Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

κι άλλη μια... Τις νυκτερινές πριν λίγο τις τράβηξα...

https://ibb.co/Zg0MjMP

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro, χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τώρα αν σου πω πως δεν έχω ιδέα για τι λες....☹️

Κανείς δεν είχε ιδέα για τίποτα, όλοι στη πορεία μάθαμε, και ό,τι θέλεις εδώ μέσα θα ρωτάς, και εάν γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε.

Δες τι είναι το hdr εδώ

Αυτή η ρύθμιση, υπάρχει μέσα στην εφαρμογή σου της trCamera. Αν κατεβάσεις τη συρόμενη σελίδα που πας για να μπεις στις ρυθμίσεις, έχει μια επιλογή που γράφει hdr.

Εκεί, έχει δύο ρυθμίσεις. Η μεσαία είναι για να βγαίνει η φωτογραφία με hdr σε όλο το dynamic range της με hdr, και η άλλη η δεξιά η ρύθμιση είναι για να εστιάζει το hdr στο κέντρο της φωτογραφίας.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Σε εμένα ρε παιδιά γιατί δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες η trcamera?

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανείς δεν είχε ιδέα για τίποτα, όλοι στη πορεία μάθαμε, και ό,τι θέλεις εδώ μέσα θα ρωτάς, και εάν γνωρίζουμε θα σε βοηθήσουμε.

Δες τι είναι το hdr εδώ

Αυτή η ρύθμιση, υπάρχει μέσα στην εφαρμογή σου της trCamera. Αν κατεβάσεις τη συρόμενη σελίδα που πας για να μπεις στις ρυθμίσεις, έχει μια επιλογή που γράφει hdr.

Εκεί, έχει δύο ρυθμίσεις. Η μεσαία είναι για να βγαίνει η φωτογραφία με hdr σε όλο το dynamic range της με hdr, και η άλλη η δεξιά η ρύθμιση είναι για να εστιάζει το hdr στο κέντρο της φωτογραφίας.

Πολύ σε ευχαριστώ, γενικώς !!!

Το βρήκα αυτό που λες, αλλά τώρα το ενεργοποίησα, και έχει το μεσαίο ενεργοποιημένο. Πριν ήταν στις ρυθμίσεις κλειστό το hdr+ control οπότε δεν μου το εμφάνιζε...

Σε εμένα ρε παιδιά γιατί δεν αποθηκεύει τις φωτογραφίες η trcamera?

Αλήθεια; δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχεις δώσει τις άδειες στον αποθηκευτικό χώρο για την εφαρμογή; υπάρχει συγκεκριμένη άδεια για αυτό.

Επίσης, με ποια έκδοση της trCamera είσαι; με την τελευταία την 7;

Τέλος, μπορείς να κάνεις ένα reinstall.

Κάνε εάν θες αυτές τις ενέργειες.

Edited by Vasileios26

Πολύ σε ευχαριστώ, γενικώς !!!

Το βρήκα αυτό που λες, αλλά τώρα το ενεργοποίησα, και έχει το μεσαίο ενεργοποιημένο. Πριν ήταν στις ρυθμίσεις κλειστό το hdr+ control οπότε δεν μου το εμφάνιζε...

Να το χρησιμοποιείς το hdr, θα ανεβάσεις επίπεδα τις φωτογραφίες σου, πλην βέβαια των εξαιρέσεων που σου είπα για αυτό.

Καλές λήψεις :)

Αλήθεια; δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχεις δώσει τις άδειες στον αποθηκευτικό χώρο για την εφαρμογή; υπάρχει συγκεκριμένη άδεια για αυτό.

Επίσης, με ποια έκδοση της trCamera είσαι; με την τελευταία την 7;

Τέλος, μπορείς να κάνεις ένα reinstall.

Κάνε εάν θες αυτές τις ενέργειες.

Έχω δώσει όλες τις άδειες

Η έκδοση είναι 7.2.010.276119300

Θα δοκιμάσω reinstall και θα ενημερώσω

Καλημέρα.

Βασιλη, γιατί όταν πατάω από το κινητό μου το link που παραπέμπει στην trcamera, δε μου ανοίγει;

Το πάτησα και μου έβγαλε να επιλέξω αν θέλω να το ανοίξω με chrome ή με Tapatalk.

Επέλεξα το δεύτερο και από εκείνη τη στιγμή, δεν κάνει τίποτα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλημέρα.

Βασιλη, γιατί όταν πατάω από το κινητό μου το link που παραπέμπει στην trcamera, δε μου ανοίγει;

Το πάτησα και μου έβγαλε να επιλέξω αν θέλω να το ανοίξω με chrome ή με Tapatalk.

Επέλεξα το δεύτερο και από εκείνη τη στιγμή, δεν κάνει τίποτα.

Το Tapatalk δεν μπορεί να ανοίξει συνδέσμους , με chrome μια χαρά ανοίγει.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Μάλιστα. Ευχαριστώ.

Και πως αλλάζω τώρα την επιλογή;

Είχα επιλέξει να ανοίγει πάντα με tapatalk.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μάλιστα. Ευχαριστώ.

Και πως αλλάζω τώρα την επιλογή;

Είχα επιλέξει να ανοίγει πάντα με tapatalk.

Καλή ερώτηση, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-εφαρμογες βρες το Tapatalk πρέπει να έχει μια επιλογή για άνοιγμα συνδέσμων και κάνε το ερώτηση πάντα, λογικά αυτό είναι.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Καλησπέρα, είπα να δοκιμάσω πληρωμή μέσω nfc με την εφαρμογή της eurobank , αλλά δεν το έκανε. Συγκεκριμένα σε 2 διαφορετικά pos έβγαλε μήνυμα ότι η συναλλαγή απορρίφθηκε. Με το Motorola one vision που έχω πληρώνει κανονικά παντού. Έχει πληρώσει κάποιος μέσω nfc με την εφαρμογή της eurobank; Ποιες ρυθμίσεις χρειάζεται στο τηλέφωνο; Μήπως κάτι μου διαφεύγει. Ευχαριστώ!

Πριν 2-3 σελίδες είχα αναφερθεί σ αυτό αλλά για εφαρμογή της άλφα.

Έπιανε με την δεύτερη

όταν το ρύθμισα έτσι, δουλεύει άψογα. Δώσε βάση στην δεύτερη ρύθμιση (use default)

Screenshot_2020-07-23-11-04-20-038_com.android.settings.jpg

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Καλή ερώτηση, δοκίμασε να πας ρυθμίσεις-εφαρμογες βρες το Tapatalk πρέπει να έχει μια επιλογή για άνοιγμα συνδέσμων και κάνε το ερώτηση πάντα, λογικά αυτό είναι.

Πήγα στο tapatalk κι έκανα εκκαθάριση προεπιλογων.

Ευχαριστώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πριν 2-3 σελίδες είχα αναφερθεί σ αυτό αλλά για εφαρμογή της άλφα.

Έπιανε με την δεύτερη

όταν το ρύθμισα έτσι, δουλεύει άψογα. Δώσε βάση στην δεύτερη ρύθμιση (use default)

Screenshot_2020-07-23-11-04-20-038_com.android.settings.jpg

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα το δοκιμάσω σε επόμενη πληρωμή και θα αναφέρω αποτέλεσμα.!!!

frastgr

Αναφέρω τρία θεματακια, όχι τόσο γιατί με απασχολούν, όσο για την κουβέντα.

- παρατηρώ ότι αρκετές φορές μέσα στο σπίτι δε λειτουργεί το wifi call και πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω

- αρκετές φορές το τηλέφωνο από μόνο του γυρίζει στα αγγλικά και ξανά μετά στα ελληνικά. Για παράδειγμα όταν έχεις μια εισερχόμενη κλήση, άλλες φορές σου γράφει "απόρριψη" κι άλλες "decline". Ανάλογα τα κέφια του

- διαπιστώνω μια υπερευαισθησία στην αυτόματη περιστροφή. Πολλές φορές ενώ το έχω πάνω σε επίπεδη επιφάνεια (π.χ. γραφείο), ανοίγω το tapatalk και μου το βγάζει σε οριζόντια θέση.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

- παρατηρώ ότι αρκετές φορές μέσα στο σπίτι δε λειτουργεί το wifi call και πρέπει να το κλείσω και να το ανοιξω

- αρκετές φορές το τηλέφωνο από μόνο του γυρίζει στα αγγλικά και ξανά μετά στα ελληνικά. Για παράδειγμα όταν έχεις μια εισερχόμενη κλήση, άλλες φορές σου γράφει "απόρριψη" κι άλλες "decline". Ανάλογα τα κέφια του

- διαπιστώνω μια υπερευαισθησία στην αυτόματη περιστροφή. Πολλές φορές ενώ το έχω πάνω σε επίπεδη επιφάνεια (π.χ. γραφείο), ανοίγω το tapatalk και μου το βγάζει σε οριζόντια θέση.

Καλημέρα σε όλους.

Έχει ειπωθεί ξανά (δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, για αυτό είμαστε εμείς εδώ) ότι η αυτόματη περιστροφή έχει μια υπερευαισθησία, όχι σε αυτό το νήμα, σε άλλα νήματα Xiaomi συσκευών.

Προσωπική μου άποψη απο την εμπειρία μου στο θέμα αυτό, είναι ότι σε άλλους είναι πρόβλημα, σε άλλους αρέσει, ή τουλάχιστον δεν τους ενοχλεί.

Σίγουρα, για να το αναφέρεις κι εσύ, μπορούμε να έχουμε μια βάση, ότι όντως είναι υπερευαίσθητος ο αισθητήρας περιστροφής.

Ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης, ότι είναι "μισό κλικ" πιο ευαίσθητος απο ότι χρειάζεται.

Το θέμα του WiFi calling, έγκειται στο ότι η συσκευή μας δεν είναι συμβατή με την εν λόγω υπηρεσία. Το Redmi Note 9S είναι συμβατό. Το Pro ακόμα όχι. Μιλώντας πάντα για την cosmote που γνωρίζω. Οπότε λογικό και η υπηρεσία να λειτουργεί με αστάθεια.

Τέλος, όσο αφορά την αλλαγή γλώσσας, δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό. Είναι bug της Rom.

Ευχαριστώ.

Αν θες γράψε τι ρομ φοράς?

Παιδες, αν δεν σας κάνει κόπο οταν αναφέρετε bugs να γράφετε και την ρομ που φοράτε (eu, global 11.x.x.x)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Να το χρησιμοποιείς το hdr, θα ανεβάσεις επίπεδα τις φωτογραφίες σου, πλην βέβαια των εξαιρέσεων που σου είπα για αυτό.

Καλές λήψεις :)

Ναι θα το χρησιμοποιώ... Τώρα που το έμαθα...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση. Στα settings του lib patcher, το κουμπί binary settings library πρέπει να είναι on ή of ;

Ναι θα το χρησιμοποιώ... Τώρα που το έμαθα...

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ερώτηση. Στα settings του lib patcher, το κουμπί binary settings library πρέπει να είναι on ή of ;

Μη το πειράξεις. Έτσι κι αλλιώς, αυτή η λειτουργία σαν ενεργοποιημένη, ξεκλειδώνει κάποια ρύθμιση η οποία είναι default στη τιμή της.

Οι ρυθμίσεις οι οποίες κάνουν τη διαφορά, είναι στον οδηγό για την trcam στη πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ.

Μη το πειράξεις. Έτσι κι αλλιώς, αυτή η λειτουργία σαν ενεργοποιημένη, ξεκλειδώνει κάποια ρύθμιση η οποία είναι default στη τιμή της.

Οι ρυθμίσεις οι οποίες κάνουν τη διαφορά, είναι στον οδηγό για την trcam στη πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ.

Ναι τις έχω κάνει αυτές τις ρυθμίσεις... Οκ το αφήνω κλειστό.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα σε όλους.

Έχει ειπωθεί ξανά (δεν είσαι υποχρεωμένος να το γνωρίζεις, για αυτό είμαστε εμείς εδώ) ότι η αυτόματη περιστροφή έχει μια υπερευαισθησία, όχι σε αυτό το νήμα, σε άλλα νήματα Xiaomi συσκευών.

Προσωπική μου άποψη απο την εμπειρία μου στο θέμα αυτό, είναι ότι σε άλλους είναι πρόβλημα, σε άλλους αρέσει, ή τουλάχιστον δεν τους ενοχλεί.

Σίγουρα, για να το αναφέρεις κι εσύ, μπορούμε να έχουμε μια βάση, ότι όντως είναι υπερευαίσθητος ο αισθητήρας περιστροφής.

Ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης, ότι είναι "μισό κλικ" πιο ευαίσθητος απο ότι χρειάζεται.

Το θέμα του WiFi calling, έγκειται στο ότι η συσκευή μας δεν είναι συμβατή με την εν λόγω υπηρεσία. Το Redmi Note 9S είναι συμβατό. Το Pro ακόμα όχι. Μιλώντας πάντα για την cosmote που γνωρίζω. Οπότε λογικό και η υπηρεσία να λειτουργεί με αστάθεια.

Τέλος, όσο αφορά την αλλαγή γλώσσας, δεν υπάρχει ρύθμιση για αυτό. Είναι bug της Rom.

Ευχαριστώ.

Κι εμένα το Note 8 pro όταν το βάζω πολλές φορές στο τραπέζι γυρνάει σε landscape mode και όταν το σηκώνω όρθιο δεν επανέρχεται άμεσα. Θέλει να το κατεβάσω ξανά και να το φέρω όρθιο πάλι για να γυρίσει! Ενώ πριν γυρνούσε άμεσα! Δεν ξέρω αν σε κάθε Xiaomi έχει διαφορετική ευαισθησία ο αισθητήρας!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Όντως είναι κάπως περισσότερο ευαίσθητο στην περιστροφή.

Περισσότερο από οποιοδήποτε τηλεφώνου είχα ποτέ.

Επίσης το touchscreen είναι πολύ ευαίσθητο. Ενεργοποιείται ακόμη και σε απόσταση χιλιοστών (3)

Redmi Note 9 Pro 6-128

Όντως είναι κάπως περισσότερο ευαίσθητο στην περιστροφή.

Περισσότερο από οποιοδήποτε τηλεφώνου είχα ποτέ.

Επίσης το touchscreen είναι πολύ ευαίσθητο. Ενεργοποιείται ακόμη και σε απόσταση χιλιοστών (3)

+1 για το touchscreen.

Υπάρχουν φορές όπου αισθάνομαι ότι δεν έχω προλάβει να αγγίξω την οθόνη, και πατιέται η επιλογή που θέλω στην οθόνη (φυσικά την έχω αγγίξει την οθόνη, απλά είναι η αίσθηση ευαισθησίας αυτής που μου αφήνει).

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι υπάρχουν φορές, που επιλέγεται η επιλογή που θέλω στην οθόνη με τη σκέψη ότι θέλω να επιλέξω μία επιλογή :lol:

+1 για το touchscreen.

Υπάρχουν φορές όπου αισθάνομαι ότι δεν έχω προλάβει να αγγίξω την οθόνη, και πατιέται η επιλογή που θέλω στην οθόνη (φυσικά την έχω αγγίξει την οθόνη, απλά είναι η αίσθηση ευαισθησίας αυτής που μου αφήνει).

Έχω αρχίσει να σκέφτομαι ότι υπάρχουν φορές, που επιλέγεται η επιλογή που θέλω στην οθόνη με τη σκέψη ότι θέλω να επιλέξω μία επιλογή :lol:

Α μπράβο, α μπράβο.. :lol:

Σε Sony Xperia υπήρχε μια εφαρμογή που ρυθμιζε την ευαισθησία του. Θα την βρω και θα την δοκιμάσω.

Edit : βρέθηκε λυση

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wikihow.com/Change-Touch-Sensitivity-on-Android%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwi3oM-xsePqAhUFDOwKHTzuAigQFjALegQIAhAB&usg=AOvVaw0vbEsZZz7z3BuwMN2ZnOF3&ampcf=1

Περίπου στο 25% είναι πολύ καλύτερα

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Α μπράβο, α μπράβο.. :lol:

Σε Sony Xperia υπήρχε μια εφαρμογή που ρυθμιζε την ευαισθησία του. Θα την βρω και θα την δοκιμάσω.

Edit : βρέθηκε λυση

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wikihow.com/Change-Touch-Sensitivity-on-Android%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwi3oM-xsePqAhUFDOwKHTzuAigQFjALegQIAhAB&usg=AOvVaw0vbEsZZz7z3BuwMN2ZnOF3&ampcf=1

Περίπου στο 25% είναι πολύ καλύτερα

Για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει αυτή η αίσθηση αφής και δεν το μετέφερα ως κάτι αρνητικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα έχω υπόψιν μου (εγώ ή όποιος άλλος φίλος θέλει) τις ρυθμίσεις που ανέβασες.

Edited by Vasileios26

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν