vtag Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 ddr5 έχει το δικό μου, από bangood το πήρα. Στο μοντέλο με τα 6/128 αναφέρεσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STERGIOSZX Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Ναι, στο 6-128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Παιδιά αγόρασα το ποκο 6 προ από εσοπ. Λέτε αν είναι από ινφο κουεστ? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Είναι δεν είναι πιστεύω θα έχει πιο σοβαρή εγγύηση ;πο το κάθε μικρομάγαζο Σκρουτζ. Μάλλον θα το πάρω και εγώ !! Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggos400 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Στα 399 και με καλή εγγύηση νομίζω αξίζει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Στα 399 και με καλή εγγύηση νομίζω αξίζει. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ πριν 3 μέρες το πήρα 415 από μαγαζί εδώ Αττική Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Φοράει εργοστασιακή μεμβράνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silkcut Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Παιδιά αγόρασα το ποκο 6 προ από εσοπ. Λέτε αν είναι από ινφο κουεστ? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω να το έκανε εισαγωγή η infoquest, τουλάχιστον όχι ακόμη, υπό την έννοια ότι δεν το βλέπω διαθέσιμο ούτε στο επίσημο ελληνικο site της xiaomi, ούτε στις μεγάλες αλυσίδες που προμηθεύονται από infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Πολύ καλύτερα από eshop πάρα από μικρομάγαζα. Και στην εγγύηση είναι καλοί, δεν είναι αδιάφοροι. Το θέμα είναι αυτό το ίδιο το κινητό αν είναι καλό, όχι από χαρακτηριστικά που είναι τοπ, αλλά από λειτουργία και χρήση. Πχ βλέπω ότι υπάρχει θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις που τις βγάζει χωρίς νούμερο. Δεν ξέρω αν υπάρχει και θέμα με τις ειδοποιήσεις, συνηθισμένο σε miui, έστω και αν αυτό έχει το δικό του υποσύστημα. Για εμένα το κινητό είναι εργαλείο και δεν έχω όρεξη να αλλάζω ρομ και να ψάχνω το φταίει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Πολύ καλύτερα από eshop πάρα από μικρομάγαζα. Και στην εγγύηση είναι καλοί, δεν είναι αδιάφοροι. Το θέμα είναι αυτό το ίδιο το κινητό αν είναι καλό, όχι από χαρακτηριστικά που είναι τοπ, αλλά από λειτουργία και χρήση. Πχ βλέπω ότι υπάρχει θέμα με τις εισερχόμενες κλήσεις που τις βγάζει χωρίς νούμερο. Δεν ξέρω αν υπάρχει και θέμα με τις ειδοποιήσεις, συνηθισμένο σε miui, έστω και αν αυτό έχει το δικό του υποσύστημα. Για εμένα το κινητό είναι εργαλείο και δεν έχω όρεξη να αλλάζω ρομ και να ψάχνω το φταίειτο θέμα με της κλήσεις (σε Vodafone δεν ξέρω για άλλες εταιρείες) λύνετε με οff το volte Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 το θέμα με της κλήσεις (σε Vodafone δεν ξέρω για άλλες εταιρείες) λύνετε με οff το volte Το διάβασα όλο το τοπικ. Βέβαια νωρίτερα ένας άλλος φίλος έλεγε ότι έχει κλείσει το volte αλλα πάλι είχε πρόβλημα. Δεν το έχουν και αρκετοί, ώστε να διαβάσουμε και περισσότερες απόψεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Το διάβασα όλο το τοπικ. Βέβαια νωρίτερα ένας άλλος φίλος έλεγε ότι έχει κλείσει το volte αλλα πάλι είχε πρόβλημα. Δεν το έχουν και αρκετοί, ώστε να διαβάσουμε και περισσότερες απόψεις Σε εμένα πάντως με το volte off έστρωσε Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Μπορεί να μου πει κάποιος αν με Cosmote δουλεύει κανονικά το volte/vowifi? Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Μπορεί να μου πει κάποιος αν με Cosmote δουλεύει κανονικά το volte/vowifi? Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔουλεύει κανονικά. Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κάτι τελευταίο, υπάρχει custom rom που να έχει κανονικά mi launcher αντί poco launcher? Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Διάβασα σε ένα review ότι οι ειδοποιήσεις δεν φαίνονται στην ambient display, και ότι ακόμα και να το ξεκλειδώσεις πάλι δεν δείχνει κάτι, παρά μόνο αν κατεβάσεις την κουρτίνα. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Έχω την 12.0.8 custom xiaomi.eu. Στις ρυθμίσεις,, εφαρμογές,,, τις τρις τέλειες πάνω δεξιά,,, προεπιλεγμένες εφαρμογές Κοίταξε εκεί, εγώ έβαλα nova, chrome ,κλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Φοράει εργοστασιακή μεμβράνη? Ναι φοράει ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διάβασα σε ένα review ότι οι ειδοποιήσεις δεν φαίνονται στην ambient display, και ότι ακόμα και να το ξεκλειδώσεις πάλι δεν δείχνει κάτι, παρά μόνο αν κατεβάσεις την κουρτίνα. Ισχύει; Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πάντως με τις ειδοποιήσεις. Ίσως θέλει παραμετροποίηση μέσω των ρυθμίσεων. Βέβαια να σημειώσω ότι δεν χρησιμοποιώ την τελευταία λειτουργία με το "κέντρο ελέγχου" ή όπως αλλιώς λέγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
innova Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 (edited) Καλησπέρα παιδιά υπάρχει δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η αναζήτηση (όταν μετακινούμε δεξιά το δάκτυλο στην οθόνη) και να διορθώσουμε την ημερομηνία σε μορφή ήμερα - μήνας στην οθόνη όταν είναι κλειδωμένη ? δείτε τις φώτο https://postimg.cc/ThJ8wWdj https://postimg.cc/7fHFTYhF Edited August 24, 2020 by innova φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 https://www.amazon.es/gp/product/B089GFY99F/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A3RKTHMRZ2KZ4H&psc=1 Μολις παραγγειλα το παραπανω. Απο κριτικες εχει καλες, και στην περιγραφη λεει οτι αφηνει χωρο περιμετρικα για να μπουνε και πιο σφιχτες θηκες Πήγα να το παραγγείλω, δεν είναι στοκ. Ένα μειονέκτημα, πρέπει μετά να βάλεις κάτι σαν κόλλα, γύρω από το τζαμακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros750 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μετά από χρήση 1,5 μήνα, έχω 2 παράπονα, το ένα γενικής φύσεως, το άλλο συγκεκριμένα με το κινητό. 1) Το γενικής φύσεως αφορά τον Chrome και το FrameDrop που τρώει μερικές φορές, με laggy scrolling 2) Το άλλο αφορά τα κρασαρισματα του κινητού. Ακόμη δεν έχω βρει λύση για το θέμα, τρώει κρασαρισματα (το UI μάλλον) και η οθόνη μένει στάσιμη τελείως χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Πολύ λίγες φορές θα ξεκολλήσει και τις περισσότερες αναγκάζομαι σε Volume down + Power button δηλαδή reboot. Έχω κάνει εργοστασιακές και το πρόβλημα παραμένει. Είναι πολύ Random, τις περισσότερες μετά το ξεκλείδωμα, ενώ άλλες 2-3 φορές το έχω πάθει κατά την φόρτωση του Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μετά από χρήση 1,5 μήνα, έχω 2 παράπονα, το ένα γενικής φύσεως, το άλλο συγκεκριμένα με το κινητό. 1) Το γενικής φύσεως αφορά τον Chrome και το FrameDrop που τρώει μερικές φορές, με laggy scrolling 2) Το άλλο αφορά τα κρασαρισματα του κινητού. Ακόμη δεν έχω βρει λύση για το θέμα, τρώει κρασαρισματα (το UI μάλλον) και η οθόνη μένει στάσιμη τελείως χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Πολύ λίγες φορές θα ξεκολλήσει και τις περισσότερες αναγκάζομαι σε Volume down + Power button δηλαδή reboot. Έχω κάνει εργοστασιακές και το πρόβλημα παραμένει. Είναι πολύ Random, τις περισσότερες μετά το ξεκλείδωμα, ενώ άλλες 2-3 φορές το έχω πάθει κατά την φόρτωση του Chrome. το παθαινω σε samsung note 10 lite με chrome αλλα και brave browser. Βγαλτους τελειως και περασε αλλον browser Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Kρασαρισμα, κόλλημα τις οθόνης, παθαίνω σε realme. Πατάω το κουμπί κάτω, τις τρις παύλες, και δείχνει όλα τα παράθυρα, και κλικ εκεί που ήμουν, και ξεκολλάει. Δοκιμάστε, για να μην κάνεις reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Πρακτικά η EU με την Global έχει διαφορές; Μετά από χρήση 1,5 μήνα, έχω 2 παράπονα, το ένα γενικής φύσεως, το άλλο συγκεκριμένα με το κινητό. 1) Το γενικής φύσεως αφορά τον Chrome και το FrameDrop που τρώει μερικές φορές, με laggy scrolling 2) Το άλλο αφορά τα κρασαρισματα του κινητού. Ακόμη δεν έχω βρει λύση για το θέμα, τρώει κρασαρισματα (το UI μάλλον) και η οθόνη μένει στάσιμη τελείως χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Πολύ λίγες φορές θα ξεκολλήσει και τις περισσότερες αναγκάζομαι σε Volume down + Power button δηλαδή reboot. Έχω κάνει εργοστασιακές και το πρόβλημα παραμένει. Είναι πολύ Random, τις περισσότερες μετά το ξεκλείδωμα, ενώ άλλες 2-3 φορές το έχω πάθει κατά την φόρτωση του Chrome. Κάποια εφαρμογή μάλλον δεν κάθισε καλά , δεν μου έχει κολλήσει ποτέ προς το παρόν εμένα. Κάνε ένα backup και δοκιμάστε hard reset αν θες και έχεις το χρόνο να δούμε αν διορθώθει το πρόβλημα Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Μετά από χρήση 1,5 μήνα, έχω 2 παράπονα, το ένα γενικής φύσεως, το άλλο συγκεκριμένα με το κινητό. 1) Το γενικής φύσεως αφορά τον Chrome και το FrameDrop που τρώει μερικές φορές, με laggy scrolling 2) Το άλλο αφορά τα κρασαρισματα του κινητού. Ακόμη δεν έχω βρει λύση για το θέμα, τρώει κρασαρισματα (το UI μάλλον) και η οθόνη μένει στάσιμη τελείως χωρίς να μπορώ να το χρησιμοποιήσω. Πολύ λίγες φορές θα ξεκολλήσει και τις περισσότερες αναγκάζομαι σε Volume down + Power button δηλαδή reboot. Έχω κάνει εργοστασιακές και το πρόβλημα παραμένει. Είναι πολύ Random, τις περισσότερες μετά το ξεκλείδωμα, ενώ άλλες 2-3 φορές το έχω πάθει κατά την φόρτωση του Chrome.Μόλις μου ήρθε αυτό το update Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts