει???

Και είπα να το πάρω αντί του κλασικού tempered...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει... Το κατέβασα αλλά το APK τι κάνει?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Έχει update η trcam.... 28/07

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, μόλις χθες το κοίταξα και δεν την είχε ανεβάσει, την ανέβασε αργότερα. Δυστυχώς, πέρασα και την 7.1, και εξακολουθεί να μη λειτουργεί το βίντεο :(

Αυτή τη φορά έστειλα προσωπικό μήνυμα στον προγραμματιστή, ενώ άφησα νέο post στο νήμα. Ίδωμεν.

Έχεις κανείς θεματακια με τα mobile data;

Όταν πιανω 3/5 σήμα 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου δεδομένα. Όλες οι εφαρμογές μου βγάζουν πως δεν είμαι στο ίντερνετ.

Αν βγάλω την κάρτα και τη βάλω στο note 4x στο ίδιο σημείο πιανω κανονικά.

Αν πιάσω σπάνια 4/5 δουλεύει.

Έχω Vodafone CU

Παρακάτω στην πρώτη φωτό δεν δουλεύουν τα δεδομένα. Στη δεύτερη δουλεύουν

15a8da0f5bec674a4fbf427328a67e56.jpg

111b2ba425377c00e9ddadbfb600a74b.jpg

Edited by guido

Αν είχες wind θα ήξερα ποιος φταίει και δεν έχεις δεδομένα :lol:

Συγνώμη που επεμβαίνω, αν κατάλαβα καλά θες ενω κάνεις βιντεοκληση με μεσετζερ να ανάβει και το φλας μόνιμα (κανονική κάμερα, πίσω μεγάλη) σωστά?

Δεν αναφέρεσαι στην σελφι κάμερα

Ναι. Ενω μιλαω με την μπροστινή κάμερα, θελω να αναψω το φλας (οχι για να βγάλω φωτογραφία προφανως) αλλα για φως. Για να φαινομαι. Αλλα ενω σε αλλους απ οτι ειπαν αναβει σε μενα δεν μ αφήνει...

Έχεις κανείς θεματακια με τα mobile data;

Όταν πιανω 3/5 σήμα 4G+ είναι σαν να μην έχω καθόλου δεδομένα. Όλες οι εφαρμογές μου βγάζουν πως δεν είμαι στο ίντερνετ.

Αν βγάλω την κάρτα και τη βάλω στο note 4x στο ίδιο σημείο πιανω κανονικά.

Αν πιάσω σπάνια 4/5 δουλεύει.

Έχω Vodafone CU

Παρακάτω στην πρώτη φωτό δεν δουλεύουν τα δεδομένα. Στη δεύτερη δουλεύουν

Ο πάροχός σου, στη περιοχή που βρίσκεσαι, δε δίνει 4G+. Φαίνεται ως ένδειξη στη συσκευή σου, αλλά είναι τόσο χαμηλή η ταχύτητα, που πέφτει σε κενή ζώνη σήματος των δεδομένων. Στο Mido σου λειτουργεί γιατί το Mido δεν έχει 4G+, και πιάνει μόνο 4G και έτσι έχεις κίνηση δεδομένων.

Τώρα βέβαια, ως προς τη λύση του προβλήματός σου, υπάρχει κάποια ρύθμιση όχι για να έχεις 4G+, αλλά για να δίνει η συσκευή σου προτεραιότητα στο 4G. Αυτό προϋποθέτει ότι ίσως δεν έχεις και καθόλου 4G+ στη συσκευή σου, οπότε θα πρέπει να κάνεις αυτή την υποχώρηση και να το σκεφτείς. Θα το δοκιμάσεις βέβαια, γιατί δε ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει, είναι ρύθμιση μέσα απο τη συσκευή σου. Δε γνωρίζω εάν θα ήθελες να τη δοκιμάσεις.

Ναι. Ενω μιλαω με την μπροστινή κάμερα, θελω να αναψω το φλας (οχι για να βγάλω φωτογραφία προφανως) αλλα για φως. Για να φαινομαι. Αλλα ενω σε αλλους απ οτι ειπαν αναβει σε μενα δεν μ αφήνει...

Λέγοντας μπροστινή κάμερα εννοεις την σελφοκαμερα?

Συγνώμη που ρωτάω

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει... Το κατέβασα αλλά το APK τι κάνει?

Βάλτε ακουστικά, ανοίξτε μουσική, ανοίξτε το apk. Ρυθμίστε το όπως βλέπετε, ειδικά το gain και απολαύστε

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά όταν κάνουμε βιντεοκλήση μιλάμε με την μπροστά κάμερα για να βλέπουμε τον συνομιλητή μας.

Η μπροστά κάμερα όμως, δεν έχει φλας. Αυτό βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κινητού, όπου και να το ανάψεις δεν θα σε φωτίσει...

Ο πάροχός σου, στη περιοχή που βρίσκεσαι, δε δίνει 4G+. Φαίνεται ως ένδειξη στη συσκευή σου, αλλά είναι τόσο χαμηλή η ταχύτητα, που πέφτει σε κενή ζώνη σήματος των δεδομένων. Στο Mido σου λειτουργεί γιατί το Mido δεν έχει 4G+, και πιάνει μόνο 4G και έτσι έχεις κίνηση δεδομένων.

Τώρα βέβαια, ως προς τη λύση του προβλήματός σου, υπάρχει κάποια ρύθμιση όχι για να έχεις 4G+, αλλά για να δίνει η συσκευή σου προτεραιότητα στο 4G. Αυτό προϋποθέτει ότι ίσως δεν έχεις και καθόλου 4G+ στη συσκευή σου, οπότε θα πρέπει να κάνεις αυτή την υποχώρηση και να το σκεφτείς. Θα το δοκιμάσεις βέβαια, γιατί δε ξέρω κατά πόσο θα λειτουργήσει, είναι ρύθμιση μέσα απο τη συσκευή σου. Δε γνωρίζω εάν θα ήθελες να τη δοκιμάσεις.

Με ενδιαφέρει ναι.

Αλλά δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση. Μόνο για LTE/3G/2G έχει

Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά όταν κάνουμε βιντεοκλήση μιλάμε με την μπροστά κάμερα για να βλέπουμε τον συνομιλητή μας.

Η μπροστά κάμερα όμως, δεν έχει φλας. Αυτό βρίσκεται στην πίσω πλευρά του κινητού, όπου και να το ανάψεις δεν θα σε φωτίσει...

Λέγοντας μπροστινή κάμερα εννοεις την σελφοκαμερα?

παιδιά πιστεύω την μπερδεύετε πάρα πολύ χωρίς λόγο επειδή δεν καταλάβατε :)))

δεν είπε ποτε για φλας στην μπροστά κάμερα (ναι η σελφοκάμερα)

είπε να μιλάει με την μπροστά κάμερα και να μπορεί να ανοίξει το φλας της πίσω (τον φακό βρε αδελφέ)

και όπως απάντησα ήδη (αλλά μάλλον δεν το κατάλαβαν όλοι :))) )

ναι γίνονται όλα σωστά στο κινητό μου , ΕΚΤΟΣ από το να ανοίγεις την κάμερα από τα toggles ενώ είσαι στην φωτογραφική (φωτογραφία με τις πίσω της κανονικές κάμερες) που και δεν έχει και νόημα το toggle

χριστίνα , επειδή δεν είδα αν απάντησες , είχες κάνει επαναφορά από backup / αλλη συσκευή ;

δοκίμασες κανά factory reset πρώτα να δεις αν κάνει αυτά που θες και μετά να περάσεις τις άλλες εφαρμογές (από backup ή όπως σε βολευεί ; )

Με ενδιαφέρει ναι.

Αλλά δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση. Μόνο για LTE/3G/2G έχει

Ναι. Λογικό. Η αλήθεια είναι ότι για να τη βρεις, είναι λίγο ψαγμένη επιλογή.

Λοιπόν. Μπες στον dialer σου, και κάνε copy paste ή γράψε το *#*#4636#*#*

Επέλεξε το: πληροφορίες τηλεφώνου 1

Κάνε scroll down στο μενού που θα σε βάλει, και επέλεξε το: ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου

Βγάλε την προεπιλογή ένα screenshot, για να θυμάσαι να το επαναφέρεις όταν χρειαστεί.

Και επέλεξε την ακριβώς απο πάνω επιλογή (LTE/TD-SCDMA/UMTS).

Αυτό λογικά θα σου δίνει προτεραιότητα στο 4G.

Επίσης, δε χάνεις κάτι, το να δοκιμάσεις και τις άλλες επιλογές που σου δίνει, και με προσοχή, στο να θυμάσαι με screenshot την by default επιλογή, την εργοστασιακή ρύθμιση δηλαδή.

Ευχαριστώ.

Ναι. Λογικό. Η αλήθεια είναι ότι για να τη βρεις, είναι λίγο ψαγμένη επιλογή.

Λοιπόν. Μπες στον dialer σου, και κάνε copy paste ή γράψε το *#*#4636#*#*

Επέλεξε το: πληροφορίες τηλεφώνου 1

Κάνε scroll down στο μενού που θα σε βάλει, και επέλεξε το: ορισμός προτιμώμενου τύπου δικτύου

Βγάλε την προεπιλογή ένα screenshot, για να θυμάσαι να το επαναφέρεις όταν χρειαστεί.

Και επέλεξε την ακριβώς απο πάνω επιλογή (LTE/TD-SCDMA/UMTS).

Αυτό λογικά θα σου δίνει προτεραιότητα στο 4G.

Επίσης, δε χάνεις κάτι, το να δοκιμάσεις και τις άλλες επιλογές που σου δίνει, και με προσοχή, στο να θυμάσαι με screenshot την by default επιλογή, την εργοστασιακή ρύθμιση δηλαδή.

Ευχαριστώ.

Λοιπόν. Ήταν προεπιλεγμένη ήδη αυτή. Κάνω δοκιμές με τις αλλες. Με κάποια μου βγαζει για λίγο 4g αλλα ξαναγυρνάει σε +.

Θα το ψάξω αναλυτικά.

Σε ευχαριστώ

Ποιο είναι το γκρουπ στο telegram?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Έχει πολλά, την περισσότερη κίνηση την έχει το curtana έχει άλλο για photo κτλ, μπες και ψάξε Redmi note 9 pro και θα στα βγάλει όλα.

Sent from my U65GT using Tapatalk

Χθες παράτησα το εξείς.Πρωτη φορά χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω σε κλήση σε πάρα πολύ δυνατό ήλιο, περπάταγα και με πήραν τηλέφωνο, η οθόνη πολύ φωτεινή αλλά παράτησα ότι η φωτό της επαφής ηταν κάπως αλλιωμενη από χρώματα, το απόγευμα παρατήρησα ότι τα χρώματα στην αρχική οθόνη δεν ήταν τα κανονικά, μην φανταστείτε τρομερές διάφορες, έκανα τα πάντα από ρυθμίσεις τίποτε δοκίμασα κρύο θερμό κ.τ.λ

Έστρωσε μόνο με reboot, κάτι είχε αναφερθεί εδώ εσάς παλαιότερα.

Χθες παράτησα το εξείς.Πρωτη φορά χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω σε κλήση σε πάρα πολύ δυνατό ήλιο, περπάταγα και με πήραν τηλέφωνο, η οθόνη πολύ φωτεινή αλλά παράτησα ότι η φωτό της επαφής ηταν κάπως αλλιωμενη από χρώματα, το απόγευμα παρατήρησα ότι τα χρώματα στην αρχική οθόνη δεν ήταν τα κανονικά, μην φανταστείτε τρομερές διάφορες, έκανα τα πάντα από ρυθμίσεις τίποτε δοκίμασα κρύο θερμό κ.τ.λ

Έστρωσε μόνο με reboot, κάτι είχε αναφερθεί εδώ εσάς παλαιότερα.

Καλημέρα.

Εμένα μου το εκανε συνέχεια στον δυνατό ήλιο αυτό.

Και στην καφετέρια να καθομουνα πχ και να ημουν στο facebook αν ειχε δυνατό ήλιο κιτρινίζαν όλα.

Εστρωνε μόνο με επανεκκίνηση

Δεν θέλει ήλιο φαίνεται. :) :) Βάλτο αντιηλιακο :)

Το έβαλα στο κορεσμό και κάπως ησύχασα από αυτό. Προβολή/ σχέδιο χρώματος/ κορεσμός

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν