Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Περιμένω πως και πως.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ήδη έχει βγει custom rom AOSP based, δηλαδή αυτό που σε ενδιαφέρει. Δεν είναι Lineage ή RR όπως φαντάζομαι κάτι τέτοιο θα σε ενδιαφέρει. Εσύ θες να περάσεις οποιαδήποτε AOSP rom, ή θες συγκεκριμένα Lineage;

Custom recovery official twrp δεν έχει βγει γενικά για Android 10 (αυτό γνωρίζω, εάν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος), δεν φταίει το τηλέφωνο μας για αυτό για να αλλαχθεί!

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Κοιταξε, στο μιντο έχω την pixel experience plus και είναι βούτυρο!!!!!!! Καμία σχέση με άλλες πολλές που δοκίμασα κατα καιρούς.

Αν βγει και τρέχει το ίδιο σωστά στο 9 μπορεί να μείνω σε αυτήν . Αν και θέλω να δοκιμάσω κάμποσες να δω ποια ταιριάζει σε μενα!

Κοιταξε, στο μιντο έχω την pixel experience plus και είναι βούτυρο!!!!!!! Καμία σχέση με άλλες πολλές που δοκίμασα κατα καιρούς.

Αν βγει και τρέχει το ίδιο σωστά στο 9 μπορεί να μείνω σε αυτήν . Αν και θέλω να δοκιμάσω κάμποσες να δω ποια ταιριάζει σε μενα!

Εγώ θα πάω σε xiaomi.eu!

Έχει βγει ήδη και με περιμένει! Φαντάζομαι ότι με το SOT που θα έχει θα πετάξεις το φορτιστή.

Καλημέρα παιδιά. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει, εάν με αυτή τη μέθοδο μπορεί να γίνει το ρουτ με magisk;

Screenshot-2020-06-26-10-57-37-963-com-opera-browser.jpg

Απο αυτήν εδώ τη σελίδα στο xda. https://forum.xda-developers.com/redmi-note-9-pro/how-to/how-to-unlock-root-redmi-9-9s-9-pro-t4108913

Αυτό δουλέυει ανοιξε το zip της rom βες το boot image βάλε το manager, κάνε patch το boot που αποθήκευσες πρίν θα στο πατσάρει βρες εκέι που θα το βάλει και με fastoboot command πέρασε το , εχω διαβάσει δουλεύει να εχεις root.

Πρόσεχε μην αλλάξεις τίποτε από το system partition ( πρός το παρον )

Στο TWRP team κάτι κουνιέται, οχι για το δικό μας ακόμη. https://twrp.me/site/update/2020/06/24/twrp-3.4.0-0-released.html

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ φοβάμαι (αν και κατά βάθος δε το πιστεύω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη) ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο curtana και μεις θα μείνουμε στην απέξω.

Αν μέχρι μετά το καλοκαίρι δε γίνει κάτι με custom, ίσως αναγκαστώ να το αλλάξω το τηλέφωνο.

(Είμαι flashocholic τι να κάνουμε?!?!!?!?!?!?!!)

Παιδιά σας το είπα επειδή παρακολουθώ το telegram 1,5 μήνα το curtana εχει παρα πολύ development πάρα πολύ, για να φανταστήτε το excalibur ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ, γιατί είναι πάρα πολύ φτηνότερο και πέρνουν το curtana.

Πολύ φοβάμαι (αν και κατά βάθος δε το πιστεύω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη) ότι όλοι θα πέσουν με τα μούτρα στο curtana και μεις θα μείνουμε στην απέξω.

Αν μέχρι μετά το καλοκαίρι δε γίνει κάτι με custom, ίσως αναγκαστώ να το αλλάξω το τηλέφωνο.

(Είμαι flashocholic τι να κάνουμε?!?!!?!?!?!?!!)

Εγώ ήδη άρχισα να απογοητεύομαι.
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Άλλη μια επιβεβαίωση για drain μπαταρίας αν δεν υπάρχει καλό σήμα. Μόλις 3 ώρες οθόνης και υπόλοιπο μπαταρίας 43%

Επίσης και το ζεστό περιβάλλον δε κάνει καλό. Ανεβάζει πολύ άνετα θερμοκρασία το τηλέφωνο, σε βαθμό να το καταλαβαίνεις στο χέρι.

Αυτά τα 2 φτάνουν για να βγάζει πολύ οριακά τη μέρα ....

Άλλη μια επιβεβαίωση για drain μπαταρίας αν δεν υπάρχει καλό σήμα. Μόλις 3 ώρες οθόνης και υπόλοιπο μπαταρίας 43%

Επίσης και το ζεστό περιβάλλον δε κάνει καλό. Ανεβάζει πολύ άνετα θερμοκρασία το τηλέφωνο, σε βαθμό να το καταλαβαίνεις στο χέρι.

Αυτά τα 2 φτάνουν για να βγάζει πολύ οριακά τη μέρα ....

Εγώ έχω παρατηρήσει σκαμπανευάσματα στο SOT, τα οποία δεν οφείλονται σε διαφορετικού επιπέδου χρήση, ή σήματος (σταθερό).

Νομίζω ότι έχει να κάνει με το επίπεδο φωτεινότητας, αν την έχω στο 50% βλέπω πάνω απο 11ωρα SOT, και λίγο λέω. Αν την έχω στο 75% η διαφορά είναι σημαντική, όπου άνετα πάει και στις 8 ώρες SOT. Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι αντίστοιχο; μήπως είναι ιδέα μου; θα συνεχίσω να το παρακολουθώ.

Επίσης και αυτό για το ζεστό περιβάλλον που λες νομίζω έχει βάση, αλλά πριν το αναφέρω εδώ ως defacto συμπέρασμα, θα το παρατηρήσω κι αυτό.

Έχω Πάντα αυτόματη φωτεινοτητα στο 20-30%

Αυξάνεται(μπορεί να φτάσει 100) μόνο όταν υπάρχει αρκετο φως (ήλιος κυρίως)

Θα την αφήσω μόνιμα(μη αυτόματη) στο 40% να δω τι θα γίνει.

Με το ζεστο περιβάλλον είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι ισχύει.

Παιδιά αυτό με το δακτυλικό αποτύπωμα το βλέπω παντελώς ανασφαλές διότι ανηγει το τηλεφωνο οποιοδήποτε δάχτυλο

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Παιδιά αυτό με το δακτυλικό αποτύπωμα το βλέπω παντελώς ανασφαλές διότι ανηγει το τηλεφωνο οποιοδήποτε δάχτυλο

Μόλις τώρα έκανα δοκιμή και δε μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, πώς είναι δυνατόν; σβήσε το τρέχον, και ξαναπέρνα το αποτύπωμα απο την αρχή.

Βρε μπας και έχεις ενεργοποιήσει το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο???

Γιατί σε εμένα μόνο με αυτό/αυτά που ορισα ξεκλειδώνει

Αυτό δουλέυει ανοιξε το zip της rom βες το boot image βάλε το manager, κάνε patch το boot που αποθήκευσες πρίν θα στο πατσάρει βρες εκέι που θα το βάλει και με fastoboot command πέρασε το , εχω διαβάσει δουλεύει να εχεις root.

Πρόσεχε μην αλλάξεις τίποτε από το system partition ( πρός το παρον )

Χαίρομαι που λειτουργεί η μέθοδος αυτή! Μετά το ξεκλείδωμα του bootloader θα το δοκιμάσω! Μεθαύριο μπορώ να το ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.

Θέλω λίγο μια διευκρίνηση: Αφού λοιπόν έχω μεταφέρει αρχικά, απο τον υπολογιστή στο κινητό το boot image μετά το extract, μετά κάνω εγκατάσταση στο κινητό το magisk. Ως εδώ ωραία και κατανοητά.

Το boot image, το μεταφέρω στο φάκελο στο κινητό (ή αν δεν υπάρχει φάκελος θα πρέπει να φτιάξω(; )) που έχει γίνει εγκατάσταση το magisk, ώστε με αυτή τη κίνηση

θα δημιουργηθεί αυτόματα το magisk_patched.img;

(Μετά τα καταλαβαίνω τα υπόλοιπα).

Edited by Vasileios26

Μπα όχι, μια χαρά δουλεύει το δακτυλικό αποτύπωμα σε μένα.

Ανοίγει καλιστα πολύ γρήγορα με τα δάκτυλα που ορισα

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Ναι μάλλον φταίει το πρόσωπο...

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Πάντως το δαχτυλικο είναι άμεσο ! Ταχύτατο! Με την πρώτη πιάνει!

Το ξεκλείδωμα με το πρόσωπο αν και το έχω ενεργοποιήσει, δε του δίνω σημασία. Παρατήρησα όμως κάνα 2 φορές που δε με διάβασε καλά. Ίσως έφταιγε ο φωτισμός που ήταν χαμηλός

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, πρώτη φορά το ακούω. Κάποιο λάθος έχεις κάνει.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Χαίρομαι που λειτουργεί η μέθοδος αυτή! Μετά το ξεκλείδωμα του bootloader θα το δοκιμάσω! Μεθαύριο μπορώ να το ξεκλειδώσω το τηλέφωνο.

Θέλω λίγο μια διευκρίνηση: Αφού λοιπόν έχω μεταφέρει αρχικά, απο τον υπολογιστή στο κινητό το boot image μετά το extract, μετά κάνω εγκατάσταση στο κινητό το magisk. Ως εδώ ωραία και κατανοητά.

Το boot image, το μεταφέρω στο φάκελο στο κινητό (ή αν δεν υπάρχει φάκελος θα πρέπει να φτιάξω(; )) που έχει γίνει εγκατάσταση το magisk, ώστε με αυτή τη κίνηση

θα δημιουργηθεί αυτόματα το magisk_patched.img;

(Μετά τα καταλαβαίνω τα υπόλοιπα).

Στο magisk install --- select and patch a boot file το επιλέγεις, όπου θες βάλτο σε κατάλογο χωρίς κατάλογο εδώ όσον εσύ του λες που είναι, στο πατσάρει και σου λέει σε ποιον κατάλογο το έβαλε. Το φρασαρεις με τις εντολές fastboot.

Εγώ ο μετονομάζω σε. boot.img για να μήν γράφω boot patched κτλ.

Sent from my U65GT using Tapatalk

Πως μπορώ να δημιουργήσω φακελλους στην επιφανεια εργασίας του κινητού ωστε να βαλω γκρουπαρισμενες τις εφαρμογες; Πχ ολες οι τραπεζες μαζί, χαρτογραφικα μαζι κλπ

Πως μπορώ να δημιουργήσω φακελλους στην επιφανεια εργασίας του κινητού ωστε να βαλω γκρουπαρισμενες τις εφαρμογες; Πχ ολες οι τραπεζες μαζί, χαρτογραφικα μαζι κλπ

Πατάς παρατεταμένα πάνω στο εικονίδιο μιας εφαρμογής, και την σείρεις πάνω στην άλλη εφαρμογή που θες να ομαδοποιήσεις. Και φτιάχνεται αυτόματα ο φάκελος με τις εφαρμογές αυτές μέσα. Και προσθέτεις μετά όσες θες.

Τουμπανακι η μπαταρία του. 7 ώρες Sot με 51% κατανάλωση. Φωτεινότητα στο 40% περίπου. d175efefdc015fed0eb042dc78fde5b9.jpg1276fa466f12bdb27c40a53b8eb89536.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Την έχεις ρυθμισμένη αυτόματα? Ή μόνιμα στο 40%?

Μόνιμα γιατί μου κάνει κάτι άκυρα στην αυτόματη φωτεινότητα τα βράδυα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και ρίχνει κατά πολύ την ένταση με αποτέλεσμα να μην βλέπω τίποτα και να πρέπει να αυξήσω χειροκίνητα το slider.

Το είχα αφήσει 3-4 μέρες με το σκεπτικό ότι θα μάθει αλλά τελικά το πρόβλημα παρέμενε.

Καλώς

Την άφησα προς το παρών γύρω στο 45-50% μόνιμα.

Φαίνεται να έχει καλύτερη αυτονομία σε αντίθεση με την αυτόματη. Βέβαια είναι νωρίς για συμπεράσματα, θα δείξει τις επόμενες ημέρες.

Ο αισθητήρας που βρίσκεται ακριβώς? Μέσα στην καμερα?

Να σημειώσω ότι αυτό το Sot το πέτυχα με λειτουργία του κινητού υπό σκιά. Αν ήταν σε συνθήκες φουλ ήλιου αναγκαστικά θα έπαιζα με 100%φωτεινότητα και εκεί εννοείται θα είχα περισσότερη κατανάλωση ενέργειας.

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν