Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

f9c0430a0690f136aad92824e4c22e29.jpg

Αν το θες σήμερα πάει στα 240€

Δε νομίζω να έχουν λόγο ύπαρξης τα κινεζομάγαζα πια.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν κάποια σκρουτζομαγαζα που περιμένεις κάνα 2μηνο και στο τέλος δε παίρνεις τίποτα ;)

Δε θυμάμαι ονόματα και καταστάσεις ,όμως γνωρίζω ότι έχουν γίνει ;)

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Στο 128 η διαφορά banggood με τα σκρουτζομάγαζα είναι τουλάχιστον 40 ευρώ (για ετοιμοπαράδοτο - τώρα είναι στα 270 για άμεση παραλαβή απο σκρούτζ). Πιο συγκεκριμένα, το παρήγγειλα αρχές του μήνα (και το έχω στα χέρια μου) στα 225 ευρώ, όταν τότε στα σκρουτζομάγαζα είχε 295. Δηλαδή το είχα βρει με διαφορά 80 ευρώ (το διπλάσιο απο ότι είναι τώρα η διαφορά), που και τότε και τώρα δε τη λες και αμελητέα.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

230κατι βγήκε το 64 από βανγγοοδ, ενώ εδώ δεν υπήρχε ετοιμοπαραδοτο(οκ και γω έκανα 20 μέρες να παραλάβω) και η τιμή αν θυμάμαι καλά έπαιζε 50+ ευρώ πάνω.

δε βγαίνει άκρη με τις τιμές μη το σκέφτεστε!
εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Μη ξεχνάς ότι υπάρχουν κάποια σκρουτζομαγαζα που περιμένεις κάνα 2μηνο και στο τέλος δε παίρνεις τίποτα ;)

Για αυτό ποτέ κατάθεση,μόνο paypal η αντικαταβολή η με κάρτα.

Για πείτε βρε ντερβίσια να δώσω το 8 pro και να πάρω το 9 η θα κάνω μ.......@;

Σκέψου φίλε @mol, να είχες ξεκλειδώσει bootloader, και να είχες περάσει τη custom recovery που είχες δει. Τώρα, ψάχνοντας πώς πάει η υποστήριξη της συσκευής σε custom υποστήριξη roms, recovery κλπ, είδα ότι ο τύπος που είχε φτιάξει τη custom recovery που είδες, έσβησε το download link στο xda.

Εν ολίγοις σταμάτησε την υποστήριξη.

Ας σκεφτεί κάποιος το σενάριο, να περνούσε εκείνη τη μαϊμουδιά, να είχε κάνα θέμα με bootloop, και να μην είχε μετά υποστήριξη απο τον προγραμματιστή.

Εάν δε βγει official twrp δε το πειράζω το κινητό. Προσοχή παιδιά με αυτά. Η συγκεκριμένη custom recovery ήταν unofficial twrp.

Μόνο αν πάρεις το πρασινάκι. :p

Το βαρέθηκες ή σε τραβάει κάτι στο 9 pro ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Επειδή τα λέμε εδώ καιρό, και έχουμε ένα καλό φιλικό κλίμα, θα σου απαντήσω μπέσα: ΟΧΙ.

Έχεις ένα κινητό με καλύτερη οθόνη, αποδοτικότερο έστω και κατ'ελάχιστα στα παιχνίδια, και ελάχιστα υποδεέστερο σε κάμερα, με μηδαμινές διαφορές (είναι όντως καλύτερο το 9 pro), και με κάπως χειρότερη μπαταρία η αλήθεια είναι. Ακόμα και που η υποστήριξή σου θα σταματήσει νωρίτερα ελέω mediatek, και πάλι αυτό θα αργήσει να συμβεί, περυσινό κινητό έχεις..

NFC έχεις, τα πάντα έχεις, το 4G+ δεν αποτελεί αναβάθμιση, γιατί απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε ταχύτητες 4G+.

Περίμενε το 10άρι όταν αυτό βγει αφού ψήνεσαι τόσο για αλλαγή. Ίσως βάλουν όπως η Samsung στο s20 καμιά κάμερα 108mp, έτσι για το φαινεσθαι ότι κάτι πρόσθεσαν (σαφώς και ειρωνεύομαι, γιατί κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αναβάθμιση όταν τα mp δεν ανταποκρινονται στη πραγματικότητα, ο χρήστης περιμένει άλλα πράγματα για αναβάθμιση).

Για 1 ώρα παραπάνω SOT, εγώ δε θα το άλλαζα.

Τουλάχιστον ανά 3 γενιές redmi αξίζει η αναβάθμιση.

Τώρα εάν υπάρχει λόγος να αλλάξεις συσκευή, άλλο αυτό.

Επειδή τα λέμε εδώ καιρό, και έχουμε ένα καλό φιλικό κλίμα, θα σου απαντήσω μπέσα: ΟΧΙ.

Έχεις ένα κινητό με καλύτερη οθόνη, αποδοτικότερο έστω και κατ'ελάχιστα στα παιχνίδια, και ελάχιστα υποδεέστερο σε κάμερα, με μηδαμινές διαφορές (είναι όντως καλύτερο το 9 pro), και με κάπως χειρότερη μπαταρία η αλήθεια είναι. Ακόμα και που η υποστήριξή σου θα σταματήσει νωρίτερα ελέω mediatek, και πάλι αυτό θα αργήσει να συμβεί, περυσινό κινητό έχεις..

NFC έχεις, τα πάντα έχεις, το 4G+ δεν αποτελεί αναβάθμιση, γιατί απλά στην Ελλάδα δεν έχουμε ταχύτητες 4G+.

Περίμενε το 10άρι όταν αυτό βγει αφού ψήνεσαι τόσο για αλλαγή. Ίσως βάλουν όπως η Samsung στο s20 καμιά κάμερα 108mp, έτσι για το φαινεσθαι ότι κάτι πρόσθεσαν (σαφώς και ειρωνεύομαι, γιατί κάτι τέτοιο δεν αποτελεί αναβάθμιση όταν τα mp δεν ανταποκρινονται στη πραγματικότητα, ο χρήστης περιμένει άλλα πράγματα για αναβάθμιση).

Για 1 ώρα παραπάνω SOT, εγώ δε θα το άλλαζα.

Τουλάχιστον ανά 3 γενιές redmi αξίζει η αναβάθμιση.

Τώρα εάν υπάρχει λόγος να αλλάξεις συσκευή, άλλο αυτό.

Σωστά τα είπες. Δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά πέραν του Snapdragon.

Ίσως όντως το Note 10 αν έχει και 5G...

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σωστά τα είπες. Δεν έχει και τόσο μεγάλη διαφορά πέραν του Snapdragon.

Ίσως όντως το Note 10 αν έχει και 5G...

Το 5G ναι, όταν αυτό βέβαια αναπτυχθεί απο τους παροχους. Γιατί και τώρα να είχαμε κινητό 5G, απλά θα λέγαμε ότι έχουμε κινητό 5G, βέβαια θα μου πεις ότι κάνεις επένδυση για το ΌΤΑΝ οι παροχοι το αναπτύξουν.. Έως τότε πάλι θα έχεις αλλάξει κινητό. Ειδικά με τους ταλιμπάν που καίνε τις κεραίες μη περιμένουμε άμεσα 5G.

Αναβάθμιση για εμένα στο 10άρι θα είναι η οθόνη επιπέδου τουλάχιστον 8 pro, 90Hz ρυθμός ανανέωσης οθόνης, μεταλλικό frame (στο mido όταν άλλαξα μπαταρία το frame έσπασε σε 2 σημεία, και φαινόταν μια ασχήμια μετά, οπότε όλα μετράνε). Τώρα δε θα μιλήσω για amoled (σε σειρά redmi δε νομίζω να δούμε), ασύρματη φόρτιση κλπ, γιατί θα εκτοξευτεί και η τιμή.

Ένα πράγμα θέλω όμως πολύ να δω άμεσα στις επόμενες γενιές redmi: UFS 3.0.

Edited by Vasileios26

Όχι για τους λόγους που είπε ο Βασίλης.

Ακόμη και το 7 να είχες, ίσως ήταν προτιμότερο να περιμενες το remdi note 10

Σκέψου φίλε @mol, να είχες ξεκλειδώσει bootloader, και να είχες περάσει τη custom recovery που είχες δει. Τώρα, ψάχνοντας πώς πάει η υποστήριξη της συσκευής σε custom υποστήριξη roms, recovery κλπ, είδα ότι ο τύπος που είχε φτιάξει τη custom recovery που είδες, έσβησε το download link στο xda.

Εν ολίγοις σταμάτησε την υποστήριξη.

Ας σκεφτεί κάποιος το σενάριο, να περνούσε εκείνη τη μαϊμουδιά, να είχε κάνα θέμα με bootloop, και να μην είχε μετά υποστήριξη απο τον προγραμματιστή.

Εάν δε βγει official twrp δε το πειράζω το κινητό. Προσοχή παιδιά με αυτά. Η συγκεκριμένη custom recovery ήταν unofficial twrp.

Ευτυχώς δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το κινητό, αλλιώς θα την πατούσα σαν πρωτάρης :lol:

Πλέον και γω περιμένω να ωριμάσει η φαση και μετά θα κάνω κίνηση.

Συμφωνώ πάνω κάτω με όσα είπατε όλοι.Απλα με τραβάει η μεγαλύτερη οθόνη και το 4g+,αλλά έχετε δίκιο.

Συμφωνώ πάνω κάτω με όσα είπατε όλοι.Απλα με τραβάει η μεγαλύτερη οθόνη και το 4g+,αλλά έχετε δίκιο.

Η οθόνη είναι κάτι βασιμο, και δε χωρούν πολλά σε αυτό. Σκέψου όμως: μεγαλύτερη οθόνη, αλλά με πιο ατονισμένα χρώματα. Δε σε ξενερώνει αυτό; όχι ότι είναι του πεταματού του 9 pro, μια χαρά είναι η οθόνη του, αλλά έχεις κάτι καλύτερο. Δεν αναφέρω τα 50nits διαφορά, ας πούμε ότι είναι μηδαμινό. Όσο αφορά το 4.5G θα ήταν αναβάθμιση, εάν γράφαμε σε φόρουμ καμιάς προηγμένης χώρας του εξωτερικού, πχ Αμερική, που εκεί τις βλέπεις τις ταχύτητες αυτές. Τι ταχύτητα LTE έχεις σπίτι σου και στη περιοχή σου;

Edited by Vasileios26

Η οθόνη είναι κάτι βασιμο, και δε χωρούν πολλά σε αυτό. Σκέψου όμως: μεγαλύτερη οθόνη, αλλά με πιο ατονισμένα χρώματα. Δε σε ξενερώνει αυτό; όχι ότι είναι του πεταματού του 9 pro, μια χαρά είναι η οθόνη του, αλλά έχεις κάτι καλύτερο. Δεν αναφέρω τα 50nits διαφορά, ας πούμε ότι είναι μηδαμινό. Όσο αφορά το 4.5G θα ήταν αναβάθμιση, εάν γράφαμε σε φόρουμ καμιάς προηγμένης χώρας του εξωτερικού, πχ Αμερική, που εκεί τις βλέπεις τις ταχύτητες αυτές. Τι ταχύτητα LTE έχεις σπίτι σου και στη περιοχή σου;
Αυτό ισχύει με την οθόνη ,μικρότερη μεν αλλά καλύτερη οθόνη από του 9...εδώ που είμαι πιάνω περίπου 40 Mbps.

:happy:

Αυτό ισχύει με την οθόνη ,μικρότερη μεν αλλά καλύτερη οθόνη από του 9...εδώ που είμαι πιάνω περίπου 40 Mbps.

Το 4G+ για να λειτουργήσει βάση του λόγου ύπαρξής του, θέλει 200/50 τουλάχιστον. Σε εμάς γυρίζει σε 4G+ οριακά, έχω τις ίδιες ταχύτητες με εσένα. Και 100 να πιαναμε, το καλύπτει το 4G.

:happy:

Το 4G+ για να λειτουργήσει βάση του λόγου ύπαρξής του, θέλει 200/50 τουλάχιστον. Σε εμάς γυρίζει σε 4G+ οριακά, έχω τις ίδιες ταχύτητες με εσένα. Και 100 να πιαναμε, το καλύπτει το 4G.

Νομίζω και ο Snapdragon είναι πιο γρήγορος από τον Mediatek του Note 8 pro.

Σε gaming ο mtk δε τα πηγαίνει καλύτερα? Έχει και το σύστημα ψύξης.

Επιμένω, δεν αξίζει η αλλαγή από 8 σε 9

Εκτός αν θες να το "δοκιμάσεις"

Όχι φίλε μου. Το αντίθετο συμβαίνει. Ο SD είναι πιο ενεργειακά αποδοτικός, υπάρχει σημαντική διαφορά στα nm.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και βέβαια τα πηγαίνει καλύτερα, κάποια παιχνίδια τα τρέχει ο mtk γρηγορότερα, κάποια τα ανοίγει ταυτόχρονα με τον SD 720G. Το αντίθετο πάντως δε συμβαίνει ή αν συμβεί πολύ σπάνια. Έχει και καλύτερη κάρτα γραφικών, αλλά με ελάχιστη διαφορά, όχι κάτι το σημαντικό.

@Vasileios26 Αυτό λέω κι εγώ. Ο Snapdragon είναι καλύτερος. Δεν είπα κάτι άλλο. Ναι λόγο και nm.

@Vasileios26 Αυτό λέω κι εγώ. Ο Snapdragon είναι καλύτερος. Δεν είπα κάτι άλλο. Ναι λόγο και nm.

Όχι φίλε μου evris. Δεν είναι καλύτερος σε όλα τα σημεία για να μιλήσουμε με ακρίβεια. Ο SD είναι (πολύ) καλύτερος μόνο στην ενεργειακή απόδοσή του. Είναι σίγουρα καλύτερος γενικά απο τον 730G για παράδειγμα σε όλα τα σημεία. Δεν νικά κατά κράτος όμως τον G90t. Έβαλε πολύ καλό επεξεργαστή πέρυσι η Xiaomi στο 8 pro. Κακά τα ψέμματα.

Όχι για τους λόγους που είπε ο Βασίλης.

Ακόμη και το 7 να είχες, ίσως ήταν προτιμότερο να περιμενες το remdi note 10Ευτυχώς δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με το κινητό, αλλιώς θα την πατούσα σαν πρωτάρης :lol:

Πλέον και γω περιμένω να ωριμάσει η φαση και μετά θα κάνω κίνηση.

Εγώ σας τα έλεγα ότι είναι μπέρδεμα και δεν υπάρχει τίποτε ακόμα λόγω του Android 10. Το curtana έχει 5 custom rom.

Προς το παρών δεν πειράζετε τίποτε. Αν βρεθεί ασφαλής τρόπος βλέπουμε αλλά αν η xiaomi βγάζει κάθε χρόνο 15 μοντέλα σε όλα τα brands που έχει βράσε ρύζι.

Sent from my U65GT using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μην επιμένεις αν δεις τα test το 8 είναι λίγο καλύτερα αυτά είναι ψιλά γράμματα, τώρα για αλλαγή κάτω από 2 χρόνια δεν αξίζει μικρές διαφορές, τώρα αν σε τρώει η αλλαγή και θες να τα αλλάζεις τόσο γρήγορα ετοιμάσου να το ξανά αλλάξεις το 9pro με το Redmi 10x pro 5G που ήδη κυκλοφορεί στην Κίνα.

Sent from my U65GT using Tapatalk

Τουλάχιστον 10 μαγαζιά ήτανε απάτη στο sktoutz που τα κλείσανε.

ΑΓΟΡΆΖΟΥΜΕ ΑΠΌ ΜΑΓΑΖΙΆ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΆΜΕΣΑ ΔΙΑΘΈΣΙΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά καλημέρα.

Πώς γίνεται να έχω κατανάλωση μπαταρίας μιας εφαρμογής που δεν την έχω ανοίξει καθόλου από την τελευταία φόρτιση??

Πχ έχω την tiktok να καταναλώνει μπαταρία ενώ δεν την άνοιξα καθόλου και το Facebook πάνω από την οθόνη.

Αυτό έχει ξαναγίνει αλλά με άλλες πάλι εφαρμογές χωρίς να τις ανοίξω καθόλου.

Η οθόνη είναι τρίτη κάθε φορά και έχει από πάνω εφαρμογές που δεν τις άνοιξα καθόλου η πολύ λίγο.

21c4af6ec622f47bccc06543bd1aef37.jpg

Edited by GTHOM
Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Νομίζω τα πηγαίνει καλύτερα,αλλά μάλλον όντως δεν αξίζει η αλλαγή ,έχεις δίκιο.

Παιδιά καλημέρα.

Πώς γίνεται να έχω κατανάλωση μπαταρίας μιας εφαρμογής που δεν την έχω ανοίξει καθόλου από την τελευταία φόρτιση??

Πχ έχω την tiktok να καταναλώνει μπαταρία ενώ δεν την άνοιξα καθόλου και το Facebook πάνω από την οθόνη.

Αυτό έχει ξαναγίνει αλλά με άλλες πάλι εφαρμογές χωρίς να τις ανοίξω καθόλου.

Η οθόνη είναι τρίτη κάθε φορά και έχει από πάνω εφαρμογές που δεν τις άνοιξα καθόλου η πολύ λίγο.

21c4af6ec622f47bccc06543bd1aef37.jpg

Πολλές εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο άσχετα αν τις ανοίγεις η όχι, όπως κάποιες ξεκινάνε και στο reboot, κάποιες άλλες που έχουν push notifications κάνουνε και πολλά wake locks.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν