Jump to content

Redmi Note 9 Pro

highland1
 Κοινοποίηση

Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;  

211 members have voted

1. 1. Ως κάτοχοι θα προτείνατε το Redmi Note 9 Pro σε κάποιον και γιατί;

• ΝΑΙ - Γιατί τη θεωρώ οικονομική συσκευή
    • ΝΑΙ - Γιατί εμπιστεύομαι την Redmi (Xiaomi)
    • ΝΑΙ - Γιατί τα τεχνικά χαρακτηριστικά της με καλύπτουν
    • ΝΑΙ - Για όλα τα παραπάνω
    • ΟΧΙ - Γιατί δε με ικανοποιεί η εγγύηση της Xiaomi
    • ΟΧΙ - Γιατί βρίσκω σφάλμα/-τα λογισμικού - (bug(s))
    • ΟΧΙ - Γιατί με απογοήτευσε η εμπειρία χρήσης
    • ΟΧΙ - Για όλα τα παραπάνω

Recommended Posts

Είναι πολιτική όχι μόνο της Xiaomi, αλλά όλων των κατασκευαστών να αφαιρούν πράγματα.

Η Xiaomi το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, με αψυχολόγητες κινήσεις.

Το Mi 9T πέρυσι ήταν το κορυφαίο όλων midrange, και πάει και του κόβει τη κάρτα μνήμης (δεν παίρνει γενικά, ούτε στη 2η υποδοχή sim), το δίνει το feature αυτό στο Mi 9 Lite, και πάει και βάζει το notification led πίσω στη πλάτη.

Δίνει στην Ευρωπαϊκή αγορά το Redmi Note 7 pro, χωρίς Β20.

Το RN9 Pro τα έχει όλα. Δε συζητάμε εάν του λείπει κάτι, απλά ότι σε κάποια σημεία θα μπορούσε να έχει ανώτερα specs συζητάμε, δεν είναι η ίδια συζήτηση. Θα μπορούσε το RN9 Pro να έχει κάποια specs έστω και ελάχιστα ανώτερα; ίσως ναι.

Το τηλέφωνο αυτό θα είναι σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές αψυχολόγητες κινήσεις του Κινέζου, που όλο και κάτι θα κόψει σε κάνα επόμενο Redmi και πάντα θα συγκρίνεται με το RN9 Pro.

Ένα ois στην κάμερα θα μπορούσε να έχει πχ...

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ένα ois στην κάμερα θα μπορούσε να έχει πχ...

Δε λέω όχι. Το OIS τοποθετούνταν πριν 4 και 5 χρόνια σε smartphones midrange (είχα το Lenovo z90-7) και το είχε. Φυσικά οι φωτογραφίες υπέροχες. Το πήραν γραμμή οι κατασκευαστές, και το τοποθέτησαν στις flagship συσκευές ή σε midrange++ συσκευές, οπότε μιλάμε πλέον πια για ένα feature που καμιά εταιρεία δε το δίνει σε low-end ή midrange επιπέδου τιμής Redmi συσκευές. Το OIS θα το πληρώσεις πλέον.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Δε λέω όχι. Το OIS τοποθετούνταν πριν 4 και 5 χρόνια σε smartphones midrange (είχα το Lenovo z90-7) και το είχε. Φυσικά οι φωτογραφίες υπέροχες. Το πήραν γραμμή οι κατασκευαστές, και το τοποθέτησαν στις flagship συσκευές ή σε midrange++ συσκευές, οπότε μιλάμε πλέον πια για ένα feature που καμιά εταιρεία δε το δίνει σε low-end ή midrange επιπέδου τιμής Redmi συσκευές. Το OIS θα το πληρώσεις πλέον.

Εμένα η πρώτη συσκευή με ois ήταν το Nokia Lumia 830. Mid-range συσκευή. Με 10άρα κάμερα τότε (2015)!

Εντάξει το 9pro δεν είναι και low end συσκευή. Θα μπορούσε να έχει ois. Γιατί αποκλειστικά να το βάζεις στις ναυαρχίδες μόνο. Ή έστω κάποιο eis στις φωτογραφίες. Για βίντεο έχουν έτσι κι αλλιώς.

Εμένα η πρώτη συσκευή με ois ήταν το Nokia Lumia 830. Mid-range συσκευή. Με 10άρα κάμερα τότε (2015)!

Εντάξει το 9pro δεν είναι και low end συσκευή. Θα μπορούσε να έχει ois. Γιατί αποκλειστικά να το βάζεις στις ναυαρχίδες μόνο. Ή έστω κάποιο eis στις φωτογραφίες. Για βίντεο έχουν έτσι κι αλλιώς.

Και το Lenovo του 2013 ήταν, γενικά τηλέφωνο για κλωτσιές, δεν άξιζε. Ένα πράγμα το έκανε και ξεχώριζε: Το OIS.

Το ίδιο πράγμα λέμε, εγώ μαζί σου. Απλά οι κατασκευαστές έχουν άλλη άποψη, και το έβαλαν πια στα flagship. Απο κάπου πρέπει να δικαιολογούν το 1000άρικο που κοστίζουν κάποιες συσκευές.

Νομίζω έχει eis η κάνω λάθος;

Έχει, και λειτουργεί και καλά, πάντα τηρουμένων των αναλογιών.

Θα το αφήσουμε με την ζελατίνα ή πάμε για τζαμάκι ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τζαμάκι οπωσδήποτε ,μην το κλαις.
99% φοράει tempered glass απ' τη μάνα του.

Θυμάμαι που το είδα live στην παρουσίαση του τηλεφώνου και με έκανε εντύπωση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ του το πήρα το τζαμάκι του πάντως, Nillkin. Το πρώτο παρελκόμενο που μου ήρθε. Μου κάνει το tempered glass παρηγοριά μέχρι να έρθει το θηρίο! :lol:

Γυαλί η μεμβράνη;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εντάξει κάτι είναι και αυτό,μια χαρά.

Γυαλί η μεμβράνη;

Στο corning gorilla 5 αναφέρεται ο φίλος mol. Θα το προτιμούσα με corning gorilla 6 που φοράει η Xiaomi στo mi 9, αλλά αυτή την επικάλυψη θα τη δούμε προς το παρόν μόνο σε amoled λόγω του ακριβού κόστους αντικατάστασής της, αλλά δεν είναι και καθόλου λίγη αυτή η προστασία που έχει, κάθε άλλο, σε όλα της τα υπόλοιπα κινητά αυτό που φοράει και το RN9 έχει.

Έχει και μεμβράνη.

Edited by Vasileios26

Αυτό λέω και εγώ,άρα δεν έχει tempered glass,αλλά μεμβράνη από το εργοστάσιο πάνω στην οθόνη.

Μόλις βρήκα την παρουσίαση και έψαξα το σημείο που αναφέρει την προστασία οθόνης.

Συγκεκριμένα λέει pre installed screen protector. Είχα μια ελπίδα ότι θα ήταν tempered glass..... :(

Πρέπει να του αγοράσω μια 3αδα να βρίσκονται. Δεν είναι να παιΖουμε με αυτά!

Αυτό λέω και εγώ,άρα δεν έχει tempered glass,αλλά μεμβράνη από το εργοστάσιο πάνω στην οθόνη.

Ακριβώς.:wink:

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις βρήκα την παρουσίαση και έψαξα το σημείο που αναφέρει την προστασία οθόνης.

Συγκεκριμένα λέει pre installed screen protector. Είχα μια ελπίδα ότι θα ήταν tempered glass..... :(

Πρέπει να του αγοράσω μια 3αδα να βρίσκονται. Δεν είναι να παιΖουμε με αυτά!

Ορίστε. Αυτό πήρα.Το ενισχυμένο, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Φυσικά εσύ το αγοράζεις απο όπου θες, δε κάνουμε διαφήμιση.

https://www.skroutz.gr/s/23362547/Nillkin-Amazing-H-Tempered-Glass-Redmi-Note-9S-9-Pro.html

Το eis που έχει είναι για το βίντεο αν δεν κάνω λάθος. Όχι για τη φωτογραφία.

Το eis που έχει είναι για το βίντεο αν δεν κάνω λάθος. Όχι για τη φωτογραφία.

Φυσικά και έχει η κάμερα eis, για το βίντεο, καθότι όσα κινητά δεν έχουν ois για τη φωτογραφία, και αναφέρεται στα specs της κάμερας ότι έχουν eis, αυτό αφορά το βίντεο, αυτονόητο, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό να διευκρινίζεται. Σωστός!

Έχει εμφανιστεί σε κάποιον αναβάθμιση Miui; Με την 11.0.1.0 που ήρθε δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων. Προσωρινά το έχω σε 3G mode για να έχω αναγνώριση κλήσεων.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985

Έχει εμφανιστεί σε κάποιον αναβάθμιση Miui; Με την 11.0.1.0 που ήρθε δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσεων. Προσωρινά το έχω σε 3G mode για να έχω αναγνώριση κλήσεων.

Όταν κάνεις αναζήτηση δεν σου βγάζει;

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Όχι. Άλλαξα και region σε Ινδία και πάλι δεν υπήρχε διαθέσιμη ενημέρωση.

Υποθέτω ότι μπορώ να την κατεβάσω χειροκίνητα από κάποιο link;

Edited by stilskin

Περίεργο που δεν έχεις αναγνώριση πάντως σε 4g.

Σε μενα παίζει κανονικά χωρίς να κάνω κατι

Καλημέρες!

Έχω αρχίσει και βλέπω απο τα παιδιά εδώ, τα ίδια ακριβώς που έβγαλε και το 9s. Προς το παρόν το θέμα με το σήμα κινητής που κόβεται, το έβγαλε μόνο στον φίλο mol, αλλά το δείγμα που έχουμε είναι και μικρό, καθότι μόνο 4 άτομα υπάρχουν εδώ στο topic με το κινητό.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσο αφορά το θέμα του σήματος που κόβεται, ότι είναι θέμα πάλι ελαττωματικής παρτίδας, όπως αναφέρθηκε. Έβγαλε ελαττωματική σειρά η Xiaomi στα 9s, και έβγαλε κι άλλη ελαττωματική στα Pro; Αφού είναι άλλη γραμμή παραγωγής, πώς γίνεται σε 2 διαφορετικά κινητά με διαφορετικά specs να βγάζει το ίδιο πρόβλημα; Εμένα για bug μου κάνει, αλλά θέλουμε πιο επαρκές δείγμα. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μακάρι να μην κάνω λάθος και να είναι απλά ένα bug.

Φίλε @mol στο έχει ξανακάνει;

σύντομα θα βάλω τις sim να το δοκιμάσω

είμαι συνέχεια στα 30% μπαταρία και δε λέει με τίποτα να πάει στο 10% ώστε να κάνω την 1η φόρτιση (πάντα έτσι κάνω...)

μερικές εφαρμογές κρασάραν κάποιες φορές πχ το messenger

από ταχύτητα σε σχέση με το RN5pro μέρα με τη νύχτα έχανα πολύ χρόνο σε αποστολές μηνυμάτων προωθήσεις κλπ και ήταν πολύτιμος χρόνος από τη ζωή μου τώρα όλα γίνονται αστραπιαία!

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Καλημέρες!

Έχω αρχίσει και βλέπω απο τα παιδιά εδώ, τα ίδια ακριβώς που έβγαλε και το 9s. Προς το παρόν το θέμα με το σήμα κινητής που κόβεται, το έβγαλε μόνο στον φίλο mol, αλλά το δείγμα που έχουμε είναι και μικρό, καθότι μόνο 4 άτομα υπάρχουν εδώ στο topic με το κινητό.

Δυσκολεύομαι να πιστέψω όσο αφορά το θέμα του σήματος που κόβεται, ότι είναι θέμα πάλι ελαττωματικής παρτίδας, όπως αναφέρθηκε. Έβγαλε ελαττωματική σειρά η Xiaomi στα 9s, και έβγαλε κι άλλη ελαττωματική στα Pro; Αφού είναι άλλη γραμμή παραγωγής, πώς γίνεται σε 2 διαφορετικά κινητά με διαφορετικά specs να βγάζει το ίδιο πρόβλημα; Εμένα για bug μου κάνει, αλλά θέλουμε πιο επαρκές δείγμα. Ίσως κάνω λάθος, αλλά μακάρι να μην κάνω λάθος και να είναι απλά ένα bug.

Είναι καθαρά θέμα του παρόχου αυτό,πολλές φορές το δίκτυο 4G μπλοκάρει την δεύτερη γραμμή.

Είναι καθαρά θέμα του παρόχου αυτό,πολλές φορές το δίκτυο 4G μπλοκάρει την δεύτερη γραμμή.

Πολύ πιθανόν!

σύντομα θα βάλω τις sim να το δοκιμάσω

είμαι συνέχεια στα 30% μπαταρία και δε λέει με τίποτα να πάει στο 10% ώστε να κάνω την 1η φόρτιση (πάντα έτσι κάνω...)

μερικές εφαρμογές κρασάραν κάποιες φορές πχ το messenger

από ταχύτητα σε σχέση με το RN5pro μέρα με τη νύχτα έχανα πολύ χρόνο σε αποστολές μηνυμάτων προωθήσεις κλπ και ήταν πολύτιμος χρόνος από τη ζωή μου τώρα όλα γίνονται αστραπιαία!

Βάλτο στην πρίζα και σε 2 ώρες είναι έτοιμο!

Μην περιμένεις άδικα να φτάσει στο 10%

Καλημέρες!

Όχι, δεν εμφάνισε κάτι.

Θεωρώ ότι ήταν τυχαίο γεγονός μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Όχι και 2 ώρες για φόρτιση. Σε μια ώρα έχει γεμίσει φουλ το εργαλείο. Χθές από 35-100% ούτε κατάλαβα πόσο γρήγορα φορτισε. Στο Ampere έβλεπα 3700 mah φόρτισης.

• The title was changed to Redmi Note 9 Pro - Δεν αναβει η οθονη οταν με καλουν