SeCtoR Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 συγνωμη κιολας αλλα αυτα ειναι μειονεκτηματα? σε τι φασμα εκπεμπει η ΤΙΜ?? προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει τι και πως.ας επανελθουμε λιγο plzzzzzzzzz Δε μπορει να βγαλει αδειες ευκολα,αυτο δεν ειναι μεγαλο μειονεκτημα??? ξερεις ποσες κεραιες μου ειχανε πει οτι θα βαλουν στο νομο Κιλκις 5-6,ξερεις ποσες εβαλε η ΤΙΜ??? καμια,γι αυτο μη λεμε οτι θελουμε mixtri καλα τα λεει,γι αυτο η κοσμοτε ειναι σε πιο ευνοικη θεση απο την ΤΙΜ στο τομεα της καλυψης Τωρα για το φασμα εχει 2χ10 στα 900 (50 καναλια) και 2χ5 (25 καναλια) στα 1800 και 3 carriers σε 3G Α μη ξεχασουμε και το φασμα 2χ10 της κιου (50 καναλια) αν το εκμεταλευτει αυτο η ΤΙΜ θα μεγαλωσει τη χωρητικοτητα πανελλαδικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 η TIM μειονεκτει στις απαραδεκτες υψηλες χρεωσεις ROAMING.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Όσον αφορά το θέμα της κάλυψης δικτύου, η κοσμοτέ (όπως και να το κάνει) είναι παράδειγμα προς μίμηση... Ας σκεφτούμε πώς μπορεί η ΤΙΜ να βελτιώσει την κατάσταση... Μια καλή ιδέα είναι να ανοίξει το 3G σε ΟΛΟΥΣ τους συνδρομητές, μια και εκεί η χωρητικότητα είναι πολλαπλάσια, αν λάβουμε υπόψη και το γεγονός ότι οι περισσότεροι συνδρομητές είναι καρτοκινητοί... Με μια καλή πολιτική 3G συσκευών (επιδοτήσεις /φθηνά καρτοκινητά) όπως της voda, μπορεί να πετύχει πολλά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Δε μπορει να βγαλει αδειες ευκολα,αυτο δεν ειναι μεγαλο μειονεκτημα??? ξερεις ποσες κεραιες μου ειχανε πει οτι θα βαλουν στο νομο Κιλκις 5-6,ξερεις ποσες εβαλε η ΤΙΜ??? καμια,γι αυτο μη λεμε οτι θελουμε mixtri καλα τα λεει,γι αυτο η κοσμοτε ειναι σε πιο ευνοικη θεση απο την ΤΙΜ στο τομεα της καλυψης Τωρα για το φασμα εχει 2χ10 στα 900 (50 καναλια) και 2χ5 (25 καναλια) στα 1800 και 3 carriers σε 3G Α μη ξεχασουμε και το φασμα 2χ10 της κιου (50 καναλια) αν το εκμεταλευτει αυτο η ΤΙΜ θα μεγαλωσει τη χωρητικοτητα πανελλαδικα ε οτι δεν παιρνει ευκολα αδειες αυτο το ξερουμε εδω και πολλα χρονια!! γι'αυτο και δεν ειχε και καλο σημα. ε τι να κανουμε.. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 Αφού δεν μπορεί να βάλει εύκολα κεραίες, ας περάσει σε 3ης γενιάς δίκτυο όπου έχει πολύ μεγάλη χωρητικότητα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι βάζουν κεραίες οι άλλοι (ας αφήσουμε την κοσμοτέ, δέχομαι ότι έχει μεγαλύτερη ευκολία) και η ΤΙΜ δεν μπορεί. Είναι μια πολύ βολική δικαιολογία. Ας βρει τρόπο να βάζει. Ο τελικός καταναλωτής δεν δέχεται δικαιολογίες όταν δεν έχει σήμα... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Gia mena pleon h Tim den usterei se kanena tomea! Thn briskw mia xara:) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Μην τους λες τέτοια, αυτό πιστεύουν και μέσα εδώ και χρόνια και την έχουν φέρει στη θέση που είναι... Πάντα υπάρχουν περιθώρια για βελτιώσεις, ΕΙΔΙΚΑ στην ΤΙΜ, τα νούμερα συνδρομητών μιλάνε μόνα τους... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 Το θέμα των αδειών ΠΡΕΠΕΙ να το χειριστεί η ΤΙΜ.Εμείς δε πρέπει να αντιδρούμε στην τοποθέτηση κεραίας αλλά από εκεί και πέρα η ΤΙΜ πρέπει να απευθυνθεί στο κράτος!!! Αν πετύχει κάποιο νομοσχέδιο που να την ευνοεί,μαζί με τη vodafone,θα είναι πάρα πολύ καλά! Ο λόγος που υστερεί η ΤΙΜ ακόμα σε κάποιες περιοχές όπως το Κιλκίς(δίκιο έχει ο Sector και φωνάζει αλλά τι να κάνουν και οι τεχνικοί... ) ο Βόλος,είναι η έλλειψη αδειών... Πάντως τόσα χρόνια κάτι θα έπρεπε να έχει κάνει.Να βγει στις τηλεοράσεις και στον τύπο να φωνάξει...Εγώ τι να ενημερώσω;100 άτομα; Τα ΜΜΕ ενημερώνουν χιλιάδες άτομα καθημερινά... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2006 υστερει στις υψηλες τιμες, ιδιως στα συμβολαια ιδιωτων... κακα τα ψεματα εκει ειναι το ψωμι..γι'αυτο λεμε, αλλαγη τακτικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Έχω την εντύπωση ότι τα 1800αρια κανάλια της στην Θεσσαλονική (τουλάχιστον) είναι γυρισμένα μονίμως σε Half Rate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Έχω την εντύπωση ότι τα 1800αρια κανάλια της στην Θεσσαλονική (τουλάχιστον) είναι γυρισμένα μονίμως σε Half Rate. 1800άρια κανάλια έχουν μπει στη Θεσσαλονίκη σε περιοχές με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ traffic. Οπότε λογικό το βρίσκω αυτό που λες.Αν και έχω μία ένσταση: όταν λες ότι τα κανάλια της είναι "γυρισμένα" εννοείς ότι είναι ρυθμισμένα ΜΟΝΙΜΩΣ σε HR; Και εγώ έτσι νόμιζα για το Βόλο αλλά τελικά γυρίζουν αυτόματα σε HR είτε σε κάποιες ορισμένες ώρες είτε σε περιόδους υψηλής κίνησης!!! Αν πας για παράδειγμα 12 το βράδυ να πάρεις τηλέφωνα κανονικά από EFR θα μιλάς... Πάντως τις περισσότερες φορές πετυχαίνω EFR,τόσο πολύ έχει μειωθεί η χωρητικότητα στη Θεσσαλονίκη;;; Μιλάς για κέντρο; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Μπορείτε να μιλήσετε με HR; Εμένα μου φαίνεται τραγική η διαφορά ποιότητας σε σχέση με EFR... Μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια της κινητής... Το κέντρο της Θεσ/κης πριν χρόνια που ήμουν εκεί δεν ήταν ό,τι καλύτερο σε κάλυψη... Στο κέντρο της Αθήνας η κάλυψη έχει βελτιωθεί σημαντικά... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Το σημα ποια δεν ειναι τοσο μεγαλη υποθεση. Εχει αναβαθμηστει πολυ. Δεν εχω αντιμετωπησει προβλημα στο 90% των περιοχων που εχω παει, εκτως απο κατσαβραχα... Η tim πρεπει να ανοιξει streaming services (audio,video) σε windows mobile συσκευες και οχι μονο (on-line radio θα ναι τελειο!) με ενα flat rate προγραμμα. Την τεχνολογια την εχει (βλεπετε το mobile tv σε symbian και οχι μονο κινητα.). Και μην ξεχνατε... Δεν φταιει η tim που δεν βαζει κεραιες, αλλα ο καθε καραγκιοζης που ενω η κεραια ειναι στα 5km απο το σπιτι του φοβαται την υπερδιαγαλαξιακη ανομοιογενης ραδιενεργεια που βγαζει (ετσι το ακουσε απο τον μπατζανακη του αδελφου του κολλητου της θειας του αδελφου του "τεχνικου" που δουλευει ως ψιλικατζης και πουλαει καρτες tim και του το ειπε ετσι ενας οδηγος του φορτηγου που μεταφερει καρτες...) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 Μπορείτε να μιλήσετε με HR; Εμένα μου φαίνεται τραγική η διαφορά ποιότητας σε σχέση με EFR... Μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια της κινητής... Το κέντρο της Θεσ/κης πριν χρόνια που ήμουν εκεί δεν ήταν ό,τι καλύτερο σε κάλυψη... Στο κέντρο της Αθήνας η κάλυψη έχει βελτιωθεί σημαντικά... Το HR είναι και αυτό μία κωδικοποίηση που σου επιτρέπει να μιλάς άνετα.Δεν έχει ποιότητα αλλά σε μια συνομιλία η αλήθεια ήταν πως ΔΕΝ το κατάλαβα.Στην ποιότητα ήχου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το κινητό μας τηλέφωνο.Ας πούμε τα siemens έχουν πολύ καλή ποιότητα ήχου ακόμα και με HR ενώ τα ΝΟΚΙΑ "δεν αντέχονται" με HR(και μιλάω για το 6230i που τυγχάνει να έχω δοκιμάσει) όταν καλώ siemens από το LG με 3g η ποιότητα του AMR αξιοποιείται στο έπακρο! όσον αφορά την κάλυψη στο κέντρο της Θεσ/νίκης...θα ήθελα πολύ να αναφέρετε περιοχή ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ."Γιατί ακόμα και οι Θεσσαλονικείς αν τους ρωτήσεις που είναι κέντρο,δε ξέρουν να σου πουν",μου είπε ο p_k ;) όταν λέτε ότι δεν έχει κάλυψη στο κέντρο εννοείτε...στα υπόγεια; Γιατί βρε παιδιά είχα πάει πριν 5 μήνες Thess με netmonitor και η ΤΙΜ ήταν το ίδιο ή ακόμα και καλύτερη σε αυτό που θεωρώ εγώ κέντρο τουλάχιστον(Τσιμισκή,πλατεία Αριστοτέλους,Λεωφόρος Στρατού κ.ο.κ.) Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χωρητικότητα το δίκτυο(περίμενα το micro στο κατάστημα ΤΙΜ στην αρχή της Τσιμισκή μισό λεπτό να μου δώσει συχνότητα! ) αλλά για κάλυψη ειλικρινά ΔΕΝ είχα πρόβλημα. Για κέντρο Αθήνας,έχει περάσει καιρός που έχω να πάω και δε ξέρω! aquasonic,συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 σε ποιες πολεις εχει ενεργοποιησει η ΤΙΜ 1800 αρια καναλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2006 σε ποιες πολεις εχει ενεργοποιησει η ΤΙΜ 1800 αρια καναλια? μέχρι τώρα έχω δει σε Βόλο,Τρίκαλα,Λάρισα,Θεσ/νίκη,Ιωάννινα,Αθήνα,Πάτρα, Ηράκλειο και στην ΕΟ κάπου στη Λεπτοκαρυά... εγώ εκεί έχω δει. Βέβαια πόσες περιοχές υπάρχουν που δεν είδα ακόμη,είναι άλλο θέμα.Από όσο είχα ακούσει είχε και Τρίπολη και Καλαμάτα.κατά πόσο ισχύει δε ξέρω... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 1800άρια κανάλια έχουν μπει στη Θεσσαλονίκη σε περιοχές με ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ traffic. Οπότε λογικό το βρίσκω αυτό που λες.Αν και έχω μία ένσταση: όταν λες ότι τα κανάλια της είναι "γυρισμένα" εννοείς ότι είναι ρυθμισμένα ΜΟΝΙΜΩΣ σε HR; Και εγώ έτσι νόμιζα για το Βόλο αλλά τελικά γυρίζουν αυτόματα σε HR είτε σε κάποιες ορισμένες ώρες είτε σε περιόδους υψηλής κίνησης!!! Αν πας για παράδειγμα 12 το βράδυ να πάρεις τηλέφωνα κανονικά από EFR θα μιλάς... Πάντως τις περισσότερες φορές πετυχαίνω EFR,τόσο πολύ έχει μειωθεί η χωρητικότητα στη Θεσσαλονίκη;;; Μιλάς για κέντρο; Για κέντρο. ¨Όλο το 24ωρο, όσες δοκιμές και αν έκανα. Το εντυπωσιακό ήταν, ότι όταν συνδεόσουν στο 900 cell του ίδιο σταθμού, κανονικά efr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Όλα αυτά είναι φυσικά πολύ ενδιαφέροντα, αλλά δεν είχαμε κάποτε ένα θέμα περί κάλυψης του δικτύου της ΤΙΜ; Στα μειονεκτήματα να αναφέρω για πολλοστή φορά την απουσία 3G στα καρτοκινητά, της twin card που δίνεται μόνο στα συμβόλαια (ενώ η 2σε1 δίνεται και σε καρτοκινητά) και της δυνατότητας ανανέωσης καρτοκινητών μέσω web banking/κάποιου online καταστήματος της ΤΙΜ (όπως το πολύ καλό για την εποχή του telestetemporio το οποίο κατάργησε στη συνέχεια)... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 mono oi epixorigiseis tis einai athlies... exei pantws tis kalyteres prosfores sti kartokiniti, plus+, non stop500, sms 50% ktl! ligo na eftiaxne tis epidotiseis, ola tha itan panemorfa...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για κέντρο. ¨Όλο το 24ωρο, όσες δοκιμές και αν έκανα. Το εντυπωσιακό ήταν, ότι όταν συνδεόσουν στο 900 cell του ίδιο σταθμού, κανονικά efr προφανώς λες για το σταθμό σε μία πλατεία(εκεί που είναι η Αγία Σοφία?) Βασικά αν θυμάμαι καλά είχε πολύ μεγάλη προτεραιότητα στα 1800(μιλάμε το C2 είχε ΤΡΕΛΑΘΕΙ) και το βρίσκω λογικό να έχουν πέσει τόσοι συνδρομητές πάνω.Τα 900άρια χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά για το εσωτερικό των κτιρίων! Πάντως από ότι φαίνεται το έχει κάνει η ΤΙΜ αυτό και φαντάζομαι πόσο μείωσε την ποιότητα ήχου στο κέντρο! Τώρα βέβαια αν πεις σε κάποιον τι προτιμά,να παίρνει τηλέφωνο ή να ακού καλά τον συνομιλητή μάλλον το πρώτο θα σου πει!;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Letis Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 απο το 98 που είμαι στην TIM όσο κι αν γκρινιάζω δεν σκεφτηκα ούτε μια στιγμή να την αλλάξω... αν μπορούσε να ασχοληθεί και με το σήμα της στα λεγόμενα "νεκρά" σημεία μέσα στις μεγαλουπολεις, θα ήταν τελεια!!!! Παράθεση LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!! http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg mail me!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 απο το 98 που είμαι στην TIM όσο κι αν γκρινιάζω δεν σκεφτηκα ούτε μια στιγμή να την αλλάξω... αν μπορούσε να ασχοληθεί και με το σήμα της στα λεγόμενα "νεκρά" σημεία μέσα στις μεγαλουπολεις, θα ήταν τελεια!!!! εγω για να πω την αληθεια...και το θεμα σημα ειμαι καλυμενος. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 εγω για να πω την αληθεια...και το θεμα σημα ειμαι καλυμενος. Οχι που δεν θα σουν!:) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos P800 Δημ. April 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2006 Το βασικό μειονέκτημα της ΤΙΜ είναι τα συμβόλαια της: 1. Μη αξιόπιστο CUT OFF (λουκ ντάουν):worry: 2. Άθλιο CUT OFF 3. Απαράδεκτο CUT OFF 4. Άθλιες on-line υπηρεσίες (έλειψη e-shop, ελάχιστες πληροφορίες στο tim.gr, 5. Πολλά προγράμματα χρήσης (που γρήγορα αντικαθιστά) 6. Πολλές επιπρόσθετες υπηρεσίες (που δεν ξέρω ποιος τις χρησιμοποιει!) (π.χ.: ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ: με όλα αυτά τα δωρεάν και τις μεταφορές του ποιος να βγάλει άκρη) (το Friends & Family είναι μια χαρά αλλά ...) 7. Είναι προφανές το άγχος των Αμερικανών να αυξήσουν την πελατειακή βάση με οποιοδήποτε τρόπο. (πάντως όταν η τιμ ήταν Telestet η πολιτική της εταιρίας ήταν πιο σταθερή και στο customer care ήξεραν τις υπηρεσίες και καθοδηγούσαν τους πελάτες). Το σήμα της μια χαρά είναι όταν οι Δήμαρχοι της περιοχής σας δεν είναι λαϊκιστές και ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ. Απο θεσ/νίκη προς Καβάλα η ποιότητα ήχου είναι απείρως καλλίτερο απο αυτό της Cosmote (βλέπετε σε αυτή τη διαδρομή δεν υπάρχουν ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΑΡΧΕΣΕΣ). Παράθεση http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. April 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2006 τι ειναι το cut off? στο 5,6 διαφωνω μαζι σου γιατι τα προγραμματα πανε με τον ανταγωνισμο και θελοντας και μη ακολουθουν ολες. οσο για τις υπηρεσιες τις χρησιμοποιουν λογικα αυτοι που τις εχουν αναγκη.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts